• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

arkadaşlar moralim çok bozuk
dün akşam lekelenme şeklinde kanamam geldi
transferden sonraki 9. Günümdü
ne yapmalıyımmm
yardımcı olurmusunuz
lütfennnnnnnnnnnnnn:(:(:(

canını sıkma ben transfer sonrası neler olabilir diye bir inceleme yapmıştım transfer sonrası kahverengi lekelenme iyi olacağına işaret edermiş

gerci bende olmamıştı ama sen kötüye değil iyiye yor canım

NELDELİN MERHABA BEN DE SİTEYE YENİ KATILANLARDANIM... Gerçi yazdıklarıma arkadaşlar hiç cevap vermedi ama olsun...beni de listeye ekelyebilirsin.6 şubatta tedaviye başladım...

NELDELİN MERHABA BEN DE SİTEYE YENİ KATILANLARDANIM... Gerçi yazdıklarıma arkadaşlar hiç cevap vermedi ama olsun...beni de listeye ekelyebilirsin.6 şubatta tedaviye başladım...

merhabalar hoşgeldin aramıza...
geriye dönük bakmaya çalıştım ama göremedim canım,hangi aşamadasın?merkez neresi?

arkadaşlar moralim çok bozuk
dün akşam lekelenme şeklinde kanamam geldi
transferden sonraki 9. günümdü
ne yapmalıyımmm
yardımcı olurmusunuz
lütfennnnnnnnnnnnnn:(:(:(

Kanaman devam ediyormu durdumu? Dün banada öyle oldu bi damla kan geldi sonra kesildi kahverengi lekelenme tarzında akşama kadar devam etti. bugün yok. eğer kanama şekline dönüşürse doktorum ara demişti. çok şükür kesildi. eğer devm ederse doktorunu ara ihmal etme. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. burdaki ve bütün isteyen din kardeşlerimizi için hep dua ediyorum.
ALLAH yardımcımız olsun...:16:

amin canım,rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin,çok güzel yazmışsın,öyle olabilir mi?biz bilemiyoruz ama her işte bir hayır vardır elbette.....sen hangi aşamadasın canım?

canım ben yaklaşık bir senedir uğraşıyorum..umut tüp bebek merkezindeyim ben de..doktorum ulun bey..
bir türlü transfer nasip olmadı bana..
transfer öncesi doktorum rahimde perde farketti, histeroskopi oldum..
ameliyat sonrası spiral taktı, bir kaç ay takılı kaldı yapışıklığı önlemek için..
spirali çıkarttıktan sonra bu sefer yapar transferi dedim, rahim dinlensin dedi beklemeye aldı..
geçen ay yaptıracaktık ki bukez de benim tsh değerlerim yüklemiş şimdi düzelmesini bekliyoruz..
o kdar sorunluyum ki eşim bile bir kez bile deneyemedik diye veryansın etmeye başladı..
kayınvalidenin laf sokmaları, ahiret soruları da ayrı bir kabus..
bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin, Hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin..

TURKUAZ

canim seninki blastokist miydi ?? dün net´den okudum blastokistlerde degerler yavas gidiyormus cok normalmis bencedekesin hamilesin

ben uzun zamandır üyeyim fakat pek paylaşımlarda bulunamadım :(
5. tüp bebek denememi yaptım, hayırlısıyla yarın teste gideceğim, prof dr. teksen çamlıbel jinemed hastanesinde denedim. teksen hocanın güler yüzü rahatlığı bana çok güven verdi. ilk defa bu kadar huzurlu ve mutlu bir deneme geçirdim. umarım olumlu sonucunuda yarın alırım diye ümid ediyorum. dualarını eksik etmeyin....

nonay yanıtın için teşekkür ederim
peki tedavi öncesi eşin bişeyler kullandı mı vitamin filan
biz epey kullandık ama bakalım ne işe yaramış
kalçadan iğneleri hangi saatlerde vurduruyorsun
bide tüp bebek tedavisine başlamadan her bayana mutlaka laparaskopi yada histereskopi yapıyolar mı...

panax kullanmıştı ama düzenli degil az bişey düzelmişti eşime göre çünkü eski sonuçlarını ben hatırlamıyorum kalçadan ignem saat 4 genelde akşam üzeri yaptırırlar histereskopi ve laparoskopi başarısız tüpbebek denemelerinden sonra yapıyorlar rahim filmi temizse başta hiç bişey yapmazlar tüpbebek yaptıracagın hastaneye önceden görüşme yapmanda yarar var

edsin merhaba bende yeni katıldım bu foruma bnm de adet günüm 6 şubattı bnde 7sinde başladım iğnelere bugünkü kontrolde herşeyin yolunda gittiğini öğrendim şu ana kadar 15 tane yumurtam olmuş muhtemelen cuma yada ctesi toplama işlemi olur dediler. bnde çok heycanlı ve meraklıyım. seninlede tedavimiz aynı başlamış sayılır burdan süreci paylaşalım birlikte sen nerde yaşıyosun tedavin nerde yaptırıyosun cnm?

masalcım canım ne güzel derdimi anlaman..
1.5 seneden beri uğraşıyoruz...
bu cumartesi eşimin sperm testi var bakalım ne alemde bizim spermler
sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun
ben konya eurofertilde
çok heyecanlanıyorum bi o kadarda mutluyum şu 35 yaş sınırı olmasaydı belkide ikizlerimiz olacaktı
diyorumki belki aşılamaya uygun spermler vardır bu son testte
aşılama oluruz ve ikizimiz olur sağlıklı sıhhatli
ama herşeyin hayırlısı inan o kadar yoruldumki çevremdekilerin bebek muhabbeti yapmasından iğnelemelerinden
allah hepimize yardım etsin
siz şimdi ek vitamin kullanıyormusunuz benim eşim keçiboynuzu kürü kullandı
tedavi başlayana kadarda havuç kürü kullanacak belki bi işe yarar
ben ibrahim saraçoğlunu aramıştım morfolojiyi iyileştirmez isem tüp bebeğinde olumsuzlukla sonuçlanacağını söylemişti
de
................
cnm ben çarşamba günü için acıbadem den bülent beye randevu aldım.ilk kez gidicem,kasım ayından beri yani bebeğimizin olmadığını farkettiğimiz günden beri hep eşim için üroloğa gittik,hormonlar normal varikosel yok denildi. vemax,klomen,birde adını hatırlayamıyorum şuan toz şeklinde bir vitamin ve eğer damarlarda varsa iltihapı atması için antibiyotik verildi,ayrıca kasımdan beri evicap vitamini ve aralıksız keçiboynuzu kürü uuyguladık birde polen yedi.asitli içecekleri kesti,4 milyondan 20 mlyona yükseldi spermler hareketlilikte çok az arttı. doktorun bize söylediği tek şey normal yolla bu değerlerle asla olmaz direk tüp bebek dedi, aşılamayı hiç düşünmüyorum çüğnkü maddi ve manevi kayıp bence. dediğin gibi insanlar çevre çok yoruyor, bakalım çaramba günü belli olacaki,doktor ne der bilmiyorum. rabbim bu sitede olup çocuk için uğraşan herkesin yarımcısı olsun,çarşamba günü sonuçtan haberdar ederim seni,görüşümek üzere

ben uzun zamandır üyeyim fakat pek paylaşımlarda bulunamadım :(
5. tüp bebek denememi yaptım, hayırlısıyla yarın teste gideceğim, prof dr. teksen çamlıbel jinemed hastanesinde denedim. teksen hocanın güler yüzü rahatlığı bana çok güven verdi. ilk defa bu kadar huzurlu ve mutlu bir deneme geçirdim. umarım olumlu sonucunuda yarın alırım diye ümid ediyorum. dualarını eksik etmeyin....

hayırlı olsun denemende gebelik hiç elde edildimi

edsin merhaba bende yeni katıldım bu foruma bnm de adet günüm 6 şubattı bnde 7sinde başladım iğnelere bugünkü kontrolde herşeyin yolunda gittiğini öğrendim şu ana kadar 15 tane yumurtam olmuş muhtemelen cuma yada ctesi toplama işlemi olur dediler. bnde çok heycanlı ve meraklıyım. seninlede tedavimiz aynı başlamış sayılır burdan süreci paylaşalım birlikte sen nerde yaşıyosun tedavin nerde yaptırıyosun cnm?

Merhaba Cananyaka...ben 4 şubatta adet oldum 6sında tedavim başladı.lucrine 6sında,menogona 7 sinde başladım...ctesi kontrole gittim daha yeni 3 tne yumurtam vardı.bugün de gideceğim bakalım ne olacak...ben de heyecanlı ve meraklıyım...

Kızlarr Benim ilki negatif çıkmıştı.Doktor 2,3 ay sonra dedi.
Maddi anlamda malesef şuan mümkün değil,bende devlete gidiyim diyorum.
Fakat

1- Doktor bizi kale almazlar her işlemi bastan alırlar dedi
2-Transferde tanıştığım bayan.Burdan rapor alırsan eğer direk tüpe baslarsın çünkü ilki başarısız

Bilgisi olan varmı

Birde Flulemden haberi olan varmı?

girmeye fırsat bulamadım ayy hemencik ilerlemiş, okumaya yetişemedim ya :))

yeni bebiş haberlerimizin hepsi hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin, tamamına erdirsin inşallahhh

bende cumartesi bebişimin kalp atışlarını duydum. duydum duymasına ama hala inanamıyorum. o kadar tuhaf bişey ki.

rahim içi kanamalarım azalmış doktor 10 gün daha çok dikkat etmen gerekiyor dedi. elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum. bu

arada mide bulantılarım hala devam ediyo :( tabi bunada çook şükürrrr:21::21:

Back