2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

bugün 10 günüm.. acayip gaz sancım var.. dayanamayıp idrarda baktım negatif... olsaydı çıkması lazımdı, pozitif sonuç alanların bir çoğunun 10.günde idrarda da çıkıyordu..
hamile arkadaşlardan idrarda negatifi görüp,kanda pozitif çıkan var mı?

çok saol cnm aynen bende uyuyamıyorum acaba ne olucak diye sende hiç belirti oldumu hissettin mi yani bebeğini sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

tesekkur ederim canim insallah herkese nasip etsin allahim bende hic belirti olmadi diyebilirim hic bisey hissetmedim suanda bile hissedemiyorum cok erken daha kalp atisini duymadik 3 martta duyucaz insallah

canım bence idrar testine güvenme derim burada idrarda negetif kanda pozitif olan çok duydum idrar testleri çok hassas olmadıkları için erken dönemde pozitif vermeyebilir. kan testini görmeden kendine stres yapma.sonuç senin için hayırlısı ne ise o olsun.

arkadaşlar son 3 defadır adetim çok çok az geliyo bide ilaçla oluyorum zaten. son denemede 5 yumurta toplandı transfer yapılamadı.o zamandan beri az oluyorum böyle sorun yaşayan var mı acaba??? bu ay tedavime başlıcam korkuyorum.

canim senin gibi bende dayanamayip yaptim idrar testini 9. gun umutlarim tukenmisti olsaydi cikardi dedim bende ama 11. gun kanda pozitif cikti dunyalar bizim oldu esimle insallah sende pozitif sonuc alicaksin allah buyuk sabretmek cok zor ama sabret

canım benimde aynı şey başıma gelmişti bide simsiyahdı çamur gibi. soğan suyunu kürünü yaptım ertesi ay adetimin 2.gününden itibaren düzeldi şimdilik şükür. tedavi sırasında yumurta kalitesini artırmak için günde 3-4 incir aynı saatte yiyenler var. faydasınıda görmüşler dene derim arkadaşım. tedavin hayırlı olsun canım

bende 1.5 yillik evliyim her ay bekledik ama sonuc negatifti bu ay tup bebek yaptirdik ilk denememde hamileyim insallah sende hayirli haber alirsin igneler ilaclar yumurta toplama transfer hic biri sonucu beklemek kadar zor gelmiyor insana allah hayirlisi neyse onu versin

sağlıkla kucağına al İNŞALLAH canım. nerde yapttırdın? embriyo kaliten neydi biliomusun?

umutlu ol ama..benim de ilk denememdi ve bende hamileyim hemde ikizlere..ama ben çok umutluydum, hiçbişe hissetmediğim günler oldu, adet sancıları çektiğim oldu ama asla umudumu kaybetmedim, sana tek tavsiyem pozitif düşün

ya kızlar hamişler orta kalite embriosu tutunan oldu mu? fragmantasyon da var dedi doktor. cvp verinn. illa birinci kalite mi tutuo?

canim cok gecmis olsun rabbim insallah bu uzuntunun ustune buyuk bir mutluluk yasatir allahtan umut kesilmez ilk degerin ve sonraki degerlerin kacti neden boyle olmus

durucum canımmmm çok geçmiş olsun şimdi gördüm. canımmm Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ne diyeceğimi bilemedim. bundan sonra Rabbim sağlıkla, hayırla göbişini doldursun ve kucağına aldırsın İNŞALLAHHHHHH durucum. Allaha emanet ol..

INSALLAH isteyen herkese nasip etsin allahim buyuk 20 yasindayim listeye kim yaziyosa yazmamis demekki 2 gun oldu uye olali sen kac yasindasin

neldelin girince ekler. 2 embrio transfer etmişlerya yaşını o yüzden sordum. ben 29um ve tek embrio koycaklar. tutmazsa 2.de kesinlikle çift embriyo yapan biyer bulmak istiorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…