• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Arkadaşlar merhaba,

Nihayet dün bebişimizin kalp atışlarını duyduk( 6+6) . Çok endişelenmiş burayada yazmıştım.. allaha çok şükür kalbini bile gösterdi doktorumuz. Çok güzeldi Rabbim isteyen herkese göstersin ve kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Pes etmeyin!!!! bu benim 10.tüp bebek denemem ( 1 tanede yarım kalmıştı). Rabbim inşallah bu sefer bebişimizi kucağımıza almamıza izin verecek buna inanıyoruz:) Öyle olumsuzluklar yaşadımki bi yerden sonra yaşadığım olumsuzlukları görmezden gelmeye umursamamaya başladım.. Ama herşeye rağmen endişe ve kaygılar hiç bitmiyor.. kalp atışlarınıda duysam yinede korkular bitmiyor..

Allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar dün 9. gün değerim:2.79 çıktı bugün 10.gün değerim :3.77 bu ne oluyor şimdi lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi ne olduğunu anlayamadım gitti ooooooooooofff oooooooooooooooffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa:50:

gözün aydın canım allah tamamın ulaştırsın inşallah bu arada hamile olan arkadaşlardan unutup kutlamadığım arkadaşları kutlarım :49:

arkadaşlar dün 9. gün değerim:2.79 çıktı bugün 10.gün değerim :3.77 bu ne oluyor şimdi lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi ne olduğunu anlayamadım gitti ooooooooooofff oooooooooooooooffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa:50:

canim seninle test gunumuz ayniydi sanirim. bu konuda pek bilgi sahibi degilim ama daha 2gun var keske erken yaptirmasaydin kafandan olumsuz dusunceleri at olumlu dusun. ALLAHIN izniyle insallah degerlerin yukselir.:16:

merhabalar arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım,benim ilk tüp bebek denememdi dün test günümdü evde yaptığım idrar teslerindede kan testindede hamile olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun.
Yanlız dün sabahtan beri benim ara ara pembe renkte akıntım oluyor .dr kan testini tekrarlayınca bakıcaz dedi.ben çok tedirgin oluyorum arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.bu arada günde 3 defa progestan kullanmaya devam ediyorum kan değerim 54,18 çıktı

canım hayırlı olsun. bebiş yerleşirken o tarz kanamalar olabilir diye biliyorum. tabi doktoruna sorman en doğrusu

Arkadaşlar transferden sonra 12.gunde kan değerinin aşagi yukari kac olmasi lazim.persembe test gunum bi gun kaldi ALLAHIM emeklerimizi bosa cikarmasin. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.

inşallah hayırlı haberi alırsın canım. ya bu biraz kişiye göre değişiyor ama 50 ve üzeri olursa bu iş olmuş bil :)))

Arkadaşlar merhaba,

Nihayet dün bebişimizin kalp atışlarını duyduk( 6+6) . Çok endişelenmiş burayada yazmıştım.. allaha çok şükür kalbini bile gösterdi doktorumuz. Çok güzeldi Rabbim isteyen herkese göstersin ve kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Pes etmeyin!!!! bu benim 10.tüp bebek denemem ( 1 tanede yarım kalmıştı). Rabbim inşallah bu sefer bebişimizi kucağımıza almamıza izin verecek buna inanıyoruz:) Öyle olumsuzluklar yaşadımki bi yerden sonra yaşadığım olumsuzlukları görmezden gelmeye umursamamaya başladım.. Ama herşeye rağmen endişe ve kaygılar hiç bitmiyor.. kalp atışlarınıda duysam yinede korkular bitmiyor..

çok şükür çok şükür :21::21: çok sevindim canım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eylesin. biz seninle çok yakınız benim de 7+2 :)) İnşallah hayırlısıyla, sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız ki zaten kucağımıza alana kadar o telaşlar hiç bitmeyecek.

canim seninle test gunumuz ayniydi sanirim. bu konuda pek bilgi sahibi degilim ama daha 2gun var keske erken yaptirmasaydin kafandan olumsuz dusunceleri at olumlu dusun. ALLAHIN izniyle insallah degerlerin yukselir.:16:

canım biliyorum ama çıkabilir diye baktırdım dün 2.79 bugün 3.77 bu ne demek anlamadım ben üniv.de yaptırıyom drada iş çıkışı yaptırınca ulaşamadım meraktan ölücem 2 gün kaldı değer artarmı emin değilim sen nasıl dayanıyorsun ufffffffffff yaaaaaaaaaaa böyle birşey yaşayan yok mu olumlu yada olumsuz daraldım yemin ederim:50:

Cnm merhaba...sen 2 denemenide aynı yerdemi yaptırdın?

merhabalar canım,ben çok ilginçtir dr tanıdık falan filan ne akla hizmetse taa konyada yaptırmıştım,geçen yıl sömestr tatilinde,bu yıl umut tüp bebek te yaptırdım,senin dondurulmuş var mı? benim sadece 1 tane var,2 tane transfer edildi olmadı,bu olur mu acaba?merkez konusunda da kararsızım,bunları konuşmak için belki erken ama sen ne düşünüyorsun?aynı yer mi?

canım sen neden her gün kan verip kendine eziyet ediyorsun ki?azıcık daha sabret ne kaldı şurda,inşallah yükselir değerin

canım bugün yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama yarın yaptırma bence demesi kolay ama perşembeyi bekle inşallah katlanır

Arkadaşlar merhaba,

AMİRALCİM şiddetle liste bilgilerini yazmanı rica ediyorum. önce kesinlikle tabiki Rabbimin hikmeti o ol demeyince olmuyor fakat eli öpülesi merkezin adını ve doktorlarını tecrübelerini yazarsan bizlere yardımcı olmuş olursun canım. bekliyorumm:))

canım bendede sendeki belirtilerin aynısı vardı. bazen ağrı öyle şiddetli geliyordu ki o an adet olucam sanıyodum. inşallah benim gibi sende hayırlı haberi alırsın. burada birlikte sevinirizzz :21::21:
insallah canim yaa, tesekkur ederim yazin icin. biraz rahatladim...

merhabalar arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım,benim ilk tüp bebek denememdi dün test günümdü evde yaptığım idrar teslerindede kan testindede hamile olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun.
Yanlız dün sabahtan beri benim ara ara pembe renkte akıntım oluyor .dr kan testini tekrarlayınca bakıcaz dedi.ben çok tedirgin oluyorum arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.bu arada günde 3 defa progestan kullanmaya devam ediyorum kan değerim 54,18 çıktı

massallah:nazar:, Allah saglicakla kucagina nasip eder insallah. Darisi bize olsun.

Son düzenleme:
turkuazcım bu ay dondurulmuşu deniyceksiniz? hayırlı oolsun. Allah yardımcınız olsun İNŞALLAH. bu arada umutta tedavi masrafların ne kadar tutmuştu?

canım biliyorum ama çıkabilir diye baktırdım dün 2.79 bugün 3.77 bu ne demek anlamadım ben üniv.de yaptırıyom drada iş çıkışı yaptırınca ulaşamadım meraktan ölücem 2 gün kaldı değer artarmı emin değilim sen nasıl dayanıyorsun ufffffffffff yaaaaaaaaaaa böyle birşey yaşayan yok mu olumlu yada olumsuz daraldım yemin ederim:50:

Dualarim seninle canim. insallah ALLAHIN izniyle artar degerin. ilk denememde kimyasal gebelik yasadigim icin bu denememde ne olursa olsun aklimi karistirmicam ve test gunume kadar beklicem dedim kendi kendime. Insallah RAHMAN VE RAHIM olan Rabbim nasip eder ve hayirli haberler veririz sevdiklerimize.
:16:

dün merakımdan yaptırdım bugünde yarın okul çıkışı toplantım var yaptıramayacağım için birde bulunduğum ilçe hastanesi 12den sonra kan testi yapmıyormuş (hangi akla hizmetse) dün zorla bin laf sokarak yaptılar bi daha gidin başka yerde yaptırın dedi(ilçede özel klinik yada alternatif yok)yarın gidemeyeceğim için bugün yakındaki ilçeye gittik yaptırdık perşembe yaptırmak için yine yakın ilçeye gideceğim sonucu akşam 6ya kadar bekleyip aldım perşembede öyle olacak dra ulaşamayacağım tabiiki heeeeeee diyeceksinizki izin al bende bir müdür var diyorki hiç tüp bebekte bu kadar uzun rapor alınırmıymış(5 gün raporum) durumumu açıkladığımda da tepkisi bu kadar şikayet eden seni duyuyorum ilk defa dedi (şikayetde gazım oldu yumurtam geç büyüdü dedimde) arkadaş bekar bayan ve benden 4 yaş büyük beni o kadar anlayışla karşılıyorki anlatamam ama kendisi misafirim gelecek hazırlık yapacağım deyip öğlen çıkan tiplerden durumumu anlatabildimmi? arkadaşlarım???:50:

merhabalar canım,ben çok ilginçtir dr tanıdık falan filan ne akla hizmetse taa konyada yaptırmıştım,geçen yıl sömestr tatilinde,bu yıl umut tüp bebek te yaptırdım,senin dondurulmuş var mı? Benim sadece 1 tane var,2 tane transfer edildi olmadı,bu olur mu acaba?merkez konusunda da kararsızım,bunları konuşmak için belki erken ama sen ne düşünüyorsun?aynı yer mi?

cnm bende hataydaym biliyosun.burda tüp bebek merkezi yok...annemler mersinde olduğu için oraya gittim...benm dondurulmuşta yok.yani yazı beklicez mecburen.bugn dr la konuştum...tamamen şans.tutmaması zor bi ihtimaldi diyor.sen anne olursun yeterki kalbini ferah tut diyor...ama rabbm ol demezse herşey boşuna...ya sizin dr da böyle mi...herkesemi aynılar acaba? Merak ediyorum:(:(

vee senn yerinde olsam 1 saniye bile düşünmem dondurulmuşlar için...hiç belli olmaz cnm ya inşallah olur:)bu arada adet günüm bugündü.ama hiç bi hareketlilik yok.gecikmesi normal dimi?

sayın bence güzel,inşallah kaliteleri de iyidir,ve transferden sonra dondurulmuş embriyoların da kalır,tabi i inşallah gerek kalmaz ama olsun,tutarsa,2. çocuk için faydası olur
inş turkuaz amin bişey sorucam sana eğer gereken sayıda embriyo olursa 2 tane transfer edilebilirmi biz öyle istiyoruz ama bunun bi şartı yada herhamgi bi riski falan var mı? yada neye göre bir yada bir kaç embriyo transfer ediliyor biraz bilgi verebilirmsin?

Selam kizlar bugün Histereskopie oldum Rabbime sükürler olsunki hicbirsey cikmadi doktorum zaten yapmami istemiyordu birsey yok diye ama ben istemistim icim rahat etsin diye iki defa neden negativ aldim bu seferde soru isareti kalmasin istedim aklimda.
buseferde olmazsa artik kader diyecem katlanacam.
Haftaya sali adetimin 12.günü yumurta takibi yapilacak o gün eger yumurtalar gelismis ise tabi buarada bana klomifen verdi onu kullanicim 5gün,
normal yollan yumurtladiktan sonra rahim kalinligina bakilip 2tane dondurulmus bebislerimi transfer yapacaklar bu son sansim Insallah bu sefer Rabbim nasip eder bana dua etmeyi unutmayin....:14:

kizlar size cekinerek:17: birsey soracam ben doktora sormayi unuttum bugün Histereskopi oldum ve birsey cikmadi peki histereskopiden sonra ne zaman cinsel iliskide bulanabiliriz.bir zarari olurmu acaba :26:

ben çikolata kisti hastasıyım ameliyat oldum 1 yıl bebek olmadı adana başkentte seminere gideceğim 7 aralıkta ilk denemem olacak başlangıçta ne istiyorlar nasıl başlıyorsunuz aşamaları biraz anlatabilirmisiniz sevgiler........................

öncelikle hayırlısı olsun benim 3. denemem 17 şubatta test yaptırıcam öncelikle ilaçlarını saatinde kullan yumurtta arttırıcı iğnelerin olacaktır mutlaka onları kendin yapabilirsin daha sonraki kontrollerde dr nin belirleyeceği tarihte yumurta topalanacak daha sonra döllendirilip yine dr nin belirleyeceği tarihte nakil yapılacak allah yolunu açık etsin dualarım seninle bol şans....

Back