2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

merhaba. benimde ilk tüp bebek denemem 2 şubatta gerçekleşti. aşılama olmadım ben. çok şükür şu an değerlerim yüksek bebiş var şu an. İnşallah bu şekilde devam eder. Çok sıkıntılı günler geçirdim Allah herkesin gönlüne göre versin... Bütün zorlukların üstesinden gelelim inşallah... Daha kese kontrolü olmadı bakalım neler olacak... Bu yolda ilerleyen herkesin Allah yardımcısı olsun...

Hayırlı olsun arkadaşım.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. Sağlıkla kucağına almayı nesip etsin Rabbim.
değerin kaç çıktı.. benimde perşembe günü testim var tedirginim biraz.

selam seninle aynı gün transferlerimiz olmuş.Benim test günüm 21 şubat.Benim de senin gibi sadece biraz bel ve kasık ağrısıvar .Senin kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi? Belirtiler kişiye göre değişiyor.fazla takılma bence buna

canım benim sakın onlara takılma ben merkezi hergün arıyordum bıkmışlardı benden ilk başta arayıp hiiçç bir belirtim yok göğüslerimdeki ağrı da gitti tutmadı diye ağlıyordum onlara sonra da arayıp o kadar sendedir adet görüyorum ben bilmezmiyim ağrısını aynı adet ağrılarım benim kesin adet görecem diye ağlıyordum onları bile deli ettim ..bana herkes bu kadar stres yapman en büyük hata diyordu ama konuşmak kolay geliyor bekleyen bilir seni çok iyi anlıyorum ben dayanmak gerçekten zor dakikalar geçmek bilmiyordu ama az kaldı az daha sabır inşallah emeklerine değer

merhabaa hayırlı uğurlu olsunnnn benim de ilk denememdi benim de değerlerimde var su an bebeğim .. bizim de kese kontrolümüz yarın şimdiden heyecan bastı senin ne zaman kese kontrolun

hayırlı akşamlar arkadaşlar bende bugün aldım sonucumu
ALLAH ın izniyle hamileyim....:)

canım,, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah hayırlısıyla sağlıcakla tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip eylesin.

canım bazı hamile kalan arkadaşlar hiçbirşey hissetmiyorlar belki seninkide öyledir. Az daha sabret hayırlı sonucu alacaksın inşallahhh

kızlaaaar transferim yapıldı dinleniyorum girebildikçe yazıcam dualarınızı eksik etmeyin

Allah yardımcın olsun canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

eğer kısmette varsa %1 bile şansın varsa olur canım. o yüzden sen gönlünü ferah tut, dua etmekten vazgeçme. inşallah bu sefer muradına kavuşursun.

yaşadıklarından dolayı olumsuz düşünmekte haklısın canım ama iyi düşün ki iyi olsun. belki artık zamanı gelmiştir. inşallah dediğin gibi bu sefer hayırlı haberi alırsın.

canım bendede sendeki belirtilerin aynısı vardı. bazen ağrı öyle şiddetli geliyordu ki o an adet olucam sanıyodum. inşallah benim gibi sende hayırlı haberi alırsın. burada birlikte sevinirizzz

hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına inşallah.

şükürler olsun bugün muayenem vardı ve 2-3 yumurtam büyümüş henüz 11 lik olmuşlar inş.cumaya kadar 17 lik kaliteli güzel güzel büyürler inş. yoksa bu ay da tedavim ertelenecek :2:

hamiş arkadaslarım ekrana gülücükler atarak okuyorum haberlerinizi çokkk tebrik ed,yorum Rabbimiz hayırlısı ile kucağınıza almayı da nasip etsin az önce eltim aradı biraz önce onun da transferi olmuş o da umut oluyor bana

olumsuz sonuç alan arkadaslarım öyle çok duyuyorum ki tüp bebek denemesi sonrası kendiliğinden hamile kalan bayanları hepimiz buradayız ve hepimiz annecik olana kadarda buradayız inş. bir gün bizim de haberlerimiz verilecek

merhabalar arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım,benim ilk tüp bebek denememdi dün test günümdü evde yaptığım idrar teslerindede kan testindede hamile olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun.
Yanlız dün sabahtan beri benim ara ara pembe renkte akıntım oluyor .dr kan testini tekrarlayınca bakıcaz dedi.ben çok tedirgin oluyorum arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.bu arada günde 3 defa progestan kullanmaya devam ediyorum kan değerim 54,18 çıktı

Arkadaşlar transferden sonra 12.gunde kan değerinin aşagi yukari kac olmasi lazim.persembe test gunum bi gun kaldi ALLAHIM emeklerimizi bosa cikarmasin. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.

inşallah cnm.tek dileğim:)

cnm sen hiiiççç takılma.benm 11 embriyom 5. Güne geldi..1. Kalite ve tutunma gücü çok yüksekti.dr bana 2 tane transfer edersem ikiz olur bile dedi.........ama sonuç negatif.rabbim ol demezse zaten olmaz cnm.sen dua et bol bol.inş olumlu sonuç alırsın.......

çok teşekkür ederim banada,gözlerim doldu yazdıklarını okurken,böyle mucizeler beni de bulur mu,bulur inşallah,rabbim bana bu güne kadar hemen her konuda çok yardımcı oldu,pek çok konuda şanslı olduğumu düşünürdüm,ama bu bebek konusu,beni bitirdi....kimseye belli etmemeye çalışıyorum,okulda kimse bilmiyor zaten,inşallah da duymazlar,yalnız benim de başta aynı söylediğin gibi oldu biliyor musun?geçen yıl ilk denememde çok az yumurta oluştu,çok gergindim,bu defa rahattım,süreç çok güzel gelişti,2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi,ilk başta pozitif alıp sonra düşüşe geçmesi....insan öyle hevesleniyor ki....rabbim bana da anne olmayı nasip edecek mi? inşallah demekten başka elimden bir şey gelmiyor...
inan burdan bana yazan tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum,sizinle konuştuğum kimseyle(eşim de dahil) konuşamıyorum....

sayın bence güzel,inşallah kaliteleri de iyidir,ve transferden sonra dondurulmuş embriyoların da kalır,tabi i inşallah gerek kalmaz ama olsun,tutarsa,2. çocuk için faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…