• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Yihuuuuuu bir hamiş haberi dahaaa. Topikteki tüm arkadaşların hamiş haberini yazarız inşallah buraya

hayırlı uğurlu olsun canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza inşallahh

kızlarrr..... hayatımda ilk defa hamileyim.....beta hcg...204,3 darısı isteyen herkesin başına inşallah....

öptüm hepinizi

bugün 10.günüm transfer gününü saymadan....idrarla erken gebelik testi yaptım dayanamadım ama çıkmadı:( pembe bir çizgi bile yok....:(

canııım, hemen umutsuzluğa kapılma sakın. idrar testi yanıltıcı olabilyo ki kanda bile değişiyo ben yaşadım. sende benim gibi olumsuz diye düşünüyosun, test gününde mucize pozitif sonucunu alırsın inşallah..

kızlarrr..... hayatımda ilk defa hamileyim.....beta hcg...204,3 darısı isteyen herkesin başına inşallah....

öptüm hepinizi

sedu canım çok sevindim çok merak ediyorum cüv cüüvvvvv... ben de merakten çatlıcam bugün 6.gün yarın beta hcg yapsam en azından hareket varmı ondan anlaşılmaz mı yaaaa.. ALLAH kucağına da almayı nasip etsin maşallahhh :)))))))

bugün 10.günüm transfer gününü saymadan....idrarla erken gebelik testi yaptım dayanamadım ama çıkmadı:( pembe bir çizgi bile yok....:(

canım üzülme sonuş ne olursa olsun.. tekrar denersiniz benim de 6.günüm bekliyorum ayrıca o teste de pek güvenme bikaç tane daha yap istersen hiç belirti yokmuydu geçmişine baktım sadece akıntı var demişsin göğüslerinde ağrı uçlarında özellikle varmıydı merak ediyorum

Kızlar şubat son kullanma tarihli 3 tane cetroide iğne var elimde lazım olan varsa ihtiyacı olan yollayabilirim ücrt istemiyorum yeterki işe yarasın.

canım üzülme sonuş ne olursa olsun.. tekrar denersiniz benim de 6.günüm bekliyorum ayrıca o teste de pek güvenme bikaç tane daha yap istersen hiç belirti yokmuydu geçmişine baktım sadece akıntı var demişsin göğüslerinde ağrı uçlarında özellikle varmıydı merak ediyorum

belirti ararsan çok var:)) göğüslerim transfer gününden beri ağrıo geçen hafta sürekli sol kasığım ağrıdı,bide alttan bazen bıçak saplanıo gibi ani biağrı geliodu:) kan testine kadar hala umudum var tabiki :)) dua edin bana bebeğim beni bırakmamış olsun....

canııım, hemen umutsuzluğa kapılma sakın. idrar testi yanıltıcı olabilyo ki kanda bile değişiyo ben yaşadım. sende benim gibi olumsuz diye düşünüyosun, test gününde mucize pozitif sonucunu alırsın inşallah..

inşallah canımm..seninle birlikte önece bizde üzüldük...sonra sevindik...rabbim benide sevindirsin ve senin sevincini daim kılsınnn inşallah...

kızlar neldelini çok merak ediyorum, inşallah iyidir.
bu arada listeyi neldelin olmayınca düzeltemiyoruz. benim bildiğim kadarıyla topiğimizdeki hamişleri yazayım bi buraya,
:nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek:brnys
:emir_bebek:banada
:emir_bebek:rainekin
:emir_bebek:durulife
:emir_bebek: sedu01
:emir_bebek: ayşeyiğit
:emir_bebek: gökselif

eksik olan varsa yazsın arkadaşlar. :49:

inşallah canımm..seninle birlikte önece bizde üzüldük...sonra sevindik...rabbim benide sevindirsin ve senin sevincini daim kılsınnn inşallah...

amin canım. belirtilerin aynısı bende de vardı. inşallah senden mutlu haberi alacaz. ben yarını bekliyorum merakla benim 14.gün bhcg sonucum olması gerekenden düşük çıktı, normal değil yanii biraz sıkıntım var o yüzden. herşeyde vardır bir hayır diyorum olumsuzluklara da hazırlamamız lazım kendimizi. ama çok da umutsuzluk iyi değil pozitif düşünceyle bebeğimin beni bırakmayacağını düşünmeye çalışıyorum.

merhaba kızlar ablamın tedavisinden kalan şubat son kullanma tarihli 3 kutu cetrodıet var elimizde ihtiyacı olan var mı???varsa ücretsiz yollıycaz isterseniz özeldende msj atabilirsiniz

Kızlar şubat son kullanma tarihli 3 tane cetroide iğne var elimde lazım olan varsa ihtiyacı olan yollayabilirim ücrt istemiyorum yeterki işe yarasın.

teşekkürler kıslar bana şu an için böle bi ilaç yazılmadı. ancak ihtiyacı olan kesin vardır ve çıkar. Allah razı olsunn

belirti ararsan çok var:)) göğüslerim transfer gününden beri ağrıo geçen hafta sürekli sol kasığım ağrıdı,bide alttan bazen bıçak saplanıo gibi ani biağrı geliodu:) kan testine kadar hala umudum var tabiki :)) dua edin bana bebeğim beni bırakmamış olsun....

inşallah canım dualarımız seninle. benim bütün belirtiler bugün son buldu, ne ğöğsüm ağrıo ne kasıklarım ayrıca kahverengi leke de bitti.

benim de normalde test günüm yarındı ama dayanamadım bugün idrar testi yaptım. silik de olsa ikinci çizgi çıktı :)) ama sevinsem mi bilemedim çünkü hem çizgi silik hem de hala çok fena sancılarım var. hem adet sancısı gibi hem de kasığıma bıçak saplanıyo gibi oluyo. sanki bu ağrılar hayra alamet gibi değil. ayrıca kanımıda verdim. yarın raporlu bi şekilde belli olacak.

hala inanamıyorum Rabbim inş tamamına erdirir.:49:

benim de normalde test günüm yarındı ama dayanamadım bugün idrar testi yaptım. silik de olsa ikinci çizgi çıktı :)) ama sevinsem mi bilemedim çünkü hem çizgi silik hem de hala çok fena sancılarım var. hem adet sancısı gibi hem de kasığıma bıçak saplanıyo gibi oluyo. sanki bu ağrılar hayra alamet gibi değil. ayrıca kanımıda verdim. yarın raporlu bi şekilde belli olacak.

inş herşey hayırlısıyla güzel olacak. çok heycanlandım . benımde ilk hamileliğimde ıkıncı cizgi slik çıkmıştı. ama 9 . hafta kalp atımı olmadı. megersem kan pıhtılaşması varmış bunu biraz geç öğrendik. yarın güzel haberlerini :49:bekliyoruz.

cnmmm çokk sevındım nşallah yarın daaa kandaaaaa keinleşirr kaçıncı güünündü bugün ya çok soru soruyorum kusurabakma ama kaçıncı gün embiriyosuyduuu ???

Son düzenleme:
amin canım. belirtilerin aynısı bende de vardı. inşallah senden mutlu haberi alacaz. ben yarını bekliyorum merakla benim 14.gün bhcg sonucum olması gerekenden düşük çıktı, normal değil yanii biraz sıkıntım var o yüzden. herşeyde vardır bir hayır diyorum olumsuzluklara da hazırlamamız lazım kendimizi. ama çok da umutsuzluk iyi değil pozitif düşünceyle bebeğimin beni bırakmayacağını düşünmeye çalışıyorum.

ikiye katlanması gerekiyor durucum değerlerin, inşallah yarın katlanmış olur, senin bebişin annesine sürprizi seven bi bebek , umarım sana yine şaka yapmıştır canım benim

kızlar neldelini çok merak ediyorum, inşallah iyidir.
bu arada listeyi neldelin olmayınca düzeltemiyoruz. benim bildiğim kadarıyla topiğimizdeki hamişleri yazayım bi buraya,
:nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek:brnys
:emir_bebek:banada
:emir_bebek:rainekin
:emir_bebek:durulife
:emir_bebek: sedu01
:emir_bebek: ayşeyiğit
:emir_bebek: gökselif

eksik olan varsa yazsın arkadaşlar. :49:

naz 33 var bi deee :8: listede yoktu sanırım

Back