2012 Şubat Anneleri

gözünaydınn cnmmmm ben ölee bişi yasamdımm doktoru sorsaydın keskee.. kaslarla alakalı bişi olabilirr

yürüyüsee gidemedimm... neysee buraya geri döndüm yani.. en azından yalnızz degilim bu da bişiiii... gurbettgüzelii kulaklarımızdann cekicekkk simdii evett dikkati bi yere cekmekk lazım amaa napmakk lazımmm

Evet yalnız değiliz buda bi şey
Demekki bazı hissettiklerimiz hormonlardan kaynaklanıyor.

:97:
valla normalsee sorun yokkk.. yani en azından herkess yasıosaa da sorun yok birazz rahatladımm.. :26::26::26::26: cokk uykum varr dısarı cıkamadım uyuyayım bariii:97::97:

Ama ben listede yokum,yaşım 25,bugün 5+3 üz.Haftaya gidicez doktorumuza,inşallah kızmaz bana çünkü kimyasaldan sonra 3 ay korun demişti bana ama ben sadece 1 ay korundum ve hamile kaldım,ayyy çok kızarmı acabaaaa????

gözünaydınn cnmmmm ben ölee bişi yasamdımm doktoru sorsaydın keskee.. kaslarla alakalı bişi olabilirr

sağol canım.doktora sormadım çünkü bir kaç gündür yaşıyorum bu sorunu.haftaya gidicem doktora.devam ederse gittiğimde soracağım.

Ecrin kendini başka işlere ver ve kötüyü asla düşünme canım.

evett öle yapayımmm.. müzigi acayım azcık yatayımmm.. temizlikk yapılması lazımm ev dandinii kıpırdayasım yok.. cumartesi misafirr gelicekkk.. nasıll olucakk bu işlerr nasılllll... :97::97:

:97:
valla normalsee sorun yokkk.. yani en azından herkess yasıosaa da sorun yok birazz rahatladımm.. :26::26::26::26: cokk uykum varr dısarı cıkamadım uyuyayım bariii:97::97:

Uyu canım. En azından öyle şeyler düşünme bence. Diyorum ya ikinci bebekle kötü mü yaptım iyi mi onu bile düşünüyorum bazen tövbeee.
Herşey çok güzel olacak emin ol canım. Keşke bende ilk bebeğimi 20 yaşında yapsaydım. Şimdiye 9 yaşında olurdu valla.

Kimyasal gebeliğin hemenardından hamiile kalan ve doğum yağan çok arkadaşım var cnm. Aslında korun demesi yanlış bence doktorunun. Kimyasal gebelikten hmen sonra gebeliğin tekrarlaması daha kolay diye biliyorum. <Sıkma canını kızmaz :))

valla canım ben de kimyasal yaşadım ve doktorun biri korun 3 ay dedi biri korunmana gerek yok kürtaj olmadın dedi.ben de korunmadım ama yine de gebe kalamadım.3.ayda hamile kalabildim.benim bünyem böyleymiş demekki.

Ayyy sağol canım ya içimi rahatlattın biraz,zaten ben de burda baya arkadaş gördüm öyle,kimyasaldan sonra hemen kalıp doğuranlar falan,ordanda cesaret gelmişti bana ve beklemedim o yüzden,ama şimdi doktora ne diycem o var,dediğin doğru herhalde canım ben yeniden hemen kaldım çünkü hamiş

Ben de ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim. Doktorum da, sonradan danıştığım en az 3-4 prof.da korunmana gerek yok dedi korunmadım, ama hamile de kalamadım.
Ancak 3 kez regl gördükten sonra hamile kalabildim. Sorun olacağını sanmıyorum, çok insan kimyasal gebelik yaşadığının farkına dahi varmıyor, gününde regl olduğu için.

31 mayıs rengli başladı 07 haziranda ilişkimiz oldu 09 haziranda yien denedik şu anda göğsümde adet öncesi gibi hafif ağrım ve alnımda 1 adet sivilcem var :)) ben şimdi ne zaman yumurtlama olcak nasıl anlayacağım . beklenen adetim 29 haziran

ayyyyy kanal turkte sultan gelini
izlioym pek gozel gule gule oldum yawwwww

canim bilgileri yaz bana senide ekleyem

yürüyüsee gidemedimm... neysee buraya geri döndüm yani.. en azından yalnızz degilim bu da bişiiii... gurbettgüzelii kulaklarımızdann cekicekkk simdii evett dikkati bi yere cekmekk lazım amaa napmakk lazımmm
tilki misali donup dolasip buraya geliyozzz

amin canim amin inis cikislar olacakkk saglik sihhat versin Rabbim

kiz bilgilerini yolla eklerim bennnn

canim adetin kac gun suruyor kac gunde bir adet oluyon hele bir deyiverrrr

ben gecen ay kimyasal gebelik yasadim.. bu ay hemen hamile kaldim..su an 5 hafta 3 gunluk kimyasal gebelikten hemen sonra tutuyor diye okumustum hep.. oylede oldu.. her kadin yasiyor buyutulecek bir sey degil..bu ay yine ayni seyler olur diye korktum ama belirtileri bile cokk farkli oluyor.. 4. hafta 3 gunluk flandi dustugunde ve goguslerim hic sizlamiyordu bile...simdi elimi bile dokunduramiyorum oyle aciyorki.. birde hep silik cizgi cikiyordu..kirmizi kalin cizgiyi gorememistim bi turlu..

ben gecen ay kimyasal gebelik yasadim.. bu ay hemen hamile kaldim..su an 5 hafta 3 gunluk kimyasal gebelikten hemen sonra tutuyor diye okumustum hep.. oylede oldu.. her kadin yasiyor buyutulecek bir sey degil..bu ay yine ayni seyler olur diye korktum ama belirtileri bile cokk farkli oluyor.. 4. hafta 3 gunluk flandi dustugunde ve goguslerim hic sizlamiyordu bile...simdi elimi bile dokunduramiyorum oyle aciyorki.. birde hep silik cizgi cikiyordu..kirmizi kalin cizgiyi gorememistim bi turlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…