• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

neldelin girince ekler. 2 embrio transfer etmişlerya yaşını o yüzden sordum. ben 29um ve tek embrio koycaklar:50:. tutmazsa 2.de kesinlikle çift embriyo yapan biyer bulmak istiorum.

neden tek embrio koycaklar en az iki koyuyorlar diye biliyorum acaba saglikli tek embriomu vardi oyuzdenmi oyle olcak birde yasin itibariyle iki kesinlikle koymalari lazimdi nerde yaptirdin

kızlar bugun doktora gittim 6 haftalık ama ne kalbi ne bebek var yolk kesesi var sadece vajinal bakıldı bide dopplere girdim benim gibi olan varmı allahım çok kötü oldum ne şimdi bu

kızlar bugun doktora gittim 6 haftalık ama ne kalbi ne bebek var yolk kesesi var sadece vajinal bakıldı bide dopplere girdim benim gibi olan varmı allahım çok kötü oldum ne şimdi bu

canim önce sakin ol hemen üzme kendini biraz önce kiz kardesim bendeydi oda doktordan geldi hamileymis onunki 5 haftalik ve ondada sadece minicik bir kese görülmüs sana nedediki doktorun?

canim önce sakin ol hemen üzme kendini biraz önce kiz kardesim bendeydi oda doktordan geldi hamileymis onunki 5 haftalik ve ondada sadece minicik bir kese görülmüs sana nedediki doktorun?

benim 6 hafta oldu kendi doktorum degildi ztn bekleyelim dedi ALLAHIM daha öncede bebegimi 2.5 aylıkken kaybettim buna katlanamam çok ümitlenmiştim dua edin

Son düzenleme:
bu aralar günler geçmek, bitmek bilmiyor sanki. bugün 9. haftamızı doldurduk şükür. doktor bazı tahliller istemişti yapıp gönderdim. tiroid var geldiğinde dahiliye doktoruyla seni görüştürücem dedi :(( inşallah bebişe bir zarar vermez. düşük tehlikesi hala devam ediyor. geçenlerde kahverengi lekelerim oldu. haliylede hala tedirginim. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
durulife için çok üzüldüm:43: Allah ım tez zamanda onunla beraber isteyen herkese hayırlı, sağlıcaklı bebişler nasip eylesin. mutlaka bunda da bir hayır vardır.

bende aranıza yenı katıldım.
2 yıllık evlıyım hıc korunmadım ve hıc hamıle kalamadım.asılamada sonuc vermeyınce,tup bebek tedavisine basladım bu ay.gecen ctesı(18subat)tranferım yapıldı.igneler fln hepsi bir yana en zoru 2 yıldır her ay o test cubugunda negatıfı gormekti.1martta kan tahlilim var,umutlu olmayı cok ıstesemde malasef bi turlu umutlanamıorum...ilk tup bebek denemesinde hamile kalan arkadaslar varmı?

ben ilk denememde şükür hamileyim.ilki ikincisi yok bence.sen umutlu ol gerisi Allah'a kalıyor

bugün 10 günüm.. acayip gaz sancım var.. dayanamayıp idrarda baktım negatif... olsaydı çıkması lazımdı, pozitif sonuç alanların bir çoğunun 10.günde idrarda da çıkıyordu..
hamile arkadaşlardan idrarda negatifi görüp,kanda pozitif çıkan var mı?

caınım ben 11. gün kanda pozitif gördüğüm halde aynı gün idrar testinde negatif çıktı.2 gün sonra değerim 319 çıkmıştı.şimdi 7 haftalık hamileyim.yani idrarda geç çıkabiliyor.

kızlar hamişler ne olur cvp verin. moralimi bozmuycam demiştim ama engel olamıyorum kendime. çok demorolize oldum. orta kalitede embriolar. fragmantasyonda var dediler. hepinizin 1. kaliteler mi tuttu?????:25::25::25:

bu aralar günler geçmek, bitmek bilmiyor sanki. bugün 9. haftamızı doldurduk şükür. doktor bazı tahliller istemişti yapıp gönderdim. tiroid var geldiğinde dahiliye doktoruyla seni görüştürücem dedi :(( inşallah bebişe bir zarar vermez. düşük tehlikesi hala devam ediyor. geçenlerde kahverengi lekelerim oldu. haliylede hala tedirginim. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
durulife için çok üzüldüm:43: Allah ım tez zamanda onunla beraber isteyen herkese hayırlı, sağlıcaklı bebişler nasip eylesin. mutlaka bunda da bir hayır vardır.

aminnn gecemcim amin. canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın, güzel günlerini gör evladının İNŞALLAHH. benim bildiğim tiroid de sıkıntı varsa düşüğü engellemek için ilaç tedavisi yapıyorlar ve sorun olmuyor. bebişe bi zararını da duymadım. yat istirahat et bi de lahana türevleri yasak biliorum tshlarını etkilemesin diye biliorum. Allaha emanet olun

bende 1.5 yillik evliyim her ay bekledik ama sonuc negatifti bu ay tup bebek yaptirdik ilk denememde hamileyim insallah sende hayirli haber alirsin igneler ilaclar yumurta toplama transfer hic biri sonucu beklemek kadar zor gelmiyor insana allah hayirlisi neyse onu versin

İnsallah benimde tutar,masallah bebisinize allah bagislasin:) peki kantahliline kdr herhangi birsey hissetin mi?

umutlu ol ama..benim de ilk denememdi ve bende hamileyim hemde ikizlere..ama ben çok umutluydum, hiçbişe hissetmediğim günler oldu, adet sancıları çektiğim oldu ama asla umudumu kaybetmedim, sana tek tavsiyem pozitif düşün

Bazen o kdr zor oluo ki umutlu olmaya calisiorum ama hormon ignelerinden heralde hergun bi garip hissediorum,tam olur insallah diorum snr 'bugune kdr olmadigina gore bu kez de negatif kendini kaptirma'diorum kendime... İlginc belirtiler var tabi ama hepsini ilaca yoruyorum. Bebislerini saglikla kucagina al insallah:)ilk denemede hamile kalisin benim icin de bi umut darisi tum isteyenlerin basina...

selam arkadaslar ben sali günü 3üncü tüp bebek denemem olacak ama ilk defa dondurulnuslarlan olacak 2tane blastosi buz bebeklerim var insallah sorunsuz cözülürler.Size sorum transferden önce ve sonra ne yediniz ne ictinin bana önereceginiz birseyler varmi mesela benim sali günü tarnsferim olacak saat15.15te ben yarindan itibaren ananas bir dilim günde,kabak cekirdegi,ceviz ve kuru incire basliyacam sizce dogrumu yapiyorum ne olur cevap yazin Hamile kalan arkadaslarimiz....:126:

ben ilk denememde şükür hamileyim.ilki ikincisi yok bence.sen umutlu ol gerisi Allah'a kalıyor

İnsallah ztn elden baska birsey gelmiyor...Allah bebisinizle uzun bir omur versin:) ilk denemede bu kdr tutan varsa kendim icinde umutlanabilirim sanirim:)tesekkur ederim.su bekleme suresinde moral oluo insallah guzel hbrler veririm bende 1martta:)

canim cok gecmis olsun rabbim insallah bu uzuntunun ustune buyuk bir mutluluk yasatir allahtan umut kesilmez ilk degerin ve sonraki degerlerin kacti neden boyle olmus

sağol canım, ilk değerim 92 çıkmıştı ama ikiye katlayarak gitmedi 112,144 diye gitti canım. o arada tek tutan embriyo bölünmüş ve ikiz olmuş ondanmış.

canım öncelikle hayırlı olsun tedavin :46: iğneden hiç korkma göbekten olucaksın o gonal f iğnesini çok ince bir şey hissetmiyorsun bile :24: ben ateşler içinde hastaneden kaçan insanım iğne yapıcaklar diye :53: ama bebeklerimiz için herşeye katlanıyoruz benim 3. denemem ve yarın test günüm :52: 15 gündür hem göbekten kan sulandırıcı iğne hem kalçadan progynex vuruluyorum popomun üstüne oturamıyorum artık :50: yapılırken acımıyor ama ilaç dağalmıyor yağlı olduğu için sonradan ızdırap veriyor ama ondanda gözün korkmasın :20: dayanılmıycak şeyler değil biz anne olmak istiyoruz ve elimizden ne geliyorsa ne fedakarlık yapmamız gerekiyorsa yapıcaz inşallah 1 ay sonra buradan bize hamileyim diye yazarsın pozitif günler dilerim canım hiç stres yapma hep olumlu düşün sonuç inşallah :49: :49: :49: :49:

Canım teşekkürler çok güzel şeyler yazmışsın inşallah hepimiz için herşey güzel olur yarın mutlu haberlerini bekliyor olacağız Allah yardımcın olsun.

sağol canım, ilk değerim 92 çıkmıştı ama ikiye katlayarak gitmedi 112,144 diye gitti canım. o arada tek tutan embriyo bölünmüş ve ikiz olmuş ondanmış.

cok uzuldum canim rabbim hakkinda hayirlisini versin herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

İnsallah benimde tutar,masallah bebisinize allah bagislasin:) peki kantahliline kdr herhangi birsey hissetin mi?

cok sagol darisi senin ve tum bebek isteyenlerin basina ALLAHim kimsenin umudunu kirmasin hic bisey hissetmedim diyebilirim ama herkeste farkli oluyor sende durum ne

selam kızlar girmeyeli epey şeyler olmuş tüm topiği okumaya vaktim olmadı tüm hamile arkadaşları tekrar ederim.diğer aşamalardaki tüm arkadaşlara da kolaylıklar dilerim Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar ile.benim durumuma gelince dün fasülyemizin kalp atışlarını görmeye gittik.allahım ya nasıl da hızla çarpıyor bir mucize gördük dün rabbim sağlıkla sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.bu arada transfer aşamasında ya da sonuç aşamasında olan arkadaşlar ne olur kendinizi şartlandırmayın herşey olacağına varıyor.strese girmeyin bol bol dinlenin ama sakın ola kendinizde belirti aramayın kalbinizi ve aklınızı ferah tutun.biliyorum diyeceksiniz ki bu zor hayır herşey bizim elimizde geçen doktora keseyi görmeye gittiğimizde beni hem hamileliğimden hemde yüksek moralimden dolayı tebrik ettiler ben moralin önemli olduğuna inanıyorum.her muayenede rabbime hayırlı olanı ver dedim.doktorla her konuşmama neşe içinde geçti hatta bazen o kadar abarttım ki işi deliliğe boşvermişliğe kadar götürdüm ama şu anda bu moralimin karşılığını aldığımıza inanıyorum.fırsat buldukça yine siteye girip yazmaya çalışacağım kocamannnnnnnn öpüldünüz hanımlar:49::21:

kızlarrr ben sonucumu akşam yazıcam çünkü eşim gelince test yaptırıcaz saat 7de falan sonucu onunla beraber almak istiyorum ne olur benim için dua edin :25: :25: :25: buna çok ihtiyacım var bu 3. denemem bir daha deneme şansımız yok diyebilirim maddi açıdan yani o yüzden bu sefer rabbim hayırlısıyla versin bebeğimi yoksa çoooook üzülücem inşallah bu sefer güler yüzümüz :25: :25: :25: :25: :25: :25: :25:

neden tek embrio koycaklar en az iki koyuyorlar diye biliyorum acaba saglikli tek embriomu vardi oyuzdenmi oyle olcak birde yasin itibariyle iki kesinlikle koymalari lazimdi nerde yaptirdin

35 yaş altına tek embriyo koyuyorlar artık... bir buçuk yıldır var bu yasa

Back