• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

kızlaarrr... canlarım hepinizi çok seviyorum, :16:sanki yıllardır tanıyormuşum gibiyim hepinizi.. burada sevinci de üzüntüyü de beraber yaşıyoruz. yanımda olmanız daha da güç veriyor. Allahım hepimize öncelikle sağlık versin, gerisi birşekilde gelir. bebişlerimizi sağlıklı olarak büyütüp kucağımıza almak nasip etsin rabbim.
ben yarın için kendimi hazırladım, bir an önce sonuçlansın böyle beklemek daha kötü. toparlayım kendimi 2-3 ay sonra nasip olursa tekrar deneyecem. dünyanın sonu değil ya. bu yola baş koyduk yılmak yok. herşeyde vardır bir hayır, hem topiğimiz maşallah bol hamişli, her gün de güzel haberler alıyorum. tüm sonuç bekleyenler de inşallah mutlu haberler alırlar ve sağlıkla devamını getirirler. Öpüyorum hepinizi....:54:

Durucum çok geçmiş olsun canım, burada dediğin gibi üzüntüyü de sevinci de beraber yaşıyoruz. İnşallah sonraki denememizde hayırlısıyla sağlıklı evlatlar sahibi olmayı nasip eder Rabbim. Her şer de bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek. Başına gelen bu üzücü olay belki de hayırlı işlere vesile olacaktır inşallah. Allah yardımcın olsun şimdiden

kızlaarrr... canlarım hepinizi çok seviyorum, :16:sanki yıllardır tanıyormuşum gibiyim hepinizi.. burada sevinci de üzüntüyü de beraber yaşıyoruz. yanımda olmanız daha da güç veriyor. Allahım hepimize öncelikle sağlık versin, gerisi birşekilde gelir. bebişlerimizi sağlıklı olarak büyütüp kucağımıza almak nasip etsin rabbim.
ben yarın için kendimi hazırladım, bir an önce sonuçlansın böyle beklemek daha kötü. toparlayım kendimi 2-3 ay sonra nasip olursa tekrar deneyecem. dünyanın sonu değil ya. bu yola baş koyduk yılmak yok. herşeyde vardır bir hayır, hem topiğimiz maşallah bol hamişli, her gün de güzel haberler alıyorum. tüm sonuç bekleyenler de inşallah mutlu haberler alırlar ve sağlıkla devamını getirirler. Öpüyorum hepinizi....:54:

merhaba, aaytnn! Umarim bu sefer hayirli olur ve hamile kalirsin!:49:
Ben de tedaviye yeni başladım, bizim durumlar benziyor, ben de 8 yıllık evliyim ve 6 yıl tedavi görüyorum, 4 defa tüp bebek denedim (2 defa negatif, 2 defa pozitif ama malesef düşük oldu). Ben de çok çok yoruldum, son 1 yıl bu konuyu konuşmak bile istemedim, ancak eşim beni ikna etti ve sırf onun için son defa deneyeceğim ve açıkcası umudum çok bu sefer, sanki kesin hamile olacağım ve hamilelik çok güzel geçecek, hiç korkum yok.
Tedaviye başladım ve şubatın sonunda transfer olacak inşallah, çok bekliyorum!:52:
Siz tedaviye başladınız mı?

ben pek umutsuzum ama eşim için deniyorum o çok ısrar etti gideceğim merkzi bile bu sefer o seçti bakalım hayırlısı ben bugün yaın adet görüp tedaviye başlayacağım

hangi merkeze gidiyorsun ?

Durucum seni sanırım en iyi anlayacak olanlardan biri benim, yine bir tedavi sonrasında hamilelik haberi ile dünyalar benim ve eşimin olmuştu,oysaki bilseydim sonun çok kötü olacağını ilk günden gider gebeliği sonlandırırdım,sen yine çok şanslısın çünkü erkenden drun fark etmiş oysaki benim drum yurt dışındaydı gebeliğimin 7 haftasında anlayabildiler ektopik (dış gebelik)olduğunu hayatımda çekmediğim can ağrısı çektim 7 haftalık gebelik laparoskopi ile sonlandırıldı fakat kendime gelmem 3 yılı aldı..Allahtan artık her ne verirse ne yaşatacaksa hayırla versin niyazında bulunuyorum..

Yarın sağsalim operasyonundan çıkarsın inşallah.Allah en iyisini kulları için ister emin ol ki senin için en iyisi yakındır,şerden sonra hayır gelir
Bu gece bütün dualrım seninle.Rabbim yar ve yardımcın olsun,amin

23 Ocakda Transferim oldu.4 Şubatta öğrendim NEGATİF.Çok ağladım.

Birde regli oldum, üstüne tuz biber oldu(geç kalmıştı).10 Şubatta çağırdı bakalım.

23 Ocakda Transferim oldu.4 Şubatta öğrendim NEGATİF.Çok ağladım.

Birde regli oldum, üstüne tuz biber oldu(geç kalmıştı).10 Şubatta çağırdı bakalım.

cnm sesnn adına çok üzüldüm...inan aynı şeyi yaşamaktan o kadar korkuyorumki. allah sabır ve hayır versin:(

kizlar hamileyiimmmmm , bhcg 77 cikti :8::8::nazar::nazar:

allahim her dileyenin muradini kabul etsin insallah...............

Tebrikler canım, ne güzel bu aralar hep pozitif gidiyoruz.
İnş. hep böyle devam eder..

durulife sabırlı ve maaşallah metanetli birisin...İnş herşey dilediğin gibi olur...
Her şerde bir hayır vardır. Bazen bizim şer diye gördüklerimiz hayırdır...

herkese selamlar. benim bugün trasferim var . ayın21 inde bete hcg yaptırıcam .inşallah bu sefer yüzümüz güler hayırlısyla. bu benim 5. denemem kızlar

durulife geçmiş olsun canım.allah hakkımızda hayırlısını versin. sanırım dr senin ameliyatın için benim transferimi öğleden sonraya aldı .her zaman geleceğe bak canım geçmiş yaşandı ve bitti.

hiç belirtim yok çıldırıcam,Allahım sabır ver şubat 12 test günüm,transferim 31 0caktaydı...kullandığım jelden olsa gerek bu sabah kahverengi akıntım olmuş yine tabi akşam koyduğum jelle karışık...kızlar hiç belirtim yok,bir de dün bütün gün başım ağrıdı,regli olmadan önce hep ağrır,korkuyorum..

hiç belirtim yok çıldırıcam,Allahım sabır ver şubat 12 test günüm,transferim 31 0caktaydı...kullandığım jelden olsa gerek bu sabah kahverengi akıntım olmuş yine tabi akşam koyduğum jelle karışık...kızlar hiç belirtim yok,bir de dün bütün gün başım ağrıdı,regli olmadan önce hep ağrır,korkuyorum..

günaydın cnm.benmde 1 şubat transfer bende de sadece adet belirtileri var...ama çok sıkıcı bu beklemek...benm 5. gün embriyosu akşam yaptıralım diye ısrar ettm ama eşimmmm asla diyo.:)
bu erkeklere şaşıyorum yaa.senn kaçıncı gün embriyosu bide kaçtane transfer ettiler?

günaydın cnm.benmde 1 şubat transfer bende de sadece adet belirtileri var...ama çok sıkıcı bu beklemek...benm 5. gün embriyosu akşam yaptıralım diye ısrar ettm ama eşimmmm asla diyo.:)
bu erkeklere şaşıyorum yaa.senn kaçıncı gün embriyosu bide kaçtane transfer ettiler?

Canım benim de 5.gün embriyosu 1.kalite 2 tane tranfer yapldı..bende ne adet belirtisi ne başka birşey var..Nasıl diyeyim kullandığımız jel varya vajinal olan bu sabah çamaşırımda yine o jelle birlikte gelen koyu kahverengi akıntı olmuştu..biliyorsun yazdım ben 7.gün gidip kan testi yaptım kocaman 0 çıktı

Back