amh sonucunu daha öğrenemedim eveli gün yaptırdım tahliller ankaraya gitcek 1 haftada anca çıkar dediler ama benim fsh çok yüksek doktor erken menepoza giriyosun dedi
myomumda 5.5 cm ayrıca myomun kan akış hızı çok yüksek magnite yönünden şüphe uyandırıyor yazıyo hangine üzüleyim şaşırdım salı günü ameliyat günü almaya gitcem bakalım
kızlarrr..... hayatımda ilk defa hamileyim.....beta hcg...204,3 darısı isteyen herkesin başına inşallah....
öptüm hepinizi
kızlar cuma transferim oldu.1 şubat test tarihim.doktor estrofem diye bir ilaç verdi ne işe yarıyo bu ilaç.reçetesinde hamilelkte bırakılmalı diyor.bu ialcı kullanan varmı
kızlarrr..... hayatımda ilk defa hamileyim.....beta hcg...204,3 darısı isteyen herkesin başına inşallah....
öptüm hepinizi
selam kizlar, dün kontrölüm vardi yumoslar sali günü alinacaklar, 7 tane var ama degisik büyüklükte, 2 gonal f 225 ignesi daha yapmam lazimmis, bana dua edin :)
bu arada transferden sonra sakin kabiz olmayin, mutlaka elma, portakal üzüm (cekirdekli) kuru erik, kuru incir tüketin tabi normal porsiyonda abartmadan :) cünkü kabizlik problemi bende´de ara ara olabiliyor sizede hatirlatmak istedim......
transferden sonra bir hafta evde dinlensem yetmezmi kizlar, transferden sonra calisanlar kac gün sonra basladiniz?? genelde oturuyorum calisirken biraz soguk oluyor, tabi ona göre kalin giyinirim .... üff ya her seyi kafaya takiyoruz iste , rabbim isterse hersey olur insallah
dua olarakta selati tefriciyeyi cok okuyorum icimden onu okumak cok geliyor nedense
açıkladığın için çokkk teşekkürederim vasfiyecanım transferde hiç ağrı yok sadece spekulum acısı sen kendin tarif etmişsin zaten iğne falanda yok kateter yardımıyla yani bir tür hortumla embriyolar rahime bırakılıyor o kadar rahat ol hiç sıkıntı yapma yavruların seninle olur inşallah
öptüm hepinizi
öptüm hepinizi
kızlar bebişi tutunanalar bişi sorıcam int bal çörek otu ve tarçın karışımı iyi geliyomuş diyolar böle kürler uygulayanınız varmı
öptüm hepinizi
kızlar cuma transferim oldu.1 şubat test tarihim.doktor estrofem diye bir ilaç verdi ne işe yarıyo bu ilaç.reçetesinde hamilelkte bırakılmalı diyor.bu ialcı kullanan varmı
canım benimde çok ağrım olmuştu bendende 28 yumurta toplandı sanırım sayı arttıkça ağrı artıyor ama transfer hiç ağrısız muayene gibi zaten anlamıyorsun yani rahat ol napıcaksın işte yavrularımız için daha olmadan ne acılara katlanıyoruz
tşk canım.erkenmi bilmiyorum ama ayağıma kramp giriyo ara ara sende oldumuhayırlı olsun canım transferin. bende kullanıyorum aynı ilacı, hamileyim ama henüz bıraktırmadı doktorum. bu ilaç östrojen hormonu canım.
tşk canım.erkenmi bilmiyorum ama ayağıma kramp giriyo ara ara sende oldumu
spektulumla canım hiç anlamıyorsun zaten çok ince sen kendini rahat bırak yeter bol bol dua etcanım kötü huylu bişey çıksa bile rahmini almıolar. sanki smear de sonucun kanser çıkmış gibi davranıosun. myomu alıp temizlerler. senin fsh naapsın kendini çok üzüosun. Rabbim büyük ALLAHım korusun. ortada bişey yokken kötü senaryo çizme derincim. myomla ilgili topicler vardır. sor istersen yaşayan kıslara derim. yada tecrübelerini oku istersen bi
inşallah sevdammmm peki spektulumlamı giriolar?iğnemi ne var şok yaşamayım görünce??
hayatım çalışıyorsan evde 1hafta durman yeterli çünkü evdede zaman geçmiyor bari işte kafan dağılır işinde nasıl olsa masa başı kalın giyinirsin ağır işlerden uzak durursun yeter kuzumselam kizlar, dün kontrölüm vardi yumoslar sali günü alinacaklar, 7 tane var ama degisik büyüklükte, 2 gonal f 225 ignesi daha yapmam lazimmis, bana dua edin :)
bu arada transferden sonra sakin kabiz olmayin, mutlaka elma, portakal üzüm (cekirdekli) kuru erik, kuru incir tüketin tabi normal porsiyonda abartmadan :) cünkü kabizlik problemi bende´de ara ara olabiliyor sizede hatirlatmak istedim......
transferden sonra bir hafta evde dinlensem yetmezmi kizlar, transferden sonra calisanlar kac gün sonra basladiniz?? genelde oturuyorum calisirken biraz soguk oluyor, tabi ona göre kalin giyinirim .... üff ya her seyi kafaya takiyoruz iste , rabbim isterse hersey olur insallah
dua olarakta selati tefriciyeyi cok okuyorum icimden onu okumak cok geliyor nedense
öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?