turkuazcım bu ay dondurulmuşu deniyceksiniz? hayırlı oolsun. Allah yardımcınız olsun İNŞALLAH. bu arada umutta tedavi masrafların ne kadar tutmuştu?
cnm bende hataydaym biliyosun.burda tüp bebek merkezi yok...annemler mersinde olduğu için oraya gittim...benm dondurulmuşta yok.yani yazı beklicez mecburen.bugn dr la konuştum...tamamen şans.tutmaması zor bi ihtimaldi diyor.sen anne olursun yeterki kalbini ferah tut diyor...ama rabbm ol demezse herşey boşuna...ya sizin dr da böyle mi...herkesemi aynılar acaba? Merak ediyorum
vee senn yerinde olsam 1 saniye bile düşünmem dondurulmuşlar için...hiç belli olmaz cnm ya inşallah olur:)bu arada adet günüm bugündü.ama hiç bi hareketlilik yok.gecikmesi normal dimi?
dün merakımdan yaptırdım bugünde yarın okul çıkışı toplantım var yaptıramayacağım için birde bulunduğum ilçe hastanesi 12den sonra kan testi yapmıyormuş (hangi akla hizmetse) dün zorla bin laf sokarak yaptılar bi daha gidin başka yerde yaptırın dedi(ilçede özel klinik yada alternatif yok)yarın gidemeyeceğim için bugün yakındaki ilçeye gittik yaptırdık perşembe yaptırmak için yine yakın ilçeye gideceğim sonucu akşam 6ya kadar bekleyip aldım perşembede öyle olacak dra ulaşamayacağım tabiiki heeeeeee diyeceksinizki izin al bende bir müdür var diyorki hiç tüp bebekte bu kadar uzun rapor alınırmıymış(5 gün raporum) durumumu açıkladığımda da tepkisi bu kadar şikayet eden seni duyuyorum ilk defa dedi (şikayetde gazım oldu yumurtam geç büyüdü dedimde) arkadaş bekar bayan ve benden 4 yaş büyük beni o kadar anlayışla karşılıyorki anlatamam ama kendisi misafirim gelecek hazırlık yapacağım deyip öğlen çıkan tiplerden durumumu anlatabildimmi? arkadaşlarım???
çok teşekkür ederim canım,insan daha kaç defa daha diye düşünmekten kendini alamıyor,bakalım cumartesi dr a gideceğiz,belki farklı test falan ister,hayırlısı ne yapalım
haklısın canım, işte bizde bi sonucu alsaydık rahatlardık.inşallah Rabbim olumlu nasip eder. ister istemez herşeye endişeleniyorsun. sen gördümü bebişinin kesesini?
merhabalar arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım,benim ilk tüp bebek denememdi dün test günümdü evde yaptığım idrar teslerindede kan testindede hamile olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun.
Yanlız dün sabahtan beri benim ara ara pembe renkte akıntım oluyor .dr kan testini tekrarlayınca bakıcaz dedi.ben çok tedirgin oluyorum arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.bu arada günde 3 defa progestan kullanmaya devam ediyorum kan değerim 54,18 çıktı
Arkadaşlar transferden sonra 12.gunde kan değerinin aşagi yukari kac olmasi lazim.persembe test gunum bi gun kaldi ALLAHIM emeklerimizi bosa cikarmasin. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.
Arkadaşlar merhaba,
Nihayet dün bebişimizin kalp atışlarını duyduk( 6+6) . Çok endişelenmiş burayada yazmıştım.. allaha çok şükür kalbini bile gösterdi doktorumuz. Çok güzeldi Rabbim isteyen herkese göstersin ve kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Pes etmeyin!!!! bu benim 10.tüp bebek denemem ( 1 tanede yarım kalmıştı). Rabbim inşallah bu sefer bebişimizi kucağımıza almamıza izin verecek buna inanıyoruz:) Öyle olumsuzluklar yaşadımki bi yerden sonra yaşadığım olumsuzlukları görmezden gelmeye umursamamaya başladım.. Ama herşeye rağmen endişe ve kaygılar hiç bitmiyor.. kalp atışlarınıda duysam yinede korkular bitmiyor..
Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar en son girdigimde kanamam wardı ve birdaha bişey yazamadım...ama düünnn kan tahlili yaptırdım ve sonuçç 195.7ALLAH BÜTÜN İSTEYENLERİ EN YAKIN ZAMANDA SEWİNDİRSİN İNŞ...ŞİMDİ DAHA ÇOOOK DUALARINIZA İHTİYACIM WAR....
süper bir haber hayirli olsun canim rabbim ol diyince hercesit oluyor iste Insallah rabbim kucaginada almayi nasip eder.Darisi bizim basimiza banada bu ay 2tane dondurulmus embiryom transfer edilecek...
kızlar en son girdigimde kanamam wardı ve birdaha bişey yazamadım...ama düünnn kan tahlili yaptırdım ve sonuçç 195.7ALLAH BÜTÜN İSTEYENLERİ EN YAKIN ZAMANDA SEWİNDİRSİN İNŞ...ŞİMDİ DAHA ÇOOOK DUALARINIZA İHTİYACIM WAR....
Hayirli uglu olsun arkadasim.RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH . CANIM BU KACINCI GUN DEGERIN. TEK EMBRIYOMUYDU SENIN.
saol cnm ALLAH razı olsun ALLAH SANADA nasip etsin inş.bnm 12.gün degerim tek embriyo koydularr 5. gün embriyosuydu...
haftayada keseyi görmeye gidicezz lütfen dua edinn
kizlar size cekinerekbirsey soracam ben doktora sormayi unuttum bugün Histereskopi oldum ve birsey cikmadi peki histereskopiden sonra ne zaman cinsel iliskide bulanabiliriz.bir zarari olurmu acaba :26:
elimde 1900doz puergon var ameliyatan dolayı işime yaramayacak isteyene bedelsiz verilecektir yanlız keyfi alımları engelemek için ya elden verecem ücretsiz gelip alırsınız bu yolla hiç bişey talep etmiyorum bi çayımıda içersiniz. işallah birine yardımmım dokunur
elimde 1900doz puergon var ameliyatan dolayı işime yaramayacak isteyene bedelsiz verilecektir yanlız keyfi alımları engelemek için ya elden verecem ücretsiz gelip alırsınız bu yolla hiç bişey talep etmiyorum bi çayımıda içersiniz. işallah birine yardımmım dokunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?