• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

arkadaşlaaaar :3::3::3::3::3::3::3:

sonunda keseyi gördük.....
sabah demişdim ya haftayı bekleyemedik..özele gittik 1 saat önce :52::52::52::52::52::52:
allaha şükürler olsun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hayirli olsun canim bende kalp atisini gordum pitir pitir nasi titriyodu annesinin kuzusuuuu:16::16::66:
kızlar ağrımdan başka bir sıkıntım yok derken bu akşam kendimi çok bitkin hissediyorum.biraz bulantım da var.bunları önemsemiyorum da sanırım ara ara ateşim çıkıyor.
grip olucam ondan desem ara ara olmaz.hamileliğin ilk ayları ateş çok önemliymiş.
ama doktorların dediğine göre hormonların değişmesinden dolayı ateş basmaları,yükselmesi olurmuş.
sizlerde de böyle değişimler oluyor mu?
off sıkıldım şimdi.
ay o atesi sorma dokunan diyo yaniyosun sen
günayyydınn kızlarrrr... dnn kocişlee barıstıkk eve geldi oyalandı benimle öglen vaktiii.. sonaa burda yazdıklarımm içine mi dogdu nee göbegime sarıldı öptü yattıı... cokk sasırdımm cokkk.. insallahh saglıklı bi bebek olur didi.. kötü düsünmee dedimm o da ama o zamnn alkol kullanıodum didii.. sonra konuyuu kapattımm bendee. gecee karnımınn sag tarafınaa birr sancı girdi kızlarrr.. ya olamz böle bişi nefes aldıkca bıcak sokup cıkardılar sankii.. sagımdan soluma dönemedimm.. gecmek bilmedii sabahh zor olduu doktoraa gitcem ie düsünüodum ama sabah gectiiii.. ayyy korkuncctuu:53::53::53::53:
gecmis olsun canim bizde baristik:16:
kızımız mı olcak nee
gerçi çin takviminde kız çıkıyo :9::9::9:
sizin ne çıkıyo arkadaşlar....
tatlı türü yemek aklıma gelmiyo şimdi ileride ne olur bilmem :39::39:

ama benim kasık ağrım ara ra 2 defa oldu çok kötü az az sürdü
bi gece karın ağrısı şiddetli o biraz sürdü şimdi bişay yok şükür...
hemen çorap giyodum..
benim erkek cikiyo hayirlisi olsun saglikli olsunda...
banada hem çin hem rus takviminde kız çıkıyo, içime kız doğuyo, annem telefonda bana kızın naspıyo diyee soruyo :):):) bi tek babası erkek diyo. Kısmet bakalım, görücez
rus takvimidemi varmis bakayim bi :1:
sabah tuvaletten sonra lekelenme oldu.doktora gittim az önce.doktor bebek var ama kalp atışını duyamıyorum dedi.yarın sabah bi daha gel bakalım dedi.eğer yine kalp atışı yoksa kürtaj olacaksın dedi.çok üzgünüm.şubatta da düşük yapmıştım.6+5im daha 7 hafta bile dolmamıştı.bebek çok küçük dedi belki ondan yoktur dedi ama bilmiyorum kürtaj olmak istemiyorum:50::50::50::
canim allahim esirgesin icini rahat tut kucuktur daha
ağlamıyorum şuan canım.moral oldunuz valla.içime bi umut doğdu sanki atacak bebeğimin kalbi inanıyorum artık buna.içime bi huzur doldu bi anda bilmem neden.gidim de bişeyler yiyim bebeğim aç kalmasın dimi teyzeleri
hah soyle anneler guclu olur:34:
arkadaslar herkese merhabalar,ben bugun tam nasipse 5 haftalık hamileyim (sat 19 mayıs 2011),
size sormak istediğim benim rahımde kasılmalar oluyor ara ara sancı gırıyor,dunde kasıgıma cok sancı gırdı sızde durumlar nasıl benım gıbı olan varmı caba?cok merak edıyorum ınsallah normaldır bu yasadıklarım.
yarın doktora gıdecegız nasıpse ınsallah güzel haberler verırım size....
normal tatlim rahim buyuyomus bendede oluyo
selam bende aranıza yenı katıldım
bebegım suprız geldı bıze
bes hafta 3 gunluk ama baya zorluyor benı
sızde de oyle mı bılmıyorum ama ıstahım kacık
kasık agrılarım var en onemlısı mıde bulantım cok fazla

hayirli olsun canim hosgeldin saglikli sihatli kucagina aldigin gunler olsun:nazar:

bende bu sabah kendimi doktora zor attim midem cok kotu ve cok carpintim var kutkutkut kalp atisimi duyuyorum bu saat oldu tek yedigim bi kase yogurt acim ama yiyemiyorum cok kotuyum kafami kaldiramiyorum yastiktan...:26::26::26:
kuzumda canlanmis kalp atisini duymadim ama gordum :1: cok guzel bisey yaa cok duygulandim:69::69: bebisim benim:69::69:

Tebriklerrrrrrrr :) Biz daha küçüğüz 1 hafta kadarcık , ondan sebep galiba bulantımız yok henüz.İştahımız da yerinde tatlı hariç.
masallah hıc bulantınız da olmaz ınsallahh
Hoşgeldiniz, Allah tamamına erdirsin:nazar: Aramızda aynı midesi bulanan arkadaşlarımız çok var, benim bulantım yok ama iştahım da yok pek fazla.

Geçmiş olsun canım, klimalar yazın hepimizi hasta edecek.Allah yardımcın olsun ilaç almadan atlatmak da çok zor ama almamak lazım :26:
amin tesekkurler hepımızın ınsallah
mıde bulantısı gercekten cok zor bıseymıs Allah kolaylık versın

selam bişeyler yedim uyumuşum saat kaç olmuş ne uyumuşum yav
bende uykuya doyamıyorum gune 17 saat
Kızlar az önce bir iş teklifi aldım.
Bebeğimi öğrendiğimizden beri maşallah diyeyim her şey çok bereketli gidiyor. Kısmetli herhalde evladım teyzesi gibi, maşallah subhanallah.:nazar::nazar::nazar:
Teklifi reddettim bebek beklediğimi söyleyerek, bunu baştan söylemem gerekirdi etik olarak tabi ki.
Gerçi arayan hanım onlar için pek sorun olmayacağını söyledi ama şu an iyi bir vakit değil iş değiştirmek için. Ben zaten hep bebeğimi doğurduğumda ve gebeliğimde rahat edebilmek için sabrettim bu iş yerimde de...
Öyle paylaşayım dedim sizlerle…:16:
Bulantım yine alevlendi bu arada.

bebekler kısmetıyle gelır dıye bosuna dememısler
nerde rahatsanız orda olmanız daha ıyı tabı

bide kizlar tansiyonum 10 a 5 cikti sizdede varmi bole durumlar???

Benim tansiyonum hamile kalmadan önce yükselmeye meyilliydi. Daha önce bir süre masif (asabi) tansiyon sebebiyle antidepresan içerikli bir tansiyon ilacı kullanmıştım...
Evde takip ediyordum hep 11/6, 12/6 gibi çıkıyordu seviniyordum. Bunlar benim pek göremediğim ölçümler çünkü. Özellikle küçük tansiyonun yükselmemesi çok iyi bir şeydir, garantördür diyebiliriz.
Fakat kalp atışını duyduğumuz muayenede 14/10 çıktı. Doktorum ölçümün yanına yıldız koydu, pek beğenmedim bunu dedi.:18:
İnşallah heyecandan yükselmiştir, şimdi takip ediyorum...

karats sen keseyi görmüşün bebişi görmek için ne zaman gidicen acaba? valla sana göre hareket ediyorum malum benim sat 11 .05 mayıstı 2 gün var aramızda...:86:

Seni tebrik ediyorum cnm zaten maddiyatın miktarı değil düşüncenin değeri o kadar büyükki manevi değerler herkese böyle örnek olmalııı:62::62::62:
sagol canim biraz öbür dünya icinde calismak ne guzellllı:62::62::62:

Arkadaşlar ben bugün çok fazla radyasyon aldım valla belim ağırıyo artık oturmaktannn:14::14::14:Kusura bakmayın çıkayım ben zaten hazırlanmam lazım addalara gidicem yarın görüşürüz öpüyorum sizi çokkkkk:71::71::71:Yeğenlerime iyi bakın bişey olmasın onlaraaa:nazar::nazar::nazar:
sagol canim sende iyi ba yiyenimeee
selam bende aranıza yenı katıldım
bebegım suprız geldı bıze
bes hafta 3 gunluk ama baya zorluyor benı
sızde de oyle mı bılmıyorum ama ıstahım kacık
kasık agrılarım var en onemlısı mıde bulantım cok fazla
cok guzel hosgeldinnnn

Kızlar ben galiba grip oluyorum :( bugün çok üşüdüm , banka buzzzz gibi. Ve boğazım ağrımaya konuşurken batmaya başladı bilee... Off napıcam ben ilaçta alamam şimdi ?
canim bir bardak sicak suya limon sik ve balla karistir onu sicak sicak ic gribe birebir canim
gecmis olsun bu arada canim benim

bu arada arkadaşlar evinize pc yanına minik kaktüsler varya
onlardan alın evdeki radyasyonu engelliyomuş bi kaç gün önce araştırma yaparken okumuş eşim...
bugün 2-3 tane alcaz pc yanına koycam minik minik:71:
evet bende var koyayim uzun zamandir var biliyordumda bebek olunca dikkat etmek lazim dimi ama

acaba aranızda en kucuk anne adayı benmıyım?
22 yasındayım 7 aylık evlıyım daha korundugum halde hamıle kaldım
yok canim sen degilsinnn:31:dunyam var bide ecrinimiz var canimm 19 ila 20 yaslarinda

tabloda ben eksiğim
oldu mu şimdi :52:
sat 12-13 mayıs
12 diyelim
yaş 29 ilk bebek

ekledim senide canummmmmm:51:
gurbet güzeli tabloda ben yokum sanırım sat 11 05 25 yaş ilk bebek...inş görüncede yazarım eklermisin?:9:
msj alinmistir ekledim senudeeee:49:

merhaba benide eklermisiniz tabloya 7 mayıs sat .. kesemi gördüm haftaya bebişimide görcem inşallah

Back
X