2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

insallah canim, sanci olarak kesinlikle birsey hissetmiyorum ama bir haftadir ara ara kan sekerim cok düsüyor ve cok bitkinim , hortlak gibi dolaniyorum , cokta kafami yormuyorum artik olursa olur allahin izniyle ama heyecan var tabiki offf offf :)

[/QUOTE]

HAMİŞLER GİDEREK ÇOĞALIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SÜPER BİR LİSTE [/QUOTE]

kızlar bu listeye benide eklermisiniz.

problem : yumurtalıklarımda kist vardı her ikisinde de, ameliyat oldum.
tüp bebek denemesi yapılacak olan yer : zeynep kamil hastanesi
kaçıncı deneme : ilk
ne zaman : şubat adetinde (haftaya inş :) )
ne kadar : şuan ödeme yapılmadı ama tahmini, ilçlar hariç 470 tl sanırım, bilmiyorum henüz :)

Oncelİkle hamile arkaslari tebrik ediyorum.Allah bebeklerinizi sağlıklı bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsin.fsh degeri yüksek olup da hamile kalan var mı arkadaslar fsh degerleriniz kaçtı? Bir de Ankara Timur Gurgan i önerir mısınız? Ben hala kararsızım

dualarım sennle cnm.inşallah pozitif sonuçla gelirsin topiğe bizede umut olursun...
cumartesi günü bende test yaptırmaya kara verdm.10. gün...korkmuyorda değilimoff off

Kizlar insallah sonuclariniz pozitif cikar, guzel mutlu haberler bekliyoruzz, bizlere de umut vermeniz dilegiylee kizlar..

Keske calismak zorunda olmasaydik, ben simdiden nasil izin alicam diye tedirginim ;(

Cnm ben kist icin yaklasik iki yil tedavi gordum, en az 8-10 doktora gittim, ozele,devlete vs.. Dogum kontrol haplari kistlerin buyumesini onler ama asla yok etmez, sende kistin kaybolmus olmasi ; regl donemlerinde kist kendiliginden buyur yada yok olur,bu durumda kullanilan ilaclara baglanir ama degil, cunku ben 7-8 ay kullandiktan sonra biraktirmisti doktorum sonraki bir yil hic kullanmadim ve kontrollerde bazen yok oldugunu bazende baya buyudugunu gorduk.
Kisacasi sonunda ameliyat oldum,her iki yumurtaligimda da kist vardi ve baya buyuktu, 4 ay once ameliyat oldum,bebek olmayinca doktorum tup bebek dedi,boylece bu yola bende girmis oldum...

durucummm bugün ultrason kontrolün vardı senin.. inşallahhhh iyi haberlerle dönersin arkadaşım..bize gelişmeleri yazmayı unutma

Canım iyi haber vermeyi çok isterdim ama olmadı, perşembe alacaklar bebisimi. Hayirlısı böyleymiş demekki, sizde sakın moralinizi bozmayın, herkesin farklı sonuçta. Umarım bebisleriniz sağlıklı büyür.

çok geçmiş olsun duru..allahım hayırlısını nasip etsn hepimiz için.

kızlar bişi sorucam biraz saçma ama psikolojik olmadıı kesin.benm bu gün göğs uçlarım koyulaşmaya başlamış.aldıımız hormanlardan mı dersiniz???bi fikri olan.......

Benide aranıza alırmısınız

Bu benim ilk mesajımmm

8 yıllık evliyim 1 kez aşılamam 3 tüp bebek denemem var

4 denemeye birkaç gün içinde başlayacağım sayıları yazmak çok kolay ama ben 6 yıldır tedavi görüyorum yaşadığım yıkımlar tarif edilmez hep olmadı sonucunuz negatif bunlar duymak beni her seferinde öldürdü ömrümden ömür gitti çok yorgunum bana kalsa mücadeleyi bırakırdım ama eşim çok istiyor sırf onun için son birkez daha şansımı deneyeceğim

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bende 2. tüp bebek denememi 4.şubatta yaptım. sabırsızlıkla ve umutla bekleyenlerdenim. Dilerim ALLAH hepimizin kalbine gönlüne göre verir. Arkadaşlar göbekten iğne kullanan varmı aranızda. benim dün yaptıgım iğne göbeğimi mosmor yaptı. korkuyorum iğne kullanan varmı sizdede öyle oluyormu

canım 4 şubatta başladın mı yoksa transfer mi oldun? iğne ile ilgili aynı durum bende oldu.. hatta bayağı kan geldi.. damara denk geldiği içinmiş.. senin de öyle olmuş yada cildin hassas.. doktora sordum kalem iğnelerde anlayamazsın ama eğer şırınga şeklindeyse vurmadan önce geriye hafif çekersen içerden kan gelmezse damara denk gelip gelmediğini anlayabilirsin dedi.. normal bir durum yani başka topikteki arkadaşların bazılarının teni çok hassas olduğundan her vurduklarında morluk oluyormuş..

canım allah sana ve ailene sağlık versin sıkma canını herşeyin hayırlısı

4şubatta transferim oldu. 16 şubat gebelik test tarihim. bu 2. tüp denemem. dondurulmuş embriyo ile denedik. doktorumu arayıp sordum bazen olabiliyormuş. ilk denememdede olmuştu ama dün yaptıgım iğnenin yeri baya morardı.hazır kalem iğne iğnem.iğne bittikten sonra kan geldi biraz evet. cvbın için çok teşekkür ederim. ALLAHım bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun inşallah.

merhaba arkadaşım benim de 4 ünde transferim oldu 16sı benmde test tarihim nasıl gidiyor beklemek bana geçmiyor

kızlarrrrrrrrrr sanırım bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmhamileyimmmmmmmmmmmm

idrar testinde silik çıktı yarın kan tahlilim var inşallahh yarın dahada kesinlesecekkkkkkkkk

Durulife moralini bozma sakın, demek ki Rabbim böyle istedi..
Hakkında böyle hayırlı gördü..
İnş bir dahaki sefere..

Arkadaşlar tebrik ederim, darısı bizim başımıza inş.
Bizler için de bolbol dua edin..
ve hamileyim haberi alan topikten kaçmasın..
ara sıra gelin, moral olun bize de ..

durummm çok üzüldüm ne desem boş RABBİM hemen yerini doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…