2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

iyi akşamlar arkadaşlar
bende aranıza yeni katılanlardanım..herkese mevla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..listeye eklerseniz sevinirim...

selam canim Hosgeldin aramiza heralde tedaviye basladin,ilk denemenmi?

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar
bende aranıza yeni katılanlardanım..herkese mevla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..listeye eklerseniz sevinirim...

Aramiza hosgeldin, tedavin hayirli olsun insallah sende güzel sonuc alir ve yavruna kavusursun, listemizde gebeler cogaldi allah hepinize nasip etsin.Neldelin ekler seni listeye sen yasini, nerde tedavi oldugunu, sorunun neoldugunu ve kacinci denemen oldugunu yaz insallah seninde bebisini görürüz listede

selam canim Hosgeldin aramiza heralde tedaviye basladin,ilk denemenmi?

a.selam hoşbulduk cnm gonal f ctesi başlıycam ,ilk denemem oyuzden heyecanlıyım .tecrübeli arkadaşlar deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız daha rahat gececektir bu sürec...
inşşallah hepimizin yüzünü güldürür mevlam

hoşbulduk ,inşaallah herkese nasip eder mevla...32 yaşındayım istanbul dr.birgül sarıkamış doktorum,transfer amerikan hastanesinde gerçekleşecek.bizde poblem sperm sayısı ve ilk denemem..

hakkında hayırlısı olsun cnm
bende uzun protokolle başladım tedaviye lucrin kullanıyorum.cmtesi adetimin 3.günü gonal f e başlıycam bakalım...allah isteyen herkese nasip etsin bebişlerini...

Banada önce lucrin kullanabilirsin demişti ama muayneden sonra gerek yok dedi gonal f e başlayınca benide bilgilendir lütfen.Lucrin i ne kadar kullandın çok acıttımı( dua edin bende şu iğne korkumu yeneyim

hoşbulduk ,inşaallah herkese nasip eder mevla...32 yaşındayım istanbul dr.birgül sarıkamış doktorum,transfer amerikan hastanesinde gerçekleşecek.bizde poblem sperm sayısı ve ilk denemem..

insallah ilk denemende alirsin güzel sonuc, benim ilk denememde olmadi diyee cook üzülmüstüm ama hemen arkasinda kendiliginden hamile kaldim suan 13 haftalik ve ben 2 aylikken ögrendim iki ay adet görmedim, doktora gitme geregi bile duymamistim olmuyo diye ama oldu Rabbim hepimize hayirli evlatlar versin allah yardimcin olsun.

Bende 27 yaşındayım ilk denemem sorun sperm sayısı az.Nisa hastahanesinde başladım Allah tamamına erdirsin inşallah

Banada önce lucrin kullanabilirsin demişti ama muayneden sonra gerek yok dedi gonal f e başlayınca benide bilgilendir lütfen.Lucrin i ne kadar kullandın çok acıttımı( dua edin bende şu iğne korkumu yeneyim

igneler zor degil çok ince ilk birkaç gün arkadaşıma yaptırdım şimdi kendimde yapabiliyorum..lucrinde yarın 12.günüm olacak..

maşallah allah nazardan saklasın sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..bebek nasip kısmet işi..allah ın bir hediyesi... nezamn kime vereceğini yine kendisi biliyor ona sığınıp ondan diliyoruz bizde hediyelerimizi..

merhaba arkadaşlar ben bu ay 4. denememe başlıyorum allah nasip ederse bugün adet oldum salı gününe randevu aldım bir problem yoksa eğer başlıcam inşalla bu son olur bebeklerimi kucağıma alırım benim için de dua edin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

çok saol cnm aynen bende uyuyamıyorum acaba ne olucak diye sende hiç belirti oldumu hissettin mi yani bebeğini sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

hayatım 10.gündede çıkar cumartesi bekleme ya bir kanda baktır derim kafan rahat olur ama senin kasık ağrıların gebelik belirtisi canım sen hamişsin bak görürsün

canım aslında içimden geçiyordu ama eşim vazgeçirdi beni bu gün 11. gün bu gün yaptırıcaktım ama vazgeçtik yarın yaptırıcaz artık birde neldelinin olayından sonra cesaret edemiyorum inşallah canım bebeklerim benimledir ağzın bal yesin ne güzel yazmışsın öyle heyecanlandım okuyunca valla

canım öncelikle hayırlı olsun tedavin iğneden hiç korkma göbekten olucaksın o gonal f iğnesini çok ince bir şey hissetmiyorsun bile ben ateşler içinde hastaneden kaçan insanım iğne yapıcaklar diye ama bebeklerimiz için herşeye katlanıyoruz benim 3. denemem ve yarın test günüm 15 gündür hem göbekten kan sulandırıcı iğne hem kalçadan progynex vuruluyorum popomun üstüne oturamıyorum artık yapılırken acımıyor ama ilaç dağalmıyor yağlı olduğu için sonradan ızdırap veriyor ama ondanda gözün korkmasın dayanılmıycak şeyler değil biz anne olmak istiyoruz ve elimizden ne geliyorsa ne fedakarlık yapmamız gerekiyorsa yapıcaz inşallah 1 ay sonra buradan bize hamileyim diye yazarsın pozitif günler dilerim canım hiç stres yapma hep olumlu düşün sonuç inşallah

hayırlısı olsun canım benimde 3. denemem yarın test günüm

inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür ,allah kolaylık versin..sen en azından tecrübelisin bu konuda,benim ilk denemem olduğu için biraz heyecanlıyım..nasıl olcak, sonucu ne olur diye tedirgin oluyorum...kısmetimizde varsa olur zaten ama yinede bu hissi yaşıyoruz..bişey sormak istiyorum bundan önce 3 deneme geçirmişssin,kullandığın ilaçların etkileri nasıl oldu kilo yaptımı??

Yarın test günüüüüüm çooook heyecanlıyım ne çıkıcak acaba inşallah meleklerim benimledir akşam zor uyudum düşünmekten yaaaaaaaa bu akşam nasıl uyucam bilmiyorum

merhaba ben aranıza yeni katılanlardanım..inşallah güzel haberler alırsınız..bende merakla iyi haberleriniz görmek istiyorum..

VASFİYEEE ARKADAŞIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN

YARIN HAMİLELİK HABERİNİ BURADA HEP BERABER KUTLAMAK NASİP OLUR İNŞALLAH

bende aranıza yenı katıldım.
2 yıllık evlıyım hıc korunmadım ve hıc hamıle kalamadım.asılamada sonuc vermeyınce,tup bebek tedavisine basladım bu ay.gecen ctesı(18subat)tranferım yapıldı.igneler fln hepsi bir yana en zoru 2 yıldır her ay o test cubugunda negatıfı gormekti.1martta kan tahlilim var,umutlu olmayı cok ıstesemde malasef bi turlu umutlanamıorum...ilk tup bebek denemesinde hamile kalan arkadaslar varmı?

Hayırlısı olsun demekten başka elimizden birşey gelmiyor durucum.İnşallah bu üzüntüden sonra allah büyük bir sevinç yaşatır.Umut etmeye devam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…