- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.341
günaydın canım hoşgeldin bugün herkes erkencii :)
benimde satla farklı alttanmı baktı sana nezaman gittin bide
tatlım bitek işyerinde giriyorum nete zaten bütün gün pc başında olduğumdan eve gidince açmıyorum. Osebeplede işe gelir gelmez hemennnn kk ya girip bebişimin teyzelerine selam vermek istedim.
Az şekerliyim ben bugün cnmmm sen nasılsınn
değer daha az canım görünmemesi çok normal 2 günde 2 ye katladığını düşünürsek kesni bidahaki hafta ortalarında görürsün bebiş için biraz daha beklemek gerekicek.Valla ne kadarlık olduğumu bilmiyorum ama sat a göre 6 haftalık...Gittik değerim
165,4 çıktı kese gözükmediii
benimde satla farklı alttanmı baktı sana nezaman gittin bide
Hem alttan baktı hem vajinadan ama göremedi...Adetim geçeli 7. gündü gittiğimde şimdi üzerinden 3 4 gün daha geçti salı kontrol varrr
Hem alttan baktı hem vajinadan ama göremedi...Adetim geçeli 7. gündü gittiğimde şimdi üzerinden 3 4 gün daha geçti salı kontrol varrr
ay kızlar ben hiç alttan baktırmak istemiyorum. Baktırmayacağımda bananeeeeeeee
salı günü muhtemelen betan 1000 i geçer ve kese görünür tatlım için ferah olsun :)
bende öyle istiyodum canım ama gittiğin hastanenin ultrasonu çok kaliteli olmadığından üstten görünmedi mecbur kaldım sonra başka bi hastaneye gittim rahatlıkla göründü üstten ultrason kalitesi çok önemli
Geçmiş olsun miraadacımm...
bende öyle istiyodum canım ama gittiğin hastanenin ultrasonu çok kaliteli olmadığından üstten görünmedi mecbur kaldım sonra başka bi hastaneye gittim rahatlıkla göründü üstten ultrason kalitesi çok önemli
kızlar satla uyumlu olmamasını neye bağlıosunuz ilişkinin son dönemde olmasına falanmı araştırdım ama yinede tatmin edici bi cvp alamadım
Ben özel gidiyorum cnm iyi bir hastane ondada gözükmedi alttan baktı...Ultrason mak. kalitesini ilk defa duydumm teşekkürlerr
kızlar satla uyumlu olmamasını neye bağlıosunuz ilişkinin son dönemde olmasına falanmı araştırdım ama yinede tatmin edici bi cvp alamadım
geç yumurtlama & geç döllenme :)
geç yumurtlama & geç döllenme :)
adetim sürekli düzenli olur canım ki ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hcgm çok düşüktü iki haftalık diodu bunlar yine yok 6 haftalık falan dediler al yine benim hesabıma döndü 4 haftalık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?