kardelen nasılsın canım nasıl gidiyor
bende hiçbir belirti yok
beklemedeyim............
berbat canım kasık ağrılarım yok göğüsler diri el değince ağrıyor akıntıda azaldı of offffffff senin kaçıncı gün sende ne gelişmeler var
unuttum birde 2-3 gündür mide bulantısı var
inş bu sefer olur edanurselam kizlar cok sükür adet söktürücü tabletiylen cuma günü beklenen adet geldi sali günü Histereskopi olucam eger bir sorun cikmazsa Rabbimin izniylen 2tane Dondurulmus bebeklerim transfer yapilacak
bu arada ocakta yapicaktim ama yumurta gelisimi olmadigi icin transfer iptal edildi dogal olacagi icin normal yumurtlamam olduktan sonra transfer yapilacakti,o yüzden bu seferde ayni problemi yasamamak icin klomifen kullanacam 5gün bugün basladim kullanmaya doktorum söyledi bu benim 3.denemem ama ilk defa dondurulmus olacak...
insallah yukselir degerin turkuaz. Valla benim boyle ciksa opup basima koyarim, sonrada yukselmesi icin dua ederim. zaman yaklastikca umut diye bisey kalmadi bende. bikere yaptirdim 0 altinda cikti. ne komik dimi. ayni seyi yasamaktan coook korkuyorum. bugun 7. gunum. testi persembe yapacagim, cuma gunu alirim heralde...
slm kardelenst senin transferinmi oldu?berbat canım kasık ağrılarım yok göğüsler diri el değince ağrıyor akıntıda azaldı of offffffff senin kaçıncı gün sende ne gelişmeler var
unuttum birde 2-3 gündür mide bulantısı var
çok sık olmasada canım ara ara kasıklarım batıyor canım bence kendini dinleme
çünkü moral bozgunluğuda çok yansıyor bebeğe
ALLAH ın izniyle bizde görücez bebişimizi
moralinide bozma canım olurmu?
bu arada sen tahlil yaptırdınmı?
slm kardelenst senin transferinmi oldu?
inş bu sefer olur edanur
selam oldu 3 şubatta yani beklemedeyim sen?
Sagol canim amin insallah.Rabbim kimseyi mahrum birakmasin...
inşallah canım,pozitif çıkar,umutsuz olma,diyorum ya biz elimizden geleni yaptık,allahım nasip ederse olacak,nasipte yoksa ne yapsak boş,bak az önce arkadaş yazmış en az 40 olması lazım,12.gün değeri diye,moralim bozuldu,yarın 40 tan mutlaka yüksek çıkması lazım,çook moralim bozuldu çoook
arkadaşım galiba seninlede test günümüz aynı..
hayırlısı olsun İNŞAALLAH!...
kardelenst kaç gün sürüyo bu iğneler yaklaşık olarak yani kaçıncı günde yumurta toplama oluyo ne zaman transfer yapılıyo transfer anestezili mi oldun sen? transferden önce kullanılan iğneler de herhangi bir rahatsızlığın olmuş muydu biraz bi,lgi verebilirmisin cnm?selam oldu 3 şubatta yani beklemedeyim sen?
kardelenst kaç gün sürüyo bu iğneler yaklaşık olarak yani kaçıncı günde yumurta toplama oluyo ne zaman transfer yapılıyo transfer anestezili mi oldun sen? transferden önce kullanılan iğneler de herhangi bir rahatsızlığın olmuş muydu biraz bi,lgi verebilirmisin cnm?
çok teşekkür ederim cvp verdiğin için :) ne zaman test günün hayırlı haberlerini bekliyorum inşöncelikle benim ki uzun protokoldü ocak 5(adetin 21. günü) 10 cc lucrin başladım 16sında adet oldum 17sinde lucrin 5ccye düştü gonalf225le başladım 5 gün sonra gonalf 300e çıktı son 5 gündede menogonda kullandım 30i çatlatmamı yaptım 1şubat narkozla yumurta toplandı 4şubatta transfer oldu tumurta toplamada narkozla uyutuldum 30dk sürdü tedavim normalden uzun sürdü geç olgunlaştı yumurtam tedavi boyunca bolgaz son günleri kasık ve göğüs ağrılarım oldu yardımcı olabildiysem sevinirim
öncelikle benim ki uzun protokoldü ocak 5(adetin 21. günü) 10 cc lucrin başladım 16sında adet oldum 17sinde lucrin 5ccye düştü gonalf225le başladım 5 gün sonra gonalf 300e çıktı son 5 gündede menogonda kullandım 30i çatlatmamı yaptım 1şubat narkozla yumurta toplandı 4şubatta transfer oldu tumurta toplamada narkozla uyutuldum 30dk sürdü tedavim normalden uzun sürdü geç olgunlaştı yumurtam tedavi boyunca bolgaz son günleri kasık ve göğüs ağrılarım oldu yardımcı olabildiysem sevinirim
ahh be kuzum insanin baskasina teselli vermesi kolayda, kendine bunu yapamiyor iste... insallah degerin kat be katlanir,dua edecem senin icin. biz bu aciz kullara da Harseyin sahibi hayirli pozitifler nasip eder insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?