• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

amin canim Allah simdiden kabul etsin sagolun iyi dilekleriniz icin ben birde sadaka kutusu tayin ettim..
her gun olmasa elime gectikce 5-10 kurus kutuya atiyorum..... hem cocuklarimin adina...... hemde karnimdaki sabinin adina saglikli sihhatli dogsun diye..... simdiden benim bebegim sadaka dagitiyor.... cok cok sukur.... trye gelince muhtac birine nasip olacak insAllah tavsiye ederim insan huzur buluyor inanin....:69::49::emir_bebek:

amin canim Allah simdiden kabul etsin sagolun iyi dilekleriniz icin ben birde sadaka kutusu tayin ettim..
her gun olmasa elime gectikce 5-10 kurus kutuya atiyorum..... hem cocuklarimin adina...... hemde karnimdaki sabinin adina saglikli sihhatli dogsun diye..... simdiden benim bebegim sadaka dagitiyor.... cok cok sukur.... trye gelince muhtac birine nasip olacak insAllah tavsiye ederim insan huzur buluyor inanin....:69::49::emir_bebek:

Seni tebrik ediyorum cnm zaten maddiyatın miktarı değil düşüncenin değeri o kadar büyükki manevi değerler herkese böyle örnek olmalııı:62::62::62:

Arkadaşlar ben bugün çok fazla radyasyon aldım valla belim ağırıyo artık oturmaktannn:14::14::14:Kusura bakmayın çıkayım ben zaten hazırlanmam lazım addalara gidicem yarın görüşürüz öpüyorum sizi çokkkkk:71::71::71:Yeğenlerime iyi bakın bişey olmasın onlaraaa:nazar::nazar::nazar:

selam bende aranıza yenı katıldım
bebegım suprız geldı bıze
bes hafta 3 gunluk ama baya zorluyor benı
sızde de oyle mı bılmıyorum ama ıstahım kacık
kasık agrılarım var en onemlısı mıde bulantım cok fazla

Kızlar ben galiba grip oluyorum :( bugün çok üşüdüm , banka buzzzz gibi. Ve boğazım ağrımaya konuşurken batmaya başladı bilee... Off napıcam ben ilaçta alamam şimdi ?

Tebriklerrrrrrrr :) Biz daha küçüğüz 1 hafta kadarcık , ondan sebep galiba bulantımız yok henüz.İştahımız da yerinde tatlı hariç.

Hoşgeldiniz, Allah tamamına erdirsin:nazar: Aramızda aynı midesi bulanan arkadaşlarımız çok var, benim bulantım yok ama iştahım da yok pek fazla.

Kızlar ben galiba grip oluyorum :( bugün çok üşüdüm , banka buzzzz gibi. Ve boğazım ağrımaya konuşurken batmaya başladı bilee... Off napıcam ben ilaçta alamam şimdi ?

Geçmiş olsun canım, klimalar yazın hepimizi hasta edecek.Allah yardımcın olsun ilaç almadan atlatmak da çok zor ama almamak lazım :26:

Hoşgeldiniz, Allah tamamına erdirsin:nazar: Aramızda aynı midesi bulanan arkadaşlarımız çok var, benim bulantım yok ama iştahım da yok pek fazla.

Geçmiş olsun canım, klimalar yazın hepimizi hasta edecek.Allah yardımcın olsun ilaç almadan atlatmak da çok zor ama almamak lazım :26:

Sağol tatlım eve gidince bol limonlu bi ıhlamur içip, tuzlu su ile gargara düşünüyorum :(

Tebriklerrrrrrrr :) Biz daha küçüğüz 1 hafta kadarcık , ondan sebep galiba bulantımız yok henüz.İştahımız da yerinde tatlı hariç.

Aaaa 1 haftalık mı canım? Ben de tickerda 4 haftalık yazdığından 4 haftalık sandım :26:
En çıtır bebişimiz :nazar:1 haftalıkken nasıl öğrendin?

Back
X