• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

turkuazcım bu ay dondurulmuşu deniyceksiniz? hayırlı oolsun. Allah yardımcınız olsun İNŞALLAH. bu arada umutta tedavi masrafların ne kadar tutmuştu?

canım ben rapor çıkarmıştım,ilaçları dışardan aldık 750,merkeze 2000 tl ödedik,raporsuz 5850 diye biliyorum...hemen dondurulmuş sadece bir tanecik zaten deneiyor mu yoksa biraz ara mı verilir bilmiyorum...cumartesi dr la görüşeceğiz bakalım,dondurulmuşlarla transfer olunca ücreti nedir bilmiyorum...bilen arkadaşlar varsa yardımcı olularsa sevinirim,sen nasılsın?

cnm bende hataydaym biliyosun.burda tüp bebek merkezi yok...annemler mersinde olduğu için oraya gittim...benm dondurulmuşta yok.yani yazı beklicez mecburen.bugn dr la konuştum...tamamen şans.tutmaması zor bi ihtimaldi diyor.sen anne olursun yeterki kalbini ferah tut diyor...ama rabbm ol demezse herşey boşuna...ya sizin dr da böyle mi...herkesemi aynılar acaba? Merak ediyorum:(:(

vee senn yerinde olsam 1 saniye bile düşünmem dondurulmuşlar için...hiç belli olmaz cnm ya inşallah olur:)bu arada adet günüm bugündü.ama hiç bi hareketlilik yok.gecikmesi normal dimi?

canım benimde adet günüm çoktan geçti,ilaçların etkisi gecikiyor,bizim dr pek açıklama yapmıyor,yapsa da çok pozitif değil gibi geliyor bana,oysa herkes çok iyi diye yazdığı için seçmiştim açıkçası,hayırlısı bakalım,cumartesi ne diyecek bakalım,doktorunun pozitif olması çok güzel aslında,iyi düşün iyi olsun....

dün merakımdan yaptırdım bugünde yarın okul çıkışı toplantım var yaptıramayacağım için birde bulunduğum ilçe hastanesi 12den sonra kan testi yapmıyormuş (hangi akla hizmetse) dün zorla bin laf sokarak yaptılar bi daha gidin başka yerde yaptırın dedi(ilçede özel klinik yada alternatif yok)yarın gidemeyeceğim için bugün yakındaki ilçeye gittik yaptırdık perşembe yaptırmak için yine yakın ilçeye gideceğim sonucu akşam 6ya kadar bekleyip aldım perşembede öyle olacak dra ulaşamayacağım tabiiki heeeeeee diyeceksinizki izin al bende bir müdür var diyorki hiç tüp bebekte bu kadar uzun rapor alınırmıymış(5 gün raporum) durumumu açıkladığımda da tepkisi bu kadar şikayet eden seni duyuyorum ilk defa dedi (şikayetde gazım oldu yumurtam geç büyüdü dedimde) arkadaş bekar bayan ve benden 4 yaş büyük beni o kadar anlayışla karşılıyorki anlatamam ama kendisi misafirim gelecek hazırlık yapacağım deyip öğlen çıkan tiplerden durumumu anlatabildimmi? arkadaşlarım???:50:

canım müdür olupta iyi,anlayışlı olan çok az oluyor maalesef,ayrıca bekar olsun evli olsun,böyle şeyler yaşamayan birisi bizi asla ve asla anlayamaz,onlara göre bu olmazsa diğeri,dünyanın sonu değil ya,yine denersiniz vb. cümleler kurmak öyle kolay ki..senin yasal hakkın rapor da alırsın,kan testi yaptıracağın gün sevkli de olursun,boşver,yasal hakkım de gitsin,en çok bir kaç gün tavır yapar,mecbur ediyorlar insanı bazen böyle şeylere...boşver onu hele bu süreçte hiç düşünme,hiçbir açıklama da yapma değmez inan...

çok teşekkür ederim canım,insan daha kaç defa daha diye düşünmekten kendini alamıyor,bakalım cumartesi dr a gideceğiz,belki farklı test falan ister,hayırlısı ne yapalım

önemli olan bu yola bas vurmussunuz bir kere, pes etmek yok, ileriye bak, allahtan ümidini kesme canim, elbette zamani geldiginde cok mutlu olacaksin, yasadigimiz hersey birer imtihan, ve allahimiza sükürler olsun bizleri böylece daha da güclendirip sabir veriyor, rabbim felaketlerden korusun.... :38:

haklısın canım, işte bizde bi sonucu alsaydık rahatlardık.inşallah Rabbim olumlu nasip eder. ister istemez herşeye endişeleniyorsun. sen gördümü bebişinin kesesini?

evet canim ne hissetigini cok iyi anliyorum, ben taaa gecen carsamba en son kan degerine baktirmistim , yarin ikinci sefere baktircam, olumlu cikarsa haftaya keseyi görmeye gidecegim allah nasip ederse....

merhabalar arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım,benim ilk tüp bebek denememdi dün test günümdü evde yaptığım idrar teslerindede kan testindede hamile olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun.
Yanlız dün sabahtan beri benim ara ara pembe renkte akıntım oluyor .dr kan testini tekrarlayınca bakıcaz dedi.ben çok tedirgin oluyorum arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.bu arada günde 3 defa progestan kullanmaya devam ediyorum kan değerim 54,18 çıktı

bunu cok duydum ben, akinti halinde az olursa sorun degil sanirim, sadece koyulasip cogalirsa problem olabilir galiba, cogulari tutunma lekeleri´de oluyor, degerin kacinci gün ölcüldü? yinede doktoruna sor ihmal etme canim

Arkadaşlar transferden sonra 12.gunde kan değerinin aşagi yukari kac olmasi lazim.persembe test gunum bi gun kaldi ALLAHIM emeklerimizi bosa cikarmasin. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.

canim gecen biri buraya liste eklemisti, sanirim 100 civarinda olmasi lazim

Arkadaşlar merhaba,

Nihayet dün bebişimizin kalp atışlarını duyduk( 6+6) . Çok endişelenmiş burayada yazmıştım.. allaha çok şükür kalbini bile gösterdi doktorumuz. Çok güzeldi Rabbim isteyen herkese göstersin ve kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Pes etmeyin!!!! bu benim 10.tüp bebek denemem ( 1 tanede yarım kalmıştı). Rabbim inşallah bu sefer bebişimizi kucağımıza almamıza izin verecek buna inanıyoruz:) Öyle olumsuzluklar yaşadımki bi yerden sonra yaşadığım olumsuzlukları görmezden gelmeye umursamamaya başladım.. Ama herşeye rağmen endişe ve kaygılar hiç bitmiyor.. kalp atışlarınıda duysam yinede korkular bitmiyor..

Allah hepimizin yardımcısı olsun

allah tamamina erdirsin canim, okadar stresten sonra insallah nur topu gibi evladin olur ve yasadigin bütün dertleri unutursun

elimde 1900doz puergon var ameliyatan dolayı işime yaramayacak isteyene bedelsiz verilecektir yanlız keyfi alımları engelemek için ya elden verecem ücretsiz gelip alırsınız bu yolla hiç bişey talep etmiyorum bi çayımıda içersiniz. işallah birine yardımmım dokunur

cevap yazanlara çok teşekkür ederim kızlar bol bol dinleniyorum uyuyorum göğüslerim çok acıyor ve çoook uyuyorum hayırlısı bakalım :49: :49: :49:

kızlar en son girdigimde kanamam wardı ve birdaha bişey yazamadım...ama düünnn kan tahlili yaptırdım ve sonuçç 195.7:49::49::49::49::49::49::49:ALLAH BÜTÜN İSTEYENLERİ EN YAKIN ZAMANDA SEWİNDİRSİN İNŞ...ŞİMDİ DAHA ÇOOOK DUALARINIZA İHTİYACIM WAR....

Son düzenleme:
kızlar en son girdigimde kanamam wardı ve birdaha bişey yazamadım...ama düünnn kan tahlili yaptırdım ve sonuçç 195.7:49::49::49::49::49::49::49:ALLAH BÜTÜN İSTEYENLERİ EN YAKIN ZAMANDA SEWİNDİRSİN İNŞ...ŞİMDİ DAHA ÇOOOK DUALARINIZA İHTİYACIM WAR....

:46:süper bir haber hayirli olsun canim rabbim ol diyince hercesit oluyor iste Insallah rabbim kucaginada almayi nasip eder.Darisi bizim basimiza banada bu ay 2tane dondurulmus embiryom transfer edilecek...

:46:süper bir haber hayirli olsun canim rabbim ol diyince hercesit oluyor iste Insallah rabbim kucaginada almayi nasip eder.Darisi bizim basimiza banada bu ay 2tane dondurulmus embiryom transfer edilecek...

AMİİNNNNNNNNNNN CNM DARISI BASINA İNŞ sakın ümidinizi kaybetmeyin cenabı RABBİM OL DEYİNCE OLUYOR...kanamam olunca çok üzüldüm ama topladım kendimi we çok dua ettim.çok şükür o müjdeli hbri aldım:3:

Hayirli uglu olsun arkadasim. :nazar::49::nazar:RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH:nazar::emir_bebek:. CANIM BU KACINCI GUN DEGERIN. TEK EMBRIYOMUYDU SENIN.

Hayirli uglu olsun arkadasim. :nazar::49::nazar:RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH:nazar::emir_bebek:. CANIM BU KACINCI GUN DEGERIN. TEK EMBRIYOMUYDU SENIN.

saol cnm ALLAH razı olsun ALLAH SANADA nasip etsin inş.bnm 12.gün degerim tek embriyo koydularr 5. gün embriyosuydu...
haftayada keseyi görmeye gidicezz lütfen dua edinn

saol cnm ALLAH razı olsun ALLAH SANADA nasip etsin inş.bnm 12.gün degerim tek embriyo koydularr 5. gün embriyosuydu...
haftayada keseyi görmeye gidicezz lütfen dua edinn

Insallah hayirlisiyla. bnm sonucum persembe gunu tes gunm.Tekrardan tebrik ederim. Saglikli bi gebelik gecirmeni ve bebisini saglikla kucagina almani dilerim.:nazar::16:

çok tebrik ederim canım..Allah kucağına almayı da nasip etsin.

kizlar size cekinerek:17: birsey soracam ben doktora sormayi unuttum bugün Histereskopi oldum ve birsey cikmadi peki histereskopiden sonra ne zaman cinsel iliskide bulanabiliriz.bir zarari olurmu acaba :26:

:))) çekinecek nevar bunda canım benim burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz :) bende yaptırmıştım ve 1-2 gün sonra ilişkiye girebilirsiniz demişti diye hatırlıyorum. umarım yanlış hatırlamıyorumdur :(

hayırlı, uğurlu olsunnnn :21: Allah tamamına erdirsin. darısı diğer arkadaşlarımızın başınaa:49:

İlknurcum geçmiş olsun canım, Allah razı olsun senden böyle bir düşüncede olman çok güzel. Allah tüm dualarını kabul etsin inşallah

1900 doz Puregon demişsin
puregon hangisi acaba, onuda yazabilirsen daha yardıcı olur olur herhalde, çünkü bana aşılamalarımda
puregon 300 ,tüp te puregon 900 vermişlerdi. Ben de önüüzdeki ay tekrar başlayacağım nasipse, benim işime yaramazsa da mutlaka ihtiyacı olan arkadaşlarımız çıkacaktır.

elimde 1900doz puergon var ameliyatan dolayı işime yaramayacak isteyene bedelsiz verilecektir yanlız keyfi alımları engelemek için ya elden verecem ücretsiz gelip alırsınız bu yolla hiç bişey talep etmiyorum bi çayımıda içersiniz. işallah birine yardımmım dokunur

cnm tebrik ederim darısı başımıza allah kucağına almayı nasip etsin benimde son 5günüm az kaldı ama hiçbişey hissetmiyorum sadece belim arıyor adet olcak gibi ümidimi kaybediyorum yine olmadı biliyorum çünkü hiç bişey hissetmiyorum rabbim inşallah tez vakitte hepimizin yüzünü güldürür kucağımızı doldurur

ilknur geçmiş olsun öncelikle sana. Ben üçüncü tedavime başlamak istiyorum fakat ssk hakkım bitti. ücretli olarak yaptırıcam ama maddi imkansızlıklardan dolayı başlayamıyorum. Eğer ilaçları bana verirsen çok sevinirim çok dua ederim sana zaten özeldede yaptıramıyorum inüversite hastanesine yaptırıcam tedavimi kısmet olursa. özelden mesaj atamıyorum eğer vermek istersen cüzi bir fiyata olursa bile alabilirim. İnan verebilirsen ömür boy dua ederim sana. Haber verirsen çok sevinirim.

Back