• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Kızlar cumartesi günü tahlilim var çoooook heyecanlıyım :52: Aşırı akıntım kasık ağrılarım var sık sık idrara çıkıyorum kasıklarımda ara ara batmalar var bazende adet sancısı gibi gelip gidiyor hatta akşam uykumdan ağrıyla uyandım o kadar şiddetliydiki ağladım :43: 10 dk falan sürdü geçti ne ağrısıydı o bilmiyorum inşallah bebişlerim benimledir annelerini bırakmamışlardır negatif sonuç almaktan çok korkuyorum :50: Ne olur bana dua edin allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hamişlerimiziii çooook tebrik ediyorum :46: :46: Allah kucaklarına almayıda nasip etsin darısı başımıza diyorum :25: Onlardan özel olarak dua etmelerini rica ediyorum :25: Onların duası geri çevrilmezmiş :49: :49: :49: :49:

Ne güzel hamisler cugaliyor :49: Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Insallah yakinda kalb atislarini duyarsin ama bu heyecan stres bitmeeez doguma kadar her ultrasona girecegimde bir endise bir korku taaki doktor kalbi atiyo hareket ediyo deyinceye kadar 3 aylik olunca rahatlarsin dediler ama ben hala ayniyim cabucak gecsin bu aylar sag salim alalim :emir_bebek: kucagimiza

evet cogalsin bundan guzel birsey yok amin insallah canim sabirsizlaniyorum hic bitmeyecek gibi gercekten bu stres ve heyecan sen kac aylik hamilesin

Kızlar cumartesi günü tahlilim var çoooook heyecanlıyım :52: Aşırı akıntım kasık ağrılarım var sık sık idrara çıkıyorum kasıklarımda ara ara batmalar var bazende adet sancısı gibi gelip gidiyor hatta akşam uykumdan ağrıyla uyandım o kadar şiddetliydiki ağladım :43: 10 dk falan sürdü geçti ne ağrısıydı o bilmiyorum inşallah bebişlerim benimledir annelerini bırakmamışlardır negatif sonuç almaktan çok korkuyorum :50: Ne olur bana dua edin allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hamişlerimiziii çooook tebrik ediyorum :46: :46: Allah kucaklarına almayıda nasip etsin darısı başımıza diyorum :25: Onlardan özel olarak dua etmelerini rica ediyorum :25: Onların duası geri çevrilmezmiş :49: :49: :49: :49:

canim allah sabir versin cok zor bir donemdesin ben uyuyamiyordum uyusam ruyalarima giriyordu uyansam aklimdan cikmiyordu ama gecti cok sukur o gunler seninde gececek insallah uzme kendini benim ilk denememdi cok sukur hamileyim darisi tum isteyenlerin basina insallah.Rabbim kimseye yoklugunu yasatmasin herkesin kucagini doldursun dua ediyoruz tabiki bizim yuzumuzu guldurdu herkesin yuzunu guldursun allahim

Seamlar bugün yine test yaptırdım 12.gün 26.28 14.gün 38.37 çıktı.Dr um kimyasal olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.Hayırlısı olsun.DURULİFE sen ne yaptın? En son yazdığında kontrola gidecektin. Merak ettim.

hayatım 10.gündede çıkar cumartesi bekleme ya bir kanda baktır derim kafan rahat olur ama senin kasık ağrıların gebelik belirtisi canım sen hamişsin bak görürsün

Bebeğimin kap atışlarını duydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :16:

Pıt pıt pıtttt

hayırlı olsun sorunsuz bi gebelik olur inş kaç haftalık ken kalbinin sesini duydun gebelik ne zaman ihtibaren sayılıyor çok sordum ama karnındanmı baktı doktor

Son düzenleme:
Kızlar nerdesinizzzzz
öncelikle hayırlı olsun canım.bişey soracam.kalp atışlarını gördünmü?duydunmu?doktorum bana estrofem vermişti,rapor almak için başka bir doktora gittiğimde o doktor kalp atışlarını gördü.bende doktorumu aradığımda estrofemi bırakmamı söyledi.sende böyle bişey oldumu.bugün itibariyle benim 7+0 oldu.şimdiden tşk

arkadaşlar merhaba sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler...
bende transferimin 6. günündeyim. dün test yaptım çok çok silikti. bugün baya koyu oldu. sizce ümitlenmeliyim.. yoksa erkenmii

arkadaşlar beni de ekleyin nihayet başladım aylarca ertelendikten sonra ben de tedaviye mutluyum heyecanlıyım 2. Denemem 34 yaşındayım rezervim azaldı içi boşaltılmış 1 çikolata kistim var doktorum şuan zararsız görünüyor diyor fsh ım yüksek 17 amh ım düşük 0.2 ama başka çare yok başladık artık ertelene ertelene ama ben çok umutluyum 2 tanecik yumurtam var bugün ilk iğnelerime başladım sizlerden dua istiyorum pozitif enerji istiyorum bide akıl istiyorum ne yesem ne içsem bu süreçte :56: Pek parlak görünmüyorum ama çok umutluyum hiç başlayamayacağım derken başladım 2 tanecik ama olsun bi tanesi tutacak sonuçta :21: Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını hayırlı sağlıklı bir evlatla versin annelik bize de nasip olsun inşallah

Benimde sadece iki tane yumurtam geldiiiii :( Evet haklısın hepimiz tek yumurtadan oluştuk ama ben çok umutsuzum

Son düzenleme:
Seamlar bugün yine test yaptırdım 12.gün 26.28 14.gün 38.37 çıktı.Dr um kimyasal olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.Hayırlısı olsun.DURULİFE sen ne yaptın? En son yazdığında kontrola gidecektin. Merak ettim.

canım hakkımızda hayırlısı olsun, sıkma canını. ben dün gittim olumlu birşey yok, büyük kesede kalp atışı yok ve şekli bozulmaya başlamış, küçük de biraz büyümüş ama boş, gelişse bile anomali olacak. radyoloji bölümüne gönderdi onlarda baktılar ve kesinleştirdiler kalp atışı olmadığını. şuan beklemedeyim pazartesiye kadar düşmezse alınacak artık. bende biran önce bitmesini istiyorum artık rahatlamak istiyorum.

iyi akşamlar arkadaşlar
bende aranıza yeni katılanlardanım..herkese mevla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..listeye eklerseniz sevinirim...

Son düzenleme:
iyi akşamlar kader arkadaşlarım bende uzun uzun düşünmelerden sonra tüp bebeğe ilk adımımı attım sayılır ön görüşmelerimi yaptım şimdi adetimi bekliyorum tahminen 3 Martda olacağım gonal-f yazdı doktorum onu temin edeceğim ve o gün bana nasıl vurulacağını gösterecekler iğneden o kadar korkuyorumki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun deneyimli arkadaşlardan yaşadıklarınızı bizimle paylaşmalarını bekliyoruz yolumuz çok kısa ama yoğun geçecek 1 ay sonra hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah yeni başlayan arkadaşlarım dualarım sizinle sizde eksik etmeyin...

evet cogalsin bundan guzel birsey yok amin insallah canim sabirsizlaniyorum hic bitmeyecek gibi gercekten bu stres ve heyecan sen kac aylik hamilesin

13 haftalik benimki allahtan iki aylikken ögrendim bu 1 ay bile cook uzun geldi bana allahin izniyle 7 agustosta gelecek bizimki

iyi akşamlar kader arkadaşlarım bende uzun uzun düşünmelerden sonra tüp bebeğe ilk adımımı attım sayılır ön görüşmelerimi yaptım şimdi adetimi bekliyorum tahminen 3 Martda olacağım gonal-f yazdı doktorum onu temin edeceğim ve o gün bana nasıl vurulacağını gösterecekler iğneden o kadar korkuyorumki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun deneyimli arkadaşlardan yaşadıklarınızı bizimle paylaşmalarını bekliyoruz yolumuz çok kısa ama yoğun geçecek 1 ay sonra hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah yeni başlayan arkadaşlarım dualarım sizinle sizde eksik etmeyin...

hakkında hayırlısı olsun cnm
bende uzun protokolle başladım tedaviye lucrin kullanıyorum.cmtesi adetimin 3.günü gonal f e başlıycam bakalım...allah isteyen herkese nasip etsin bebişlerini...

Back