- Konu Sahibi tugbaemrah
yaaaaa kızlarrrr nerdesiniz ilk günden yanlız bıraktınız beni![]()
yalnız degilsin tatlım ben varımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnız degilsin tatlım ben varımmDDD bu arada beklenmeyen adet benim ocak 5 dio hesaplamara göree benim 3 gün öne atıyoo hep tatlım ama inş olmucam regl
![]()
ozamn 5 ocak olarak değiştiriyorum :)) sen benden önce öğrencen ne güzel benim 13 ü olucak :))
inşallah canım benimm allah hepimeze güzel haberler vermeyi nasip etsin o günü sabırsızlıkla bekliyorum
inşallahhh özellikle buay daha çok istiyorum olmasını özledimmmmm hamiş olmayıı((
ben ilk defa olcam ama çok istiyorum eşim de öle 1 seneden beri ugraşıyoruz olmayınca daha çok özlem duyuluyo çevrende herkesde olunca sende olmayıncada üzücü oluyoo kalcaz kalcaz bu ay2012 ye 2 kişşi olarak gircezz
DD
inşallahhh özellikle buay daha çok istiyorum olmasını özledimmmmm hamiş olmayıı((
kızlarböyle diye diye banada korunmayı bıraktırcanız
bende 2012 2 kişi girmek istiyorum
ne olacak şimdi
![]()
inşallah cnm yaaaa :))) benim en yakın arkadaşım 1 hafta içinde doğum yapıcak :)) bende hala hamiş olsaydım martta doğurcaktım offf yaaaa bozuldum yine((
benim hele sanki 2011 bütün tanıdıklarımınarkadaşlarımın doğurma yılıydı o kadar hamile vardı ki yalan söylemiyorum 10 taneyi geçiktik akrabalar fabrikadan kızlar bir ben kaldım öksüz ,yarım .kollarım boş, yalnızım içlerinden bi ben mi yanlış doktor seçtim ne bileyim ne yapsak ne etsek sonunda yine böylemi olacaktıdaraldım yine
sende bize katıl o zman sende girr ne güzel hepimiz aynı ayda hamile kalırmışız aynı anda dogum sancısı vavvvvv amma olurrD hehe
kızlarböyle diye diye banada korunmayı bıraktırcanız
bende 2012 2 kişi girmek istiyorum
ne olacak şimdi
![]()
ay ne güzel olur bak zaten ben kendi açtığım konuda kim doğurursa ona hediye yollayalım diye yazmıştım hülyabaşkurt katldı bana en ufak 1 tane çorap mesela yani söz kargoyla yolluyacağız diye amma güzel olur değilmi ay bilmiyorum çok heveslendirdiniz benikocacığıma kalsa hiç beklemicek ama :26::26:ben bekletiyorum
![]()
yaaa bişi diimmi aslında bu biraz algıda seçicilik :)) amannn boşverinnnn bu yıl bizde hamiş kalcaz işte :)))benim hele sanki 2011 bütün tanıdıklarımınarkadaşlarımın doğurma yılıydı o kadar hamile vardı ki yalan söylemiyorum 10 taneyi geçiktik akrabalar fabrikadan kızlar bir ben kaldım öksüz ,yarım .kollarım boş, yalnızım içlerinden bi ben mi yanlış doktor seçtim ne bileyim ne yapsak ne etsek sonunda yine böylemi olacaktıdaraldım yine
bende öle düşünüyorum cnm yaaa inşallah bu yıl kollarımız dolucak :))bende üzülüyorum hamile olduklarını duyunca görümcem hamile 2 ay olcak bu ay hanii bende olmadıgı için üzülüyorumm allah banada nasip etcek inş sabrın sonu selamettir herzaman canm
aaaa güzelmiş valla bizde yapabilirz yarımelma gönül alma süper olur :))ay ne güzel olur bak zaten ben kendi açtığım konuda kim doğurursa ona hediye yollayalım diye yazmıştım hülyabaşkurt katldı bana en ufak 1 tane çorap mesela yani söz kargoyla yolluyacağız diye amma güzel olur değilmi ay bilmiyorum çok heveslendirdiniz benikocacığıma kalsa hiç beklemicek ama :26::26:ben bekletiyorum
![]()
hadi yaaaa güzel haberlerini bekliyorum sıkı çalışın lütfenn :))bu arada kıslar bugün adetimin 7 ci günü 6 gün sonra çalışmalar başlıcak inş bu sfer olcak erken test yapcam bidee ocagın 5 beklemedenD doktorum öle demişti ilaç biitigi gün test yap dedi sabırsızlanıyorumm
tlden girdigim için yetişemiyrm yaf..doruk sana yazdım dün akşam görmedin sanırım..
çocuk heycan demek evine neşe mutluluk getir bencee onunla büyü seni hareketleriyle herşeyiyle şaşırtsın ayy annemmm yerimm onuu olsun bakk .. bu arada ne güzel arkadaşlıklar kuruluyoo burda bende hediye gönderirim bebişi olanlara ne güzel mutlulugumuzu birlikte paylaşırızzDD
ay ne güzel olur bak zaten ben kendi açtığım konuda kim doğurursa ona hediye yollayalım diye yazmıştım hülyabaşkurt katldı bana en ufak 1 tane çorap mesela yani söz kargoyla yolluyacağız diye amma güzel olur değilmi ay bilmiyorum çok heveslendirdiniz benikocacığıma kalsa hiç beklemicek ama :26::26:ben bekletiyorum
![]()
yaaa bişi diimmi aslında bu biraz algıda seçicilik :)) amannn boşverinnnn bu yıl bizde hamiş kalcaz işte :)))
bende öle düşünüyorum cnm yaaa inşallah bu yıl kollarımız dolucak :))
aaaa güzelmiş valla bizde yapabilirz yarımelma gönül alma süper olur :))
hadi yaaaa güzel haberlerini bekliyorum sıkı çalışın lütfenn :))
yaaaa bende telden girmek istiyorum ama paket falanmı almalı bide sen iphone danmı giriosun benim yokki(
zaten şu an toplam 5 kişiyiz ben hülyabaşkurt-kelebek8-luto-tuğbaemrah bu kadar yazdım bak doğurunca hediyeler gelsin aynen bende yanlışlık yapmak istemiyorum canım doktora gitmeden tahliller olsun bakalım sonuç ne olacak