• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

kardelen nasılsın canım nasıl gidiyor
bende hiçbir belirti yok
beklemedeyim............

berbat canım kasık ağrılarım yok göğüsler diri el değince ağrıyor akıntıda azaldı of offffffff senin kaçıncı gün sende ne gelişmeler var
:50:
unuttum birde 2-3 gündür mide bulantısı var

Son düzenleme:
selam kizlar cok sükür adet söktürücü tabletiylen cuma günü beklenen adet geldi sali günü Histereskopi olucam eger bir sorun cikmazsa Rabbimin izniylen 2tane Dondurulmus bebeklerim transfer yapilacak
bu arada ocakta yapicaktim ama yumurta gelisimi olmadigi icin transfer iptal edildi dogal olacagi icin normal yumurtlamam olduktan sonra transfer yapilacakti,o yüzden bu seferde ayni problemi yasamamak icin klomifen kullanacam 5gün bugün basladim kullanmaya doktorum söyledi bu benim 3.denemem ama ilk defa dondurulmus olacak...

berbat canım kasık ağrılarım yok göğüsler diri el değince ağrıyor akıntıda azaldı of offffffff senin kaçıncı gün sende ne gelişmeler var
:50:
unuttum birde 2-3 gündür mide bulantısı var

çok sık olmasada canım ara ara kasıklarım batıyor canım bence kendini dinleme
çünkü moral bozgunluğuda çok yansıyor bebeğe
ALLAH ın izniyle bizde görücez bebişimizi
moralinide bozma canım olurmu?
bu arada sen tahlil yaptırdınmı?

selam kizlar cok sükür adet söktürücü tabletiylen cuma günü beklenen adet geldi sali günü Histereskopi olucam eger bir sorun cikmazsa Rabbimin izniylen 2tane Dondurulmus bebeklerim transfer yapilacak
bu arada ocakta yapicaktim ama yumurta gelisimi olmadigi icin transfer iptal edildi dogal olacagi icin normal yumurtlamam olduktan sonra transfer yapilacakti,o yüzden bu seferde ayni problemi yasamamak icin klomifen kullanacam 5gün bugün basladim kullanmaya doktorum söyledi bu benim 3.denemem ama ilk defa dondurulmus olacak...
inş bu sefer olur edanur

insallah yukselir degerin turkuaz. Valla benim boyle ciksa opup basima koyarim, sonrada yukselmesi icin dua ederim. zaman yaklastikca umut diye bisey kalmadi bende. bikere yaptirdim 0 altinda cikti. ne komik dimi. ayni seyi yasamaktan coook korkuyorum. bugun 7. gunum. testi persembe yapacagim, cuma gunu alirim heralde...

arkadaşım galiba seninlede test günümüz aynı..
hayırlısı olsun İNŞAALLAH!...

çok sık olmasada canım ara ara kasıklarım batıyor canım bence kendini dinleme
çünkü moral bozgunluğuda çok yansıyor bebeğe
ALLAH ın izniyle bizde görücez bebişimizi
moralinide bozma canım olurmu?
bu arada sen tahlil yaptırdınmı?

yarın okula başlıyorum ders çıkışında yaptıracağım 9. gün bakalım ne çıkacak bu arada transferden bu yana ilk defa bugü dışarı çıktık eşimle beni güzel bir kahvaltıya götürdü oradan alışverişe sorunlardan uzaklaştık ama moralim iyi ben kendimi en kötüsüne hazırladım zaten sadece belirsizlik beni deli ediyor yarın halledeceğim biraz daha rahatlayacağım :34:

inşallah canım,pozitif çıkar,umutsuz olma,diyorum ya biz elimizden geleni yaptık,allahım nasip ederse olacak,nasipte yoksa ne yapsak boş,bak az önce arkadaş yazmış en az 40 olması lazım,12.gün değeri diye,moralim bozuldu,yarın 40 tan mutlaka yüksek çıkması lazım,çook moralim bozuldu çoook:50:

ahh be kuzum insanin baskasina teselli vermesi kolayda, kendine bunu yapamiyor iste... insallah degerin kat be katlanir,dua edecem senin icin. biz bu aciz kullara da Harseyin sahibi hayirli pozitifler nasip eder insallah...

arkadaşım galiba seninlede test günümüz aynı..
hayırlısı olsun İNŞAALLAH!...

insallah canim hayirli sonuclar aliriz. benim normalde cts, ama persembe yaptirmakta kararliyim, cuma alirim Allahin izniyle sonucu. tabi adetim gelmezse. benim genellikle bu tur durumlarda, olmazsa erkenden gelir :ssz:

selam oldu 3 şubatta yani beklemedeyim sen?
kardelenst kaç gün sürüyo bu iğneler yaklaşık olarak yani kaçıncı günde yumurta toplama oluyo ne zaman transfer yapılıyo transfer anestezili mi oldun sen? transferden önce kullanılan iğneler de herhangi bir rahatsızlığın olmuş muydu biraz bi,lgi verebilirmisin cnm?

kardelenst kaç gün sürüyo bu iğneler yaklaşık olarak yani kaçıncı günde yumurta toplama oluyo ne zaman transfer yapılıyo transfer anestezili mi oldun sen? transferden önce kullanılan iğneler de herhangi bir rahatsızlığın olmuş muydu biraz bi,lgi verebilirmisin cnm?

öncelikle benim ki uzun protokoldü ocak 5(adetin 21. günü) 10 cc lucrin başladım 16sında adet oldum 17sinde lucrin 5ccye düştü gonalf225le başladım 5 gün sonra gonalf 300e çıktı son 5 gündede menogonda kullandım 30i çatlatmamı yaptım 1şubat narkozla yumurta toplandı 4şubatta transfer oldu tumurta toplamada narkozla uyutuldum 30dk sürdü tedavim normalden uzun sürdü geç olgunlaştı yumurtam tedavi boyunca bolgaz son günleri kasık ve göğüs ağrılarım oldu yardımcı olabildiysem sevinirim:34:

öncelikle benim ki uzun protokoldü ocak 5(adetin 21. günü) 10 cc lucrin başladım 16sında adet oldum 17sinde lucrin 5ccye düştü gonalf225le başladım 5 gün sonra gonalf 300e çıktı son 5 gündede menogonda kullandım 30i çatlatmamı yaptım 1şubat narkozla yumurta toplandı 4şubatta transfer oldu tumurta toplamada narkozla uyutuldum 30dk sürdü tedavim normalden uzun sürdü geç olgunlaştı yumurtam tedavi boyunca bolgaz son günleri kasık ve göğüs ağrılarım oldu yardımcı olabildiysem sevinirim:34:
çok teşekkür ederim cvp verdiğin için :) ne zaman test günün hayırlı haberlerini bekliyorum inş

son bi sorum daha olucak tedaviyi nerde görüyosun bi sakıncası yoksa paylaşabiirmisin belki aynı yerde görüyosak die soruyorum

canan merhaba
bende adetin 21. günü bi tüp bebek merkezine gideceğim eşim ilk zamanlar istemiyordu şimdi ikna oldu
kısaca kendimden bahsedeyim
28 yaşındayız eşimin sperm değerleri kötü
morfoloji%1 hız %5 sayı 20 milyon
varikosel yok
1.5 senedir vitaminler kürler denedik gebelik oluşmadı
sperm sayısı ilk başta 4 milyondu onu 20 milyona çıkardık ama diğer değerler değişmedi
bende yaşlar ilerlemeden hemen başlıyalım diyorum
bende iğnelerin nasıl yapıldığını merak ediyorum
hepsini kendimiz mi yapıyoruz
hepsi göbekten mi
doktora hangi sıklıla gidiyoruz
kullanılan hormonların ilerde bi yan etkisi olur mu
inan her ay hüsranla sonuçlanması beni mahvettiiiii

ahh be kuzum insanin baskasina teselli vermesi kolayda, kendine bunu yapamiyor iste... insallah degerin kat be katlanir,dua edecem senin icin. biz bu aciz kullara da Harseyin sahibi hayirli pozitifler nasip eder insallah...

çok teşekkür ederim canım,allah razı olsun,inan söylediğin gibi,rabbim bu uğurda emek harcayan hepimizin yüzünü güldürsün,emeklerimizi boşa çıkarmasın

merhaba arkadaşlar bende bu ay adetimle 4. tedavime başlayacağım Allah nasip ederse. daha önce 1 kürtaj ve 1 düşüğüm var 3. de embriyom kalmadığı için transfer olmadı çok korkuyorum şimdi ya yine olmazsa diye bende pko var yumurtalarım kalitesiz oluyo bu defa rabbim nasip ederse inşallah bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Back