- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
evet gurbet güzeli beni de tabloya ekle 5 haftalığım ve keseyi gördüm.haftaya da kalp atışlarını dinlemek için gideceğim.bu arada kızlar ayıp olacak ama birşey soracağım.ben büyük tuvaletemi yaptıktan sonra adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum biraz zaman sonra geçiyor.neden acaba.sizde olmuyor mu?
yürüyüsee gidemedimm... neysee buraya geri döndüm yani.. en azından yalnızz degilim bu da bişiiii... gurbettgüzelii kulaklarımızdann cekicekkk simdiievett dikkati bi yere cekmekk lazım amaa napmakk lazımmm
Merhaba güzel anneler nasılsınız?
Biz hafta sonunu çok hareketli geçirdik. Valla mide bulantıarım başladı sabahları zorlanıyorum Kızımın kahvaltısını harızlarken bile çok zorlanıyorum yaa.
Şimdi onu uyuttum evi süpürmem gerek ama hiçi gücüm yok.
Bu tür bunalımlar geçirmeniz gayet normal. Bende de bazen oluyor. Acaba ikisine birden bakabilecek miyim? Ne olacak? Sağlıkla doğurabilecek miyim diye.
Apartmanda hamile 4 arkadaşım var. 3 gün önce biri temmuzda doğum yapacaktı ama 7,5 aylık doğuma girdi. Tansiyonu çok yükselmişti. Bebek küvezde şu anda anne eve geldi. Çok şükür iyiler ama annesinden uzak kalması da çok kötü. Allahım sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eylesin(amin)
gözünaydınn cnmmmmben ölee bişi yasamdımm doktoru sorsaydın keskee.. kaslarla alakalı bişi olabilirr
Ecrin kendini başka işlere ver ve kötüyü asla düşünme canım.
Evet yalnız değiliz buda bi şey
Demekki bazı hissettiklerimiz hormonlardan kaynaklanıyor.
:97:
valla normalsee sorun yokkk.. yani en azından herkess yasıosaa da sorun yok birazz rahatladımm.. :26::26::26::26: cokk uykum varr dısarı cıkamadım uyuyayım bariii:97::97:
Ama ben listede yokum,yaşım 25,bugün 5+3 üz.Haftaya gidicez doktorumuza,inşallah kızmaz bana çünkü kimyasaldan sonra 3 ay korun demişti bana ama ben sadece 1 ay korundum ve hamile kaldım,ayyy çok kızarmı acabaaaa????
Kimyasal gebeliğin hemenardından hamiile kalan ve doğum yağan çok arkadaşım var cnm. Aslında korun demesi yanlış bence doktorunun. Kimyasal gebelikten hmen sonra gebeliğin tekrarlaması daha kolay diye biliyorum. <Sıkma canını kızmaz :))
Kimyasal gebeliğin hemenardından hamiile kalan ve doğum yağan çok arkadaşım var cnm. Aslında korun demesi yanlış bence doktorunun. Kimyasal gebelikten hmen sonra gebeliğin tekrarlaması daha kolay diye biliyorum. <Sıkma canını kızmaz :))
valla canım ben de kimyasal yaşadım ve doktorun biri korun 3 ay dedi biri korunmana gerek yok kürtaj olmadın dedi.ben de korunmadım ama yine de gebe kalamadım.3.ayda hamile kalabildim.benim bünyem böyleymiş demekki.
Ben de ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim. Doktorum da, sonradan danıştığım en az 3-4 prof.da korunmana gerek yok dedi korunmadım, ama hamile de kalamadım.
Ancak 3 kez regl gördükten sonra hamile kalabildim. Sorun olacağını sanmıyorum, çok insan kimyasal gebelik yaşadığının farkına dahi varmıyor, gününde regl olduğu için.
canim bilgileri yaz bana senide ekleyemevet gurbet güzeli beni de tabloya ekle 5 haftalığım ve keseyi gördüm.haftaya da kalp atışlarını dinlemek için gideceğim.bu arada kızlar ayıp olacak ama birşey soracağım.ben büyük tuvaletemi yaptıktan sonra adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum biraz zaman sonra geçiyor.neden acaba.sizde olmuyor mu?
tilki misali donup dolasip buraya geliyozzzyürüyüsee gidemedimm... neysee buraya geri döndüm yani.. en azından yalnızz degilim bu da bişiiii... gurbettgüzelii kulaklarımızdann cekicekkk simdiievett dikkati bi yere cekmekk lazım amaa napmakk lazımmm
amin canim amin inis cikislar olacakkk saglik sihhat versin RabbimMerhaba güzel anneler nasılsınız?
Biz hafta sonunu çok hareketli geçirdik. Valla mide bulantıarım başladı sabahları zorlanıyorum Kızımın kahvaltısını harızlarken bile çok zorlanıyorum yaa.
Şimdi onu uyuttum evi süpürmem gerek ama hiçi gücüm yok.
Bu tür bunalımlar geçirmeniz gayet normal. Bende de bazen oluyor. Acaba ikisine birden bakabilecek miyim? Ne olacak? Sağlıkla doğurabilecek miyim diye.
Apartmanda hamile 4 arkadaşım var. 3 gün önce biri temmuzda doğum yapacaktı ama 7,5 aylık doğuma girdi. Tansiyonu çok yükselmişti. Bebek küvezde şu anda anne eve geldi. Çok şükür iyiler ama annesinden uzak kalması da çok kötü. Allahım sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eylesin(amin)
Ama ben listede yokum,yaşım 25,bugün 5+3 üz.Haftaya gidicez doktorumuza,inşallah kızmaz bana çünkü kimyasaldan sonra 3 ay korun demişti bana ama ben sadece 1 ay korundum ve hamile kaldım,ayyy çok kızarmı acabaaaa????
canim adetin kac gun suruyor kac gunde bir adet oluyon hele bir deyiverrrr31 mayıs rengli başladı 07 haziranda ilişkimiz oldu 09 haziranda yien denedik şu anda göğsümde adet öncesi gibi hafif ağrım ve alnımda 1 adet sivilcem var :)) ben şimdi ne zaman yumurtlama olcak nasıl anlayacağım . beklenen adetim 29 haziran
canim adetin kac gun suruyor kac gunde bir adet oluyon hele bir deyiverrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?