hepinizi gönülden tebrik ediyorum rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsindualarınızı bizlerden esirgemeyin bizlerde sizler gibi mutlu haberlerimizi paylaşalım burda inşallah rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Lara tekrar hayırlı olsun inşallah..seninle aynı gün transfer yapılmış benimde 31 nde yapıldı..sende nasıl belirtiler oldu biraz anlatırmısın
ay çok sevindim cnm, hadi gözün aydın. maşallah, maşallahhhh.
darısı başımıza kızlar :)
allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebkler versin hamilelere hayırlı doğumlarr inşallahhh
amin inşallah arkadaşım ben pazartesi-salı test yaptırayım diyorum dayanamayacağım:18: fitil diye crinone jelden bahsediyorsun galiba
kizlar hamileyiimmmmm , bhcg 77 cikti
allahim her dileyenin muradini kabul etsin insallah...............
cok sevindim valla... neden mi? namaz kiliyorum demissin. bende transfer gununden beri birakmadim namazi. burada kimse egilmeyin falan diyince icimde vesveseler dolaniyordu. seninde namaz kildigini okuyunca dedim eger ceylo hamis kalirsa namaz kilmanin bi tehlikesi yok. cok sukurrrr.
Allah tamamina erdirsin canim. hic birakmasin seni.
canım oturarak mı kıldın yoksa baya normal namazını kıldın mı??
tebriklerrrr.çok sevindim cnm...darısı tüm sonuç bekleyenlere:)
amiiin canim insallah :) 4. ve 5. gün benim icin felaketti , hem agladim hem güldüm, 2 gündürde cok sakindim olursa olur dedim rabbim tamamina erdirir insallah
arkadaşlar merhaba. uzun süredir yazamıyordum ancak takipteydim. hamile olan arkadaslarımla o heyecanı yasadım
zor bir sürec geciriyorum bu ara. sürekli ağlıyorum uykularımda rahat değilim. siteye bile yazmaya halim yoktu okuyordum ancak ağlıyarak sürekli. bizim topiğimiz masallah ne çok hamiş çıkarıyor ben bunu bile bile ilk olumsuz yorumda baslıyorum..... eşimde yasakladı bir ara girmemi zaten
durucuğum canım emin ol ne diyeceğimi bilemiyorum hayrımız buymuş demekki, zor olduğunun öyle farkındayımki...içim çok acıfdı okuduğumda. ama ya sakat bir yavrun olsaydı... biz hayrımızın ne olduğunu bilemiyoruzki.
içinde bulunduğumuz durumlara üzülürken bazen yeni acılarla sınanıyoruz.......
erken test yapıp üzülen arkadaslarım inş.ciciş sonuçlar tam vaktinde gelecek biz burda bekliyoruz
gün sayanlar da takibimde. akşamları şu arkadas da hamileymiş bu da diyerek eşime sayıklıyorum yorumlarıheyecan oluyor umut oluyor evimize
gecen ay basladığım ilk tüp bebek tedavim yumurtalarımın gelişememesi nedeniyle iptal olmuştu. subat adetimin 2.günü bugün ve kontrolüm vardı. gecen ay sadece kalçadan MENEGON İĞNE kullanmıştım.
bu cumartesiye kadar akşam 19:00 da hepsi göbekten
menegon 2 toz bir su
puregon 225
lucrin 5ml.
az önce vurdum kendime. menegonu biraz döktüm yere inş.birsey olmaz eksik vuruldum yani. hepsini sağdan vurdum 2-3 cm.ara ile aynı saatte. dularınızı bekliyorum arkadaslarım bu cumartesi saat 10:00da muayenem var, bakalım bu kez gelişecekmi yumoşlarım
arkadaşlar merhaba. uzun süredir yazamıyordum ancak takipteydim. hamile olan arkadaslarımla o heyecanı yasadım
zor bir sürec geciriyorum bu ara. sürekli ağlıyorum uykularımda rahat değilim. siteye bile yazmaya halim yoktu okuyordum ancak ağlıyarak sürekli. bizim topiğimiz masallah ne çok hamiş çıkarıyor ben bunu bile bile ilk olumsuz yorumda baslıyorum..... eşimde yasakladı bir ara girmemi zaten
durucuğum canım emin ol ne diyeceğimi bilemiyorum hayrımız buymuş demekki, zor olduğunun öyle farkındayımki...içim çok acıfdı okuduğumda. ama ya sakat bir yavrun olsaydı... biz hayrımızın ne olduğunu bilemiyoruzki.
erken test yapıp üzülen arkadaslarım inş.ciciş sonuçlar tam vaktinde gelecek biz burda bekliyoruz
gün sayanlar da takibimde. akşamları şu arkadas da hamileymiş bu da diyerek eşime sayıklıyorum yorumlarıheyecan oluyor umut oluyor evimize
gecen ay basladığım ilk tüp bebek tedavim yumurtalarımın gelişememesi nedeniyle iptal olmuştu. subat adetimin 2.günü bugün ve kontrolüm vardı. gecen ay sadece kalçadan MENEGON İĞNE kullanmıştım.
menegon 2 toz bir su
puregon 225
lucrin 5ml.
az önce vurdum kendime. menegonu biraz döktüm yere inş.birsey olmaz eksik vuruldum yani. hepsini sağdan vurdum 2-3 cm.ara ile aynı saatte. dularınızı bekliyorum arkadaslarım bu cumartesi saat 10:00da muayenem var, bakalım bu kez gelişecekmi
yumoşlarım
gerçekten de psikolojisi çok değişken oluyo insanın.bende bu güne kadar bi panik bi stres...ama bugün ne oldu bilmiyorum ama çok iyiym maşallh.olursada olmazsada hayırlısı....
menegon 2 toz bir su
puregon 225
lucrin 5ml.
az önce vurdum kendime. menegonu biraz döktüm yere inş.birsey olmaz eksik vuruldum yani. hepsini sağdan vurdum 2-3 cm.ara ile aynı saatte. dularınızı bekliyorum arkadaslarım bu cumartesi saat 10:00da muayenem var, bakalım bu kez gelişecekmi yumoşlarım
merhaba, ikinci aşılama tedavimde yumurta gelişimi olmaması nedeniyle tedavim iptal edilmişti, fakat nasılsa o ay hamile kaldım. sonrasında bebeğimin kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj oldum ve şu an bekleme sürecindeyim. Hamile kalmadan önce üçüncü bir aşılama tedavisi için kendimi hazırlamıştım, ancak bebeğimi kaybedince o kadar yıprandım ki şu an direkt tüp bebeğe geçmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. aslında kafam çok karışık. benim durumumda biri için hangisi daha uygun. aşılama mı? yoksa tüp bebek mi? fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
kızlarrrrrrrrrr sanırım bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmhamileyimmmmmmmmmmmm
idrar testinde silik çıktı yarın kan tahlilim var inşallahh yarın dahada kesinlesecekkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?