• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

yaş merkez tanı deneme sayısı son durum

Ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok üzüldüm inşallah sende bu duyguyu yaşacaksınnn

offff yaa bugün hep kötü haber

canım çok geçmiş olsun allahım inşallah tez zamanda sizede bu güzel duyguyu yaşatır.

bilgilerini yazarsan tabikiiiii

hayırlı olsun canım
neldelin
24 yaşındayım bu ilk denememiz merkez bahçeci fulya, neden sperm sayısı azlığı, şu an yumurta gelişimi için ilaç kullanıyorum,bu hafta sonu toplama işlemi olur dediler

çok teşekkür ederim canım,insan daha kaç defa daha diye düşünmekten kendini alamıyor,bakalım cumartesi dr a gideceğiz,belki farklı test falan ister,hayırlısı ne yapalım

turkuaz
merhaba bu durumda ne denilebilir bilmiyorum ama kendini toparlarsın inş en kısa zamanda hayırlısı olsun her zaman eminim Allah hepimize nasip edcek ama zamanını o bilir dualarım seninle cnm

turkuaz
merhaba bu durumda ne denilebilir bilmiyorum ama kendini toparlarsın inş en kısa zamanda hayırlısı olsun her zaman eminim Allah hepimize nasip edcek ama zamanını o bilir dualarım seninle cnm

çok teşekkür ederim canan,inşallah çabuk olur hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tabii,sen yumurta toplama aşamasındasın sanırım,kaç
yumurtan oluştu?

selamlar. ben de transferimi dün oldum ama doktor şansımın %15 oldugunu söyledi. donmus embriyo transfer edildi bana. embriyo gelişimi biraz yavaştı yani 6.günde olmasına ragmen 5.gündeymiş gibiymiş. ve 2.kaliteydi. 25inde gebelik testi var.Kafam çok karışık ne iyi ne kötü hiçbişey düşünemiyorum.Bol bol dua etmekten başka çarem yok.Allahım isteyen herkese nasib etsin.Dualarımızı geri çevirmesin.

çok teşekkür ederim canan,inşallah çabuk olur hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tabii,sen yumurta toplama aşamasındasın sanırım,kaç
yumurtan oluştu?
inş cnm turkuzcım hayırlısıyla çabuk ve sağlıklı bir şekilde olur. evet bnde yumurta toplama aşamasındayım dün kontrolüm vardı 15 yumurtam olmuş herşeyin yolunda gittiğini söylediler ama bn yine de tedirginim emriyo oluşucakmı transfer olucakmı ne yapıcam die. bnm ilk denemem olduğu için fazla bilmiyorum bu sayı nasıl sence?

selamlar. ben de transferimi dün oldum ama doktor şansımın %15 oldugunu söyledi. donmus embriyo transfer edildi bana. embriyo gelişimi biraz yavaştı yani 6.günde olmasına ragmen 5.gündeymiş gibiymiş. ve 2.kaliteydi. 25inde gebelik testi var.Kafam çok karışık ne iyi ne kötü hiçbişey düşünemiyorum.Bol bol dua etmekten başka çarem yok.Allahım isteyen herkese nasib etsin.Dualarımızı geri çevirmesin.
dmrsda slm lar,transferin hayırlı olsun cnm herşey Allahtan, yüzdelere fazla takılma Allahım ol dedikten sona hiçbişey engel olmaz bnm de dualarımdasın

canım merhaba, ben 9. günümde merkezi aramıştım çok merak ediyorum test yaptırsam çıkar mı demiştim ve bana değerin 8. günde daha yeni artmaya başladığını muhakkak beklemem gerektiğini söylemişlerdi..yani umut vermek istemem ama bence perşembe yükselecektir inşallah

hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnn :9::9::9::9:

hoşgeldinn , ben pozitif sonuç alanlardanım önceki sayfalara bakabildiysen ben bekleme aşamasında çok yazmıştım benim hiç belitrim yok sanırım olmadı diyordum taa 10. günümde adet sancılarına benzer ağrılarım olmuştu o kadar, gönlünü ferah tut inşallah pozitif olur sonucun

canım hoşbulduk allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah :)ya bugün resmen adet olacak gibi uyandım çok moralim bozuldu hani adet olmadan önce bişiler olur ya bir hafta öncesinden sanki onun gibi pöf pöf daha 6.günüm üstelik çok zor ya dayanmak psikolojim alt üst oldu resmn :(

Allah yardımcın olsun: Aynı seylerı bende yasadım günlerce agladım gecelerı hıckırarak aglayarak uyandım; aglarken allhım neoulr ısyan kabul etme acızlıgıme caresızlıgıme ver dedım: Herkesın tüp bebekle oluyo bende oda olmadı dedım: Bütün umudumu yıtırdım olmaz dedım; olmuyo ıste dedım: Tedavı ekımde oldu 2 tane 5 gün ebryosu transfer edıldı embrıolog cok sanslısınız cok kalıtelı hatta tıp kıtaplarına gırecek kadar ıyı dedı cook ümıtlendık: Sonuc posıtıf dedıler cook sevındık ama 1 hafta sonra düsüse gectı hcg hayal bıttı: Kendımı dondurulmuslara hazırlamaya calısırken bıde adet görmemeye basladım tedavıyı ertelemek zorunda kaldım yıne agla: Sonra doktora gıttım dogum kontrol hapı barı alımda düzene gırsın dıye ama doktor önce ultrason yapım dedı ve ne görelım bır kalp atıyor 7 hatfalık hamıleymısım: Yıne agla hemde utanarak allahım benı affet dıyerek ben yasadıklarıma aglarken rabbım ıcımde bır can büyütmüs: Bunlar sana ve tüm olumsuz sonuc alan arkadaslara umut olsun rabbım sızede tezzamanda böyle mucızeler verıp sasırtsın demekkı vaktı varmıs demekkı önce üzülmem gerekıyomus okadar umutsuzdumkı hala ınanamıyorum ben hamıleyım dıyebılmek heep bır hayaldı benım ıcın hatta hayalını kurarken bıle ımkansız gelıyodu sımdı 12 haftalık oldu ımkansız gelen seyler allah ol deyınce oluyo umudunuzu yıtırmeyın::::::::::

Allah yardımcın olsun: Aynı seylerı bende yasadım günlerce agladım gecelerı hıckırarak aglayarak uyandım; aglarken allhım neoulr ısyan kabul etme acızlıgıme caresızlıgıme ver dedım: Herkesın tüp bebekle oluyo bende oda olmadı dedım: Bütün umudumu yıtırdım olmaz dedım; olmuyo ıste dedım: Tedavı ekımde oldu 2 tane 5 gün ebryosu transfer edıldı embrıolog cok sanslısınız cok kalıtelı hatta tıp kıtaplarına gırecek kadar ıyı dedı cook ümıtlendık: Sonuc posıtıf dedıler cook sevındık ama 1 hafta sonra düsüse gectı hcg hayal bıttı: Kendımı dondurulmuslara hazırlamaya calısırken bıde adet görmemeye basladım tedavıyı ertelemek zorunda kaldım yıne agla: Sonra doktora gıttım dogum kontrol hapı barı alımda düzene gırsın dıye ama doktor önce ultrason yapım dedı ve ne görelım bır kalp atıyor 7 hatfalık hamıleymısım: Yıne agla hemde utanarak allahım benı affet dıyerek ben yasadıklarıma aglarken rabbım ıcımde bır can büyütmüs: Bunlar sana ve tüm olumsuz sonuc alan arkadaslara umut olsun rabbım sızede tezzamanda böyle mucızeler verıp sasırtsın demekkı vaktı varmıs demekkı önce üzülmem gerekıyomus okadar umutsuzdumkı hala ınanamıyorum ben hamıleyım dıyebılmek heep bır hayaldı benım ıcın hatta hayalını kurarken bıle ımkansız gelıyodu sımdı 12 haftalık oldu ımkansız gelen seyler allah ol deyınce oluyo umudunuzu yıtırmeyın::::::::::

allaha binlerce kez şükür olsun bak rabbimin sana çok büyük mükafatı hayatım eşinle beraber 2rekat şükür namazı kılın rabbime şükür edin

allaha binlerce kez şükür olsun bak rabbimin sana çok büyük mükafatı hayatım eşinle beraber 2rekat şükür namazı kılın rabbime şükür edin

öyle canim allaha cok sükür rabbim kimseyi aratmasin nekadar sükretsem az.Herkese dua ediyorum Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar versin gercekten rabbimin dedigi gibi insanoglu cok aceleci gecen gün hadis kitabinda okudum su sözü:

"Sizden dua eden biri, duasinin hemen pesinden acelecilik edip,
"Dua ettim , fakat kabul olmadi" demedikce, duasi kabul olunur.

Rabbimm bu hadisi serifin hürmetine bizlere sabir versin isyan ettirmesin ve dualaimizi kabul etsin. Herkesin anne olmasi dilegiyle

kızlar merhaba benimde bugün 5.günüm ilk 3gün kasıklarım ve belimde çok ağrım vardı ama bugun sadece belim ağrıyo hiçbişey hissetmiyorum hep olumsuz düşünüyorum olmucak gibi geliyor sanki hiç anne olamıcakmışım gibi rabbim bize sabır ve dayanma gücü versin transfer aşamasında olan arkadaşlar ne hissediyorsunuz neler yaşıyorsunuz benim bu 4.denemem 2düşüğüm ve 1olumsuz denemem var inşallah bu son olur

Benim doktorum özel,tüp bebek merkezi olarak da umut tüp bebekte yaptırmayı düşünüyorum.Dün doktordayım 4 yumurtam var.3ü gayet iyi dedi doktor...böyle giderse cuma toplama işi yapılacak...ya sen hangi merkezdesin?
edsin
bnde bahçeci fulta t.b.merkezindeyim. bnde dün dr daydım yarında kontrolüm var bizim de büyük ihtimal cuma yada ctesi toplanımış böle giderse. inş ikimizinde güzel gider ve rahat geçer kullandığın ilaçlar rahatsız ediyomu seni de ben çok ağrı çekiyorum

çok şükür benm çok ağrım olmuyor.sadece kasıklarımda hafif batmalar var.onundışında ağrım yok...inşallah güzel haberler alırız beraber...

Dün transfer günü ile birlikte 8. günümdü. dedim ha geldi, ha gelecek adetim. o kadar çok ağrım oldu kasıklarımda. tıpkı adetimin ilk günkü ağrıları gibi.akşam tuvalete çıkmaya korktum. şimdi daha iyiyim, daha az ağrım var. ne biliyim belirti olunca insan korkuyo adetim gelecek diye, olmayınca tutmadı diye korkuyor.şaştım kaldım. bi hayırlısı ile olumlu sonuç alsaydık rahatlardık Allah"ın izni ile..

allah tamamina erdirsin, cok güzel ya masallah

Dün transfer günü ile birlikte 8. günümdü. dedim ha geldi, ha gelecek adetim. o kadar çok ağrım oldu kasıklarımda. tıpkı adetimin ilk günkü ağrıları gibi.akşam tuvalete çıkmaya korktum. şimdi daha iyiyim, daha az ağrım var. ne biliyim belirti olunca insan korkuyo adetim gelecek diye, olmayınca tutmadı diye korkuyor.şaştım kaldım. bi hayırlısı ile olumlu sonuç alsaydık rahatlardık Allah"ın izni ile..

sancilara filan cok takilma canim, herkes cok farkli seyler hissediyor , bende hic birsey hissetmedigime takiliyordum

sancilara filan cok takilma canim, herkes cok farkli seyler hissediyor , bende hic birsey hissetmedigime takiliyordum

haklısın canım, işte bizde bi sonucu alsaydık rahatlardık.inşallah Rabbim olumlu nasip eder. ister istemez herşeye endişeleniyorsun. sen gördümü bebişinin kesesini?

moonlight inş olumlu sonuçlanır

Back