• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

ben sana bisi sorcam transver oncesi akupuntur gormussun bunu umuttami gordun bide fiyatini ogrenebilirmiyim[/QUOTE]

Canım akupunturu tedavi gördüğüm umu tüp bebek merkezinde uygulattım ücreti tek seans 150 TL

tüp bebkle hamile kalan arkadaşlar takiplerinizi nerde yaptırıyorsunuz..tedavi gördüğünüz merkezdemi devam ediiyorsunuz yoksa başka bir doktaramı yaptırıyorsunuz..

MERKEZ EVİME ÇOK UZAK OLMASINA RAĞMEN BEN HALA UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDE TAKİPLERİMİ YAPTIRIYORUM

benimde cmt transferim yapıldı umut'ta, bugün 3.günümmmmm :18:

CANIM HAYIRLI OLSUN

Selamlar Bugün transferden sonraki 12. günüm test sonucum 26.49 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracağım.Daha sevinmek için erken.

CANIM İNŞALLAH DEĞERİN KATLANIR GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BİZLERİ HABERSİZ BIRAKMA

merhaba arkadaşlar..
benimde 2. denemem olacak inş.
bugün başladım iğnelerime.

bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
devlet hastanesinde yaptırıp ta doktor ilgileniyor diye ayrı bi para ödeyen varmı?
kafam karıştı.:S devlette yaptırıcaz raporda çıkartmak üzereyiz ilaçlar 500 tl tuttu hastaneye de 400 küsür bişey ödenecek
hemşire dedi sizle ilgilenen doktorda alır para eşimde 300 500 alır falan deyince güldü 1 milyar dan aşağı almaz diye.
böyle bi ödeme yapan varmı? haberim yoktu şaşırdım.

CANIM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRÜYORSUN
SENİDE LİSTEMİZE EKLEYELİM

canım biliyorum ilaçların hepsi 500 tl tuttu indirimli haliyle raporumuzda var.
hastaneyede 460 tl para vericez.ama hemşire dedi alır diye espiri yapmadı ya ciddi ciddi söyledi alıyo diye.mail attım ama cevap verirlermi bilmiyorum.1000 tlde profamı vercez offf...yaa zaten derdimiz bize yetiyo bide bunlarla uğraşıyoruz tövbe tövbee..

hayatım ozaman sende özel bir hastanede sgk ile anlaşmalı olan yerde yaptır 1000tl doktora vereceğine özel hastane daha iyidir tabi.aynı şeyi bende daha önce duydum devlet hastanesinde galiba çapada olmuştu diye para istenmiş yani var böyle şeyler

CANIM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRÜYORSUN
SENİDE LİSTEMİZE EKLEYELİM
Ankara tıp fakültesi hastanesi.başladık bakalım inş olur bu sefer.eklersin.sorunum uz sperm azlığı.
hayatım ozaman sende özel bir hastanede sgk ile anlaşmalı olan yerde yaptır 1000tl doktora vereceğine özel hastane daha iyidir tabi.aynı şeyi bende daha önce duydum devlet hastanesinde galiba çapada olmuştu diye para istenmiş yani var böyle şeyler

canım başladık artık eşim tedavideydi Kaan Aydos'ta o önerdi doktoru.geçen sefer özelde yaptırdık ama olmadı bide devleti deneyelim dedik.tabiki özel daha iyidir ama maddi imkanlar burayı gösteriyo.bakalım hayırlısı.

Bebeğimin kap atışlarını duydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :16:

Pıt pıt pıtttt

Maşallah :nazar::nazar: çok güzel bi duygudur eminim :16: Sağlıklı bi hamilelik geçirmeni:49: yavrunu sağlıkla kucağına almanı dilerimm:nazar::16:
darısı bana inşallah:16: 1 martta bende ALLAHın izniyle miniğimin kalp atışlarını duyarım inşallah..:emir_bebek:

ankara tıp fakültesi hastanesi.başladık bakalım inş olur bu sefer.eklersin.sorunum uz sperm azlığı.

Canım başladık artık eşim tedavideydi kaan aydos'ta o önerdi doktoru.geçen sefer özelde yaptırdık ama olmadı bide devleti deneyelim dedik.tabiki özel daha iyidir ama maddi imkanlar burayı gösteriyo.bakalım hayırlısı.

canım en kısa zamanda ekliyorum seni

merhaba arkadaşlar bende tedaviye yeni başlayanlardanım listeye eklerseniz sevinirim

aramıza hoşgeldin
tabiki canım senide eklerim listemize

maşallah :nazar::nazar: çok güzel bi duygudur eminim :16: Sağlıklı bi hamilelik geçirmeni:49: Yavrunu sağlıkla kucağına almanı dilerimm:nazar::16:
Darısı bana inşallah:16: 1 martta bende allahın izniyle miniğimin kalp atışlarını duyarım inşallah..:emir_bebek:

aminnn

anlatılmaz bir duygu allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah

hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsin bize çok dua et

teşekür ederim dularım sizlerle canım

ne mutlu sana :nazar: Darısı başımıza inşallahhh:16:

inşallah canım

slm arkadaslar araniza yeni katilanlardanim 8 subat yumurta toplama islemi yapildi 11 subat transferim yapildi 3. gun 8 hucreli 2 embriyo transfer edildi cok zor gecen bekleme suresini bitirdik cok sukur ilk denememde hamileyim 11. gun 73 cikti degerim 13. gun yani bugun 242 cikti allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.Biz aksarayda yasiyoruz ama burda iyi bir merkez bulunmadigi icin kayseri acibademde yaptirdik doktorum turgut aydin sagolsun sevindirdi bizi basarili bir hastane tavsiye edebilirim herkese

Keseyi gormek icin randevu verdi 10 gun sonraya 3 mart gelmez artik bir turlu yasayan bilir beklemekten zor hic birsey yok hayirlisiyla bi gorseydik ultrasonda bebegimizi kalp atislarini bir duysaydik

Hayırlı günler herkese
Tedavimiz başladı çok şükür iğnelerimde buıgün üçüncü günüm.
Gonal f 150 mg vuruluyorum.
Yarın kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bebeğimin kap atışlarını duydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :16:

Pıt pıt pıtttt

gözün aydin canim allah kucagina aldigin günleride göstersin insallah ne kadar güzel bir duygu dimi icinde bir can:emir_bebek: ve atan minik bir kalbin sesini duymak. benimki 13 haftalik oldu seninki kac haftalik?

Son düzenleme:
kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim

slm arkadaslar araniza yeni katilanlardanim 8 subat yumurta toplama islemi yapildi 11 subat transferim yapildi 3. gun 8 hucreli 2 embriyo transfer edildi cok zor gecen bekleme suresini bitirdik cok sukur ilk denememde hamileyim 11. gun 73 cikti degerim 13. gun yani bugun 242 cikti allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.Biz aksarayda yasiyoruz ama burda iyi bir merkez bulunmadigi icin kayseri acibademde yaptirdik doktorum turgut aydin sagolsun sevindirdi bizi basarili bir hastane tavsiye edebilirim herkese

Ne güzel hamisler cugaliyor :49: Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Insallah yakinda kalb atislarini duyarsin ama bu heyecan stres bitmeeez doguma kadar her ultrasona girecegimde bir endise bir korku taaki doktor kalbi atiyo hareket ediyo deyinceye kadar 3 aylik olunca rahatlarsin dediler ama ben hala ayniyim cabucak gecsin bu aylar sag salim alalim :emir_bebek: kucagimiza

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim
canım benim elimde sadece 1adet var (önceki tedavimden kalan) istersen göndereyim birde özelden msj hakkım yok sen bana adresini gönder kargo yapayım.

Hayırlı günler herkese
Tedavimiz başladı çok şükür iğnelerimde buıgün üçüncü günüm.
Gonal f 150 mg vuruluyorum.
Yarın kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tedavin hayirli olsun hayirla sonuclansin insallah. Rabbim gönlüne göre versin sende tezzamanda kavusursun insallah:emir_bebek: bebegine

arkadaşlar beni de ekleyin nihayet başladım aylarca ertelendikten sonra ben de tedaviye mutluyum heyecanlıyım 2. denemem 34 yaşındayım rezervim azaldı içi boşaltılmış 1 çikolata kistim var doktorum şuan zararsız görünüyor diyor fsh ım yüksek 17 amh ım düşük 0.2 ama başka çare yok başladık artık ertelene ertelene ama ben çok umutluyum 2 tanecik yumurtam var bugün ilk iğnelerime başladım sizlerden dua istiyorum pozitif enerji istiyorum bide akıl istiyorum ne yesem ne içsem bu süreçte :56: pek parlak görünmüyorum ama çok umutluyum hiç başlayamayacağım derken başladım 2 tanecik ama olsun bi tanesi tutacak sonuçta :21: Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını hayırlı sağlıklı bir evlatla versin annelik bize de nasip olsun inşallah

Back