• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

selamlar kızlar bugün iyiyim biraz dün hiç keyfim yoktu kanamadan dolayı. gurbet güzeli ananas aldım canım yiyip duruyorum tam olarak ne işe yarıyor fazlaca c vitamini varmış

ayyyy kizlar isim ariyorum erkek olursa hazir ama kiz icin o kadar guzel isimler varkiiii

selamlar kızlar bugün iyiyim biraz dün hiç keyfim yoktu kanamadan dolayı. gurbet güzeli ananas aldım canım yiyip duruyorum tam olarak ne işe yarıyor fazlaca c vitamini varmış
gunde bir dilim yesende yeter canim
kesenin rahme iyi tutunmasina yariyor

Bütün mesajları okudum. Bulantilari olan arkadaslara Allah yardım etsin. Oğlumda çok olmuştu bulantım ve kusmam 4-5 ay sürmüştü çok zor çok. Kızlarımda kusmam olmadı ama çok basagrisi çektim. Bu defa hiçbiri yok. Ne bulantı ne kusma ne basagrisi. Sadece basım donüyor yorgunum uykuluyum ve dün ilk kez göğüslerimde ağrı hissettim. Ruh halim ise çok iyi. Bicogunuzun aksine Dünya umurumda deil. Her ne kadar düşük yapmaktan korksamda kendimi acaip mutlu hissediyorum. Keyifli ve neseliyim. Normalde sinirlendiğim seylere bile sinirlenmiyorum. Çok titiz biri oldugum halde afedersiniz su an evi bok götürse umurumda diil. Çok tuhaf çünkü önceki hamileliklerimde hatta dusuk yaptiklarimda bile acaip asabiydim vara yoga ağlar kızıp bağırırdim. Bu degisik gidiyor baya. Doktoru görmeme 3 gün kaldı. İnşallah hayırlı haberlerle gelirimde neşem ikiye katlanır. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bu mübarek 3 aylarda birbirimize bol bol dua edelim.

heeyyy benide ekleyin 33 yasindayim, ilk bebegim olacak 10 subat 2011 de:) sat 06-05-2011 yani 5 hafta + 3 gunluk hamileyim:49: ingilterede londrada yasiyorum bu nedenle henuz keseye baktiramadim..cunku burada 3 ay dolmadan ultrasonda bakmiyorlar hic bir test yapmiyorlar...gecen ay kimyasal gebelik yasadim..bunuda internetten bakarak ogrendim.. cunku hamileyim diye doktora gittigimde evde yapmis oldugum gebelik testindeki silik cizgiye bakarak `evet tebrikler hamilesin` dedi doktor..ve eve yolladi..ne bir idrar testi ne bir kan testi hic bir sey yapmadilar :27:..3 ay sonraya da kontrol icin randevu vermisler..bende dusuk oldunu soylemeye gerek bile duymadim..simdi bu ay yine hamileyim :) randevularimi erken donemimde kullanmis olacagim..25 haziranda ilk doktor randevum..sanirim o zamana kalp atislarini duyarim..yani anlayacaginiz ingilterede doktorlar berbat..herseyi internetten okuyup ogrenmek zorundayim...simdi size bir soru kalp atislarini tam olarak kacinci haftamda duyarim?

kızlar şubatın 20 sine kadar bebişler kova burcu bakın özelliklerine...

KOVA ÇOCUKLARI
Küçük dahiler aynı zamanda çok afacanlardır. Kova bebeklerinin saati saatine uymaz. Ruh halleri sıcak veya soğuk gibi değişim gösterebilir. Bu da ebeveynlerde şaşkınlığa sebep olabilir. Bir gece deliksiz uyuyorsa iki gece tüm aileyi seferber edecek kadar huysuz davranabilir. Kova çocuğunu belli bir düzen ve disiplinde yetiştirmek hayli zordur. Genel kurallar bu çocuklar için geçerli olmayabilir.

anne babaları onlara her şeyi sebep ve sonuçlarıyla anlatırsa hoşlarına gitse de gitmese de anlayış gösterecek yaşından beklenmeyen bir olgunlukla karşılayacaktır. Küçük yaşta elektronik eşyalara bilgisayarlara merak sararlar. Sesin nereden geldiğini anlamaya çalışan radyonun içini dışına çıkaran küçük bir Kova’ya kim kızabilir! Ailesi Kova çocuklarıyla çok dikkatli olmalıdır. Onun hümanist yanlarını geliştirmesine izin vermeli. Kısıtlamaya çalışarak isyankar yanını ön plana çıkarmamalıdır.

Çok hareketli sevimli cana yakın yardımsever bir çocuktur. Okumayı öğrendiği andan itibaren güzel resimlerle süslü ansiklopediler maketler beynini geliştirecek. Böylece Kova çocuğu dahi olma asra damgasını vurma yolunda ilk adımlarını atmaya başlayacaktır. Olgun cömert ve yetenekli çocuklar olabilirler. Okulda arkadaşları arasında dikkat çekici öğrencidirler. Tuhaf bir çalışma programları vardır.

Eğer öğretmen ya da ailesi bu özgür çalışma programını kısıtlamaya ve baskı uygulamaya kalkarsa onlara kesinlikle meydan okuyacaklardır. Başkalarıyla iletişim kurmasını kolaylaştıracak onu teşvik eden bir çevreye ihtiyaçları vardır. Takıntılı huyları olan bu çocuklar sevdikleri bir şey için tüm parasını ve eşyasını verebilecek kadar cesurdur. Herkese aynı davranmadığı gibi başkalarından özellikle anne babalarından hep özverili olmalarını beklerler. Yaptıkları şımarıklığa göz yumacak her istediğini ona alacak her ağladığında onu kucaklayacak bir ilişki isterler. anne babaya düşen görev onun ısrarlı sevgi istismarına kanmayıp paylaşmayı ve parayı nasıl kullanacağını öğretmek olmalıdır.

heeyyy benide ekleyin 33 yasindayim, ilk bebegim olacak 10 subat 2011 de:) sat 06-05-2011 yani 5 hafta + 3 gunluk hamileyim:49: ingilterede londrada yasiyorum bu nedenle henuz keseye baktiramadim..cunku burada 3 ay dolmadan ultrasonda bakmiyorlar hic bir test yapmiyorlar...gecen ay kimyasal gebelik yasadim..bunuda internetten bakarak ogrendim.. cunku hamileyim diye doktora gittigimde evde yapmis oldugum gebelik testindeki silik cizgiye bakarak `evet tebrikler hamilesin` dedi doktor..ve eve yolladi..ne bir idrar testi ne bir kan testi hic bir sey yapmadilar :27:..3 ay sonraya da kontrol icin randevu vermisler..bende dusuk oldunu soylemeye gerek bile duymadim..simdi bu ay yine hamileyim :) randevularimi erken donemimde kullanmis olacagim..25 haziranda ilk doktor randevum..sanirim o zamana kalp atislarini duyarim..yani anlayacaginiz ingilterede doktorlar berbat..herseyi internetten okuyup ogrenmek zorundayim...simdi size bir soru kalp atislarini tam olarak kacinci haftamda duyarim?

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Eğer geç döllenme yoksa, 6 ve 7. haftalar arasında vajinal ultrasonla duyuluyor genellikle...

sagol tatlim seninki kac haftalik ?

Benim geç döllenme canım son adet tarihine göre yapılan hesaplardan biraz gerideyim. Adetlerim düzensiz olduğu için keseyi gördüğümüzde tam kaç haftalık olduğumu söylemedi doktorum. 4,5 hafta dedi geçiştirdi.
Ben de doktorumu değiştirdim bu hafta kalp atışları için başka bir doktora gideceğim, o gününü tam söyleyecektir inşallah embriyo boyuna bakarak.
Ama benim tahminlerime/hesaplarıma göre 6+2. En azından 6. hafta içerisindeyiz diyebilirim, bu hafta netleşecek Allahın izniyle inşallah. :49:

Bende Amerikada yasıyorum. Burayı kötü sanıyodum orası dahada kötüymüş. Burdada ultrasona extra $250.00 ödemeden yada kritik bı durum olmadan bakmiyolar. Türkiyede her doktora gittiğinde bakiyolarmis ne güzel.

Bende Amerikada yasıyorum. Burayı kötü sanıyodum orası dahada kötüymüş. Burdada ultrasona extra $250.00 ödemeden yada kritik bı durum olmadan bakmiyolar. Türkiyede her doktora gittiğinde bakiyolarmis ne güzel.

Evet TR'de bakıyorlar her muayenede ama aslında doktor muayenehanelerinde olan ultrasonların çözünürlükleri çok düşük.
Çok bariz durumlar olmadan anlayamıyorlar.
İçinden çıkamadıkları durumlarda onlar da detaylı usg'ye sevkediyorlar, onlar da ekstra ücrete tabi.

Benim geç döllenme canım son adet tarihine göre yapılan hesaplardan biraz gerideyim. Adetlerim düzensiz olduğu için keseyi gördüğümüzde tam kaç haftalık olduğumu söylemedi doktorum. 4,5 hafta dedi geçiştirdi.
Ben de doktorumu değiştirdim bu hafta kalp atışları için başka bir doktora gideceğim, o gününü tam söyleyecektir inşallah embriyo boyuna bakarak.
Ama benim tahminlerime/hesaplarıma göre 6+2. En azından 6. hafta içerisindeyiz diyebilirim, bu hafta netleşecek Allahın izniyle inşallah. :49:

turkiyede istedigin doktoru secebiliyor olman buyuk bir sans gercekten..bencede doktorunu degistirmende fayda var..bazilari keseyi bile gormeyi beceremiyor..gorumcem hamileyken doktorun biri kesede bebek gorunmuyor bos gebelik diyip var olan bebegi aliyordu neredeyse..cok dikkat etmek gerek bu tur seylere..icine sinmeyen doktoru hemen degistirmekte fayda var..belki benimkide 5+3 degil bilemiyorumki.. iste beklicem napim..alllahin izniyle kalp atislarini duyarsin canim

Burda detaylı dediklerinden çıkan resimleri görseniz. Bide ben güya Burdaki en iyi doktora gidiyorum.gecen sefer kızımı oğlan sandılar doğumda öğrendik:))))
Evet TR'de bakıyorlar her muayenede ama aslında doktor muayenehanelerinde olan ultrasonların çözünürlükleri çok düşük.
Çok bariz durumlar olmadan anlayamıyorlar.
İçinden çıkamadıkları durumlarda onlar da detaylı usg'ye sevkediyorlar, onlar da ekstra ücrete tabi.

Back