ben sana bisi sorcam transver oncesi akupuntur gormussun bunu umuttami gordun bide fiyatini ogrenebilirmiyim[/QUOTE]
Canım akupunturu tedavi gördüğüm umu tüp bebek merkezinde uygulattım ücreti tek seans 150 TL
MERKEZ EVİME ÇOK UZAK OLMASINA RAĞMEN BEN HALA UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDE TAKİPLERİMİ YAPTIRIYORUM
CANIM HAYIRLI OLSUN
CANIM İNŞALLAH DEĞERİN KATLANIR GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BİZLERİ HABERSİZ BIRAKMA
CANIM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRÜYORSUN
SENİDE LİSTEMİZE EKLEYELİM
Canım akupunturu tedavi gördüğüm umu tüp bebek merkezinde uygulattım ücreti tek seans 150 TL
tüp bebkle hamile kalan arkadaşlar takiplerinizi nerde yaptırıyorsunuz..tedavi gördüğünüz merkezdemi devam ediiyorsunuz yoksa başka bir doktaramı yaptırıyorsunuz..
MERKEZ EVİME ÇOK UZAK OLMASINA RAĞMEN BEN HALA UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDE TAKİPLERİMİ YAPTIRIYORUM
benimde cmt transferim yapıldı umut'ta, bugün 3.günümmmmm :18:
CANIM HAYIRLI OLSUN
Selamlar Bugün transferden sonraki 12. günüm test sonucum 26.49 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptıracağım.Daha sevinmek için erken.
CANIM İNŞALLAH DEĞERİN KATLANIR GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ BİZLERİ HABERSİZ BIRAKMA
merhaba arkadaşlar..
benimde 2. denemem olacak inş.
bugün başladım iğnelerime.
bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
devlet hastanesinde yaptırıp ta doktor ilgileniyor diye ayrı bi para ödeyen varmı?
kafam karıştı.:S devlette yaptırıcaz raporda çıkartmak üzereyiz ilaçlar 500 tl tuttu hastaneye de 400 küsür bişey ödenecek
hemşire dedi sizle ilgilenen doktorda alır para eşimde 300 500 alır falan deyince güldü 1 milyar dan aşağı almaz diye.
böyle bi ödeme yapan varmı? haberim yoktu şaşırdım.
CANIM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRÜYORSUN
SENİDE LİSTEMİZE EKLEYELİM