• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

kızlar kasık ağrılarına pregosteron sebep olabilir mi karmaşık duygulardayım bazen mercimeğim benimle bazende dünden beri su gibi akıntım var beni bıraktı diye düşünüyorum 4. günüm bugün benm gibi hisseden var mı?:5:

canım bende crinone jel kullanırken kasık ağrım ve akıntım oluyodu ve hala aynı şeyleri yaşıyorum merak etme :1::1:

kızlar kasık ağrılarına pregosteron sebep olabilir mi karmaşık duygulardayım bazen mercimeğim benimle bazende dünden beri su gibi akıntım var beni bıraktı diye düşünüyorum 4. günüm bugün benm gibi hisseden var mı?:5:

canım eğer crınone jel kullanıyorsan ağrıların ondan da olabilir
prespektüsünde yazıyor zaten sancı- ağrı göğüs ağrısı yapabileceği
bende de su gibi akıntı var ama sanırım bu jelden kaynaklanıyor arada bir ılık ılık su gibi gidiyor ama allah korusun bebek gitse benim ilk günden beri var bu akıntı şimdiye kadar biterdi bugün 8. günüm hala devam ediyor

canım bende crinone jel kullanırken kasık ağrım ve akıntım oluyodu ve hala aynı şeyleri yaşıyorum merak etme :1::1:

canım eğer crınone jel kullanıyorsan ağrıların ondan da olabilir
prespektüsünde yazıyor zaten sancı- ağrı göğüs ağrısı yapabileceği
bende de su gibi akıntı var ama sanırım bu jelden kaynaklanıyor arada bir ılık ılık su gibi gidiyor ama allah korusun bebek gitse benim ilk günden beri var bu akıntı şimdiye kadar biterdi bugün 8. günüm hala devam ediyor

teşekkürler kızlar biraz içim rahatladı daha benim çoooooook günüm var sonuç için bu hafta evdeyim işten raporluyum kafamda kurmamaya çalışıyom ama maalesef olmuyor keşke bir alet olsa şu an içimizi görebilsek ne iyi olurdu:52::52:

teşekkürler kızlar biraz içim rahatladı daha benim çoooooook günüm var sonuç için bu hafta evdeyim işten raporluyum kafamda kurmamaya çalışıyom ama maalesef olmuyor keşke bir alet olsa şu an içimizi görebilsek ne iyi olurdu:52::52:

arkadaşım transferin olalı 4. gününmü?
eğer öyleyse benimde aynı...
ne güzel aynı günde demekki!! merak etme canım aynı sıkıntılar benimde var
bol bol su içiyorum..belimdede ara ara dürtmeler var.. birde ayaklarım çok üşüyorr..
belirtilerim benim bu kadar hayırlısıyla RABBİM bize nasip eder.. İNŞAALLAHHHH
EVİN İÇİNDE DOLAŞIP DURUYORUM HEYECANDAN...:)

kızlar bnm de transferim oldu çarsamba günü 6.günümdeyim ve pazartesi de test günüm çok heycanlıyım inş hepimiz hamileyizdir...bende o jelden kullanıyorum ve dedginz belirtilerin hepsi var bndede.zaten belirti istersek çok bnde alt karında şişlik ve batmada var ama kkısmmet bakalım hayırlısı az kaldı zaten

güllümmmm zaman geçmiyor canım yaaaa cuma nesıl gelecek bilmiyorummmm

valla akşamları iş çıkışı eve gidiş yolunu değiştiriyorum eczanenin önünden gitmiyorum:9: yoksa dayanamayıp test alırım diye yapmak istemiyorum çünkü

gel cuma gelll
laramm cnm pozitifi gördükten sonra zaman hiç geçmiyecekk bu seferrrr minniği görebilmek için bekliyeceksin inşallah sakın sakın test yapma ben 8. gün negatif gördüm idrardaaa 12. kanda pozitif kanda gördüğümde şok olmuştum düşünsene kendimi nasıl negatife hazırlamışım:ssz::ssz::ssz::ssz:

kızlar böle seyler dusunup canınızı sıkmayın karın agrıları sancılar olur ılk uc ay bol bol dınlenmek ııı gelıo kendınızı fazla yormayın bırakın 2-3 hafta hersey dagınık kalsın hepınızın ınş hersey gönlünce olurr dualrım sızınlee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

arkadaşım transferin olalı 4. gününmü?
eğer öyleyse benimde aynı...
ne güzel aynı günde demekki!! merak etme canım aynı sıkıntılar benimde var
bol bol su içiyorum..belimdede ara ara dürtmeler var.. birde ayaklarım çok üşüyorr..
belirtilerim benim bu kadar hayırlısıyla RABBİM bize nasip eder.. İNŞAALLAHHHH
EVİN İÇİNDE DOLAŞIP DURUYORUM HEYECANDAN...:)

cumartesi oldu transferim senin ne zaman test günü 16sı dedi dr ama ben dayanamam gibi geliyor senn ne zaman:52:

benim bugun 12. günüm ağrısından dokunamadığım göğüslerimin acısı dün kesildi bende üzüldüm neden böyle oldu diye ağrıdıkça bebeğim benimle gibi geliyordu şimdi hiç ağrı hassasiyet yok neden böyle olmuş olabilirki?

bugun 12. günüm ağrısından dokunamadığım göğüslerimin acısı dün kesildi bende üzüldüm neden böyle oldu diye ağrıdıkça bebeğim benimle gibi geliyordu şimdi hiç ağrı hassasiyet yok neden böyle olmuş olabilirki? test yapmadınızmı 12 gün demişsiniz

benim bugun 12. günüm ağrısından dokunamadığım göğüslerimin acısı dün kesildi bende üzüldüm neden böyle oldu diye ağrıdıkça bebeğim benimle gibi geliyordu şimdi hiç ağrı hassasiyet yok neden böyle olmuş olabilirki?

test yapmadınızmı 12 gün demişsiniz

Ben aranıza yeni katıldım. Ben de bu ay 2. tüp denememi yaptırdım. Bugün 11. günümdeyim. perşembe günü test günüm.. Benim pek belirtim yok.. İçimden bir ses hep tutmadığını söylüyor. İnşallah yanılıyorumdur..

yahu kızlar sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor, birini okuyorum cvp verecekken öbürüne geçiyorum derken bi baktım uzamış gitmiş.
ben işyerindeyim, yetişemiyorum yav :) işlerimi de aksatmam gerek.
herkese tek tek yazacaktım ama ben :(

Kocaman bir 0 sıfırmış..yani negatif..çok kötü oldum..sizce çok mu acele ettim transfer gününü saymazsak 7 sayarsak 8.gün...off offf

Allah büyük diyecek birşeyim yok,hayır olan ne ise o olsun..

Moralini bozma şu anda senin ihtiyacın olan moral inşallah bi kaç gün sonra iyi haberi alacaksın

iyi aksamlar kizlar, büyük gün geldi , yarin 11. gün kan tahlili var, bana dua edin :52::53::18:

dualarım sennle cnm.inşallah pozitif sonuçla gelirsin topiğe bizede umut olursun...
cumartesi günü bende test yaptırmaya kara verdm.10. gün...korkmuyorda değilim:(off off

Back