2012 Şubat Anneleri

Beklenen adetin 29 haziransa 15 haziran muhtemel yumurtlama günün. Öncesinde ve sonrasındaki 4-5 günde gün aşırı çalışma öneririm arkadaşım.
Gün aşırı çalışma ile eğer gebelik olacaksa bunu Rabbim bilir tabi ki de, kaçırmana imkan yok.
Ben iki gebeliğimi de gün aşırı çalışmayla yakaladım. Regl bittikten sonra yeni regle kadar gün aşırı çalışırsan hesap kitap yamana gerek olmaz, asla kaçırmazsın :))))
Tabi üşenmemek lazım bebek istiyorsak, biraz yorucu oluyo ona sözüm yok :))))

28 gunden hesap ettim ben seni 10 haziran yumurtlama gunun canim benim 9 unda iliski olmus hamile olma ihtimalin yuksek

ben geldim bugün dr gidemedm müdürümden izin aldım yarın sabahtan gidicem daha kesemi bile göremedm herhalde artık kalp atışını bile duyarım 6+4 teym midem cok kötü ne yiyorm ne içiyorum sürünüyorum 0 dk bir wc ye tasınıyorum herşey kokuyor yemek bile yapamıyorum çok kötüyüm sizler nealemdesinz midesi bulanan varmı meyve yiyorum sadece bide kraker.. cok kötüyüm cook (

6+5 oldum ne bulantı, ne kusma ikisi de yok

Benim de bulantım var canım...Yemek de yapamıyorum senin gibi..

ayy evet ama ne yazıkki işlerimiz yüzünden gün aşırı deneyemiyoruz araya3 -4 gün giriyor gündüz işte olduğumuz için sabahta olmuyor en kaliteli zamanları boş geciveriyor yani ama bu göğüs ağrısı nedir ki şimdi daha adetime 16gün var nerdeyse

gurbet güzeli.yaşım 25.ilk bebeğim olacak.sat 7 mayıs.keseyi gördüm kalp atışı için haftaya gitcem.beklenen doğum tarihi 11 şubat yazıyor intde

yumurtlama 15 inde ise sonrasında da devammı bende bugün son günümdü tühh bu ayda kaçırdık diye hayıflanıyordum :))

ayyy inşallah canım ya valla hiç kımıldamadan yattım sabaha kadar kalkmadım ertesi gün hiç bir şey cıkmadı dışarı tüm spermleri hapsettim :)))

Beklenen adet tarihinden 14 gün öne sayarsan o yumurtlama günün canım. Ama bazen erken bazen geç yumurtlama olabiliyor...
O yüzden bence yumurtlama günüm geçti diye bırakma, reglin yaklaşana kadar devam et...
Yumurtlamada kasık/karın ağrısı olabilir, yumurta akı kıvamında uzayan akıntı olur.(Sümüğümsü bir akıntıdır parmakların arasında çekersen kopmadan uzar.Ama bu sürekli ilişkide bulunulduğunda içeride hapsolan spermler geri geldiğinden onunla da karışabiliyor bazen.)

ayyy inşallah canım ya valla hiç kımıldamadan yattım sabaha kadar kalkmadım ertesi gün hiç bir şey cıkmadı dışarı tüm spermleri hapsettim :)))

canim benim 4 gun daha zamanin var canim benim gun asiri yapin bir dhaaa
bekleee 8 haftalik olsun mercimek o zaman sorarim ben sanaaaaa

cerenim desene sende ben gibi 6+2 gördum sende hayli hayi gorursun hemiiii

yat kalk şükret o zaman ben ölüyorumm dünya kokuyor apt giriyorum kokuyo eve giriyorum kokuyo su bile kokuyo cok kötüyüm dr ilaç verdi ama içinde güvenilirliği kanıtlanmamış yazıyor dr bişey olmaz tüm herkes içiyor dedi ama ben korkumdan içmiyorum cok halsizim inş yarın herşey yolundadır cok korkuyorum dua edin teyzeleri nolurr ama bebek olmasa yada düşük osa kanama olurdu demi hiç bişey yok mide bulantılarımda artıyo cıkarmaya kadar varacak kadar oldu sabah bakalım hayırlısı tuzlu cubuk kraker biraz iyi geliyor aklınızda olsn

Elden geldiğince uğraşmak lazım işte tatlım...Zaten spermler bazen 5-6 gün yaşar içeride ama yaşamayadabilir.Ortalama 72 saat canlı kalıyorlar içeride gibi düşünüyoruz, o yüzden gün aşırıda kaçırma şansı yok diyoruz.
Sen çok hesap kitapla kafanı meşgul de etme. Çünkü gebeliğin baş düşmanı stres...

Son düzenleme:
canim sen icme ole seyler sakin ol yt dinlen elinden geldigi kadar git annnende kal yada yardimci gelsin bebk var da onun isaretleri bunlar ustelik saglikli olduguna isaret bunu unutmaa

eksikleri soleyin yazalim anne adaylari

sat 7 mayıs.beklenen doğum tarihi 11 şubat.kese göründü bunları da ekler misin

canim sen icme ole seyler sakin ol yt dinlen elinden geldigi kadar git annnende kal yada yardimci gelsin bebk var da onun isaretleri bunlar ustelik saglikli olduguna isaret bunu unutmaa

ah keşkemümkün olsa yatsam işteym calışıyorum.. ve kimseye söylemediğimiçin izin de alamıyorum yarın kalp atışını duyayım sölicem müdürüme en azından tolerans göstersn evde yemek yapmıyorum eşim sağolsn anlayışlı ama nereye kadar izmirde yasıyorum sıcaktan bayılcam cok sıcak halim yok gücüm yok zaten 45 kilo bişeym sizdüşünün cekmeye razıyım herşeyi ama iyi oldgunu bilsem ahh allahım inşallah iyidir kıyamaz annesi ona

beni eklemeyi unutmuşssun canım 24 yasındayım ilk bebegm sat 01.05.2011 6+4 günlük hamileym kısmetse yarın bebeğimi görcem..

ahhh canim kiyamam ben sana sole druna rapor versin sana merak etme canim benim hersey yolunda ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…