iyi akşamlar arkadaşlar
bende aranıza yeni katılanlardanım..herkese mevla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..listeye eklerseniz sevinirim...
iyi akşamlar arkadaşlar
bende aranıza yeni katılanlardanım..herkese mevla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..listeye eklerseniz sevinirim...
selam canim Hosgeldin aramiza heralde tedaviye basladin,ilk denemenmi?
Aramiza hosgeldin, tedavin hayirli olsun insallah sende güzel sonuc alir ve yavruna kavusursun, listemizde gebeler cogaldi allah hepinize nasip etsin.Neldelin ekler seni listeye sen yasini, nerde tedavi oldugunu, sorunun neoldugunu ve kacinci denemen oldugunu yaz insallah seninde bebisinigörürüz listede
hakkında hayırlısı olsun cnm
bende uzun protokolle başladım tedaviye lucrin kullanıyorum.cmtesi adetimin 3.günü gonal f e başlıycam bakalım...allah isteyen herkese nasip etsin bebişlerini...
hoşbulduk ,inşaallah herkese nasip eder mevla...32 yaşındayım istanbul dr.birgül sarıkamış doktorum,transfer amerikan hastanesinde gerçekleşecek.bizde poblem sperm sayısı ve ilk denemem..
Banada önce lucrin kullanabilirsin demişti ama muayneden sonra gerek yok dedi gonal f e başlayınca benide bilgilendir lütfen.Lucrin i ne kadar kullandın çok acıttımı( dua edin bende şu iğne korkumu yeneyim
insallah ilk denemende alirsin güzel sonuc, benim ilk denememde olmadi diyee cook üzülmüstüm ama hemen arkasinda kendiliginden hamile kaldim suan 13 haftalik ve ben 2 aylikken ögrendim iki ay adet görmedim, doktora gitme geregi bile duymamistim olmuyo diye ama oldu Rabbim hepimize hayirli evlatlar versin allah yardimcin olsun.
canim allah sabir versin cok zor bir donemdesin ben uyuyamiyordum uyusam ruyalarima giriyordu uyansam aklimdan cikmiyordu ama gecti cok sukur o gunler seninde gececek insallah uzme kendini benim ilk denememdi cok sukur hamileyim darisi tum isteyenlerin basina insallah.Rabbim kimseye yoklugunu yasatmasin herkesin kucagini doldursun dua ediyoruz tabiki bizim yuzumuzu guldurdu herkesin yuzunu guldursun allahim
hayatım 10.gündede çıkar cumartesi bekleme ya bir kanda baktır derim kafan rahat olur ama senin kasık ağrıların gebelik belirtisi canım sen hamişsin bak görürsün
iyi akşamlar kader arkadaşlarım bende uzun uzun düşünmelerden sonra tüp bebeğe ilk adımımı attım sayılır ön görüşmelerimi yaptım şimdi adetimi bekliyorum tahminen 3 Martda olacağım gonal-f yazdı doktorum onu temin edeceğim ve o gün bana nasıl vurulacağını gösterecekler iğneden o kadar korkuyorumki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun deneyimli arkadaşlardan yaşadıklarınızı bizimle paylaşmalarını bekliyoruz yolumuz çok kısa ama yoğun geçecek 1 ay sonra hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah yeni başlayan arkadaşlarım dualarım sizinle sizde eksik etmeyin...
merhaba arkadaşlar ben bu ay 4. denememe başlıyorum allah nasip ederse bugün adet oldum salı gününe randevu aldım bir problem yoksa eğer başlıcam inşalla bu son olur bebeklerimi kucağıma alırım benim için de dua edin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
merhaba arkadaşlar ben bu ay 4. denememe başlıyorum allah nasip ederse bugün adet oldum salı gününe randevu aldım bir problem yoksa eğer başlıcam inşalla bu son olur bebeklerimi kucağıma alırım benim için de dua edin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
canım aslında içimden geçiyordu ama eşim vazgeçirdi beni bu gün 11. gün bu gün yaptırıcaktım ama vazgeçtik yarın yaptırıcaz artık birde neldelinin olayından sonra cesaret edemiyorum inşallah canım bebeklerim benimledir ağzın bal yesin ne güzel yazmışsın öyle heyecanlandım okuyunca valla
Yarın test günüüüüüm çooook heyecanlıyım ne çıkıcak acaba inşallah meleklerim benimledir akşam zor uyudum düşünmekten yaaaaaaaa bu akşam nasıl uyucam bilmiyorum
canım hakkımızda hayırlısı olsun, sıkma canını. ben dün gittim olumlu birşey yok, büyük kesede kalp atışı yok ve şekli bozulmaya başlamış, küçük de biraz büyümüş ama boş, gelişse bile anomali olacak. radyoloji bölümüne gönderdi onlarda baktılar ve kesinleştirdiler kalp atışı olmadığını. şuan beklemedeyim pazartesiye kadar düşmezse alınacak artık. bende biran önce bitmesini istiyorum artık rahatlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?