• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Benide aranıza alırmısınız

Bu benim ilk mesajımmm

8 yıllık evliyim 1 kez aşılamam 3 tüp bebek denemem var

4 denemeye birkaç gün içinde başlayacağım sayıları yazmak çok kolay ama ben 6 yıldır tedavi görüyorum yaşadığım yıkımlar tarif edilmez hep olmadı sonucunuz negatif bunlar duymak beni her seferinde öldürdü ömrümden ömür gitti çok yorgunum bana kalsa mücadeleyi bırakırdım ama eşim çok istiyor sırf onun için son birkez daha şansımı deneyeceğim

Merhaba, aaytnn! Umarim bu sefer hayirli olur ve hamile kalirsin!:49:
Ben de tedaviye yeni başladım, bizim durumlar benziyor, ben de 8 yıllık evliyim ve 6 yıl tedavi görüyorum, 4 defa tüp bebek denedim (2 defa negatif, 2 defa pozitif ama malesef düşük oldu). Ben de çok çok yoruldum, son 1 yıl bu konuyu konuşmak bile istemedim, ancak eşim beni ikna etti ve sırf onun için son defa deneyeceğim ve açıkcası umudum çok bu sefer, sanki kesin hamile olacağım ve hamilelik çok güzel geçecek, hiç korkum yok.
Tedaviye başladım ve şubatın sonunda transfer olacak inşallah, çok bekliyorum!:52:
Siz tedaviye başladınız mı?

kızlarrrrrrrrrr sanırım bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hamileyimmmmmmmmmmmm

idrar testinde silik çıktı yarın kan tahlilim var inşallahh yarın dahada kesinlesecekkkkkkkkk:49::49::49:

Laracım,hayırlı olsun!!! Hamilesin!!:49:
Seni çoktan takim ediyorum ama forumda birşey yazmıyordum. Senin için çok çok sevindim:46:
Ben de senin gibi Gelecek Tüp Bebekte tedaviye başladım bu sefer

Laracım,hayırlı olsun!!! Hamilesin!!:49:
Seni çoktan takim ediyorum ama forumda birşey yazmıyordum. Senin için çok çok sevindim:46:
Ben de senin gibi Gelecek Tüp Bebekte tedaviye başladım bu sefer

canım benim inşallahh sende güzel haberini burda hepimizle paylaşırsın hayırlı olsun allah muradını versin inşalahhhh

sende listeye ismini yazdır canm

Kızlar dün yaptığım yanlışı biliyorsunuz transferden 7 gün sonra gidip test yaptım,tabi yıkım negatif sonucu öğrendikten sonra..Dün eşim dr u arayıp benden gelen hafif lekeleri ve sol tarafımda çok sık olmayan ani batmaları sormuş,tabi kızmış neden bu kadar erken bakıldı diye..Aklınızda olsun dr aynen şunu söylemiş 3.gün transfer edilen embriyo 9.günde 5.gün transfer olan embriyo 8.günde tam anlamıyla tutunuyormuş,yani kanda hemen gözükmezmiş.Gerçi 6 yıldır bu yollardan çok geçmiş biri olarak,her seferinde acemice davranmak benim yanlışım.. Birşey daha transfer edilen günü saymıyorlarmış,bir sonraki günü alıyorlarmış...31.01.12 de olan transferimin daha bugün 8.günü.

Duru arkadaşım Allah her sıkıntıdan sonra mutlaka bir sevinç yaşatır..Dilerim en kısa zamanda üzüntün sevince döner.
Lara ve diğer hamilelik haberi alan arkadaşlarım inşallah sağlıklı bir gebelik yaşar sağlıkla kucaklarınıza alırsınız..Amin

Hayırlı haberi alan sevgili anne adayları sizlerin duası daha çabuk kabul oluyor ne olur bizlerden duanızı esirgemeyin..

Hayırlı olsun arkadaşım. kaçıncı denemen bu,? İNŞALLAH hayırlısıyla olur.. günler geçmek bilmiyo gerçekten. bi belirti falan varmı sende ?

sanada hayırlı olsun arkadaşım 2 aşılama denemm var buda ilk tüp denemm karnım,beli,karın altım ve kasıklarım ağrıyor,göğüslerim sancıyor,su gibi akıntım var,yüzümde sivilce oldu galiba adet olacağım gögüs ve kasık ağrılarım yumurtanın son büyüme aşamasından beri devam ediyor adet tarihim geçen ay 16sı idi test tarihimde bu ayın 16sı adetim 1-2 gün öne atardı bakalım ne olacak allah sabır versin bize:13:

durucum allah yardimicin olsun ama üzme kendini rabbim tezzamanda tekrar nasip etsin. insallah en kisa zamanda tekrar mutlulugunu paylasiriz inanki burdaki herkesin sevincide hüznüde sanki kendimin gibi geliyor bana birbirmizi görmesekte birbirimiz icin sevinip üzülüyoruz.Allaha emanet ol

sanada hayırlı olsun arkadaşım 2 aşılama denemm var buda ilk tüp denemm karnım,beli,karın altım ve kasıklarım ağrıyor,göğüslerim sancıyor,su gibi akıntım var,yüzümde sivilce oldu galiba adet olacağım gögüs ve kasık ağrılarım yumurtanın son büyüme aşamasından beri devam ediyor adet tarihim geçen ay 16sı idi test tarihimde bu ayın 16sı adetim 1-2 gün öne atardı bakalım ne olacak allah sabır versin bize:13:

kardelenst o sivilceler hiic canini sikmasin ben 11 haftalik hamileyim sivilcelerim olustu bendede hep adet öncesi cikardi ama gebelikte ergenlik dönemindeki gibi sivilcelenme oluyormus dr. öyle söyledi. korkmana gerek yok insallah iyi haber alirsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

canlarımmm çok teşekkür ederim
bugün 8. günümdü 31 inde transferim olmuştu
çıkmayadabilirdi bende erken davrandığımın farkındayım ama allaha şükür idrar testinde silikte olsa çizgim çıktı

tabi kesin sonucu yarın kan tahlilim verecek hemen hemşireleri aradım ve yarın gel kanda bakalım dediler normalde test tarihim cumartesiydi
hayırlısı bakalım yarın inşallahhh daha çok sevinicemm:16:

Sağol.. Hayırlısıyla olur inşallah.. benimde bel ağrım var biraz ama göğüslerim pek sızlamıyo. arada bir kasıklarım ağrıyor o kadar. fitil kullandığım için akıntımın olup olmadığını pek anlayamıyorum. 16 şubat test günüm. Beklemek gerçekten çok zor. İnşallah hayırlı haberler veririz. Rabbim bu yolda olanların emeklerini boşa çıkarmasın inşallah... :16:

çıkmayadabilirdi bende erken davrandığımın farkındayım ama allaha şükür idrar testinde silikte olsa çizgim çıktı

tabi kesin sonucu yarın kan tahlilim verecek hemen hemşireleri aradım ve yarın gel kanda bakalım dediler normalde test tarihim cumartesiydi

Lara tekrar hayırlı olsun inşallah..seninle aynı gün transfer yapılmış benimde 31 nde yapıldı..sende nasıl belirtiler oldu biraz anlatırmısın

Lara tekrar hayırlı olsun inşallah..seninle aynı gün transfer yapılmış benimde 31 nde yapıldı..sende nasıl belirtiler oldu biraz anlatırmısın

arkadaşlarrrr hepinize çok teşekkür ederimmm:48:

HDCEMRE canım benim belirtilerim adet sancısı gibi sancılar oluyordu göğüslerimde ağrı yok ama birkaç kez sanki damar çekilmesi gibi ince sızılar oldu halada göğüslerim çok ağrımıyor çok hafif dokununca uçları acıyor
ama ben bu belrtilere çok takılmamaya çalıştım çünkü crinone jel kullanıyoruz hepimiz bu jel bunları yapıyormuş zaten

Son düzenleme:

ay çok sevindim cnm, hadi gözün aydın. maşallah, maşallahhhh.

darısı başımıza kızlar :)

kardelenst o sivilceler hiic canini sikmasin ben 11 haftalik hamileyim sivilcelerim olustu bendede hep adet öncesi cikardi ama gebelikte ergenlik dönemindeki gibi sivilcelenme oluyormus dr. öyle söyledi. korkmana gerek yok insallah iyi haber alirsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

sağol arkadaşım napayım adet öncesi sivilcelenirimde ondan beklemek çooooooook zor of yaaaaaaaa karmakarışığım:35:

Sağol.. Hayırlısıyla olur inşallah.. benimde bel ağrım var biraz ama göğüslerim pek sızlamıyo. arada bir kasıklarım ağrıyor o kadar. fitil kullandığım için akıntımın olup olmadığını pek anlayamıyorum. 16 şubat test günüm. Beklemek gerçekten çok zor. İnşallah hayırlı haberler veririz. Rabbim bu yolda olanların emeklerini boşa çıkarmasın inşallah... :16:

amin inşallah arkadaşım ben pazartesi-salı test yaptırayım diyorum dayanamayacağım:18: fitil diye crinone jelden bahsediyorsun galiba :53:

canım çok geçmiş olsun ALLAH ın takdiri inan ne yazacagımı bilmiyorum rabbim tez zamanda saglıklı bir bebiş kucagına almayı nasip etsin k.i.b zor ama yinede moralini yüksek tutmaya çalış arkadaşım sen güçlü bir insansın ve tekrar başarıcaksın inşallah:54:

hepinizi gönülden tebrik ediyorum rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin :emir_bebek:dualarınızı bizlerden esirgemeyin bizlerde sizler gibi mutlu haberlerimizi paylaşalım burda inşallah rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebkler versin hamilelere hayırlı doğumlarr inşallahhh

Back