bence bir kaç gün daha bekle,benim 11.gün sonucum 28 çıktı,seninde düşük falan çıkar boşuna endişelenirsin benim gibi,neldelin de listeye hamiş olarak yazmış,ona da yazdım belli değil diye ama bakalım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...bu arada bende de öyle bir leke olmadı,herkeste olmuyormuş ki sen onu boşver bence....
bence bir kaç gün daha bekle,benim 11.gün sonucum 28 çıktı,seninde düşük falan çıkar boşuna endişelenirsin benim gibi,neldelin de listeye hamiş olarak yazmış,ona da yazdım belli değil diye ama bakalım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...bu arada bende de öyle bir leke olmadı,herkeste olmuyormuş ki sen onu boşver bence....
belirtilerim hiç kalmadı gibi hdcemreninde öyle olmuştu (yanlış hatırlamıyorsam) kasık ağrım yok mide bulantım oluyor o da ara ara göğüslerim sert ve dokununca acıyor su gibi akıntım var oda azaldı
insallah yukselir degerin turkuaz. Valla benim boyle ciksa opup basima koyarim, sonrada yukselmesi icin dua ederim. zaman yaklastikca umut diye bisey kalmadi bende. bikere yaptirdim 0 altinda cikti. ne komik dimi. ayni seyi yasamaktan coook korkuyorum. bugun 7. gunum. testi persembe yapacagim, cuma gunu alirim heralde...
çooook üzüldümmmmm. az bir dikkatle bütün bunları önleyebilirlerdi. ne deyim Allaha havale...zaten başka topiğe yazmış ordan okudum şok oldum aşağıya kopyaladım:
brnyns kullanıcısından alıntı
kızlar tşk ediyorum ama inanın yaşaması ve anlatılması çok ama çok güç bi durum bu yok atamıyorum içimdeki fırtınayı üzüntüyü hiç bi sıkıntıya benzemiyo bu okadar sıkıntısını çektim o kadar üzüntüsünü sevincini yaşadım ya kolunu bacağını her yerini gördüm o kadar sağlıklıyken şimdi sadece benim gerçi suçladığım bi sebepten bebeğim yok artık sebep kan pıhtılaşması olduğu ne hayet ve seneler sonra bebeğimi kaybetmeden bi kaç gün önce duyduğum sebep(( kısaca yazayım
zaten hastanede yattım çıktım kanamalar ağrılar derken ayın 7 de akşam doğum sancısıyla başlayıp 9 akşamı doğum sancısıyla sonlanan bi durum hematom sağımda ve solumdaydı ikiside birleşmiş ve 6 cm olmuş buda bebeğin kesesinin üztüne çıkmış ve keseyi yine aşşağıya ittirip bebeğin düşmesine sebep olmuş rahim kasılmalarım başlamış rahim ağzım kısalmış yani doğum denildi ve ağrım bittiğinde odama yatırdılar herşey yolunda sandık tuvalete kalktım birden tuvalete düştü( o anları anlatmak istemiyorum kürtaj oldum psiktardan ilaç desteği alıyorum ama faydası yok olmuyo atamıyorum acımı şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili tedavi olucam
şunu yazmadan geçemiycem tüp bebek denememde BAHÇECİ FULYADAKİ DR.BORA CENGİZ efendiiiiiiiiiiiiiii ona çok laf sayıyorum acımdan değil ben bu insana alanında uzman die gittim hematom yüzünden ve tüp bebekte tutunmadığını anladığımızda benden karyotip testi kendim yaptırmıştım oda kan pıhtılaşmasıyla ilgili test yaptırmamaı istedi ona yaptırdığımı söledim ve benden bir sürü test istediğinde ben ona bu raporumuda vermiştim hatta negatif sonuçta ona söledim bora bey bende heterezigot taşıyıcısı yazıyo acaba bu yüzdenmi die hiç bişey olmaz alakası yok demişti raporuma bakmadan o 10. haftadan sonra önemli ozaman bakarız demiştiii çok ama çok kızgınım bahçeci sadece isim yapmış bunu gönül rahatlığıyla sölüyebilirim size en güzeli eğitim araştırma hastaneleri arkadaşlar gerisi para tuzağı
kızlar selam.
ben bu gün itibariyle 6+5 günlük hamileyim.5+3 te keseyi gördük. ama kalp atışı için erkenmiş. ben çok korkuyorum.Yarın kalp atışını görmeye gidicez. Çok korkuyorum. Çok stresli bir dönem geçirdim hayatımın başka bir alanı yüzünden. sanki bebeğimin kalp atışını duyamayacakmışım gibi bir endişeye kapılıyorum
ayrıca belirtimde yok hiçbunlar normalmi..
vakit geçmek bilmiyor..
inşallah canım,ilk denemeyi mi kastediyorsun?benimde ilkdeğerim öyle bir şeydi,bu 2. denemem, benden sana nacizane tavsiye tam gününde yaptır,sabretmek zor biliyorum,ben de haftasonuna geliyor diye cuma yaptırdım,ama sonuç ortada
cvp lütfen kızlarrr( 4. günümdeyim ve karnım çok şişşşş. aranızda böyle şişkinlik sıkıntısı yaşayan olmuşmuydu böyle benim gibi. 5mg.lucrin iğne 300mg.gonol f iğne. çok fazla gibi diil mi?
yok canim benim bu ilk denemem. bi kere kendimi hamile sanip yaptirmistim da o zaman cikmisti bu sonuc.
benim normal test gunumde cumartesi.. saglik ocaginda da birgun sonra veriyorlar. yani persembe yapip cuma alirim diye dusunuyorum.cuma verirsem pazartesi alacam o hic olmayacak. iste boyle:)) varsa eger ben bi deger cikacagina inaniyorum.
insallah yine 0 in altinda cikip beni usutmezzz....
turkuazcım 12. gün değerinin en az 40 olması lazım du bi ya yrn kaç çıkacak bakalım. İnşallah yrn güzel hbrlerini alırız
merhaba canım,en az 40 olması lazım diye dr mu söyledi?moralim bozuldu şimdio kadar da umutlandım,ne yaparım düşük çıkarsa?
Allahım sen yardım et
şişkinlik olmuşmuydu kardelen peki sen de?bende öyle vurunmuştum canım dr belirliyor onu15 gün kullandım son 5 günde menogon kullanmıştım üstüne üstlük
inşallah canım,pozitif çıkar,umutsuz olma,diyorum ya biz elimizden geleni yaptık,allahım nasip ederse olacak,nasipte yoksa ne yapsak boş,bak az önce arkadaş yazmış en az 40 olması lazım,12.gün değeri diye,moralim bozuldu,yarın 40 tan mutlaka yüksek çıkması lazım,çook moralim bozuldu çoook
şişkinlik olmuşmuydu kardelen peki sen de?
canım niye hala canını sıkıosun. benim sana 40 la demek istediğim 28 çok yakınsın değerler hızlı artıyor ne kalmış demek istedim sanki 7 yada 10 çıkmış gibi üzülme. bence hamiş olma olasılığın %80.
aynı canım seninle beraberiz benim ilk denemem senn 3tü galiba yazmışsın kahverengi lekelenme oldu diye bende olmadı ama bazen wcden sonra jelin bir kısmı geri geldi(sabah yaptım akşama geldi) onun içinde kahverengilikler gördüm 2-3 kere bilmiyom neydi anlamadım kasıklarda batma hissi azaldı göğüslerim diri uçları hassas elle dokununca acıyor ama hafifledi ben dayanamıyacağım yarınkanda baktırmaya karar verdim sabah idrar testi yaptım tek çizgi umudum yokinş senn olur
allah allah turkuazcım ben sana yorum yapmıycam canım. ben moral vermek maksatlı söyledim ama sen onu bile negatif görüosun şu an. hamişlerde değerler hızla artar yani hamişsen yrn değer pür katlar. kaldıki kaltlamadan hamişlerimiz bile oldu canım benim. bu stresle bebişin tutunasını engelliosun. sakin olmak zorundasın. kesin emin olmadan bebişe zarar
içim rahatladı kardelen. ohss dan şüphelendim. hiçde böle bi şikayet hatırlamıorum topicte tek benmiyim dedim:)papatyacım arkadaşım şişkinlikde lafmı afedersin ama gazmana dönmüştüm utanıyordum artık
turkuaz111 benimyayınladığım listede 12. gün değerin en az 17 olmalı diyordu hatırlarsan sen çok iyi durumdasın sıkma canını
canım,yanlış anlama,cumadan beri kafayı yemek üzereyim sanırım,saçma sapan rüyalar görüyorum,bu değer yüzünden,yanlış anlama lutfen,kardelen de diyor en az 17 olması lazım diye ama insan öyle çok korkuyor ki,bu kadar yaklaşmışken kaybetmek istemiyorum,
papatyacım arkadaşım şişkinlikde lafmı afedersin ama gazmana dönmüştüm utanıyordum artık
turkuaz111 benimyayınladığım listede 12. gün değerin en az 17 olmalı diyordu hatırlarsan sen çok iyi durumdasın sıkma canını
canım,yanlış anlama,cumadan beri kafayı yemek üzereyim sanırım,saçma sapan rüyalar görüyorum,bu değer yüzünden,yanlış anlama lutfen,kardelen de diyor en az 17 olması lazım diye ama insan öyle çok korkuyor ki,bu kadar yaklaşmışken kaybetmek istemiyorum,
içim rahatladı kardelen. ohss dan şüphelendim. hiçde böle bi şikayet hatırlamıorum topicte tek benmiyim dedim:)
listemiz bozulmuş gözükmüo sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?