• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

kızlar selam.

ben bu gün itibariyle 6+5 günlük hamileyim.5+3 te keseyi gördük. ama kalp atışı için erkenmiş. ben çok korkuyorum.Yarın kalp atışını görmeye gidicez. Çok korkuyorum. Çok stresli bir dönem geçirdim hayatımın başka bir alanı yüzünden. sanki bebeğimin kalp atışını duyamayacakmışım gibi bir endişeye kapılıyorum:(

ayrıca belirtimde yok hiç:( bunlar normalmi..

vakit geçmek bilmiyor.. :(

keseyi görmüşsün ya inş kalbinin sesinide duyarsın cnm rahatol

Selam arkadaşlar, benim bugün 8.günum kahverengi lekelenme tarzinda biraz akintim oldu cok azda kanamam var normalmi bunlarin olmasi.:18:

cnm korkma tutunma kanamasıdır inş bi çok kişide oldu ve gebeler doktorum bana kırmızı olmadıgı sürece korkma normal demişti seninki lekelenmemi kanamamı anlamıdım

canım benim 9.günde 2 damla kanamam takibindede 4 gün süren lekelenmem olmuştu ve pozitif sonuç aldım.tutunma kanaması olabiliyor bunlar

biraz önce fakina vardim acik kahverengi gibi bi akinti cok az kan simdi lekenme gibi oldu. persembe gunu bi gelse off off beklemek cok zor. hayirlisi olsun insallah.

biraz önce fakina vardim acik kahverengi gibi bi akinti cok az kan simdi lekenme gibi oldu. persembe gunu bi gelse off off beklemek cok zor. hayirlisi olsun insallah.

kanamam var diye dr umu aradığımda hemen test yap dedi. ama ben yapmadım.sadece istirahat ettim.progestanımı kullanıp yattım hep.10.günde kan testimi yaptım ki 2.günde yani tam test gününde yaptığımda 48 saat geçmiş olsun. sanada tavsiyem 10. güne kadar istrahat et.10günde kanda baktır.

ama genelde bu test gününden önce gelen lekeler tutunmaya işaret edebiliyor.

k
kanamam var diye dr umu aradığımda hemen test yap dedi. ama ben yapmadım.sadece istirahat ettim.progestanımı kullanıp yattım hep.10.günde kan testimi yaptım ki 2.günde yani tam test gününde yaptığımda 48 saat geçmiş olsun. sanada tavsiyem 10. güne kadar istrahat et.10günde kanda baktır.

ama genelde bu test gününden önce gelen lekeler tutunmaya işaret edebiliyor.

istirahat ediyorum transferden geldikten sonra hep yatiyorum az kan gordum sonra kahverengi lekelenme oldu simdi bisey yok. persembeye kadar beklicem hakkimda hayirlisi olsun. rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.

arkadaslar biz de iki kez erdem de yaptırdık sonuc maalesef olumsuz bu ay sonu tekrar deneyeceğiz ne dersiniz erdem e devam edelim mi?yoksa başka hastane mi bakalım?yorumlarınızı tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim
hayatım ben şahsen merkez değiştirmeni öneririm yeni merkez yeni yüzler yeni unutlar demek bence zaten iki defa negatif almışsın sana bir açıklamada yapılmamış ben senin yerinde olsam bir daha onların yüzünü görmek istemem
kızlar 12gün degerim 160 çıkmıştı 13gün yani bugun 716 çıktı şimdi ne demek bu doktorumuzu aradak sorduk bi gzl fırcaladı

hayatım hiç korkma değerin yükselmesi gayet normal belkide embriyon ikiye bölündü ondan bu kadar yükseldi ama doktorunun fırça atmasına sinir oldum 24saat arayabilirsiniz diyorlar yalan aradığında hiçte 24saat ulaşamıyorsun kesinlikle ama yapmışsın değerinde gayet güzel daha ne istiyorki

hayatım ben şahsen merkez değiştirmeni öneririm yeni merkez yeni yüzler yeni unutlar demek bence zaten iki defa negatif almışsın sana bir açıklamada yapılmamış ben senin yerinde olsam bir daha onların yüzünü görmek istemem

hayatım hiç korkma değerin yükselmesi gayet normal belkide embriyon ikiye bölündü ondan bu kadar yükseldi ama doktorunun fırça atmasına sinir oldum 24saat arayabilirsiniz diyorlar yalan aradığında hiçte 24saat ulaşamıyorsun kesinlikle ama yapmışsın değerinde gayet güzel daha ne istiyorki

cnm inş iyidir dış gebelik aklıma geldi doktora sorduk oda size ben yaptırınmı dedim demiş bagırmış cagırmış kapamış insan bagıracagına bişey söler

cnm inş iyidir dış gebelik aklıma geldi doktora sorduk oda size ben yaptırınmı dedim demiş bagırmış cagırmış kapamış insan bagıracagına bişey söler

bence de canım bağırmak yerine adam akıllı açıklama yapsa da sizde rahat etseniz, neyse sen takma kafana, yükselmesi güzel bişey bence. bir de canım herkesin bünyesi de farklı burdan fikir almak güzel ama çok da kapılmayın, burda birinde bişey oldu diye herkezde olacak diye bişey yok, kuruntu yapıyoz bazen. güzel şeyler düşünün.

Son düzenleme:
slm kızlar 13 gündür girememeştim annemde kaldım ve bugun tahkil yaptırdım allahın izniyle hamileyimmmm ve çok mutluyum allahım tüm dileyen arkadaşlara nasip etsin transferden sonra 11. günün ve sonuç 81 inşanllah düzenli aartar cümlemizin emekleri boşa çıkmasın....
:46::46::46::46::46:

Tebrik ederiimmmm.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Kardelenst benimde aynı. mide bulantım pek yok ama göğüslerim cok ağrıyokasıklarımda batma hissi cok. bnde adet olacakmisim gibi hissediyorum. test günümuz ayni gündü sanırım. insallah ALLAHIN izniyle hayirli sonuclar alırız.:16:

aynı canım seninle beraberiz benim ilk denemem senn 3tü galiba yazmışsın kahverengi lekelenme oldu diye bende olmadı ama bazen wcden sonra jelin bir kısmı geri geldi(sabah yaptım akşama geldi) onun içinde kahverengilikler gördüm 2-3 kere bilmiyom neydi anlamadım kasıklarda batma hissi azaldı göğüslerim diri uçları hassas elle dokununca acıyor ama hafifledi ben dayanamıyacağım yarınkanda baktırmaya karar verdim sabah idrar testi yaptım tek çizgi umudum yok:50: inş senn olur:49:

SELAM arkadaslar bir kac gündür giremedim, tebrikleriniz icin sagolun, simdi saliyi bekliyorum degerler katlanacakmi bakalim, sonra keseyi görecekmiyiz hayirlisiylan, cok sogukkanlilikla bekliyorum :)

yeni tedaviye baslayanlara hayirlisi olsun insallah

hayirli ugurlu olsun canim, tekrar ne zaman baktiracaksin degerine? benimde transferden sonra 10. gün 77 di, simdi sali gününde tekrar baktircam, insallah katlanir degerler

kafaya takilacak hic birsey yok canim, insallah hamilesindir bekle gör :)

sağol canım umutsuzlaştım neden bilmem:50:

turkuaz111 iyiakşamlar aldınmı sonucunu canım:34:

merhaba canım,cuma kan testi yaptırdım,28 çıktı,neye uğradığımı şaşırdım,dr yarın yeniden yaptırmamı söyledi ama bilmiyorum,ve çok tedirginim:50:
yarın seninle durumumuz netleşecek,inşallah değerim yükselir,seninde sonucun güzel çıkar inşallah....
flufem den ses yok,çok merak ettim,sen nasılsın?

merhaba canım,cuma kan testi yaptırdım,28 çıktı,neye uğradığımı şaşırdım,dr yarın yeniden yaptırmamı söyledi ama bilmiyorum,ve çok tedirginim:50:
yarın seninle durumumuz netleşecek,inşallah değerim yükselir,seninde sonucun güzel çıkar inşallah....
flufem den ses yok,çok merak ettim,sen nasılsın?

kaçıncı gün sonucun bence hamilesin liste kopyalamıştım ya oraya göre ben karmakarışığım asıl test günüm perşembe umutsuzum yerleşme lekesi olmadı sende oldumu yarın transfer hariç 9. günüm:50:

kaçıncı gün sonucun bence hamilesin liste kopyalamıştım ya oraya göre ben karmakarışığım asıl test günüm perşembe umutsuzum yerleşme lekesi olmadı sende oldumu yarın transfer hariç 9. günüm:50:

bence bir kaç gün daha bekle,benim 11.gün sonucum 28 çıktı,seninde düşük falan çıkar boşuna endişelenirsin benim gibi,neldelin de listeye hamiş olarak yazmış,ona da yazdım belli değil diye ama bakalım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...bu arada bende de öyle bir leke olmadı,herkeste olmuyormuş ki sen onu boşver bence....

Back