Benide aranıza alırmısınız
Bu benim ilk mesajımmm
8 yıllık evliyim 1 kez aşılamam 3 tüp bebek denemem var
4 denemeye birkaç gün içinde başlayacağım sayıları yazmak çok kolay ama ben 6 yıldır tedavi görüyorum yaşadığım yıkımlar tarif edilmez hep olmadı sonucunuz negatif bunlar duymak beni her seferinde öldürdü ömrümden ömür gitti çok yorgunum bana kalsa mücadeleyi bırakırdım ama eşim çok istiyor sırf onun için son birkez daha şansımı deneyeceğim
kızlarrrrrrrrrr sanırım bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmhamileyimmmmmmmmmmmm
idrar testinde silik çıktı yarın kan tahlilim var inşallahh yarın dahada kesinlesecekkkkkkkkk
Laracım,hayırlı olsun!!! Hamilesin!!
Seni çoktan takim ediyorum ama forumda birşey yazmıyordum. Senin için çok çok sevindim
Ben de senin gibi Gelecek Tüp Bebekte tedaviye başladım bu sefer
Hayırlı olsun arkadaşım. kaçıncı denemen bu,? İNŞALLAH hayırlısıyla olur.. günler geçmek bilmiyo gerçekten. bi belirti falan varmı sende ?
kızlarrrrrrrrrr sanırım bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmhamileyimmmmmmmmmmmm
idrar testinde silik çıktı yarın kan tahlilim var inşallahh yarın dahada kesinlesecekkkkkkkkk
sanada hayırlı olsun arkadaşım 2 aşılama denemm var buda ilk tüp denemm karnım,beli,karın altım ve kasıklarım ağrıyor,göğüslerim sancıyor,su gibi akıntım var,yüzümde sivilce oldu galiba adet olacağım gögüs ve kasık ağrılarım yumurtanın son büyüme aşamasından beri devam ediyor adet tarihim geçen ay 16sı idi test tarihimde bu ayın 16sı adetim 1-2 gün öne atardı bakalım ne olacak allah sabır versin bize:13:
sanada hayırlı olsun arkadaşım 2 aşılama denemm var buda ilk tüp denemm karnım,beli,karın altım ve kasıklarım ağrıyor,göğüslerim sancıyor,su gibi akıntım var,yüzümde sivilce oldu galiba adet olacağım gögüs ve kasık ağrılarım yumurtanın son büyüme aşamasından beri devam ediyor adet tarihim geçen ay 16sı idi test tarihimde bu ayın 16sı adetim 1-2 gün öne atardı bakalım ne olacak allah sabır versin bize:13:
canlarımmm çok teşekkür ederim
bugün 8. günümdü 31 inde transferim olmuştu
çıkmayadabilirdi bende erken davrandığımın farkındayım ama allaha şükür idrar testinde silikte olsa çizgim çıktı
tabi kesin sonucu yarın kan tahlilim verecek hemen hemşireleri aradım ve yarın gel kanda bakalım dediler normalde test tarihim cumartesiydi
hayırlısı bakalım yarın inşallahhh daha çok sevinicemm
Lara tekrar hayırlı olsun inşallah..seninle aynı gün transfer yapılmış benimde 31 nde yapıldı..sende nasıl belirtiler oldu biraz anlatırmısın
canlarımmm çok teşekkür ederim
bugün 8. günümdü 31 inde transferim olmuştu
çıkmayadabilirdi bende erken davrandığımın farkındayım ama allaha şükür idrar testinde silikte olsa çizgim çıktı
tabi kesin sonucu yarın kan tahlilim verecek hemen hemşireleri aradım ve yarın gel kanda bakalım dediler normalde test tarihim cumartesiydi
hayırlısı bakalım yarın inşallahhh daha çok sevinicemm
kardelenst o sivilceler hiic canini sikmasin ben 11 haftalik hamileyim sivilcelerim olustu bendede hep adet öncesi cikardi ama gebelikte ergenlik dönemindeki gibi sivilcelenme oluyormus dr. öyle söyledi. korkmana gerek yok insallah iyi haber alirsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Sağol.. Hayırlısıyla olur inşallah.. benimde bel ağrım var biraz ama göğüslerim pek sızlamıyo. arada bir kasıklarım ağrıyor o kadar. fitil kullandığım için akıntımın olup olmadığını pek anlayamıyorum. 16 şubat test günüm. Beklemek gerçekten çok zor. İnşallah hayırlı haberler veririz. Rabbim bu yolda olanların emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?