arkadaşlar dün 9. gün değerim:2.79 çıktı bugün 10.gün değerim :3.77 bu ne oluyor şimdi lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi ne olduğunu anlayamadım gitti ooooooooooofff oooooooooooooooffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa
merhabalar arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım,benim ilk tüp bebek denememdi dün test günümdü evde yaptığım idrar teslerindede kan testindede hamile olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun.
Yanlız dün sabahtan beri benim ara ara pembe renkte akıntım oluyor .dr kan testini tekrarlayınca bakıcaz dedi.ben çok tedirgin oluyorum arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.bu arada günde 3 defa progestan kullanmaya devam ediyorum kan değerim 54,18 çıktı
Arkadaşlar transferden sonra 12.gunde kan değerinin aşagi yukari kac olmasi lazim.persembe test gunum bi gun kaldi ALLAHIM emeklerimizi bosa cikarmasin. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.
Arkadaşlar merhaba,
Nihayet dün bebişimizin kalp atışlarını duyduk( 6+6) . Çok endişelenmiş burayada yazmıştım.. allaha çok şükür kalbini bile gösterdi doktorumuz. Çok güzeldi Rabbim isteyen herkese göstersin ve kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Pes etmeyin!!!! bu benim 10.tüp bebek denemem ( 1 tanede yarım kalmıştı). Rabbim inşallah bu sefer bebişimizi kucağımıza almamıza izin verecek buna inanıyoruz:) Öyle olumsuzluklar yaşadımki bi yerden sonra yaşadığım olumsuzlukları görmezden gelmeye umursamamaya başladım.. Ama herşeye rağmen endişe ve kaygılar hiç bitmiyor.. kalp atışlarınıda duysam yinede korkular bitmiyor..
Allah hepimizin yardımcısı olsun
canim seninle test gunumuz ayniydi sanirim. bu konuda pek bilgi sahibi degilim ama daha 2gun var keske erken yaptirmasaydin kafandan olumsuz dusunceleri at olumlu dusun. ALLAHIN izniyle insallah degerlerin yukselir.
Cnm merhaba...sen 2 denemenide aynı yerdemi yaptırdın?
arkadaşlar dün 9. gün değerim:2.79 çıktı bugün 10.gün değerim :3.77 bu ne oluyor şimdi lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi ne olduğunu anlayamadım gitti ooooooooooofff oooooooooooooooffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa
Arkadaşlar merhaba,
Nihayet dün bebişimizin kalp atışlarını duyduk( 6+6) . Çok endişelenmiş burayada yazmıştım.. allaha çok şükür kalbini bile gösterdi doktorumuz. Çok güzeldi Rabbim isteyen herkese göstersin ve kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Pes etmeyin!!!! bu benim 10.tüp bebek denemem ( 1 tanede yarım kalmıştı). Rabbim inşallah bu sefer bebişimizi kucağımıza almamıza izin verecek buna inanıyoruz:) Öyle olumsuzluklar yaşadımki bi yerden sonra yaşadığım olumsuzlukları görmezden gelmeye umursamamaya başladım.. Ama herşeye rağmen endişe ve kaygılar hiç bitmiyor.. kalp atışlarınıda duysam yinede korkular bitmiyor..
Allah hepimizin yardımcısı olsun
insallah canim yaa, tesekkur ederim yazin icin. biraz rahatladim...canım bendede sendeki belirtilerin aynısı vardı. bazen ağrı öyle şiddetli geliyordu ki o an adet olucam sanıyodum. inşallah benim gibi sende hayırlı haberi alırsın. burada birlikte sevinirizzz
merhabalar arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım,benim ilk tüp bebek denememdi dün test günümdü evde yaptığım idrar teslerindede kan testindede hamile olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun.
Yanlız dün sabahtan beri benim ara ara pembe renkte akıntım oluyor .dr kan testini tekrarlayınca bakıcaz dedi.ben çok tedirgin oluyorum arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.bu arada günde 3 defa progestan kullanmaya devam ediyorum kan değerim 54,18 çıktı
canım biliyorum ama çıkabilir diye baktırdım dün 2.79 bugün 3.77 bu ne demek anlamadım ben üniv.de yaptırıyom drada iş çıkışı yaptırınca ulaşamadım meraktan ölücem 2 gün kaldı değer artarmı emin değilim sen nasıl dayanıyorsun ufffffffffff yaaaaaaaaaaa böyle birşey yaşayan yok mu olumlu yada olumsuz daraldım yemin ederim
merhabalar canım,ben çok ilginçtir dr tanıdık falan filan ne akla hizmetse taa konyada yaptırmıştım,geçen yıl sömestr tatilinde,bu yıl umut tüp bebek te yaptırdım,senin dondurulmuş var mı? Benim sadece 1 tane var,2 tane transfer edildi olmadı,bu olur mu acaba?merkez konusunda da kararsızım,bunları konuşmak için belki erken ama sen ne düşünüyorsun?aynı yer mi?
inş turkuaz amin bişey sorucam sana eğer gereken sayıda embriyo olursa 2 tane transfer edilebilirmi biz öyle istiyoruz ama bunun bi şartı yada herhamgi bi riski falan var mı? yada neye göre bir yada bir kaç embriyo transfer ediliyor biraz bilgi verebilirmsin?sayın bence güzel,inşallah kaliteleri de iyidir,ve transferden sonra dondurulmuş embriyoların da kalır,tabi i inşallah gerek kalmaz ama olsun,tutarsa,2. çocuk için faydası olur
ben çikolata kisti hastasıyım ameliyat oldum 1 yıl bebek olmadı adana başkentte seminere gideceğim 7 aralıkta ilk denemem olacak başlangıçta ne istiyorlar nasıl başlıyorsunuz aşamaları biraz anlatabilirmisiniz sevgiler........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?