• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

slm akadaşlar biz de egede yaptırıyoruz,sorun azosperm,şubat adetimde başlanıcak inş.ama şubatın yarısı oldu nerdeyse hala adet olamadım.12 ocakta polip vardı onu temizlediler...hemşire polip alındı falan diye gecikmesi normal dedi...hala bekliyorum hayırlısı...herkes için..:)

kızlar selam bende 9 şubatta yaptırdım transferimi bugün 5.günüm ..kupkuruyum ya ne bir akıntı var ne bişey biraz bel ağrısı ve ksaıklarda batma oluyor arada oda crino jelin etkileri sanırsam tutunmadımı bebiş of of çok endişeliyim ama elden bişey gelmiyor ne yazıkki.bu arada ilk denemem ve izmir kent hastanesinde yaptırdım olmazsa dondurulmuşlarla yola devam allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok bekletmeden bebişerimize kavuştursun ..pozitif gören arkadaşlar belirtileriniz nelerdi neler yaşadınız yazarsanız çok sevinirim :)

arkadaslar ben de bu ay tup bebege baslayacagım reglımı beklıyorum tedavıye baslamak ıcın.. lısteye benı de eklersenız sevınırım. yazıları uzun zamandır takıp edıyorum. ınsallahh allah hepımızın gonlunune gore verır ...

benim 9. günümdü kan testi yaptırdım 2.79 çıktı asıl test günüm perşembe günü o güne kadar yükselirmi dersiniz durulifen nasıl çıktı yükseldi hatırlayan varmı nasıl olmuştu yardımcı olursanız sevinirim:50:

Canım ben 9. gün idrarda, 11. Gün kanda baktirdim negatifti. değer baktırmamistim, 12. Gün pozitif 92 çıktı. Bence umudunu yitirme test gününde baktır yine. Her iki ihtimale hazır ol ama, inşallah sanada sürpriz yapar bebisin.

Aramıza yeni katilan kader arkadaşlarımiza şimdiden hayırlı olsun diyorum. Hamis haberini alanları tebrik ediyorum. Veee negatif sonuç alan güzel arkadaşlarım, ne olur umudunuzu yitirmeyin, allahım size ve eşinize sağlık versin sonra da nurtopu gibi bebisler nasip etsin, öpüyorum hepinizi.

edsin
bnde gonal f ile başladım,3 gündür gonal f ile birlikte orgalutran da yapıyorum. bidahaki kontrolüm de çarşamba bakalım yumurtalar ne kadar gelişicek? sen hangi merkezdesin?

Benim doktorum özel,tüp bebek merkezi olarak da umut tüp bebekte yaptırmayı düşünüyorum.Dün doktordayım 4 yumurtam var.3ü gayet iyi dedi doktor...böyle giderse cuma toplama işi yapılacak...ya sen hangi merkezdesin?

buraya yeni kaydoldum ama çok fazla takip edemiyorum çünkü kaynanamlar burda fazlasıyla yoğun oluyorum çok fazla ilerlemiş hepsini okuyamadım ilk gözüme çarpan gecem,çok sevindim rabbim mutluluğunu daim etsin biz bekleyenlere de nasip etsin ve TURKUAZ çok üzüldüm ama rabbim dermansız dert vermesin çok şükür ki senin ve bizlerin derdi belli dermanı çareside belli 2. de olmadıysa 3.de olur inşrabbim hepimize mutlu huzurlu ve bol bebek gülücükleri eksik olmayan bir aile nasip etsin inş. benim durumumda değişiklik oldu tüp bebek yaptırıcaktık doktorumla konuştuk ve aşılamaya karar verdik neldelin isterse listeden silsin ya da aşılama diye değiştirir kendi halleder artık ksr bkmasın daha önce yazamadım şimdi doktor bana puregon 600 göbekten iğne verdi onu kullanıyorum perşembe kontrol var.diğer okuyamadığım arkadaşlar inş sizlerde iyi haberler alırsınız ve yüzünüz güler şimdilik kib aeo

sağol canım,inşallah senin aşılaman tutar ve tüp bebeğe bile gerek kalmadan evladına kavuşursun

üzülme canim gecmis olsun, allah mutlaka nasip edecektir birgün, moralini bozma, pes etmek yok, kendini toparla tekrar basla canim :38:

çok teşekkür ederim canım,insan daha kaç defa daha diye düşünmekten kendini alamıyor,bakalım cumartesi dr a gideceğiz,belki farklı test falan ister,hayırlısı ne yapalım

neldelin merhaba bnde siteye yeni katıldım beni de listeye eklersen sevinirim hangi bilgiler lazım eklemen için cnm?

yaş merkez tanı deneme sayısı son durum

maalesef iyi haber yok,değerim 17 çıktı,kimyasal gebelik yaşamışım,dr ilaçları bırakmamı söyledi,ne zor ya rabbim,aynı durumu 2. Kez yaşıyorum,daha ne kadar daha yaşayacağım allahım?anne olmayı hak etmiyor muyum ben?kızlar inşallah herkes pozitif sonuç alır,böylesi daha da zormuş,o kadar umutlanmıştım ki,nerdeyse kesin gözüyle bakıyordum,keşke direkt negatif çıksaydı,allahım sabır versin,bane ve benim gibi olan herkese....

Ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok üzüldüm inşallah sende bu duyguyu yaşacaksınnn

benim 9. Günümdü kan testi yaptırdım 2.79 çıktı asıl test günüm perşembe günü o güne kadar yükselirmi dersiniz durulifen nasıl çıktı yükseldi hatırlayan varmı nasıl olmuştu yardımcı olursanız sevinirim:50:

offff yaa bugün hep kötü haber

canım çok geçmiş olsun allahım inşallah tez zamanda sizede bu güzel duyguyu yaşatır.

arkadaslar ben de bu ay tup bebege baslayacagım reglımı beklıyorum tedavıye baslamak ıcın.. Lısteye benı de eklersenız sevınırım. Yazıları uzun zamandır takıp edıyorum. ınsallahh allah hepımızın gonlunune gore verır ...

bilgilerini yazarsan tabikiiiii

kızlaaaar transferim yapıldı dinleniyorum girebildikçe yazıcam dualarınızı eksik etmeyin :52: :52: :52: :49: :49: :49::49:

hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
canlarım sonuç tam tahmin ettiğm gibi negatif...hayatın zindan olacağını düşünüyodum ama atlattım bile çok şükür.c.tesi sonucu öğrendik...sonrada başbaşa verip 1 saat ağladık sonrada başımızı alıp kaçtık 2 günlüğüne.....herşeyin hayırlısı.inanıyorum çok çabuk gelicek benm nazlı bebeişim....

turkuaz haberini bekliyorum şekerim.hep dua ettm ..aklımdasın kuzum:)

Çok üzüldüm.Hayırlısı böyleymiş
Flu.Hatırlıyormusun bilmiyorum ama bana moral vermiştin.Allahın bir bildiği vardır diye.
İlk gunler zor geçiyor ama sonra hayata devam,mucadeleye devam
Hepimizin çok guzel bebekleri olucak ben kalpten inanıyorum.

Turkuaz inan ki şuan çok üzüldüm.Ne hissettiğini biliyorum,
Belki 4 Şubattı 2 hafta geçti ama,hala kimse yokken ağlıyorum.Dün TV izlerken sertap erenerden Bir çaresi Bulunur elbet çaldı .Başladım ağlamaya,daha sonra bir arkadaş aradı,tüp bebek yaptırdı,hamileydi 8 ayında bir aksilik olmuş ve bebeği kaybettiler.
Hemen toparladım kendimi.Galiba bu daha iyi oldu Allahım, iyisini bilirsin dedim.Hiç onu hissetmeden olmaması.

Allah okadar büyükki hepimizin olucak ve çok guzel bebekler olucaklar.Biz burdan sevinç haberlerini vericez.

Çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde Kalp atışlarını ve tekmelerini hissettirsin.Kendine ve bebişe uzun ömürler versin.
Sizin guzel haberleriniz bize çok moral oluyor

benim 9. günümdü kan testi yaptırdım 2.79 çıktı asıl test günüm perşembe günü o güne kadar yükselirmi dersiniz durulifen nasıl çıktı yükseldi hatırlayan varmı nasıl olmuştu yardımcı olursanız sevinirim:50:

canım merhaba, ben 9. günümde merkezi aramıştım çok merak ediyorum test yaptırsam çıkar mı demiştim ve bana değerin 8. günde daha yeni artmaya başladığını muhakkak beklemem gerektiğini söylemişlerdi..yani umut vermek istemem ama bence perşembe yükselecektir inşallah

hayırlı akşamlar arkadaşlar bende bugün aldım sonucumu
ALLAH ın izniyle hamileyim....:)

hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnn :9::9::9::9:
kızlar selam bende 9 şubatta yaptırdım transferimi bugün 5.günüm ..kupkuruyum ya ne bir akıntı var ne bişey biraz bel ağrısı ve ksaıklarda batma oluyor arada oda crino jelin etkileri sanırsam tutunmadımı bebiş of of çok endişeliyim ama elden bişey gelmiyor ne yazıkki.bu arada ilk denemem ve izmir kent hastanesinde yaptırdım olmazsa dondurulmuşlarla yola devam allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok bekletmeden bebişerimize kavuştursun ..pozitif gören arkadaşlar belirtileriniz nelerdi neler yaşadınız yazarsanız çok sevinirim :)

hoşgeldinn , ben pozitif sonuç alanlardanım önceki sayfalara bakabildiysen ben bekleme aşamasında çok yazmıştım benim hiç belitrim yok sanırım olmadı diyordum taa 10. günümde adet sancılarına benzer ağrılarım olmuştu o kadar, gönlünü ferah tut inşallah pozitif olur sonucun

Turkuaz inan ki şuan çok üzüldüm.Ne hissettiğini biliyorum,
Belki 4 Şubattı 2 hafta geçti ama,hala kimse yokken ağlıyorum.Dün TV izlerken sertap erenerden Bir çaresi Bulunur elbet çaldı .Başladım ağlamaya,daha sonra bir arkadaş aradı,tüp bebek yaptırdı,hamileydi 8 ayında bir aksilik olmuş ve bebeği kaybettiler.
Hemen toparladım kendimi.Galiba bu daha iyi oldu Allahım, iyisini bilirsin dedim.Hiç onu hissetmeden olmaması.

Allah okadar büyükki hepimizin olucak ve çok guzel bebekler olucaklar.Biz burdan sevinç haberlerini vericez.

canıım,çok teşekkür ederim,senin kaçıncı denemeydi? Allah büyük,sabrını da verir inşallah,arkadaşına da üzüldüm,öylesi daha da zor,
elbette her işte bir hayır vardır ama işte insan kalbine söz geçiremiyor, insan hiç bebek sahibi olmayacağım galiba diye düşünüyor,diğerleri çok şanslı diyorsun,ne bileyim,öyle zor bir süreç ki,rabbim hepimize sabır versin...bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah geç olmadan...

Benim doktorum özel,tüp bebek merkezi olarak da umut tüp bebekte yaptırmayı düşünüyorum.Dün doktordayım 4 yumurtam var.3ü gayet iyi dedi doktor...böyle giderse cuma toplama işi yapılacak...ya sen hangi merkezdesin?
edsin
bnde bahçeci fulta t.b.merkezindeyim. bnde dün dr daydım yarında kontrolüm var bizim de büyük ihtimal cuma yada ctesi toplanımış böle giderse. inş ikimizinde güzel gider ve rahat geçer kullandığın ilaçlar rahatsız ediyomu seni de ben çok ağrı çekiyorum

Back