• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

amh sonucunu daha öğrenemedim eveli gün yaptırdım tahliller ankaraya gitcek 1 haftada anca çıkar dediler ama benim fsh çok yüksek doktor erken menepoza giriyosun dedi
myomumda 5.5 cm ayrıca myomun kan akış hızı çok yüksek magnite yönünden şüphe uyandırıyor yazıyo hangine üzüleyim şaşırdım salı günü ameliyat günü almaya gitcem bakalım

amh sonucunu daha öğrenemedim eveli gün yaptırdım tahliller ankaraya gitcek 1 haftada anca çıkar dediler ama benim fsh çok yüksek doktor erken menepoza giriyosun dedi
myomumda 5.5 cm ayrıca myomun kan akış hızı çok yüksek magnite yönünden şüphe uyandırıyor yazıyo hangine üzüleyim şaşırdım salı günü ameliyat günü almaya gitcem bakalım

fsh sonucun kaç peki? yaşın neydi listeye bakıcam ama listeyi bulamadım. bence ii bir doktora yaptırt. doçent prof falan olsun.nerde yaptırcaksın ameliyatı? üzülmeeeeeeeee canım benim. bak ben ilk fsh sonucumu alınca kafamdan kaynar sular döküldü. perişan oldum. sonraki doktorum dediki bu demir eksikliği gibi bişeydir. demir için pekmez içersin. fsh için sağlıklı beslenir, sağlıklı uyur ve stressiz yaşarsan hemen düşer. değişken canım bu hormonlar sabit kalmıyor. kendini üzmemen gerekiyor:(

adetin 3. günü 34 adetin 5. günü yine ölçtürdüm bu sefer tüp bebek merkezinde ölçtüler 46 çıktı.Ameliyatıda doktorum bi doktor ismi söyledi devlet hastanesinde öğretim görevlisiymiş op. dr ona gitcem işte aradım salı günü ordaymış bakalım o ne dicek tahlil yapcaklarmış bi daha ameliyat için gün verceklermiş
inşallah çok uzağa vermezler günü biran önce olmak istiyorum

ben de endoluyum ameliyat oldum , çok şükür ki rezervlerde bi şey yok ama normal yolla olmadı tüple de olmadı.. 3. yü deniyoruz inş bu kez olacak allahın izniyle.. asla umudumu kaybetmiyorum çünkü yıllardır bu siteyi takip ediyorum, hem endolu hem eşi problemli olup bebeği olan o kadar çok kişiye şahit oldum ki...asla imkansız yoktur canım sadece çok iste ve dua et..
cnm ağzın bal yesin... inş. rabbim bu sefer gönlümüze göre verir... bnmde 3. olcak önce laparoskopi sonra transfer tabii önce zayıflamalıyım ilaçlardan acayip kilo aldım...

Kizlar suan aglayarak yaziyorum cook ama cok saskinim hala hayal gördügümü düsünüyorum bende listedeydim dondurulmuslar icin mart ayinda gidecektim 2 aydir adet görmedim sonunda bugün dokrora gittim acaba kist felanmi var diye hamilelik aklima bile gelmiyordu ama 7 Haftalik hamileymisim kalp atisi ve kese görüldü inanamiyoru listede bir arkadasta dondurulmuslar icin gidecekmis ama hamileymis ya onu okudugumda okadar sevinmistimki Rabbim sen nelere kadirsin demistim rabbim banada nasip etti allaha binlerce sükürler olsun benim icin dua edin neolur rabbim tamamina erdirsin bende hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepinize bu listeye hamileyiiim diye yazmayi nasip etsin insalllah. Hersey onun elinde en beklemedigim zamanda beni sasirtti insallah sizde en kisa zamanda suan yasadiklarimi yasarsiniz

Dün benimle birlikte üzülen arkadaşlarım, hadi bugün beraber sevinelim....:21::21::21:

ben hala şoktayım bu arada.kendimi negatife alıştırmıştım, hastaneyi bile sonuç için çok geç aradım :52:
bunlar nekadar güzel haberler böyle rabbim size ne büyük ödüller vermiş.. hayırlısıyla tamamına erdirir inş. sağlıkla kucağınıza alırsınız.. darısı başımıza...

adetin 3. günü 34 adetin 5. günü yine ölçtürdüm bu sefer tüp bebek merkezinde ölçtüler 46 çıktı.Ameliyatıda doktorum bi doktor ismi söyledi devlet hastanesinde öğretim görevlisiymiş op. dr ona gitcem işte aradım salı günü ordaymış bakalım o ne dicek tahlil yapcaklarmış bi daha ameliyat için gün verceklermiş
inşallah çok uzağa vermezler günü biran önce olmak istiyorum
bütün aklına takılanları sor. çoook geçmiş olsun tekrar. olmadı üni hastanelerini dene.
yaşımı söylemeyi unuttum 33

canım tvde gördüm hatta geçen yazdım buraya 45 yaşındaki menapoza giren kadını adet gördüttürüp ilaçla tüp bebiş doğurmuş nur topu gibi. yeşim salkım ve nice örnekler var. rabbim ol deyince oluyor. sakın üzme kendini. bu hormonlarına zarar. acil şifalar diliyorum.

sonucunu hbr vermeyen bi çok arkadaş varr. kızlar Allah rızası için bilgilendirin de olumsuz sonuç alan olursa ona göre merkez seçsin. huuuu neredesiniz?

bu arada transferi anlatan yok mu?

benim korkum eğer ameliyatta açınca orda kötü huylu bişey bulurlarsa rahimide almak zorunda kalırlar. O zaman ne yaparım ben

kızlar yaşım 30 ilk denemem, eşimin sperm azlığı sorunumuz,ankara hrs tüp bebek merkezi, 2tane 8 hücreli embrio transfer edildi geçtiğimiz pazartesi, önümüzdeki cuma tahlil günüm.transferden 2 gün sonra kasıklarımda hafif ağrılar hisstemeye başladım bazn de hasta olucak gibi belim ağrıdı.aynı gün yine cirinone jelle birlikte kahverengi leke geldi düne kadar bugün ise leke yok krem atığını gözlemliyorum.göğüslerimde şişlik acıma hissi özellikle uçarında.bunu buraya çok yazdım ama merak eden kişiler olursa bilgilensin diye şikayetlerim bugün de dahil olmak üzere hala mevcut.ekstra olarak; karnımda inanılmaz şişlik var yanlardan itibaren başlıyor ve göğğüs kafesime kadar nerdeyse normalde ayva göbekliyim yanlarda şişlik olmazdı.. yorumlarınızı bekliyorum kızlar.
hayatım senin belirtiler genellikle hamilelik belirtisi bak sen hamişsin kesinlikle genelde lekenmesi olanlarda zaten tutunma lekesi deniliyor sonucunu aldığında yazmayı unutma
sonucunu hbr vermeyen bi çok arkadaş varr. kızlar Allah rızası için bilgilendirin de olumsuz sonuç alan olursa ona göre merkez seçsin. huuuu neredesiniz?

bu arada transferi anlatan yok mu?

transfer çok kolay toplamda 5dk. sürüyor rahat oluruna bırak kendini kasma ağrıda hiç olmuyor bu benim 4.denemem allahız izniyle salı günü ama bende transferde hiç ağrı olmadı

benim korkum eğer ameliyatta açınca orda kötü huylu bişey bulurlarsa rahimide almak zorunda kalırlar. O zaman ne yaparım ben
canım kötü huylu bişey çıksa bile rahmini almıolar. sanki smear de sonucun kanser çıkmış gibi davranıosun. myomu alıp temizlerler. senin fsh naapsın kendini çok üzüosun. Rabbim büyük ALLAHım korusun. ortada bişey yokken kötü senaryo çizme derincim. myomla ilgili topicler vardır. sor istersen yaşayan kıslara derim. yada tecrübelerini oku istersen bi
hayatım senin belirtiler genellikle hamilelik belirtisi bak sen hamişsin kesinlikle genelde lekenmesi olanlarda zaten tutunma lekesi deniliyor sonucunu aldığında yazmayı unutma
transfer çok kolay toplamda 5dk. sürüyor rahat oluruna bırak kendini kasma ağrıda hiç olmuyor bu benim 4.denemem allahız izniyle salı günü ama bende transferde hiç ağrı olmadı

inşallah sevdammmm peki spektulumlamı giriolar?iğnemi ne var şok yaşamayım görünce??

canım benim ben annemi 2 sene önce yumurtalık kanserinden kaybettim elimde değil en kötüsünü düşünüyorum.Ame dediğin gibi çok stres yapıyorum bazen diyorum sonuçta herşey olduğu yere varır diyeama bakalım yaşıcaz ve görücez belki bi gün bende buraya hamileyim diye yazarım.İnşallah o gün gelir hepimiz için

canım benim ben annemi 2 sene önce yumurtalık kanserinden kaybettim elimde değil en kötüsünü düşünüyorum.Ame dediğin gibi çok stres yapıyorum bazen diyorum sonuçta herşey olduğu yere varır diyeama bakalım yaşıcaz ve görücez belki bi gün bende buraya hamileyim diye yazarım.İnşallah o gün gelir hepimiz için

canım başın sağolsun ne diyeceğimi bilemedim şimdi.Allah nurlar içinde yatırsın anneni. ama naçizane iice araştırıp emin olmadan üzme kendini bu kadar. Allah korusun, İNŞALLAH İNŞALLAAAAH güzel hbrlerini alıcaz ve hamişiiimmmm yazacaksın bu duvara. Rabbime emanetiz hepimiz. O ol derse olur. ben de çok ama çok pimpirikliyim. yazdıklarımdan sorularımdan bile anlıyodur insanlar ama karar aldım kafaya takmamaya çalışıyorum hiç birşeyi. ve dua okuyorum sonra rahatlıyorum. sonra hadiiiii hamişleri duyuyorum konu değişiyor:). dua okumak çok ii geliyor bana. Rabbim en yakın dostumuz ona sığınınca ferahlık kapıları açılıyor. hatta panic atak ve takıntılı pimpirikleniyorum bazen ama rahatladım ben dualarla. tamam mı şimdi yüzünü yıka derin nefes al ve bi dua okuyup yat bak sabah daha ii hissedeceksin kendini. çözüme odaklan. sakın üzüp heder etme kendini derincim

tarihin arka odası başlamış çok severim. ben çıkıorum şimdilik derincim. Allaha emanet ol ameliyatla ilgilide güzel haberlerini bekliyo olucam. çok öptümm ii gecelr

kızlar bebişi tutunanalar bişi sorıcam int bal çörek otu ve tarçın karışımı iyi geliyomuş diyolar böle kürler uygulayanınız varmı

selam kizlar, dün kontrölüm vardi yumoslar sali günü alinacaklar, 7 tane var ama degisik büyüklükte, 2 gonal f 225 ignesi daha yapmam lazimmis, bana dua edin :)
bu arada transferden sonra sakin kabiz olmayin, mutlaka elma, portakal üzüm (cekirdekli) kuru erik, kuru incir tüketin tabi normal porsiyonda abartmadan :) cünkü kabizlik problemi bende´de ara ara olabiliyor sizede hatirlatmak istedim......
transferden sonra bir hafta evde dinlensem yetmezmi kizlar, transferden sonra calisanlar kac gün sonra basladiniz?? genelde oturuyorum calisirken biraz soguk oluyor, tabi ona göre kalin giyinirim .... üff ya her seyi kafaya takiyoruz iste , rabbim isterse hersey olur insallah

dua olarakta selati tefriciyeyi cok okuyorum icimden onu okumak cok geliyor nedense :9::nazar:

kızlar merhaba bugün sabah 10 da yumurtalarım toplandı benim uyandığımda çok ağrım oldu ve hala arada sırada ağrım oluyor , çoğunuz agrım olmadı yazmıştı... daha o aşamaya gelmeyenler dua edin de ağrısız olsun.. öyle böyle bir ağrı değil çünkü, tam olarak sayı vermediler ama hemşire sağ taraftan 8 sol taraftan 10 tane toplandı sanırım dedi..bana pazartesi haber vereceklermiş tam sayıyı..umarım transfer de ağrılı olmuyordur..opu da benim kadar ağrısı olup ta transferi olan ve ağrısız olan var mııı :1: biraz karışık sordum farkındayım:40:

canım benimde çok ağrım olmuştu bendende 28 yumurta toplandı sanırım sayı arttıkça ağrı artıyor ama transfer hiç ağrısız muayene gibi zaten anlamıyorsun yani rahat ol napıcaksın işte yavrularımız için daha olmadan ne acılara katlanıyoruz :46:

transfer nsl oluyo kıslar anlatırmısınız? acılımı? vajinadan mı yapıolar ne biliim iğneyle falan mı? aklıma takıldı:44:

canım transferde hiç ağrı yok sadece spekulum acısı sen kendin tarif etmişsin zaten iğne falanda yok kateter yardımıyla yani bir tür hortumla embriyolar rahime bırakılıyor o kadar rahat ol hiç sıkıntı yapma yavruların seninle olur inşallah :25:

merhaba kızlar uzun zamandır yazmamıştım bende başladım tedaviye yarın yumurtalArım toplanıyor muhtemelen çarşamba transferim olur ..heyecan ve korku hat safhada:18:

Back