bizde başlıcaktık hatta merkeze gidip konuştuk amh tahlilim bile oldu ama malesef myomum çok büyükmüş doktor ameliyat dedi iyileşme süreci 6 ayı buluyomuş o zamana kadar inşallah yumurtam kalır zaten şuan 3 tane var.
amh sonucun neydi derincim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde başlıcaktık hatta merkeze gidip konuştuk amh tahlilim bile oldu ama malesef myomum çok büyükmüş doktor ameliyat dedi iyileşme süreci 6 ayı buluyomuş o zamana kadar inşallah yumurtam kalır zaten şuan 3 tane var.
amh sonucunu daha öğrenemedim eveli gün yaptırdım tahliller ankaraya gitcek 1 haftada anca çıkar dediler ama benim fsh çok yüksek doktor erken menepoza giriyosun dedi
myomumda 5.5 cm ayrıca myomun kan akış hızı çok yüksek magnite yönünden şüphe uyandırıyor yazıyo hangine üzüleyim şaşırdım salı günü ameliyat günü almaya gitcem bakalım
cnm ağzın bal yesin... inş. rabbim bu sefer gönlümüze göre verir... bnmde 3. olcak önce laparoskopi sonra transfer tabii önce zayıflamalıyım ilaçlardan acayip kilo aldım...ben de endoluyum ameliyat oldum , çok şükür ki rezervlerde bi şey yok ama normal yolla olmadı tüple de olmadı.. 3. yü deniyoruz inş bu kez olacak allahın izniyle.. asla umudumu kaybetmiyorum çünkü yıllardır bu siteyi takip ediyorum, hem endolu hem eşi problemli olup bebeği olan o kadar çok kişiye şahit oldum ki...asla imkansız yoktur canım sadece çok iste ve dua et..
Kizlar suan aglayarak yaziyorum cook ama cok saskinim hala hayal gördügümü düsünüyorum bende listedeydim dondurulmuslar icin mart ayinda gidecektim 2 aydir adet görmedim sonunda bugün dokrora gittim acaba kist felanmi var diye hamilelik aklima bile gelmiyordu ama 7 Haftalik hamileymisim kalp atisi ve kese görüldü inanamiyoru listede bir arkadasta dondurulmuslar icin gidecekmis ama hamileymis ya onu okudugumda okadar sevinmistimki Rabbim sen nelere kadirsin demistim rabbim banada nasip etti allaha binlerce sükürler olsun benim icin dua edin neolur rabbim tamamina erdirsin bende hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepinize bu listeye hamileyiiim diye yazmayi nasip etsin insalllah. Hersey onun elinde en beklemedigim zamanda beni sasirtti insallah sizde en kisa zamanda suan yasadiklarimi yasarsiniz
bunlar nekadar güzel haberler böyle rabbim size ne büyük ödüller vermiş.. hayırlısıyla tamamına erdirir inş. sağlıkla kucağınıza alırsınız.. darısı başımıza...Dün benimle birlikte üzülen arkadaşlarım, hadi bugün beraber sevinelim....
ben hala şoktayım bu arada.kendimi negatife alıştırmıştım, hastaneyi bile sonuç için çok geç aradım
bütün aklına takılanları sor. çoook geçmiş olsun tekrar. olmadı üni hastanelerini dene.adetin 3. günü 34 adetin 5. günü yine ölçtürdüm bu sefer tüp bebek merkezinde ölçtüler 46 çıktı.Ameliyatıda doktorum bi doktor ismi söyledi devlet hastanesinde öğretim görevlisiymiş op. dr ona gitcem işte aradım salı günü ordaymış bakalım o ne dicek tahlil yapcaklarmış bi daha ameliyat için gün verceklermiş
inşallah çok uzağa vermezler günü biran önce olmak istiyorum
yaşımı söylemeyi unuttum 33
hayatım senin belirtiler genellikle hamilelik belirtisi bak sen hamişsin kesinlikle genelde lekenmesi olanlarda zaten tutunma lekesi deniliyor sonucunu aldığında yazmayı unutmakızlar yaşım 30 ilk denemem, eşimin sperm azlığı sorunumuz,ankara hrs tüp bebek merkezi, 2tane 8 hücreli embrio transfer edildi geçtiğimiz pazartesi, önümüzdeki cuma tahlil günüm.transferden 2 gün sonra kasıklarımda hafif ağrılar hisstemeye başladım bazn de hasta olucak gibi belim ağrıdı.aynı gün yine cirinone jelle birlikte kahverengi leke geldi düne kadar bugün ise leke yok krem atığını gözlemliyorum.göğüslerimde şişlik acıma hissi özellikle uçarında.bunu buraya çok yazdım ama merak eden kişiler olursa bilgilensin diye şikayetlerim bugün de dahil olmak üzere hala mevcut.ekstra olarak; karnımda inanılmaz şişlik var yanlardan itibaren başlıyor ve göğğüs kafesime kadar nerdeyse normalde ayva göbekliyim yanlarda şişlik olmazdı.. yorumlarınızı bekliyorum kızlar.
sonucunu hbr vermeyen bi çok arkadaş varr. kızlar Allah rızası için bilgilendirin de olumsuz sonuç alan olursa ona göre merkez seçsin. huuuu neredesiniz?
bu arada transferi anlatan yok mu?
canım kötü huylu bişey çıksa bile rahmini almıolar. sanki smear de sonucun kanser çıkmış gibi davranıosun. myomu alıp temizlerler. senin fsh naapsın kendini çok üzüosun. Rabbim büyük ALLAHım korusun. ortada bişey yokken kötü senaryo çizme derincim. myomla ilgili topicler vardır. sor istersen yaşayan kıslara derim. yada tecrübelerini oku istersen bibenim korkum eğer ameliyatta açınca orda kötü huylu bişey bulurlarsa rahimide almak zorunda kalırlar. O zaman ne yaparım ben
hayatım senin belirtiler genellikle hamilelik belirtisi bak sen hamişsin kesinlikle genelde lekenmesi olanlarda zaten tutunma lekesi deniliyor sonucunu aldığında yazmayı unutma
transfer çok kolay toplamda 5dk. sürüyor rahat oluruna bırak kendini kasma ağrıda hiç olmuyor bu benim 4.denemem allahız izniyle salı günü ama bende transferde hiç ağrı olmadı
canım benim ben annemi 2 sene önce yumurtalık kanserinden kaybettim elimde değil en kötüsünü düşünüyorum.Ame dediğin gibi çok stres yapıyorum bazen diyorum sonuçta herşey olduğu yere varır diyeama bakalım yaşıcaz ve görücez belki bi gün bende buraya hamileyim diye yazarım.İnşallah o gün gelir hepimiz için
kızlar merhaba bugün sabah 10 da yumurtalarım toplandı benim uyandığımda çok ağrım oldu ve hala arada sırada ağrım oluyor , çoğunuz agrım olmadı yazmıştı... daha o aşamaya gelmeyenler dua edin de ağrısız olsun.. öyle böyle bir ağrı değil çünkü, tam olarak sayı vermediler ama hemşire sağ taraftan 8 sol taraftan 10 tane toplandı sanırım dedi..bana pazartesi haber vereceklermiş tam sayıyı..umarım transfer de ağrılı olmuyordur..opu da benim kadar ağrısı olup ta transferi olan ve ağrısız olan var mııı biraz karışık sordum farkındayım
transfer nsl oluyo kıslar anlatırmısınız? acılımı? vajinadan mı yapıolar ne biliim iğneyle falan mı? aklıma takıldı:44: