merhaba arkadaşlar bende bu ay adetimle 4. tedavime başlayacağım Allah nasip ederse. daha önce 1 kürtaj ve 1 düşüğüm var 3. de embriyom kalmadığı için transfer olmadı çok korkuyorum şimdi ya yine olmazsa diye bende pko var yumurtalarım kalitesiz oluyo bu defa rabbim nasip ederse inşallah bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..
canan merhaba
bende adetin 21. günü bi tüp bebek merkezine gideceğim eşim ilk zamanlar istemiyordu şimdi ikna oldu
kısaca kendimden bahsedeyim
28 yaşındayız eşimin sperm değerleri kötü
morfoloji%1 hız %5 sayı 20 milyon
varikosel yok
1.5 senedir vitaminler kürler denedik gebelik oluşmadı
sperm sayısı ilk başta 4 milyondu onu 20 milyona çıkardık ama diğer değerler değişmedi
bende yaşlar ilerlemeden hemen başlıyalım diyorum
bende iğnelerin nasıl yapıldığını merak ediyorum
hepsini kendimiz mi yapıyoruz
hepsi göbekten mi
doktora hangi sıklıla gidiyoruz
kullanılan hormonların ilerde bi yan etkisi olur mu
inan her ay hüsranla sonuçlanması beni mahvettiiiii
yarın opum var kızlar.. yumurta sayım çok fazla değil,inşallah transfer edilecek kaliteli embryom olur.. dua edin benim için de..
kızlar bi sorum var? e2 ve progesteronu ne zaman ölçüolar? ben sordum bugün hemşire ancak gerekli görürsek dedi(((( ben ama sizlerin hep ölçüldüğünü duyuyorum tedavi sırasında. ordaki kadınlar burda ölçmüolar dedi. nsl yani? devlet olunca sallamaca tüp bebek mi??? raincim sende ölçmüşlermiydi.?? ne zaman söyleyin sanki beleşe yapıolar ((?????
Merhebe kızlar.Yarın büyük gündü sabırsızlıkla bekliyordum .1 Şubatta transferim olmuştu.Fakat bu sabah dayanamayıp önce idrar testi yaptım; sonuç:yaklaşık bir senedir gömeye alışık olduğum tek çizgi idi.Sonrasında bir tıp merkezine gidip kanda baktırdım.Değişen birşey yok yine negatifdeğerim <2.0 çıkmış...
İki kere olumsuz aşılama ve sonrasında ilk tüp bebek denemeside olumsuz sonuçlanınca şu an nefes almak ve ağlayabilmek dışında yaşadığımı hissedemiyorum desem yalan olmaz.Hiçkimseyi görmek,hiçkimseyle konuşmak istemiyorum.Hatta transfer sonrası işyerimden izin almıştım.Pazartesi işbaşı yapınca çevremdeki herkesin bu konuyu soracağını bilmek bile şimdiden mahvediyor beni. Yarın tedavi gördüğüm hastaneye gitmem gerekiyor ama ben bunda da kararsız kaldım.Acaba gitesem mi gitmsem mi?diye.Çevremdekilere özellikle anneme ve eşime fazla ümitlenmeyin diye çok söyledim şu an haberleri yok söyleyemedim henüz o kadar mutlu ve ümitliydiler ki ...Test günü pozitif sonucu alınca yapacakları şeyleri bile önceden planlamışlardı
Ya gerçekten bizler bunları yaşamak zorundamıyız ??? Hem maddi hem manevi toparlanmak çok zor olacak....Allah daha büyük dert,hastalık,acı vermesin diyerek avunabiliyorum sadece...
Se-da cım canım bende dayanamayıp bugün gidip yine kan testi yaptırdım benim transferim 31.01.12 de yapıldı.Sonuç negatif..İnan eşim gelmeden ağlayabildiğim kadar ağladım moralim çok bozuk..sanırım uzunca bir süre bu konuları konuşmayacağım,çok çabaladım olmuyor olmuyor olmuyor..Allah bizi de böyle sınıyor sanırım..
kızlaaar hormonlerı alınca benim gibi sinirli olan oldumu aranızda??boğa gibi burnumdan soluyorum
slm kızlar 13 gündür girememeştim annemde kaldım ve bugun tahkil yaptırdım allahın izniyle hamileyimmmm ve çok mutluyum allahım tüm dileyen arkadaşlara nasip etsin transferden sonra 11. günün ve sonuç 81 inşanllah düzenli aartar cümlemizin emekleri boşa çıkmasın....
turkuaz sonucun belli mi merak ettim?
İnş artmıştır..
yok canım okuldayım,öğleden sonra gidip kan vereceğim,inşallah yükselmiştir
...................canan merhaba
bende adetin 21. günü bi tüp bebek merkezine gideceğim eşim ilk zamanlar istemiyordu şimdi ikna oldu
kısaca kendimden bahsedeyim
28 yaşındayız eşimin sperm değerleri kötü
morfoloji%1 hız %5 sayı 20 milyon
varikosel yok
1.5 senedir vitaminler kürler denedik gebelik oluşmadı
sperm sayısı ilk başta 4 milyondu onu 20 milyona çıkardık ama diğer değerler değişmedi
bende yaşlar ilerlemeden hemen başlıyalım diyorum
bende iğnelerin nasıl yapıldığını merak ediyorum
hepsini kendimiz mi yapıyoruz
hepsi göbekten mi
doktora hangi sıklıla gidiyoruz
kullanılan hormonların ilerde bi yan etkisi olur mu
inan her ay hüsranla sonuçlanması beni mahvettiiiii
öncelikle tedavin hayirli ugurlu olsun. insallah hersey yolunda gider bnde pko yum benimde 3. denemem mevlam insallah emeklerimizi bosa cikarmaz. mevlam dilerse olur icini ferah tut. hayirli haberlerini aliriz insallah.
...................
slm cnm senin yazdıklarını okuyunca acabaa ben mi yazdım diye şaşırdım:) sperm sayısı,harekertlilik ve artışı aynısı çünkü. bende çarşmba günü gidicem bakalım ilk defa gidiyoz,bende senin gibi yaşlar ilerlemeden hemen başlıyalım diyorum normal olacağı yok çünkü.... bir sürü ilaç kullanıyorz onun etkisini beklersem 50 görürüm gibi geliuyor:):)inşllh tedavilertimiz güzel geçer kolay gelsinn
flemenko moralini hemen bozme belki yerleşme kanamasıdır....
moral çok önemli lütleeen
kızlar elimden geldikçe listeyi düzenledim eksik bilgileri lütfen tamamlayalım
canım beni listeye hamiş olarak yazmışsın ama benimki henüz değil,değerim 28 çıktı,önümüzdeki hafta belli olacak,çok tedirginim çook[/QUOTE
CANIM BİLİYORUM AMA ÖĞLE KALSIN BENİM İÇİNDEN OLACAKMIŞ GİBİ GELİYORRRR DUALARIM SENİNLE
ÖĞLEDEN SONRA KESE KONTROLÜM VAR NETTE OLAMAYACAĞIM LÜTFEN BİZE GÜZEL HABERLER GETİRRRR
arkadaşlar moralim çok bozuk
dün akşam lekelenme şeklinde kanamam geldi
transferden sonraki 9. günümdü
ne yapmalıyımmm
yardımcı olurmusunuz
lütfennnnnnnnnnnnnn
canım buradan okuduklarımdan biliyorum lekelenme şeklinde ise yerleşme kanaması diyorlar ama,
sen yine de istersen bir doktorunu ara...
bir kötü düşünme lütfen, moral çok önemli..
teşekkür ederim canım yaa
dua emekten başka çarem yokk
kızlar elimden geldikçe listeyi düzenledim eksik bilgileri lütfen tamamlayalım
canım beni listeye hamiş olarak yazmışsın ama benimki henüz değil,değerim 28 çıktı,önümüzdeki hafta belli olacak,çok tedirginim çook[/QUOTE
CANIM BİLİYORUM AMA ÖĞLE KALSIN BENİM İÇİNDEN OLACAKMIŞ GİBİ GELİYORRRR DUALARIM SENİNLE
ÖĞLEDEN SONRA KESE KONTROLÜM VAR NETTE OLAMAYACAĞIM LÜTFEN BİZE GÜZEL HABERLER GETİRRRR
canıııım,inşalllaaah,bende burdaki bütü arkadaşlara sürekli dua ediyorum,bana da siz böyle yazınca çok duygulanıyorum inan,rabbim dualarımızı kabul etsin,birbirimizi hiç tanımıyoruz belki ama hepimiz dualarla buluşuyoruz,çok güzel bir şey....
umarım ikimizde akşama güzel haberlerle geliriz....
İnş. canım..
Rabbim hakkında hayırlı olan ne isi onu nasip etsin,
İnş sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmeyi nasip eder..
Çektiğimiz bu sıkıntılar inş günahlarımıza kefaret olur..
Zor süreçler..
Allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?