Ne güzel hamisler cugaliyorRabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Insallah yakinda kalb atislarini duyarsin ama bu heyecan stres bitmeeez doguma kadar her ultrasona girecegimde bir endise bir korku taaki doktor kalbi atiyo hareket ediyo deyinceye kadar 3 aylik olunca rahatlarsin dediler ama ben hala ayniyim cabucak gecsin bu aylar sag salim alalim kucagimiza
Kızlar cumartesi günü tahlilim var çoooook heyecanlıyımAşırı akıntım kasık ağrılarım var sık sık idrara çıkıyorum kasıklarımda ara ara batmalar var bazende adet sancısı gibi gelip gidiyor hatta akşam uykumdan ağrıyla uyandım o kadar şiddetliydiki ağladım 10 dk falan sürdü geçti ne ağrısıydı o bilmiyorum inşallah bebişlerim benimledir annelerini bırakmamışlardır negatif sonuç almaktan çok korkuyorum Ne olur bana dua edin allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hamişlerimiziii çooook tebrik ediyorum Allah kucaklarına almayıda nasip etsin darısı başımıza diyorum Onlardan özel olarak dua etmelerini rica ediyorum Onların duası geri çevrilmezmiş
Kızlar cumartesi günü tahlilim var çoooook heyecanlıyımAşırı akıntım kasık ağrılarım var sık sık idrara çıkıyorum kasıklarımda ara ara batmalar var bazende adet sancısı gibi gelip gidiyor hatta akşam uykumdan ağrıyla uyandım o kadar şiddetliydiki ağladım 10 dk falan sürdü geçti ne ağrısıydı o bilmiyorum inşallah bebişlerim benimledir annelerini bırakmamışlardır negatif sonuç almaktan çok korkuyorum Ne olur bana dua edin allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hamişlerimiziii çooook tebrik ediyorum Allah kucaklarına almayıda nasip etsin darısı başımıza diyorum Onlardan özel olarak dua etmelerini rica ediyorum Onların duası geri çevrilmezmiş
Bebeğimin kap atışlarını duydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Pıt pıt pıtttt
hadi hayirlsisi canim insallah bu sefer dilegin kabul olur, rabbim her isteyene versin..
Bebeğimin kap atışlarını duydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Pıt pıt pıtttt
maşallahcanım, çok sevindim. darısı bana....:26:
öncelikle hayırlı olsun canım.bişey soracam.kalp atışlarını gördünmü?duydunmu?doktorum bana estrofem vermişti,rapor almak için başka bir doktora gittiğimde o doktor kalp atışlarını gördü.bende doktorumu aradığımda estrofemi bırakmamı söyledi.sende böyle bişey oldumu.bugün itibariyle benim 7+0 oldu.şimdiden tşkKızlar nerdesinizzzzz
arkadaşlar beni de ekleyin nihayet başladım aylarca ertelendikten sonra ben de tedaviye mutluyum heyecanlıyım 2. Denemem 34 yaşındayım rezervim azaldı içi boşaltılmış 1 çikolata kistim var doktorum şuan zararsız görünüyor diyor fsh ım yüksek 17 amh ım düşük 0.2 ama başka çare yok başladık artık ertelene ertelene ama ben çok umutluyum 2 tanecik yumurtam var bugün ilk iğnelerime başladım sizlerden dua istiyorum pozitif enerji istiyorum bide akıl istiyorum ne yesem ne içsem bu süreçtePek parlak görünmüyorum ama çok umutluyum hiç başlayamayacağım derken başladım 2 tanecik ama olsun bi tanesi tutacak sonuçta Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını hayırlı sağlıklı bir evlatla versin annelik bize de nasip olsun inşallah
Seamlar bugün yine test yaptırdım 12.gün 26.28 14.gün 38.37 çıktı.Dr um kimyasal olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.Hayırlısı olsun.DURULİFE sen ne yaptın? En son yazdığında kontrola gidecektin. Merak ettim.
evet cogalsin bundan guzel birsey yok amin insallah canim sabirsizlaniyorum hic bitmeyecek gibi gercekten bu stres ve heyecan sen kac aylik hamilesin
iyi akşamlar kader arkadaşlarım bende uzun uzun düşünmelerden sonra tüp bebeğe ilk adımımı attım sayılır ön görüşmelerimi yaptım şimdi adetimi bekliyorum tahminen 3 Martda olacağım gonal-f yazdı doktorum onu temin edeceğim ve o gün bana nasıl vurulacağını gösterecekler iğneden o kadar korkuyorumki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun deneyimli arkadaşlardan yaşadıklarınızı bizimle paylaşmalarını bekliyoruz yolumuz çok kısa ama yoğun geçecek 1 ay sonra hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah yeni başlayan arkadaşlarım dualarım sizinle sizde eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?