- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.561
Çanakkale'yi çok severim, en beğendiğim şehirlerden biridir. 92 yılında gelmiştik oraya, arkadaşımın evine. Bina yeni, iki yıllık, inşaat halini biliyoruz yani :) Yalıtımı nasıl bilemiyorum ama 175 m2, belki ondan farketmiştir, ama Çanakkale'ye göre gene de çok sıcaktır Mersin. Termostat var, ama peteklerde. Senin dediğin termostat kombide mi, peteklerde mi?yok canım çanakkaledeyiz
mersin gibi yerde sizinde çokmuş binamı eski yalıtımı varmı kaç metrekare
bizimki 120
termostat varmı
Yağmur'un yeni yaşı kutlu olsun, mutlu seneler!teyzeleri kuzum artık 1 yaşında..dün doğumgününü kutladık..çok güzel çok eğlenceli oldu..annem gelmişti saolsun herşeyime yetişir..annem kayınvalidem ve eltim ikramlarda yardımcı oldular...herşeyden önemlisi kuzumun Yağmurumun keyfi yerindeydi...resim yüklemeye çalıştım olmadı..inşallah sonra sizlerle paylaşacağım
Nisaneciğim, benim ikizlerimden biri de perşembe geceden beri çok hasta. Ateş dediğin gibi hep 38lerin üstünde. 38,8'i gördük dün gece, nefes de alamıyordu zaten, acile gittik gece. Bir gün iyi bir gün kötü geçirdik biz de. Şu anda iyi, ama gece nasıl geçer bilemiyorum. Aşının etkileri ancak çıkıyor demek ki.geçmiş olsun hugo
bizde de beklenen ateş geldi
tam 10.gün başladı ve 2 gündür 38-38,5 arası gidip gidip geliyor
hemşire uyardığı için panik olmuyorum
ateş düşürücü ile kontrol altına alıyor zaten
kimse böyle bişeyden bahsetmedi burda
sadece bizde mi çıktı acaba bu ateş??
Nisaneciğim, benim ikizlerimden biri de perşembe geceden beri çok hasta. Ateş dediğin gibi hep 38lerin üstünde. 38,8'i gördük dün gece, nefes de alamıyordu zaten, acile gittik gece. Bir gün iyi bir gün kötü geçirdik biz de. Şu anda iyi, ama gece nasıl geçer bilemiyorum. Aşının etkileri ancak çıkıyor demek ki.
Evet canım, su çiçeği aşısı oldu bebeklerim, Poyrazım perşembeden beridir ateşlendi, aşıdan 1 hafta sonra. Bu aşılardaki ateş 1-1,5 hafta içinde kendini gösteriyormuş. Bizimkinin ateşi de o yüzden mi değil mi bilemedim çünkü, doktor virüs kapmış dedi. Salgınmış bu aralar. Öksürük ve balgamı da vardı. Sanırım hepsi üstüste geldi, aşı, virüs, dişler, mahvetti oğlumu. Diğerinde hiç bir şey yok şimdilik.geçmişi okuyamadım şimdi msj ını grödüm senin ve nisanenin bebeği de mi ateşli.benim kızımda ateşli iki ündür.su çiçeği aşı mı oldunuz sizde ?
doktor ne dedi hastane de ?müdahale etti mi yada aşıdan dedi m i?
teşekkür ederim canım..aslında renkler tamamen tesadüf oldu..elbisemizi anneannesi aldı..doğumgününü eltimin parti evinde yaptık süsleme işini de onlar yaptı saolsunlar..senin tarifinle şeker hamurlu 1 kurabiyesi yaptım..jelatinlere koydum senin ki kadar görüntüsü başarılı değildi ama herkes benim yaptığımı duyunca şaşırdı
Nisaneciğim, benim ikizlerimden biri de perşembe geceden beri çok hasta. Ateş dediğin gibi hep 38lerin üstünde. 38,8'i gördük dün gece, nefes de alamıyordu zaten, acile gittik gece. Bir gün iyi bir gün kötü geçirdik biz de. Şu anda iyi, ama gece nasıl geçer bilemiyorum. Aşının etkileri ancak çıkıyor demek ki.
kızlar merhabalar benim kızım iki gündür dolu dolu iki gün ama ateşleniyor duş aldırıyorum ağrı kesici şurup veriyorum su kompressi yapıyorum nafile en fazla 37.2 ye düşürebiliyorum en yükseği ise 38.6 ne yapacağımı şaşırdım.dün gece acil e götürdük orada da ağzı biraz kızarmış yarın sabah çocuk doktor una getirin dediler.işte sağlık koşulları.
güzel ülkemin kıymetini bilin.ben bittim bugünle üç gün oldu uykusuzum minik kızım ateşten sayklayıp durdu geceleri.evde nurofen vardı onu veriyorum calpol ile dnüşümlü.nurofen baya etkili imiş ki 37 ye düşürdü.
çarşamba günü de su çiçeği aşısı olmuştu.ondan olabilir mi dicem ama iki gün sonra da böyle ateş yaparmı aşı yaa.hiç başıma gelmemişti böyle.
ne yapacağımı şaşırdım.enfeksiyon kaptı ise sürekli böyle ateş düşürücüler de nereye kadar.
sizler nasılsınız?bebekleriniz nasıl?
Evet canım, su çiçeği aşısı oldu bebeklerim, Poyrazım perşembeden beridir ateşlendi, aşıdan 1 hafta sonra. Bu aşılardaki ateş 1-1,5 hafta içinde kendini gösteriyormuş. Bizimkinin ateşi de o yüzden mi değil mi bilemedim çünkü, doktor virüs kapmış dedi. Salgınmış bu aralar. Öksürük ve balgamı da vardı. Sanırım hepsi üstüste geldi, aşı, virüs, dişler, mahvetti oğlumu. Diğerinde hiç bir şey yok şimdilik.
Çok geçmiş olsun kızına
Çanakkale'yi çok severim, en beğendiğim şehirlerden biridir. 92 yılında gelmiştik oraya, arkadaşımın evine. Bina yeni, iki yıllık, inşaat halini biliyoruz yani :) Yalıtımı nasıl bilemiyorum ama 175 m2, belki ondan farketmiştir, ama Çanakkale'ye göre gene de çok sıcaktır Mersin. Termostat var, ama peteklerde. Senin dediğin termostat kombide mi, peteklerde mi?
teşekkür ederim canım..aslında renkler tamamen tesadüf oldu..elbisemizi anneannesi aldı..doğumgününü eltimin parti evinde yaptık süsleme işini de onlar yaptı saolsunlar..senin tarifinle şeker hamurlu 1 kurabiyesi yaptım..jelatinlere koydum senin ki kadar görüntüsü başarılı değildi ama herkes benim yaptığımı duyunca şaşırdı
kızlar merhabalar benim kızım iki gündür dolu dolu iki gün ama ateşleniyor duş aldırıyorum ağrı kesici şurup veriyorum su kompressi yapıyorum nafile en fazla 37.2 ye düşürebiliyorum en yükseği ise 38.6 ne yapacağımı şaşırdım.dün gece acil e götürdük orada da ağzı biraz kızarmış yarın sabah çocuk doktor una getirin dediler.işte sağlık koşulları.
güzel ülkemin kıymetini bilin.ben bittim bugünle üç gün oldu uykusuzum minik kızım ateşten sayklayıp durdu geceleri.evde nurofen vardı onu veriyorum calpol ile dnüşümlü.nurofen baya etkili imiş ki 37 ye düşürdü.
çarşamba günü de su çiçeği aşısı olmuştu.ondan olabilir mi dicem ama iki gün sonra da böyle ateş yaparmı aşı yaa.hiç başıma gelmemişti böyle.
ne yapacağımı şaşırdım.enfeksiyon kaptı ise sürekli böyle ateş düşürücüler de nereye kadar.
sizler nasılsınız?bebekleriniz nasıl?
sağol lalus benim kızımın sadece ateşi var çok şkür biz hiç girip olmadık sadece memlekete gitmeden iki gün önce burun akıntımız olmuştu nezle gibi onun dışında ateşli bir hastalığımız olmamıştı ama bu ateş beni biraz endişelendirdi acaba enfeksiyon mu geçirdi diye ama su çiçeği aşısından ise herhalde bugün yarın geçer ki bugün ateşimiz en fazla 37.2 idi hemen nurofen verdim şu anda ateşi yok.inşallah aşıdandır.
eğer enfeksiyon olsa birkaç gün ateşli olur geçmezdi değil mi ?
owwwwwwwdaha büyük bir ev yokmuyduuu
canım ev çok çok büyük ondan olabilirmii
bizim termostat kombide
iki çocukla o kadar büyük evle nasıl başedebiliyosun canım
çanakkaleye yine gel görüşürüz
hügocuk merhaba. benim doğalgaz faturamda 400 TL geldi. değil apartmanda sokakta 1. olduk, her ay rekor bizde
ama sorun benim doğalgazı fazla yakmamda, tüm gün açık doğalgaz, bizim komşuların günün en az 14 saati kapalı
owwwwwwwdaha büyük bir ev yokmuyduuu
canım ev çok çok büyük ondan olabilirmii
bizim termostat kombide
iki çocukla o kadar büyük evle nasıl başedebiliyosun canım
çanakkaleye yine gel görüşürüz
Melitta sanırım senin kızınki aşıdan, geçici bir durum demek ki. Bizimki virüs kapmış doktorun dediğine göre. Ama hepsi bir araya geldi o yüzden ağır geçiyor diye düşünüyorum ben.sağol lalus benim kızımın sadece ateşi var çok şkür biz hiç girip olmadık sadece memlekete gitmeden iki gün önce burun akıntımız olmuştu nezle gibi onun dışında ateşli bir hastalığımız olmamıştı ama bu ateş beni biraz endişelendirdi acaba enfeksiyon mu geçirdi diye ama su çiçeği aşısından ise herhalde bugün yarın geçer ki bugün ateşimiz en fazla 37.2 idi hemen nurofen verdim şu anda ateşi yok.inşallah aşıdandır.
eğer enfeksiyon olsa birkaç gün ateşli olur geçmezdi değil mi ?
Çok teşekkürler Sinem, kesinlikle haklısın, diş ve aşı değil, virüs demişti doktor.Salgın varmış, normalde ilaç vermeyi sevmeyen bir doktor ( Ben de bu yüzden doktoru seviyorum ) agresif davranmalıyız, ciddi birşey demişti. Ben aşı olduğu ve diş çıkardığı için acaba bir araya mı geldi diye düşündüm.canım parti harika görünüyor, renkler,süslemeler herşey çok güzel. umarım ömrüde böyle güzel geçer.
bu arada bugünde hava çok güzel
çok geçmiş olsun. ama sadece aşının bu derece hasta edeceğini sanmam. doktor bana eğer ateş 38 derecenin üzerine çıkıyorsa diş ve aşı ile ilgisi yoktur mutlaka vücutta enfeksiyon vardır demişti.
size de çooooook geçmiş olsun, her söylüyorum oğlum hasta olması ben olayım diye.
hügocuk merhaba. benim doğalgaz faturamda 400 TL geldi. değil apartmanda sokakta 1. olduk, her ay rekor bizde
ama sorun benim doğalgazı fazla yakmamda, tüm gün açık doğalgaz, bizim komşuların günün en az 14 saati kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?