kızlarrr..... hayatımda ilk defa hamileyim.....beta hcg...204,3 darısı isteyen herkesin başına inşallah....
öptüm hepinizi
bugün 10.günüm transfer gününü saymadan....idrarla erken gebelik testi yaptım dayanamadım ama çıkmadıpembe bir çizgi bile yok....
kızlarrr..... hayatımda ilk defa hamileyim.....beta hcg...204,3 darısı isteyen herkesin başına inşallah....
öptüm hepinizi
bugün 10.günüm transfer gününü saymadan....idrarla erken gebelik testi yaptım dayanamadım ama çıkmadıpembe bir çizgi bile yok....
canım üzülme sonuş ne olursa olsun.. tekrar denersiniz benim de 6.günüm bekliyorum ayrıca o teste de pek güvenme bikaç tane daha yap istersen hiç belirti yokmuydu geçmişine baktım sadece akıntı var demişsin göğüslerinde ağrı uçlarında özellikle varmıydı merak ediyorum
canııım, hemen umutsuzluğa kapılma sakın. idrar testi yanıltıcı olabilyo ki kanda bile değişiyo ben yaşadım. sende benim gibi olumsuz diye düşünüyosun, test gününde mucize pozitif sonucunu alırsın inşallah..
öptüm hepinizi
inşallah canımm..seninle birlikte önece bizde üzüldük...sonra sevindik...rabbim benide sevindirsin ve senin sevincini daim kılsınnn inşallah...
merhaba kızlar ablamın tedavisinden kalan şubat son kullanma tarihli 3 kutu cetrodıet var elimizde ihtiyacı olan var mı???varsa ücretsiz yollıycaz isterseniz özeldende msj atabilirsiniz
Kızlar şubat son kullanma tarihli 3 tane cetroide iğne var elimde lazım olan varsa ihtiyacı olan yollayabilirim ücrt istemiyorum yeterki işe yarasın.
belirti ararsan çok var:)) göğüslerim transfer gününden beri ağrıo geçen hafta sürekli sol kasığım ağrıdı,bide alttan bazen bıçak saplanıo gibi ani biağrı geliodu:) kan testine kadar hala umudum var tabiki :)) dua edin bana bebeğim beni bırakmamış olsun....
benim de normalde test günüm yarındı ama dayanamadım bugün idrar testi yaptım. silik de olsa ikinci çizgi çıktı :)) ama sevinsem mi bilemedim çünkü hem çizgi silik hem de hala çok fena sancılarım var. hem adet sancısı gibi hem de kasığıma bıçak saplanıyo gibi oluyo. sanki bu ağrılar hayra alamet gibi değil. ayrıca kanımıda verdim. yarın raporlu bi şekilde belli olacak.
hala inanamıyorum Rabbim inş tamamına erdirir.
benim de normalde test günüm yarındı ama dayanamadım bugün idrar testi yaptım. silik de olsa ikinci çizgi çıktı :)) ama sevinsem mi bilemedim çünkü hem çizgi silik hem de hala çok fena sancılarım var. hem adet sancısı gibi hem de kasığıma bıçak saplanıyo gibi oluyo. sanki bu ağrılar hayra alamet gibi değil. ayrıca kanımıda verdim. yarın raporlu bi şekilde belli olacak.
hala inanamıyorum Rabbim inş tamamına erdirir.
amin canım. belirtilerin aynısı bende de vardı. inşallah senden mutlu haberi alacaz. ben yarını bekliyorum merakla benim 14.gün bhcg sonucum olması gerekenden düşük çıktı, normal değil yanii biraz sıkıntım var o yüzden. herşeyde vardır bir hayır diyorum olumsuzluklara da hazırlamamız lazım kendimizi. ama çok da umutsuzluk iyi değil pozitif düşünceyle bebeğimin beni bırakmayacağını düşünmeye çalışıyorum.
kızlar neldelini çok merak ediyorum, inşallah iyidir.
bu arada listeyi neldelin olmayınca düzeltemiyoruz. benim bildiğim kadarıyla topiğimizdeki hamişleri yazayım bi buraya,
brnys
banada
rainekin
durulife
sedu01
ayşeyiğit
gökselif
eksik olan varsa yazsın arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?