merhaba ben aranıza yeni katılanlardanım..inşallah güzel haberler alırsınız..bende merakla iyi haberleriniz görmek istiyorum..
hayırlı olsun canım inşallah yarın benim sonrada sizin pozitif sonucunuzu alırız buradan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben aranıza yeni katılanlardanım..inşallah güzel haberler alırsınız..bende merakla iyi haberleriniz görmek istiyorum..
vasfiyeee arkadaşım herşey gönlünce olsun
yarın hamilelik haberini burada hep beraber kutlamak Nasip olur inşallah
çok saol cnm aynen bende uyuyamıyorum acaba ne olucak diye sende hiç belirti oldumu hissettin mi yani bebeğini sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
bugün 10 günüm.. acayip gaz sancım var.. dayanamayıp idrarda baktım negatif... olsaydı çıkması lazımdı, pozitif sonuç alanların bir çoğunun 10.günde idrarda da çıkıyordu..
hamile arkadaşlardan idrarda negatifi görüp,kanda pozitif çıkan var mı?
hayırlısı olsun canım benimde 3. denemem yarın test günüm
bugün 10 günüm.. acayip gaz sancım var.. dayanamayıp idrarda baktım negatif... olsaydı çıkması lazımdı, pozitif sonuç alanların bir çoğunun 10.günde idrarda da çıkıyordu..
hamile arkadaşlardan idrarda negatifi görüp,kanda pozitif çıkan var mı?
Yarın test günüüüüüm çooook heyecanlıyım ne çıkıcak acaba inşallah meleklerim benimledir akşam zor uyudum düşünmekten yaaaaaaaa bu akşam nasıl uyucam bilmiyorum
arkadaşlar son 3 defadır adetim çok çok az geliyo bide ilaçla oluyorum zaten. son denemede 5 yumurta toplandı transfer yapılamadı.o zamandan beri az oluyorum böyle sorun yaşayan var mı acaba??? bu ay tedavime başlıcam korkuyorum.
bende aranıza yenı katıldım.
2 yıllık evlıyım hıc korunmadım ve hıc hamıle kalamadım.asılamada sonuc vermeyınce,tup bebek tedavisine basladım bu ay.gecen ctesı(18subat)tranferım yapıldı.igneler fln hepsi bir yana en zoru 2 yıldır her ay o test cubugunda negatıfı gormekti.1martta kan tahlilim var,umutlu olmayı cok ıstesemde malasef bi turlu umutlanamıorum...ilk tup bebek denemesinde hamile kalan arkadaslar varmı?
bende 1.5 yillik evliyim her ay bekledik ama sonuc negatifti bu ay tup bebek yaptirdik ilk denememde hamileyim insallah sende hayirli haber alirsin igneler ilaclar yumurta toplama transfer hic biri sonucu beklemek kadar zor gelmiyor insana allah hayirlisi neyse onu versin
bende aranıza yenı katıldım.
2 yıllık evlıyım hıc korunmadım ve hıc hamıle kalamadım.asılamada sonuc vermeyınce,tup bebek tedavisine basladım bu ay.gecen ctesı(18subat)tranferım yapıldı.igneler fln hepsi bir yana en zoru 2 yıldır her ay o test cubugunda negatıfı gormekti.1martta kan tahlilim var,umutlu olmayı cok ıstesemde malasef bi turlu umutlanamıorum...ilk tup bebek denemesinde hamile kalan arkadaslar varmı?
sağlıkla kucağına al İNŞALLAH canım. nerde yapttırdın? embriyo kaliten neydi biliomusun?
cok tesekkur ederim canim kayseri acibadem tup bebek merkezinde yaptirdim embriyolog cok kaliteli 2 embriyo koyduk gebelik bekliyoruz demisti cok sukur oyle oldu
canım hakkımızda hayırlısı olsun, sıkma canını. ben dün gittim olumlu birşey yok, büyük kesede kalp atışı yok ve şekli bozulmaya başlamış, küçük de biraz büyümüş ama boş, gelişse bile anomali olacak. radyoloji bölümüne gönderdi onlarda baktılar ve kesinleştirdiler kalp atışı olmadığını. şuan beklemedeyim pazartesiye kadar düşmezse alınacak artık. bende biran önce bitmesini istiyorum artık rahatlamak istiyorum.
darısı bana olsun İNŞALLAH. yaşın kaçtı peki liste de göremedim seni?
INSALLAH isteyen herkese nasip etsin allahim buyuk 20 yasindayim listeye kim yaziyosa yazmamis demekki 2 gun oldu uye olali sen kac yasindasin