• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

amh sonucunu daha öğrenemedim eveli gün yaptırdım tahliller ankaraya gitcek 1 haftada anca çıkar dediler ama benim fsh çok yüksek doktor erken menepoza giriyosun dedi
myomumda 5.5 cm ayrıca myomun kan akış hızı çok yüksek magnite yönünden şüphe uyandırıyor yazıyo hangine üzüleyim şaşırdım salı günü ameliyat günü almaya gitcem bakalım

cnm o zaman brancayı sen de kullan menepoz dahil bi çok hastalığı tedavi ediyormuş fsh ı da düzeltiyormuş. arama butonuna yaz branca ursului. acil şifalar diliyorum

kızlarrr..... hayatımda ilk defa hamileyim.....beta hcg...204,3 darısı isteyen herkesin başına inşallah....

öptüm hepinizi

kızlar cuma transferim oldu.1 şubat test tarihim.doktor estrofem diye bir ilaç verdi ne işe yarıyo bu ilaç.reçetesinde hamilelkte bırakılmalı diyor.bu ialcı kullanan varmı

günaydın herkese,
hayırlı tedaviler ben dondurulmus embriyo topikindeyim ama arada sizi de takip ediyorum:34:
hamileleri tebrik ederim:16:
benimde cuma trasferim oldu,ilki kimyasal gebelikti

kızlar cuma transferim oldu.1 şubat test tarihim.doktor estrofem diye bir ilaç verdi ne işe yarıyo bu ilaç.reçetesinde hamilelkte bırakılmalı diyor.bu ialcı kullanan varmı

cnm görmüsken yazayım benimde cuma transferim oldu,estrofem rahim duvarının kalınlasması için kullanılıyor bende kullanıyorum endişe etmene gerek yok doktorumda kesinlikle kullanılması gerek diyor:42:

selam kizlar, dün kontrölüm vardi yumoslar sali günü alinacaklar, 7 tane var ama degisik büyüklükte, 2 gonal f 225 ignesi daha yapmam lazimmis, bana dua edin :)
bu arada transferden sonra sakin kabiz olmayin, mutlaka elma, portakal üzüm (cekirdekli) kuru erik, kuru incir tüketin tabi normal porsiyonda abartmadan :) cünkü kabizlik problemi bende´de ara ara olabiliyor sizede hatirlatmak istedim......
transferden sonra bir hafta evde dinlensem yetmezmi kizlar, transferden sonra calisanlar kac gün sonra basladiniz?? genelde oturuyorum calisirken biraz soguk oluyor, tabi ona göre kalin giyinirim .... üff ya her seyi kafaya takiyoruz iste , rabbim isterse hersey olur insallah

dua olarakta selati tefriciyeyi cok okuyorum icimden onu okumak cok geliyor nedense :9::nazar:

valla canım benim normalde kabızlık sorunum yoktur ama transferde kabız olmayacaksın dediler ya stresten kabız oldum :)) o yüzden sakın sen takma kafana. ben hiç yatmadım, sürekli gezdim tozdum. 3-4 gün sonra da işe başladım ama dediğim gibi evde kaldığım zamanlarda da yatmadım. sorma istesekte istemesekte takıyoruz kafaya ona yapacak birşey yok :( Rabbim hepimize nasip etsin inş. benim de sonucum yarın belli olacak, bana da dua edin :)

canım transferde hiç ağrı yok sadece spekulum acısı sen kendin tarif etmişsin zaten iğne falanda yok kateter yardımıyla yani bir tür hortumla embriyolar rahime bırakılıyor o kadar rahat ol hiç sıkıntı yapma yavruların seninle olur inşallah :25:
açıkladığın için çokkk teşekkürederim vasfiye:16: AMİNNNNN hepimizin sağlıkla, hayırla İNŞALLLAAAAHHH
kızlarrr..... hayatımda ilk defa hamileyim.....beta hcg...204,3 darısı isteyen herkesin başına inşallah....

öptüm hepinizi

:))))))):52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: MAAAAŞALLAH canım çok sevindim. hayırlı, uğurlu sağlıklı olun İNŞALLAH. :54::54::54: listede varmıydın. nerde ve ne zaman yaptırdın listeye ekleyelim hemen:). tekrer MAAŞALLAH ve çok tebriklerrrrrrr

öptüm hepinizi

Hayırlı olsun canım:)Bebişin yada bebişlerin sana sımısıkı tutunur inşallah...Darısı hepimizin başına :49: Değerin yüksek değilmi? İkizlermi geliyor yoksa???

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...Dün tedaviye başladık.Başlangıç için Puregon 200 doz kullanıcam. Çarşamba günü kontrol var bakalım yumoşlar ne duruma gelecekler???:nazar::nazar:

kızlar bebişi tutunanalar bişi sorıcam int bal çörek otu ve tarçın karışımı iyi geliyomuş diyolar böle kürler uygulayanınız varmı

canım ben hiç bişey denemedim. normal yememe dikkat ettim o kadar. meyva severim bol meyve yedim özellikle portakal, ayva ve elma. 1 ay öncesinde kuru dağ incirini çok yemiştim canım.

hayırlı olsun canım transferin. bende kullanıyorum aynı ilacı, hamileyim ama henüz bıraktırmadı doktorum. bu ilaç östrojen hormonu canım.

canım benimde çok ağrım olmuştu bendende 28 yumurta toplandı sanırım sayı arttıkça ağrı artıyor ama transfer hiç ağrısız muayene gibi zaten anlamıyorsun yani rahat ol napıcaksın işte yavrularımız için daha olmadan ne acılara katlanıyoruz :46:

teşekkürler cevabın için canım..bende bişe var sandım bende, çünkü herkes adet sancısına benzer az bi sancı oldu yazınca bir sorun oldu sandım hatta benim agrı eşiğim yüksektir öyle kolay kolay aman ağrıyor bi yanım demem..transfer için sevindi ne yalan söyleyim artık çarşamba-perşembe ya da cuma bekliyoruz bakalım transferi.. senin sonuç ne oldu ? gerilere baktım ama göremedim

tşk canım.erkenmi bilmiyorum ama ayağıma kramp giriyo ara ara sende oldumu

senin daha iki oldu sanırım transfer olalı. herkesin bünyesi farklı ama genelde ortak sorun kasık ağrısı, karında adet olacakmış gibi sancılar oluyo. yaklaşık 1 hafta sonra başlamıştı ağrılar bende.

canım kötü huylu bişey çıksa bile rahmini almıolar. sanki smear de sonucun kanser çıkmış gibi davranıosun. myomu alıp temizlerler. senin fsh naapsın kendini çok üzüosun. Rabbim büyük ALLAHım korusun. ortada bişey yokken kötü senaryo çizme derincim. myomla ilgili topicler vardır. sor istersen yaşayan kıslara derim. yada tecrübelerini oku istersen bi

inşallah sevdammmm peki spektulumlamı giriolar?iğnemi ne var şok yaşamayım görünce??
spektulumla canım hiç anlamıyorsun zaten çok ince sen kendini rahat bırak yeter bol bol dua et
selam kizlar, dün kontrölüm vardi yumoslar sali günü alinacaklar, 7 tane var ama degisik büyüklükte, 2 gonal f 225 ignesi daha yapmam lazimmis, bana dua edin :)
bu arada transferden sonra sakin kabiz olmayin, mutlaka elma, portakal üzüm (cekirdekli) kuru erik, kuru incir tüketin tabi normal porsiyonda abartmadan :) cünkü kabizlik problemi bende´de ara ara olabiliyor sizede hatirlatmak istedim......
transferden sonra bir hafta evde dinlensem yetmezmi kizlar, transferden sonra calisanlar kac gün sonra basladiniz?? genelde oturuyorum calisirken biraz soguk oluyor, tabi ona göre kalin giyinirim .... üff ya her seyi kafaya takiyoruz iste , rabbim isterse hersey olur insallah

dua olarakta selati tefriciyeyi cok okuyorum icimden onu okumak cok geliyor nedense :9::nazar:
hayatım çalışıyorsan evde 1hafta durman yeterli çünkü evdede zaman geçmiyor bari işte kafan dağılır işinde nasıl olsa masa başı kalın giyinirsin ağır işlerden uzak durursun yeter kuzum

öptüm hepinizi

maşallah günden güne hamişler artıyor ama listemiz hiç güncellenmiyor kızlar ben anlamıyorum bu işlerden almayan varsa bil et atsın canım bizde toplamda kaç hamişimiz var bilelim dimi

merhaba kızlar ablamın tedavisinden kalan şubat son kullanma tarihli 3 kutu cetrodıet var elimizde ihtiyacı olan var mı???varsa ücretsiz yollıycaz isterseniz özeldende msj atabilirsiniz

Back