• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

merhaba arkadaşlar bende bu ay adetimle 4. tedavime başlayacağım Allah nasip ederse. daha önce 1 kürtaj ve 1 düşüğüm var 3. de embriyom kalmadığı için transfer olmadı çok korkuyorum şimdi ya yine olmazsa diye bende pko var yumurtalarım kalitesiz oluyo bu defa rabbim nasip ederse inşallah bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..

öncelikle tedavin hayirli ugurlu olsun. insallah hersey yolunda gider bnde pko yum benimde 3. denemem mevlam insallah emeklerimizi bosa cikarmaz. mevlam dilerse olur icini ferah tut. hayirli haberlerini aliriz insallah.

canan merhaba
bende adetin 21. günü bi tüp bebek merkezine gideceğim eşim ilk zamanlar istemiyordu şimdi ikna oldu
kısaca kendimden bahsedeyim
28 yaşındayız eşimin sperm değerleri kötü
morfoloji%1 hız %5 sayı 20 milyon
varikosel yok
1.5 senedir vitaminler kürler denedik gebelik oluşmadı
sperm sayısı ilk başta 4 milyondu onu 20 milyona çıkardık ama diğer değerler değişmedi
bende yaşlar ilerlemeden hemen başlıyalım diyorum
bende iğnelerin nasıl yapıldığını merak ediyorum
hepsini kendimiz mi yapıyoruz
hepsi göbekten mi
doktora hangi sıklıla gidiyoruz
kullanılan hormonların ilerde bi yan etkisi olur mu
inan her ay hüsranla sonuçlanması beni mahvettiiiii

bizdede sperm sorunu var igneleri hem göbekten hem kalcadan kullandım o doktoruna kalmış yan etkisine gelince illaki vardır ama ben 3defa yaptırdım bi sıkıntıyok korkma yani tedaviye başladıgın da 2güne bi gidersin bu arada göbekten igneyi kendin yaparsın

nonay yanıtın için teşekkür ederim
peki tedavi öncesi eşin bişeyler kullandı mı vitamin filan
biz epey kullandık ama bakalım ne işe yaramış
kalçadan iğneleri hangi saatlerde vurduruyorsun
bide tüp bebek tedavisine başlamadan her bayana mutlaka laparaskopi yada histereskopi yapıyolar mı...

yarın opum var kızlar.. yumurta sayım çok fazla değil,inşallah transfer edilecek kaliteli embryom olur.. dua edin benim için de..

İnş kolay ağrısız sancısız bir opu geçirirsin..

kızlar bi sorum var? e2 ve progesteronu ne zaman ölçüolar? ben sordum bugün hemşire ancak gerekli görürsek dedi:((((( ben ama sizlerin hep ölçüldüğünü duyuyorum tedavi sırasında. ordaki kadınlar burda ölçmüolar dedi. nsl yani? devlet olunca sallamaca tüp bebek mi??? raincim sende ölçmüşlermiydi.?? ne zaman söyleyin sanki beleşe yapıolar:(((?????

ben umut tüp bebek merkezindeyim, opu öncesi istemişlerdi sadece..sonra zaten transferim iptal oldu..transef öncesi yapıyorlarmı bilmiyorum canım..sanırım merkezlere göre değişiyor.

Merhebe kızlar.Yarın büyük gündü sabırsızlıkla bekliyordum .1 Şubatta transferim olmuştu.Fakat bu sabah dayanamayıp önce idrar testi yaptım; sonuç:yaklaşık bir senedir gömeye alışık olduğum tek çizgi idi.Sonrasında bir tıp merkezine gidip kanda baktırdım.Değişen birşey yok yine negatif:43::43:değerim <2.0 çıkmış...
İki kere olumsuz aşılama ve sonrasında ilk tüp bebek denemeside olumsuz sonuçlanınca şu an nefes almak ve ağlayabilmek dışında yaşadığımı hissedemiyorum desem yalan olmaz.Hiçkimseyi görmek,hiçkimseyle konuşmak istemiyorum.Hatta transfer sonrası işyerimden izin almıştım.Pazartesi işbaşı yapınca çevremdeki herkesin bu konuyu soracağını bilmek bile şimdiden mahvediyor beni. Yarın tedavi gördüğüm hastaneye gitmem gerekiyor ama ben bunda da kararsız kaldım.Acaba gitesem mi gitmsem mi?diye.Çevremdekilere özellikle anneme ve eşime fazla ümitlenmeyin diye çok söyledim şu an haberleri yok söyleyemedim henüz o kadar mutlu ve ümitliydiler ki ...Test günü pozitif sonucu alınca yapacakları şeyleri bile önceden planlamışlardı:43::43:
Ya gerçekten bizler bunları yaşamak zorundamıyız ??? Hem maddi hem manevi toparlanmak çok zor olacak....Allah daha büyük dert,hastalık,acı vermesin diyerek avunabiliyorum sadece...

Allah yardımcın olsun canım, sor bir süreç zamanla bunu da atlartırsın..yavaş yavaş toparlan.herkesin imtihanı ayrı..sanırım bizim de imtihanımız bu..Allah başka dertler vermesin..

Se-da cım canım bende dayanamayıp bugün gidip yine kan testi yaptırdım benim transferim 31.01.12 de yapıldı.Sonuç negatif..İnan eşim gelmeden ağlayabildiğim kadar ağladım moralim çok bozuk..sanırım uzunca bir süre bu konuları konuşmayacağım,çok çabaladım olmuyor olmuyor olmuyor..Allah bizi de böyle sınıyor sanırım..

Sana da geçmiş olsun canım..Umarım bu süreci kısa sürede atlatırsın..zaman herşeyin ilacı..

kızlaaar hormonlerı alınca benim gibi sinirli olan oldumu aranızda??:53: boğa gibi burnumdan soluyorum:50::50:

bende de vardı.sanırım hormanlarımızdan kaynaklanıyor..hiç kimseye tahammülüm kalmamıştı..ne kimseyle görüşmek ne de birarada olmak istiyordum..zor bir dönem geçiriyoruz..yaşadıklarımız kolay şeyler değil ki..üstüne bir de millete dert anlat..vss.

slm kızlar 13 gündür girememeştim annemde kaldım ve bugun tahkil yaptırdım allahın izniyle hamileyimmmm ve çok mutluyum allahım tüm dileyen arkadaşlara nasip etsin transferden sonra 11. günün ve sonuç 81 inşanllah düzenli aartar cümlemizin emekleri boşa çıkmasın....
:46::46::46::46::46:

Tebrik ederim canım, darısı bizim başımıza inş.

turkuaz sonucun belli mi merak ettim?
İnş artmıştır..

yok canım okuldayım,öğleden sonra gidip kan vereceğim,inşallah yükselmiştir:50:

İnş. canım..
Rabbim hakkında hayırlı olan ne isi onu nasip etsin,
İnş sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmeyi nasip eder..
Çektiğimiz bu sıkıntılar inş günahlarımıza kefaret olur..
Zor süreçler..
Allah yardımcımız olsun..

canan merhaba
bende adetin 21. günü bi tüp bebek merkezine gideceğim eşim ilk zamanlar istemiyordu şimdi ikna oldu
kısaca kendimden bahsedeyim
28 yaşındayız eşimin sperm değerleri kötü
morfoloji%1 hız %5 sayı 20 milyon
varikosel yok
1.5 senedir vitaminler kürler denedik gebelik oluşmadı
sperm sayısı ilk başta 4 milyondu onu 20 milyona çıkardık ama diğer değerler değişmedi
bende yaşlar ilerlemeden hemen başlıyalım diyorum
bende iğnelerin nasıl yapıldığını merak ediyorum
hepsini kendimiz mi yapıyoruz
hepsi göbekten mi
doktora hangi sıklıla gidiyoruz
kullanılan hormonların ilerde bi yan etkisi olur mu
inan her ay hüsranla sonuçlanması beni mahvettiiiii
...................
slm cnm senin yazdıklarını okuyunca acabaa ben mi yazdım diye şaşırdım:) sperm sayısı,harekertlilik ve artışı aynısı çünkü. bende çarşmba günü gidicem bakalım ilk defa gidiyoz,bende senin gibi yaşlar ilerlemeden hemen başlıyalım diyorum normal olacağı yok çünkü.... bir sürü ilaç kullanıyorz onun etkisini beklersem 50 görürüm gibi geliuyor:):)inşllh tedavilertimiz güzel geçer kolay gelsinn

öncelikle tedavin hayirli ugurlu olsun. insallah hersey yolunda gider bnde pko yum benimde 3. denemem mevlam insallah emeklerimizi bosa cikarmaz. mevlam dilerse olur icini ferah tut. hayirli haberlerini aliriz insallah.

rabbim herkese hayırlısını nasip etsin senin de sonucuna az kalmış inşallah bu defa bebeğine kavuşacaksın hayırlı haberlerini bekliyorum dualarım seninle...

...................
slm cnm senin yazdıklarını okuyunca acabaa ben mi yazdım diye şaşırdım:) sperm sayısı,harekertlilik ve artışı aynısı çünkü. bende çarşmba günü gidicem bakalım ilk defa gidiyoz,bende senin gibi yaşlar ilerlemeden hemen başlıyalım diyorum normal olacağı yok çünkü.... bir sürü ilaç kullanıyorz onun etkisini beklersem 50 görürüm gibi geliuyor:):)inşllh tedavilertimiz güzel geçer kolay gelsinn

masalcım canım ne güzel derdimi anlaman..
1.5 seneden beri uğraşıyoruz...
bu cumartesi eşimin sperm testi var bakalım ne alemde bizim spermler
sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun
ben konya eurofertilde
çok heyecanlanıyorum bi o kadarda mutluyum şu 35 yaş sınırı olmasaydı belkide ikizlerimiz olacaktı
diyorumki belki aşılamaya uygun spermler vardır bu son testte
aşılama oluruz ve ikizimiz olur sağlıklı sıhhatli
ama herşeyin hayırlısı inan o kadar yoruldumki çevremdekilerin bebek muhabbeti yapmasından iğnelemelerinden
allah hepimize yardım etsin
siz şimdi ek vitamin kullanıyormusunuz benim eşim keçiboynuzu kürü kullandı
tedavi başlayana kadarda havuç kürü kullanacak belki bi işe yarar
ben ibrahim saraçoğlunu aramıştım morfolojiyi iyileştirmez isem tüp bebeğinde olumsuzlukla sonuçlanacağını söylemişti

arkadaşlar moralim çok bozuk
dün akşam lekelenme şeklinde kanamam geldi
transferden sonraki 9. günümdü
ne yapmalıyımmm
yardımcı olurmusunuz
lütfennnnnnnnnnnnnn:(:(:(

kızlar elimden geldikçe listeyi düzenledim eksik bilgileri lütfen tamamlayalım

canım beni listeye hamiş olarak yazmışsın ama benimki henüz değil,değerim 28 çıktı,önümüzdeki hafta belli olacak,çok tedirginim çook:50:[/QUOTE

CANIM BİLİYORUM AMA ÖĞLE KALSIN BENİM İÇİNDEN OLACAKMIŞ GİBİ GELİYORRRR DUALARIM SENİNLE

ÖĞLEDEN SONRA KESE KONTROLÜM VAR NETTE OLAMAYACAĞIM LÜTFEN BİZE GÜZEL HABERLER GETİRRRR

arkadaşlar moralim çok bozuk
dün akşam lekelenme şeklinde kanamam geldi
transferden sonraki 9. günümdü
ne yapmalıyımmm
yardımcı olurmusunuz
lütfennnnnnnnnnnnnn:(:(:(

canım buradan okuduklarımdan biliyorum lekelenme şeklinde ise yerleşme kanaması diyorlar ama,
sen yine de istersen bir doktorunu ara...
bir kötü düşünme lütfen, moral çok önemli..

günaydın kızlar taze annişlerrrr hepimizin yavrulrı sağlıklı büyüsünler göbüşlerimizde inşallahhhh:16::16::16:
güzel bir hafta geçirelim inşallahhh

neldelinnnn benimde merakla beklediğim hamiş yazısını yazarsan sevinirim :49: allahım isteyen herkese versin inşallahhh :49:

kızlar elimden geldikçe listeyi düzenledim eksik bilgileri lütfen tamamlayalım

canım beni listeye hamiş olarak yazmışsın ama benimki henüz değil,değerim 28 çıktı,önümüzdeki hafta belli olacak,çok tedirginim çook:50:[/QUOTE

CANIM BİLİYORUM AMA ÖĞLE KALSIN BENİM İÇİNDEN OLACAKMIŞ GİBİ GELİYORRRR DUALARIM SENİNLE

ÖĞLEDEN SONRA KESE KONTROLÜM VAR NETTE OLAMAYACAĞIM LÜTFEN BİZE GÜZEL HABERLER GETİRRRR

canıııım,inşalllaaah,bende burdaki bütü arkadaşlara sürekli dua ediyorum,bana da siz böyle yazınca çok duygulanıyorum inan,rabbim dualarımızı kabul etsin,birbirimizi hiç tanımıyoruz belki ama hepimiz dualarla buluşuyoruz,çok güzel bir şey....
umarım ikimizde akşama güzel haberlerle geliriz....

İnş. canım..
Rabbim hakkında hayırlı olan ne isi onu nasip etsin,
İnş sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmeyi nasip eder..
Çektiğimiz bu sıkıntılar inş günahlarımıza kefaret olur..
Zor süreçler..
Allah yardımcımız olsun..

amin canım,rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin,çok güzel yazmışsın,öyle olabilir mi?biz bilemiyoruz ama her işte bir hayır vardır elbette.....sen hangi aşamadasın canım?

Back