kizlar hamileyiimmmmm , bhcg 77 cikti
allahim her dileyenin muradini kabul etsin insallah...............
ayyy, bugün yine çok güzel haberler alıyorum. tebrik ediyorum canım, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaarrr... canlarım hepinizi çok seviyorum, sanki yıllardır tanıyormuşum gibiyim hepinizi.. burada sevinci de üzüntüyü de beraber yaşıyoruz. yanımda olmanız daha da güç veriyor. Allahım hepimize öncelikle sağlık versin, gerisi birşekilde gelir. bebişlerimizi sağlıklı olarak büyütüp kucağımıza almak nasip etsin rabbim.
ben yarın için kendimi hazırladım, bir an önce sonuçlansın böyle beklemek daha kötü. toparlayım kendimi 2-3 ay sonra nasip olursa tekrar deneyecem. dünyanın sonu değil ya. bu yola baş koyduk yılmak yok. herşeyde vardır bir hayır, hem topiğimiz maşallah bol hamişli, her gün de güzel haberler alıyorum. tüm sonuç bekleyenler de inşallah mutlu haberler alırlar ve sağlıkla devamını getirirler. Öpüyorum hepinizi....
kızlar 7.günüm ve kanamam war yardımcı olunn lütfennnnn
kızlarrrrrrrrrr sanırım bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmhamileyimmmmmmmmmmmm
idrar testinde silik çıktı yarın kan tahlilim var inşallahh yarın dahada kesinlesecekkkkkkkkk
merhaba, aaytnn! Umarim bu sefer hayirli olur ve hamile kalirsin!
Ben de tedaviye yeni başladım, bizim durumlar benziyor, ben de 8 yıllık evliyim ve 6 yıl tedavi görüyorum, 4 defa tüp bebek denedim (2 defa negatif, 2 defa pozitif ama malesef düşük oldu). Ben de çok çok yoruldum, son 1 yıl bu konuyu konuşmak bile istemedim, ancak eşim beni ikna etti ve sırf onun için son defa deneyeceğim ve açıkcası umudum çok bu sefer, sanki kesin hamile olacağım ve hamilelik çok güzel geçecek, hiç korkum yok.
Tedaviye başladım ve şubatın sonunda transfer olacak inşallah, çok bekliyorum!
Siz tedaviye başladınız mı?
kızlaarrr... canlarım hepinizi çok seviyorum, sanki yıllardır tanıyormuşum gibiyim hepinizi.. burada sevinci de üzüntüyü de beraber yaşıyoruz. yanımda olmanız daha da güç veriyor. Allahım hepimize öncelikle sağlık versin, gerisi birşekilde gelir. bebişlerimizi sağlıklı olarak büyütüp kucağımıza almak nasip etsin rabbim.
ben yarın için kendimi hazırladım, bir an önce sonuçlansın böyle beklemek daha kötü. toparlayım kendimi 2-3 ay sonra nasip olursa tekrar deneyecem. dünyanın sonu değil ya. bu yola baş koyduk yılmak yok. herşeyde vardır bir hayır, hem topiğimiz maşallah bol hamişli, her gün de güzel haberler alıyorum. tüm sonuç bekleyenler de inşallah mutlu haberler alırlar ve sağlıkla devamını getirirler. Öpüyorum hepinizi....
kızlar 7.günüm ve kanamam war yardımcı olunn lütfennnnn
23 Ocakda Transferim oldu.4 Şubatta öğrendim NEGATİF.Çok ağladım.
Birde regli oldum, üstüne tuz biber oldu(geç kalmıştı).10 Şubatta çağırdı bakalım.
hiç belirtim yok çıldırıcam,Allahım sabır ver şubat 12 test günüm,transferim 31 0caktaydı...kullandığım jelden olsa gerek bu sabah kahverengi akıntım olmuş yine tabi akşam koyduğum jelle karışık...kızlar hiç belirtim yok,bir de dün bütün gün başım ağrıdı,regli olmadan önce hep ağrır,korkuyorum..
günaydın cnm.benmde 1 şubat transfer bende de sadece adet belirtileri var...ama çok sıkıcı bu beklemek...benm 5. gün embriyosu akşam yaptıralım diye ısrar ettm ama eşimmmm asla diyo.:)
bu erkeklere şaşıyorum yaa.senn kaçıncı gün embriyosu bide kaçtane transfer ettiler?