• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

hepinizi gönülden tebrik ediyorum rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin :emir_bebek:dualarınızı bizlerden esirgemeyin bizlerde sizler gibi mutlu haberlerimizi paylaşalım burda inşallah rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Lara tekrar hayırlı olsun inşallah..seninle aynı gün transfer yapılmış benimde 31 nde yapıldı..sende nasıl belirtiler oldu biraz anlatırmısın

ay çok sevindim cnm, hadi gözün aydın. maşallah, maşallahhhh.

darısı başımıza kızlar :)

çok sağolun allah razı olsun allah isteyen herkese versin inşallahhh:49::49::49::nazar::nazar:

Son düzenleme:
merhaba, ikinci aşılama tedavimde yumurta gelişimi olmaması nedeniyle tedavim iptal edilmişti, fakat nasılsa o ay hamile kaldım. sonrasında bebeğimin kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj oldum ve şu an bekleme sürecindeyim. Hamile kalmadan önce üçüncü bir aşılama tedavisi için kendimi hazırlamıştım, ancak bebeğimi kaybedince o kadar yıprandım ki şu an direkt tüp bebeğe geçmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. aslında kafam çok karışık. benim durumumda biri için hangisi daha uygun. aşılama mı? yoksa tüp bebek mi? fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebkler versin hamilelere hayırlı doğumlarr inşallahhh

hayırlı olsun cnm:):)
benden bir gün önce transfern olmuş.yarın bende mi yapsam aceba???ben çokkk korkuyorum ..........

Son düzenleme:
amin inşallah arkadaşım ben pazartesi-salı test yaptırayım diyorum dayanamayacağım:18: fitil diye crinone jelden bahsediyorsun galiba :53:

ben progestan kapsul kullanıyorum. ama test günüme kadar beklicem. gecen defa 7. gün kanamam oldu. idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıkmıştı ama sonunda kimyasal gebelik olmuş doktor ilaçlara son verdi ve bitti. ikinci çizgide o sebepten ötürü çıkmış oyuzden bu defa son günüme kadar sabırla beklicem inşallah:16:

kizlar hamileyiimmmmm , bhcg 77 cikti :8::8::nazar::nazar:

allahim her dileyenin muradini kabul etsin insallah...............

cok sevindim valla... neden mi? namaz kiliyorum demissin. bende transfer gununden beri birakmadim namazi. burada kimse egilmeyin falan diyince icimde vesveseler dolaniyordu. seninde namaz kildigini okuyunca dedim eger ceylo hamis kalirsa namaz kilmanin bi tehlikesi yok. cok sukurrrr.

Allah tamamina erdirsin canim. hic birakmasin seni.

cok sevindim valla... neden mi? namaz kiliyorum demissin. bende transfer gununden beri birakmadim namazi. burada kimse egilmeyin falan diyince icimde vesveseler dolaniyordu. seninde namaz kildigini okuyunca dedim eger ceylo hamis kalirsa namaz kilmanin bi tehlikesi yok. cok sukurrrr.

Allah tamamina erdirsin canim. hic birakmasin seni.

sagol canim allah cümlemizin dualarini kabul etsin, hic vesveselere kapilma, yavas yavas kil namazini

canım oturarak mı kıldın yoksa baya normal namazını kıldın mı??

normal kiliyorum canim ama karnimi kasmadan yavas kalktim hep

amiiin canim insallah :) 4. ve 5. gün benim icin felaketti , hem agladim hem güldüm, 2 gündürde cok sakindim olursa olur dedim rabbim tamamina erdirir insallah

gerçekten de psikolojisi çok değişken oluyo insanın.bende bu güne kadar bi panik bi stres...ama bugün ne oldu bilmiyorum ama çok iyiym maşallh.olursada olmazsada hayırlısı....

arkadaşlar merhaba. uzun süredir yazamıyordum ancak takipteydim. hamile olan arkadaslarımla o heyecanı yasadım :16:
zor bir sürec geciriyorum bu ara. sürekli ağlıyorum uykularımda rahat değilim. siteye bile yazmaya halim yoktu okuyordum ancak ağlıyarak sürekli. bizim topiğimiz masallah ne çok hamiş çıkarıyor ben bunu bile bile ilk olumsuz yorumda baslıyorum..... eşimde yasakladı bir ara girmemi zaten :14:

durucuğum canım emin ol ne diyeceğimi bilemiyorum hayrımız buymuş demekki, zor olduğunun öyle farkındayımki...içim çok acıfdı okuduğumda. ama ya sakat bir yavrun olsaydı... biz hayrımızın ne olduğunu bilemiyoruzki.

içinde bulunduğumuz durumlara üzülürken bazen yeni acılarla sınanıyoruz.......

erken test yapıp üzülen arkadaslarım inş.ciciş sonuçlar tam vaktinde gelecek biz burda bekliyoruz :16:

gün sayanlar da takibimde. akşamları şu arkadas da hamileymiş bu da diyerek eşime sayıklıyorum yorumları :16: heyecan oluyor umut oluyor evimize :emir_bebek:

gecen ay basladığım ilk tüp bebek tedavim yumurtalarımın gelişememesi nedeniyle iptal olmuştu. subat adetimin 2.günü bugün ve kontrolüm vardı. gecen ay sadece kalçadan MENEGON İĞNE kullanmıştım.
bu cumartesiye kadar akşam 19:00 da hepsi göbekten
menegon 2 toz bir su
puregon 225
lucrin 5ml.
az önce vurdum kendime. menegonu biraz döktüm yere inş.birsey olmaz eksik vuruldum yani. hepsini sağdan vurdum 2-3 cm.ara ile aynı saatte. dularınızı bekliyorum arkadaslarım bu cumartesi saat 10:00da muayenem var, bakalım bu kez gelişecekmi yumoşlarım :5:

arkadaşlar merhaba. uzun süredir yazamıyordum ancak takipteydim. hamile olan arkadaslarımla o heyecanı yasadım :16:
zor bir sürec geciriyorum bu ara. sürekli ağlıyorum uykularımda rahat değilim. siteye bile yazmaya halim yoktu okuyordum ancak ağlıyarak sürekli. bizim topiğimiz masallah ne çok hamiş çıkarıyor ben bunu bile bile ilk olumsuz yorumda baslıyorum..... eşimde yasakladı bir ara girmemi zaten :14:

durucuğum canım emin ol ne diyeceğimi bilemiyorum hayrımız buymuş demekki, zor olduğunun öyle farkındayımki...içim çok acıfdı okuduğumda. ama ya sakat bir yavrun olsaydı... biz hayrımızın ne olduğunu bilemiyoruzki.

erken test yapıp üzülen arkadaslarım inş.ciciş sonuçlar tam vaktinde gelecek biz burda bekliyoruz :16:

gün sayanlar da takibimde. akşamları şu arkadas da hamileymiş bu da diyerek eşime sayıklıyorum yorumları :16: heyecan oluyor umut oluyor evimize :emir_bebek:

gecen ay basladığım ilk tüp bebek tedavim yumurtalarımın gelişememesi nedeniyle iptal olmuştu. subat adetimin 2.günü bugün ve kontrolüm vardı. gecen ay sadece kalçadan MENEGON İĞNE kullanmıştım.
menegon 2 toz bir su
puregon 225
lucrin 5ml.
az önce vurdum kendime. menegonu biraz döktüm yere inş.birsey olmaz eksik vuruldum yani. hepsini sağdan vurdum 2-3 cm.ara ile aynı saatte. dularınızı bekliyorum arkadaslarım bu cumartesi saat 10:00da muayenem var, bakalım bu kez gelişecekmi yumoşlarım :5:

allah yardımcın olsun arkadaşım.bu işin her aşaması zor.inşallah sonu mutlu biter hepimiz için.......

menegon 2 toz bir su
puregon 225
lucrin 5ml.
az önce vurdum kendime. menegonu biraz döktüm yere inş.birsey olmaz eksik vuruldum yani. hepsini sağdan vurdum 2-3 cm.ara ile aynı saatte. dularınızı bekliyorum arkadaslarım bu cumartesi saat 10:00da muayenem var, bakalım bu kez gelişecekmi
yumoşlarım :5:

Canim insallah yumoslarina kavusursun cnm, darisi hepimizin basinaa. Aminnnnnn

gerçekten de psikolojisi çok değişken oluyo insanın.bende bu güne kadar bi panik bi stres...ama bugün ne oldu bilmiyorum ama çok iyiym maşallh.olursada olmazsada hayırlısı....

Ya bende de feci bir unutkanlik basladi, bu olayla alakalimi bilmem ama cok sorun oluyor,ozellikle isyerinde ;((

menegon 2 toz bir su
puregon 225
lucrin 5ml.

Tedavin hayirli olsun hayirla sonuclansin Insallah. Bol Bol dua et insallah büyürler yumoslarin igneleri hergün ayni saatte düzenli yapman gerekiyor. Rabbim yüzünü güldürsün hayirli haberlerini bekliyoruz. iyiaksamlar

merhaba, ikinci aşılama tedavimde yumurta gelişimi olmaması nedeniyle tedavim iptal edilmişti, fakat nasılsa o ay hamile kaldım. sonrasında bebeğimin kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj oldum ve şu an bekleme sürecindeyim. Hamile kalmadan önce üçüncü bir aşılama tedavisi için kendimi hazırlamıştım, ancak bebeğimi kaybedince o kadar yıprandım ki şu an direkt tüp bebeğe geçmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. aslında kafam çok karışık. benim durumumda biri için hangisi daha uygun. aşılama mı? yoksa tüp bebek mi? fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Bence asilama yaptirma direk tüp bebek dene sonucta bir gebelik elde edilmis tüp bebekte ilk denemende iyi sonuc alma ihtmalin yüksek ayrica asilamada yumurta ve embryo kalitesi görülemiyor ama tüp bebekte elde edilen embryolarin en kalitelisini transfer ediyorlar. Rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin

Back