Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kizlar, benimde transferim 11 ocakta dondurulmuslarla oldu ve benim ilk denemem..carsamba test var:))
hayatım morena arkadaşımızda hamile başka topicde yazmış onuda ekle benimde allahın izniyle az kaldı transferim salı günü dualarınızı eksik etmeyinkızlar neldelini çok merak ediyorum, inşallah iyidir.
bu arada listeyi neldelin olmayınca düzeltemiyoruz. benim bildiğim kadarıyla topiğimizdeki hamişleri yazayım bi buraya,
brnys
banada
rainekin
durulife
sedu01
ayşeyiğit
gökselif
eksik olan varsa yazsın arkadaşlar.
hayatım sen hamişsin yarın allahız izniyle kandada çıkacak ama bize yazmayı unutma tamammı?benim de normalde test günüm yarındı ama dayanamadım bugün idrar testi yaptım. silik de olsa ikinci çizgi çıktı :)) ama sevinsem mi bilemedim çünkü hem çizgi silik hem de hala çok fena sancılarım var. hem adet sancısı gibi hem de kasığıma bıçak saplanıyo gibi oluyo. sanki bu ağrılar hayra alamet gibi değil. ayrıca kanımıda verdim. yarın raporlu bi şekilde belli olacak.
hala inanamıyorum Rabbim inş tamamına erdirir.
merhaba arkadaşlar daha öncede sormuştum biliyorum ama çok evham yapıyorum benim transferim pazartesi yapıldı.Kasıklarımda çok ağrım olduğunu söylemiştim normal demiştiniz ama benmim adet günüm geldi ve ağrım bugün çok şiddetlendi benim gibi adeti geipte kasılarndai ağrısı şiddetlenen varmı acaba yoksa normal midir ne dersiniz acaba (((
sağol canım transfer gününü saymazsak 6. gün cuma günü tahlil günüm ama nrmal şartlarda bugün yada yarın adet olmam lazımdı tahlil gününü beklemek çok zormuş (kuzum normal bunlar istersen dokturunu ara sor oda sana aynı şeyleri diyecek kaç gün kaldı test tarihine 10.günden sonra kanda çıkar şahsen ben dayanmam yaparım içim rahat eder bari
merhaba arkadaşlar daha öncede sormuştum biliyorum ama çok evham yapıyorum benim transferim pazartesi yapıldı.Kasıklarımda çok ağrım olduğunu söylemiştim normal demiştiniz ama benmim adet günüm geldi ve ağrım bugün çok şiddetlendi benim gibi adeti geipte kasılarndai ağrısı şiddetlenen varmı acaba yoksa normal midir ne dersiniz acaba (((
sağol canım transfer gününü saymazsak 6. gün cuma günü tahlil günüm ama nrmal şartlarda bugün yada yarın adet olmam lazımdı tahlil gününü beklemek çok zormuş (
merhaba kizlar, benimde transferim 11 ocakta dondurulmuslarla oldu ve benim ilk denemem..carsamba test var:))
ayaklarını sakın üşütme bebinna. çok sancılı olupta hamiş sonucu çok duyduk:))) İNŞALLAH burdan güzel haberlerini duyarız. olmadı yrn doktorunu ara sor derim. neme lazım kaset tipi gebelik testi al10. gününde yapmaya başla bence:))
hayatım morena arkadaşımızda hamile başka topicde yazmış onuda ekle benimde allahın izniyle az kaldı transferim salı günü dualarınızı eksik etmeyin
canım benim de transferim salı-çarşamba ya da perşembe olacak..yumurtam dün toplandı, senin kesinleşti mi transfer günün yani kesin salı mı?
Ben aranıza yeni katıldım ..benim ilk denemem işallah son olur..yarın transferim olcak hayırlısıyla çok ama çok heyecanlıyım.umut tüp bebek merkezinde tedavim sürüyor merkezden memnunum umarım herşey ii olur...çok zor bir süreç allah isteyen herkese nasip etsinn.elimizi boş çevirmesin.
merhaba arkadaslar iyi akşamlar.. bnmde tahlil günüm yarın ancak dün çok kötü bir şekilde merdivenden düştüm hava aşırı derece yağmurluydu yerler ıslanmıs 2-3 merdiven ayağım kaydı kalcamın üstüne düştüm ağır değildi dün ama bugün belimde feci bir ağrı var gece basladı ağrılar yatarken dönemedim sağıma soluma hersey bi yana korkarak giriyorum her defasında lavoboya ..sabah olucak mı bana.. sonucu beklemek zaten bir ölüm olucak.. kafayı yemezsem iyi.. çok korkuyorum yine vasat bir sonuc almaktan.. :18:
ay canımmm ya çok geçmiş olsun, inşallah bişe olmamıştır hayatım iyi düşün ki iyi haber al yarın için
[ı]
işin komik yanı da o bir sebep yok 1. Derece varikosel var ama azosperm olacak kadar etkilemez dedi doktorlar.
Hormonları yüksek çıktı fsh hormonu geçen yılda hormonlarıyla uğraştılar artık isilik döktü ilaçlar dokundu yan etki yaptı.
Kullanmadığı vitamin kür kalmadı sonuç hep aynı bizde artık tüpte denemeye karar verdik.
Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun... [/ı]
[ı]
inşallah canım hayırlısıyla transferin başarılı ve güzel geçer bebeğin 9 ay seninle kalır [/ı]
neldelin canım hayırlısı olsun niyi haberler bekliyorum senden
neldelincim dualarla git hayırlarla dön inşallah. Strs yapma sakin ol ve dinlen bol bol uzanark tv izle keyfine bak. Dua okuycam yrn sana da:)
allah yardımcın olsun cnm...
neldelin galiba bugün senin transfer günündü.
Inş hayırlı bir sonuç olur senin için...
Dualarım seninle...
neldelin çok oldu yazmayalı cnm ne çabuk geçmiş zaman maşaallah transfer günün gelmiş bile inş. Test gününde böyle çabucak gelir ve müjdeli haberler verirsin burada.allah yardımcın olsun herşey yolunda gider inş. Bebişin tutunur sana hayırlısıyla...
canım arkadaşım hayırlı olsun Inşallah yapışır annneciğine Senin için dua ediyorum