• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

benim yaş 27...1.denememiz olacak inşallah...sorun genetik olarak yumurta rezervi azlığı...annem 31 yaşında menopozdu...ben de anneme çekmişim...ya senin?

ben de 24 yaşındayım cnm ama bnm de eşim 34 yaşında eşim küçükken ameliyat geçirmiş ve bizim de sorunumuz sperm sayısı azlığı, çok korktum başka sorunlarda çıkıcak die ama şükür şimdilik başka bi sorun çıkmadı, yarın yine kontrolüm var yumurta toplama hafta sonu gbi olcak sanırım bnm de

ben de 24 yaşındayım cnm ama bnm de eşim 34 yaşında eşim küçükken ameliyat geçirmiş ve bizim de sorunumuz sperm sayısı azlığı, çok korktum başka sorunlarda çıkıcak die ama şükür şimdilik başka bi sorun çıkmadı, yarın yine kontrolüm var yumurta toplama hafta sonu gbi olcak sanırım bnm de
sizin de ilk deneme mi olacak?inşallah rabbim hayırlı etsin inşallah..benim yarı kontrolüm var...dün doktor cuma demişti ama net değildi...belki cumartesi de olabilir...yarın netleşecek umarım...

merhaba. benimde ilk tüp bebek denemem 2 şubatta gerçekleşti. aşılama olmadım ben. çok şükür şu an değerlerim yüksek bebiş var şu an. İnşallah bu şekilde devam eder. Çok sıkıntılı günler geçirdim Allah herkesin gönlüne göre versin... Bütün zorlukların üstesinden gelelim inşallah... Daha kese kontrolü olmadı bakalım neler olacak... Bu yolda ilerleyen herkesin Allah yardımcısı olsun...

sizin de ilk deneme mi olacak?inşallah rabbim hayırlı etsin inşallah..benim yarı kontrolüm var...dün doktor cuma demişti ama net değildi...belki cumartesi de olabilir...yarın netleşecek umarım...

evet cnm bizim de ilk denememiz bundan önce başka bi kadın doğumcuya gidiyoduk o bize iki defa aşılama yaptı ümit vererek ama ikinci de tutmayınca ben başka aşılama istemedim dr 4 kez yapıcaktı yoksa sona başka bi dr a gittik o da sonuçlara bakınca aşılamanın bu sayıyla gereksiz ve nerdeyse imkansız gbi olduğnu ve direk tüp bebeğe yönelmemizi önerdi bizde başladık bakaloım Allah hayırlısıyla sonuçlandırır inş

bu arada ikimiz de aynı ilerliyoruz nerdeyse bnm de kontrolum yarın ve cuma yada ctesi toplanır denmişti bnm de yarın netleşecek galiba ikimiz de beraber ilerlediğmiz için sevindim birlikte paylaşırız herşeyi inş

merhaba. benimde ilk tüp bebek denemem 2 şubatta gerçekleşti. aşılama olmadım ben. çok şükür şu an değerlerim yüksek bebiş var şu an. İnşallah bu şekilde devam eder. Çok sıkıntılı günler geçirdim Allah herkesin gönlüne göre versin... Bütün zorlukların üstesinden gelelim inşallah... Daha kese kontrolü olmadı bakalım neler olacak... Bu yolda ilerleyen herkesin Allah yardımcısı olsun...

Hayırlı olsun arkadaşım.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah..:nazar: Sağlıkla kucağına almayı nesip etsin Rabbim.:nazar:
değerin kaç çıktı.. benimde perşembe günü testim var tedirginim biraz. :16:

kızlar selam bende 9 şubatta yaptırdım transferimi bugün 5.günüm ..kupkuruyum ya ne bir akıntı var ne bişey biraz bel ağrısı ve ksaıklarda batma oluyor arada oda crino jelin etkileri sanırsam tutunmadımı bebiş of of çok endişeliyim ama elden bişey gelmiyor ne yazıkki.bu arada ilk denemem ve izmir kent hastanesinde yaptırdım olmazsa dondurulmuşlarla yola devam allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok bekletmeden bebişerimize kavuştursun ..pozitif gören arkadaşlar belirtileriniz nelerdi neler yaşadınız yazarsanız çok sevinirim :)

selam seninle aynı gün transferlerimiz olmuş.Benim test günüm 21 şubat.Benim de senin gibi sadece biraz bel ve kasık ağrısıvar .Senin kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi? Belirtiler kişiye göre değişiyor.fazla takılma bence buna

bu arada ikimiz de aynı ilerliyoruz nerdeyse bnm de kontrolum yarın ve cuma yada ctesi toplanır denmişti bnm de yarın netleşecek galiba ikimiz de beraber ilerlediğmiz için sevindim birlikte paylaşırız herşeyi inş

evet aynı aşamaları biriyle paylaşmak güzel oluyor...benim doktorum hiç aşılama yapmadı...ihtimal çok düşük diye...

canım hoşbulduk allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah :)ya bugün resmen adet olacak gibi uyandım çok moralim bozuldu hani adet olmadan önce bişiler olur ya bir hafta öncesinden sanki onun gibi pöf pöf daha 6.günüm üstelik çok zor ya dayanmak psikolojim alt üst oldu resmn :(

canım benim sakın onlara takılma ben merkezi hergün arıyordum bıkmışlardı benden ilk başta arayıp hiiçç bir belirtim yok göğüslerimdeki ağrı da gitti tutmadı diye ağlıyordum onlara sonra da arayıp o kadar sendedir adet görüyorum ben bilmezmiyim ağrısını aynı adet ağrılarım benim kesin adet görecem diye ağlıyordum onları bile deli ettim :9:..bana herkes bu kadar stres yapman en büyük hata diyordu ama konuşmak kolay geliyor bekleyen bilir seni çok iyi anlıyorum ben dayanmak gerçekten zor dakikalar geçmek bilmiyordu ama az kaldı az daha sabır inşallah emeklerine değer :16::16::16:

merhabaa hayırlı uğurlu olsunnnn :emir_bebek::emir_bebek::16::16: benim de ilk denememdi benim de değerlerimde var su an bebeğim :16::16:.. bizim de kese kontrolümüz yarın şimdiden heyecan bastı :1::1: senin ne zaman kese kontrolun

evet aynı aşamaları biriyle paylaşmak güzel oluyor...benim doktorum hiç aşılama yapmadı...ihtimal çok düşük diye...

işte biz biraz acemi davrandık eşimde durumun böyle olduğnu tahmin etmiyodu aşılama olur sandık tüp bebek için acele etmeyelim demiştik ta ki başka bi dr direk tüp bebek diyene kadar

hayırlı akşamlar arkadaşlar bende bugün aldım sonucumu
ALLAH ın izniyle hamileyim....:)

:49::49:canım,, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah hayırlısıyla sağlıcakla tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip eylesin.

kızlar selam bende 9 şubatta yaptırdım transferimi bugün 5.günüm ..kupkuruyum ya ne bir akıntı var ne bişey biraz bel ağrısı ve ksaıklarda batma oluyor arada oda crino jelin etkileri sanırsam tutunmadımı bebiş of of çok endişeliyim ama elden bişey gelmiyor ne yazıkki.bu arada ilk denemem ve izmir kent hastanesinde yaptırdım olmazsa dondurulmuşlarla yola devam allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok bekletmeden bebişerimize kavuştursun ..pozitif gören arkadaşlar belirtileriniz nelerdi neler yaşadınız yazarsanız çok sevinirim :)

canım bazı hamile kalan arkadaşlar hiçbirşey hissetmiyorlar belki seninkide öyledir. Az daha sabret hayırlı sonucu alacaksın inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek:

kızlaaaar transferim yapıldı dinleniyorum girebildikçe yazıcam dualarınızı eksik etmeyin :52: :52: :52: :49: :49: :49::49:

Allah yardımcın olsun canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

selamlar. ben de transferimi dün oldum ama doktor şansımın %15 oldugunu söyledi. donmus embriyo transfer edildi bana. embriyo gelişimi biraz yavaştı yani 6.günde olmasına ragmen 5.gündeymiş gibiymiş. ve 2.kaliteydi. 25inde gebelik testi var.Kafam çok karışık ne iyi ne kötü hiçbişey düşünemiyorum.Bol bol dua etmekten başka çarem yok.Allahım isteyen herkese nasib etsin.Dualarımızı geri çevirmesin.

eğer kısmette varsa %1 bile şansın varsa olur canım. o yüzden sen gönlünü ferah tut, dua etmekten vazgeçme. inşallah bu sefer muradına kavuşursun.

kızlar merhaba benimde bugün 5.günüm ilk 3gün kasıklarım ve belimde çok ağrım vardı ama bugun sadece belim ağrıyo hiçbişey hissetmiyorum hep olumsuz düşünüyorum olmucak gibi geliyor sanki hiç anne olamıcakmışım gibi rabbim bize sabır ve dayanma gücü versin transfer aşamasında olan arkadaşlar ne hissediyorsunuz neler yaşıyorsunuz benim bu 4.denemem 2düşüğüm ve 1olumsuz denemem var inşallah bu son olur

yaşadıklarından dolayı olumsuz düşünmekte haklısın canım ama iyi düşün ki iyi olsun. belki artık zamanı gelmiştir. inşallah dediğin gibi bu sefer hayırlı haberi alırsın.

Dün transfer günü ile birlikte 8. günümdü. dedim ha geldi, ha gelecek adetim. o kadar çok ağrım oldu kasıklarımda. tıpkı adetimin ilk günkü ağrıları gibi.akşam tuvalete çıkmaya korktum. şimdi daha iyiyim, daha az ağrım var. ne biliyim belirti olunca insan korkuyo adetim gelecek diye, olmayınca tutmadı diye korkuyor.şaştım kaldım. bi hayırlısı ile olumlu sonuç alsaydık rahatlardık Allah"ın izni ile..

canım bendede sendeki belirtilerin aynısı vardı. bazen ağrı öyle şiddetli geliyordu ki o an adet olucam sanıyodum. inşallah benim gibi sende hayırlı haberi alırsın. burada birlikte sevinirizzz :21::21:

hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına inşallah. :49::49::49:

şükürler olsun bugün muayenem vardı ve 2-3 yumurtam büyümüş henüz 11 lik olmuşlar inş.cumaya kadar 17 lik kaliteli güzel güzel büyürler inş.:16: yoksa bu ay da tedavim ertelenecek :2:

hamiş arkadaslarım ekrana gülücükler atarak okuyorum haberlerinizi çokkk tebrik ed,yorum Rabbimiz hayırlısı ile kucağınıza almayı da nasip etsin :16: az önce eltim aradı biraz önce onun da transferi olmuş :16: o da umut oluyor bana :16:

olumsuz sonuç alan arkadaslarım :19: öyle çok duyuyorum ki tüp bebek denemesi sonrası kendiliğinden hamile kalan bayanları :16: hepimiz buradayız ve hepimiz annecik olana kadarda buradayız inş. bir gün bizim de haberlerimiz verilecek :16:
:emir_bebek:

merhabalar arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım,benim ilk tüp bebek denememdi dün test günümdü evde yaptığım idrar teslerindede kan testindede hamile olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun.
Yanlız dün sabahtan beri benim ara ara pembe renkte akıntım oluyor .dr kan testini tekrarlayınca bakıcaz dedi.ben çok tedirgin oluyorum arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.bu arada günde 3 defa progestan kullanmaya devam ediyorum kan değerim 54,18 çıktı

Arkadaşlar transferden sonra 12.gunde kan değerinin aşagi yukari kac olmasi lazim.persembe test gunum bi gun kaldi ALLAHIM emeklerimizi bosa cikarmasin. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.

çok üzüldüm.hayırlısı böyleymiş
flu.hatırlıyormusun bilmiyorum ama bana moral vermiştin.allahın bir bildiği vardır diye.
Ilk gunler zor geçiyor ama sonra hayata devam,mucadeleye devam
hepimizin çok guzel bebekleri olucak ben kalpten inanıyorum.

inşallah cnm.tek dileğim:)

selamlar. Ben de transferimi dün oldum ama doktor şansımın %15 oldugunu söyledi. Donmus embriyo transfer edildi bana. Embriyo gelişimi biraz yavaştı yani 6.günde olmasına ragmen 5.gündeymiş gibiymiş. Ve 2.kaliteydi. 25inde gebelik testi var.kafam çok karışık ne iyi ne kötü hiçbişey düşünemiyorum.bol bol dua etmekten başka çarem yok.allahım isteyen herkese nasib etsin.dualarımızı geri çevirmesin.

cnm sen hiiiççç takılma.benm 11 embriyom 5. Güne geldi..1. Kalite ve tutunma gücü çok yüksekti.dr bana 2 tane transfer edersem ikiz olur bile dedi.........ama sonuç negatif.rabbim ol demezse zaten olmaz cnm.sen dua et bol bol.inş olumlu sonuç alırsın.......

Allah yardımcın olsun: Aynı seylerı bende yasadım günlerce agladım gecelerı hıckırarak aglayarak uyandım; aglarken allhım neoulr ısyan kabul etme acızlıgıme caresızlıgıme ver dedım: Herkesın tüp bebekle oluyo bende oda olmadı dedım: Bütün umudumu yıtırdım olmaz dedım; olmuyo ıste dedım: Tedavı ekımde oldu 2 tane 5 gün ebryosu transfer edıldı embrıolog cok sanslısınız cok kalıtelı hatta tıp kıtaplarına gırecek kadar ıyı dedı cook ümıtlendık: Sonuc posıtıf dedıler cook sevındık ama 1 hafta sonra düsüse gectı hcg hayal bıttı: Kendımı dondurulmuslara hazırlamaya calısırken bıde adet görmemeye basladım tedavıyı ertelemek zorunda kaldım yıne agla: Sonra doktora gıttım dogum kontrol hapı barı alımda düzene gırsın dıye ama doktor önce ultrason yapım dedı ve ne görelım bır kalp atıyor 7 hatfalık hamıleymısım: Yıne agla hemde utanarak allahım benı affet dıyerek ben yasadıklarıma aglarken rabbım ıcımde bır can büyütmüs: Bunlar sana ve tüm olumsuz sonuc alan arkadaslara umut olsun rabbım sızede tezzamanda böyle mucızeler verıp sasırtsın demekkı vaktı varmıs demekkı önce üzülmem gerekıyomus okadar umutsuzdumkı hala ınanamıyorum ben hamıleyım dıyebılmek heep bır hayaldı benım ıcın hatta hayalını kurarken bıle ımkansız gelıyodu sımdı 12 haftalık oldu ımkansız gelen seyler allah ol deyınce oluyo umudunuzu yıtırmeyın::::::::::

çok teşekkür ederim banada,gözlerim doldu yazdıklarını okurken,böyle mucizeler beni de bulur mu,bulur inşallah,rabbim bana bu güne kadar hemen her konuda çok yardımcı oldu,pek çok konuda şanslı olduğumu düşünürdüm,ama bu bebek konusu,beni bitirdi....kimseye belli etmemeye çalışıyorum,okulda kimse bilmiyor zaten,inşallah da duymazlar,yalnız benim de başta aynı söylediğin gibi oldu biliyor musun?geçen yıl ilk denememde çok az yumurta oluştu,çok gergindim,bu defa rahattım,süreç çok güzel gelişti,2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi,ilk başta pozitif alıp sonra düşüşe geçmesi....insan öyle hevesleniyor ki....rabbim bana da anne olmayı nasip edecek mi? inşallah demekten başka elimden bir şey gelmiyor...
inan burdan bana yazan tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum,sizinle konuştuğum kimseyle(eşim de dahil) konuşamıyorum....

inş cnm turkuzcım hayırlısıyla çabuk ve sağlıklı bir şekilde olur. evet bnde yumurta toplama aşamasındayım dün kontrolüm vardı 15 yumurtam olmuş herşeyin yolunda gittiğini söylediler ama bn yine de tedirginim emriyo oluşucakmı transfer olucakmı ne yapıcam die. bnm ilk denemem olduğu için fazla bilmiyorum bu sayı nasıl sence?

sayın bence güzel,inşallah kaliteleri de iyidir,ve transferden sonra dondurulmuş embriyoların da kalır,tabi i inşallah gerek kalmaz ama olsun,tutarsa,2. çocuk için faydası olur

Back