2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

şu ana kadar tedavisi duran oldu fakat hiç negatif duymadık dimi? MAAAAAAŞALLAHHHHHHHHHHH Rabbim topumuzu sağlıkla, hayırla hamiş etsin İNŞAAAAALLAAHHHHHHH

merhaba kizlar, benimde transferim 11 ocakta dondurulmuslarla oldu ve benim ilk denemem..carsamba test var:))

hayırlı olsuuuuun aylinnn. çarşamba günü Allah mutlu haberi burdan duyurmayı nasip etsin İNŞALLAH. bilgilerini yazarmısın. nerde yaptırdın ve sorun neydi birde yaşı kaç aylin?

merhaba arkadaşlar daha öncede sormuştum biliyorum ama çok evham yapıyorum benim transferim pazartesi yapıldı.Kasıklarımda çok ağrım olduğunu söylemiştim normal demiştiniz ama benmim adet günüm geldi ve ağrım bugün çok şiddetlendi benim gibi adeti geipte kasılarndai ağrısı şiddetlenen varmı acaba yoksa normal midir ne dersiniz acaba (((

hayatım morena arkadaşımızda hamile başka topicde yazmış onuda ekle benimde allahın izniyle az kaldı transferim salı günü dualarınızı eksik etmeyin
hayatım sen hamişsin yarın allahız izniyle kandada çıkacak ama bize yazmayı unutma tamammı?

kuzum normal bunlar istersen dokturunu ara sor oda sana aynı şeyleri diyecek kaç gün kaldı test tarihine 10.günden sonra kanda çıkar şahsen ben dayanmam yaparım içim rahat eder bari

kuzum normal bunlar istersen dokturunu ara sor oda sana aynı şeyleri diyecek kaç gün kaldı test tarihine 10.günden sonra kanda çıkar şahsen ben dayanmam yaparım içim rahat eder bari
sağol canım transfer gününü saymazsak 6. gün cuma günü tahlil günüm ama nrmal şartlarda bugün yada yarın adet olmam lazımdı tahlil gününü beklemek çok zormuş (

sağol canım transfer gününü saymazsak 6. gün cuma günü tahlil günüm ama nrmal şartlarda bugün yada yarın adet olmam lazımdı tahlil gününü beklemek çok zormuş (

ayaklarını sakın üşütme bebinna. çok sancılı olupta hamiş sonucu çok duyduk:))) İNŞALLAH burdan güzel haberlerini duyarız. olmadı yrn doktorunu ara sor derim. neme lazım kaset tipi gebelik testi al10. gününde yapmaya başla bence:))

merhaba kizlar, benimde transferim 11 ocakta dondurulmuslarla oldu ve benim ilk denemem..carsamba test var:))

merhaba,
ben de dondurulmuşlarla denicem şubat reglimi bekliyorum. herhangi bir fark yok heralde dimi diğerinden? yani en azından sık sık kontrole gitmeme gerek olur mu yumurta takibi falan yapılmıcak nasılsa. kaçıncı gün transfer yapılıyor dondurulmuşta?

sanırım adet oldum açık kırmızı renkli akıntım geldi ( yarın hastaneyi arıcam bakalım hayırlısı

Ben aranıza yeni katıldım ..benim ilk denemem işallah son olur..yarın transferim olcak hayırlısıyla çok ama çok heyecanlıyım.umut tüp bebek merkezinde tedavim sürüyor merkezden memnunum umarım herşey ii olur...çok zor bir süreç allah isteyen herkese nasip etsinn.elimizi boş çevirmesin.

merhaba arkadaslar iyi akşamlar.. bnmde tahlil günüm yarın ancak dün çok kötü bir şekilde merdivenden düştüm hava aşırı derece yağmurluydu yerler ıslanmıs 2-3 merdiven ayağım kaydı kalcamın üstüne düştüm ağır değildi dün ama bugün belimde feci bir ağrı var gece basladı ağrılar yatarken dönemedim sağıma soluma hersey bi yana korkarak giriyorum her defasında lavoboya ..sabah olucak mı bana.. sonucu beklemek zaten bir ölüm olucak.. kafayı yemezsem iyi.. çok korkuyorum yine vasat bir sonuc almaktan.. :18:

hoşgeldinnnn, uğurlu bu liste canım , transferi iptal bile edilecekken hamile olan mı ararsın, ilk başta negatif sonra pozitife dönüp annesine şaka yapan mı dersin yani ne ararsan var , benim de ilk denemem yumurta toplandı transfer için haber bekliyorum, hadi hayırlısı bakalım arkadaşım , allahım senin yanında olsun yarın

ay canımmm ya çok geçmiş olsun, inşallah bişe olmamıştır hayatım iyi düşün ki iyi haber al yarın için

ay canımmm ya çok geçmiş olsun, inşallah bişe olmamıştır hayatım iyi düşün ki iyi haber al yarın için

cok sağol canım.. şu güne kadar günler gecse diodum şimdide korkumdan tahlil felan yaptırmak istemiyorum tüp bebek merkezinden sonuc beklemiyo olsalar yaptırmazdım herhalde arayıp sorucaklarını bildiğim için..

selam kizlar öncelikle tüm transferdeki arkadaslara Rabbim icindeki canlari nasip etsin insallah annelerini hic birakmazlar insallah.
bende Subat ayinda RABBiM kismet ederse Dondurulmuslarlan deneyecegim 2 bebisim beni bekliyorlar.
Bu benim 3üncü tüp bebek denemem olacak ama ilk defa dondurulmuslarlan deneyecegim.Ben Almanyada yasiyorum 25 yasindayim bizde sorun simdiye kadar esimin sperm azligiydi ve simdide bende yumurta gelisimi olmuyor ve adet düzensizligi yani cift tarafli problem var bizde.Tüp bebek denememizi suanda KWZ DARMSTADT'ta yapiyoruz

neldelin canım hayırlısı olsun niyi haberler bekliyorum senden

neldelincim dualarla git hayırlarla dön inşallah. Strs yapma sakin ol ve dinlen bol bol uzanark tv izle keyfine bak. Dua okuycam yrn sana da:)

allah yardımcın olsun cnm...

neldelin galiba bugün senin transfer günündü.
Inş hayırlı bir sonuç olur senin için...
Dualarım seninle...

canım arkadaşım hayırlı olsun Inşallah yapışır annneciğine Senin için dua ediyorum

hepinize çooooookkkk teşekür ediyorum

Transferim yapıldı şuan bekleme sürecindeyim

günler çoook zor geciyor birkaç gündür giremedim eşim canını sıkan birşey görürsün üzülürsün diyor ama en sonunda ısrarlarıma dayanamadım ve burdayımmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…