- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
kiz bende onu diyecedim kontrol ettim yoksunnnbeni eklemeyi unutmuşssun canım 24 yasındayım ilk bebegm sat 01.05.2011 6+4 günlük hamileym kısmetse yarın bebeğimi görcem..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz bende onu diyecedim kontrol ettim yoksunnnbeni eklemeyi unutmuşssun canım 24 yasındayım ilk bebegm sat 01.05.2011 6+4 günlük hamileym kısmetse yarın bebeğimi görcem..
ekledimmmm canimmmmbeni eklemeyi unutmuşssun canım 24 yasındayım ilk bebegm sat 01.05.2011 6+4 günlük hamileym kısmetse yarın bebeğimi görcem..
gunde bir dilim yesende yeter canimselamlar kızlar bugün iyiyim biraz dün hiç keyfim yoktu kanamadan dolayı. gurbet güzeli ananas aldım canım yiyip duruyorum tam olarak ne işe yarıyor fazlaca c vitamini varmış
kanaman yoktur umarim nasilsinselamlar kızlar bugün iyiyim biraz dün hiç keyfim yoktu kanamadan dolayı. gurbet güzeli ananas aldım canım yiyip duruyorum tam olarak ne işe yarıyor fazlaca c vitamini varmış
kanaman yoktur umarim nasilsin
iyiyim bugün kanama olmadı bol bol yatıyorum dinleniyorum ananası da 1 dilim yiyeyim günlük inşallah bi daha yaşamam![]()
heeyyy benide ekleyin 33 yasindayim, ilk bebegim olacak 10 subat 2011 de:) sat 06-05-2011 yani 5 hafta + 3 gunluk hamileyimingilterede londrada yasiyorum bu nedenle henuz keseye baktiramadim..cunku burada 3 ay dolmadan ultrasonda bakmiyorlar hic bir test yapmiyorlar...gecen ay kimyasal gebelik yasadim..bunuda internetten bakarak ogrendim.. cunku hamileyim diye doktora gittigimde evde yapmis oldugum gebelik testindeki silik cizgiye bakarak `evet tebrikler hamilesin` dedi doktor..ve eve yolladi..ne bir idrar testi ne bir kan testi hic bir sey yapmadilar
..3 ay sonraya da kontrol icin randevu vermisler..bende dusuk oldunu soylemeye gerek bile duymadim..simdi bu ay yine hamileyim :) randevularimi erken donemimde kullanmis olacagim..25 haziranda ilk doktor randevum..sanirim o zamana kalp atislarini duyarim..yani anlayacaginiz ingilterede doktorlar berbat..herseyi internetten okuyup ogrenmek zorundayim...simdi size bir soru kalp atislarini tam olarak kacinci haftamda duyarim?
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Eğer geç döllenme yoksa, 6 ve 7. haftalar arasında vajinal ultrasonla duyuluyor genellikle...
ee tamam o zaman 25 haziranda kap atislarini duyabilirim demekki 7. haftama girmis olucam cunku..tesekkur ederim bblau
![]()
İnşallah canım, hayırlısıyla duyarsın kalp atışlarını![]()
sagol tatlim seninki kac haftalik ?
heeyyy benide ekleyin 33 yasindayim, ilk bebegim olacak 10 subat 2011 de:) sat 06-05-2011 yani 5 hafta + 3 gunluk hamileyimingilterede londrada yasiyorum bu nedenle henuz keseye baktiramadim..cunku burada 3 ay dolmadan ultrasonda bakmiyorlar hic bir test yapmiyorlar...gecen ay kimyasal gebelik yasadim..bunuda internetten bakarak ogrendim.. cunku hamileyim diye doktora gittigimde evde yapmis oldugum gebelik testindeki silik cizgiye bakarak `evet tebrikler hamilesin` dedi doktor..ve eve yolladi..ne bir idrar testi ne bir kan testi hic bir sey yapmadilar
..3 ay sonraya da kontrol icin randevu vermisler..bende dusuk oldunu soylemeye gerek bile duymadim..simdi bu ay yine hamileyim :) randevularimi erken donemimde kullanmis olacagim..25 haziranda ilk doktor randevum..sanirim o zamana kalp atislarini duyarim..yani anlayacaginiz ingilterede doktorlar berbat..herseyi internetten okuyup ogrenmek zorundayim...simdi size bir soru kalp atislarini tam olarak kacinci haftamda duyarim?
Bende Amerikada yasıyorum. Burayı kötü sanıyodum orası dahada kötüymüş. Burdada ultrasona extra $250.00 ödemeden yada kritik bı durum olmadan bakmiyolar. Türkiyede her doktora gittiğinde bakiyolarmis ne güzel.
Benim geç döllenme canım son adet tarihine göre yapılan hesaplardan biraz gerideyim. Adetlerim düzensiz olduğu için keseyi gördüğümüzde tam kaç haftalık olduğumu söylemedi doktorum. 4,5 hafta dedi geçiştirdi.
Ben de doktorumu değiştirdim bu hafta kalp atışları için başka bir doktora gideceğim, o gününü tam söyleyecektir inşallah embriyo boyuna bakarak.
Ama benim tahminlerime/hesaplarıma göre 6+2. En azından 6. hafta içerisindeyiz diyebilirim, bu hafta netleşecek Allahın izniyle inşallah.![]()
Evet TR'de bakıyorlar her muayenede ama aslında doktor muayenehanelerinde olan ultrasonların çözünürlükleri çok düşük.
Çok bariz durumlar olmadan anlayamıyorlar.
İçinden çıkamadıkları durumlarda onlar da detaylı usg'ye sevkediyorlar, onlar da ekstra ücrete tabi.