2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

belirtilerim hiç kalmadı gibi hdcemreninde öyle olmuştu (yanlış hatırlamıyorsam) kasık ağrım yok mide bulantım oluyor o da ara ara göğüslerim sert ve dokununca acıyor su gibi akıntım var oda azaldı

insallah yukselir degerin turkuaz. Valla benim boyle ciksa opup basima koyarim, sonrada yukselmesi icin dua ederim. zaman yaklastikca umut diye bisey kalmadi bende. bikere yaptirdim 0 altinda cikti. ne komik dimi. ayni seyi yasamaktan coook korkuyorum. bugun 7. gunum. testi persembe yapacagim, cuma gunu alirim heralde...

bence herkeste belirtiler farklı oluyor,onlara kesinlikle takılıp üzülme,benimde öyle gibi,bekleyip göreceğiz...

inşallah canım,ilk denemeyi mi kastediyorsun?benimde ilkdeğerim öyle bir şeydi,bu 2. denemem, benden sana nacizane tavsiye tam gününde yaptır,sabretmek zor biliyorum,ben de haftasonuna geliyor diye cuma yaptırdım,ama sonuç ortada

çooook üzüldümmmmm. az bir dikkatle bütün bunları önleyebilirlerdi. ne deyim Allaha havale...

sen stres yaparsan bebek stres yapar. düşünmekle bişeyde değişmiyo canım madem hamişsin bence sakin ol. bu arada listede bilgilerini göremedim. paylaşırsan sevinirim..

turkuazcım 12. gün değerinin en az 40 olması lazım du bi ya yrn kaç çıkacak bakalım. İnşallah yrn güzel hbrlerini alırız

kızlaaaaar tedavimin 4.günündeyim ve karnım davul gibiiii şiştiiii. lucrin ve gonal f devam ediyorum. 300mg günde vuruyorum ama çok ağır gibi geldi. cvp verin lütfen yrn gidip çarpmayım boştan yere merkezi bu hamiş gibiyim gülümseme hariç

cvp lütfen kızlarrr( 4. günümdeyim ve karnım çok şişşşş. aranızda böyle şişkinlik sıkıntısı yaşayan olmuşmuydu böyle benim gibi. 5mg.lucrin iğne 300mg.gonol f iğne. çok fazla gibi diil mi?

yok canim benim bu ilk denemem. bi kere kendimi hamile sanip yaptirmistim da o zaman cikmisti bu sonuc.
benim normal test gunumde cumartesi.. saglik ocaginda da birgun sonra veriyorlar. yani persembe yapip cuma alirim diye dusunuyorum.cuma verirsem pazartesi alacam o hic olmayacak. iste boyle:)) varsa eger ben bi deger cikacagina inaniyorum.
insallah yine 0 in altinda cikip beni usutmezzz....

bende öyle vurunmuştum canım dr belirliyor onu15 gün kullandım son 5 günde menogon kullanmıştım üstüne üstlük

inşallah canım,pozitif çıkar,umutsuz olma,diyorum ya biz elimizden geleni yaptık,allahım nasip ederse olacak,nasipte yoksa ne yapsak boş,bak az önce arkadaş yazmış en az 40 olması lazım,12.gün değeri diye,moralim bozuldu,yarın 40 tan mutlaka yüksek çıkması lazım,çook moralim bozuldu çoook

bende öyle vurunmuştum canım dr belirliyor onu15 gün kullandım son 5 günde menogon kullanmıştım üstüne üstlük
şişkinlik olmuşmuydu kardelen peki sen de?

canım niye hala canını sıkıosun. benim sana 40 la demek istediğim 28 çok yakınsın değerler hızlı artıyor ne kalmış demek istedim sanki 7 yada 10 çıkmış gibi üzülme. bence hamiş olma olasılığın %80.

papatyacım arkadaşım şişkinlikde lafmı afedersin ama gazmana dönmüştüm utanıyordum artık
turkuaz111 benimyayınladığım listede 12. gün değerin en az 17 olmalı diyordu hatırlarsan sen çok iyi durumdasın sıkma canını

benim oglen gibi oldu lekelenmem hala ara ara devam ediyo kask agrilarim aynen devam ediyo. canim ben o idrar testine asla guvenmiyorum niye dersen ilk tup bebek denemde 7.gun kanamam oldu ve pregnly diye bi igne kullandim dayanamayip idrar testi yaptim direk cift cizgi cikti. daha sonra kanda gebelik testim 4.9 cikti ve bi kac kez test tekrarlandi sonuc kimyasal gebelik cikti. yani idrar testinde cift cizgi gorundu ama bos cikti. canim bence o testlere guvenme derim. en guzeli kan testi. Insallah hayirli haber verirsin bize ALLAHin izniyle. umudunu kaybetme. Ben simdiden her iki durumada hazirladim kendimi persembe gunune kadar bisey yapmicam. Rabbim nasip ettiyse mutlaka olur. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Insallah.

allah allah turkuazcım ben sana yorum yapmıycam canım. ben moral vermek maksatlı söyledim ama sen onu bile negatif görüosun şu an. hamişlerde değerler hızla artar yani hamişsen yrn değer pür katlar. kaldıki kaltlamadan hamişlerimiz bile oldu canım benim. bu stresle bebişin tutunasını engelliosun. sakin olmak zorundasın. kesin emin olmadan bebişe zarar

canım,yanlış anlama,cumadan beri kafayı yemek üzereyim sanırım,saçma sapan rüyalar görüyorum,bu değer yüzünden,yanlış anlama lutfen,kardelen de diyor en az 17 olması lazım diye ama insan öyle çok korkuyor ki,bu kadar yaklaşmışken kaybetmek istemiyorum,

içim rahatladı kardelen. ohss dan şüphelendim. hiçde böle bi şikayet hatırlamıorum topicte tek benmiyim dedim:)

listemiz bozulmuş gözükmüo sonuçlar

turkuazcım yaşadığığımız süreç çoooooook zor anlıyorum. ama değerin 11. gün değeri demek istediğim yrn anlıycaksın şimdiden üzülerek tutunacak bebeği engelleme ddiorum. Rabbim yardımcın olsun. stres yapmakta belki haklısın ama düşünmemeye çalış ve uzan istirahat et, dua et canım.İnşallah güzel hbrlerini alırız burdan

kardelen nasılsın canım nasıl gidiyor
bende hiçbir belirti yok
beklemedeyim............

merhaba arkadaşlar bende bu forumda yeniyim şu an tedavimin 6. günündeyim bende sizlerle bu süreci paylaşmak istiyorummmmmmmm

içim rahatladı kardelen. ohss dan şüphelendim. hiçde böle bi şikayet hatırlamıorum topicte tek benmiyim dedim:)

listemiz bozulmuş gözükmüo sonuçlar

turkuaz111 o rüyalar beni mahvetti uyuduum uykudan zevk alamıyorum hep karmakarıık rüyalardayım ki ben normalde rüya görmem hayatımda sayılı konularda rüya gördüm ve hep çıktı bu rüyalarında yorumuna baktım hep olumlu diyordu bilemedim
papatyacım listeyi yana kaydır görünüyoronu neldelin ayarlıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…