- Konu Sahibi tugbaemrah
ağlamak yok kızarım haaaaaheray bizim için yeni bir umut
.43:aynen deli sanki ağlamadığız gün var sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağlamak yok kızarım haaaaaheray bizim için yeni bir umut
bence kan testi yaptır yakınında hastane varmı? özelde 2 saatte veriyolar sonucu :)ya gaza geldim çok feciigidip alayımmı test
![]()
ovulasyon testi almakla başlıyorum ben işe...ama kürler konusunu bilmiyorum...yapmaya çalışırım...yada kayınvaldemle konuşabilseydim ona sölücem o yapsın...inşallah canım 2012 uğurlu gelecek hepimizeeee.....![]()
tubaya katılıyorum aglamak yokk her ay bir umutt bencede canm
ovulasyon testi almakla başlıyorum ben işe...ama kürler konusunu bilmiyorum...yapmaya çalışırım...yada kayınvaldemle konuşabilseydim ona sölücem o yapsın...inşallah canım 2012 uğurlu gelecek hepimizeeee.....![]()
üç sene oldu canm yaa insana hçç olmıcakmış gibi geliyo bazenn:26:
kızlarrr yemege çıkıyorum ben aç karnımı doyurim gelcem 1 saatsonra görüşürüz :))
bence kan testi yaptır yakınında hastane varmı? özelde 2 saatte veriyolar sonucu :)
yaaa bende onu beceremem gibi geliyo( bi konuş istersen kayınvalidenle belki o yapar sana :))) inşallah ugurlu gelcek bu 2012 bize...
evliligimin 4 cü yılına girdim ve benimde olmadı allah tan ümit kesilmezz hani söle bir söz vardır iylik yap denize at die sende her ay yap belki tutar belki tutmaz ama bir ümit var en azından kısır degiliz allaha şükürr
kızlarrr yemege çıkıyorum ben aç karnımı doyurim gelcem 1 saatsonra görüşürüz :))
dur akşam eşimi ikna edip yaptıralımolmadıkça ümitleniyo insan inşallah hamileyimdir yaa ama hçç belirtide yokki
![]()
bende çıkıyorum kızlar ev işleri ütü fln duruyo işim çookk yani görüşürüz inşallah yine kib![]()
okey cnm sen yazzzz
inşllah yaaaa keşke öle olsa hatta yakınlarda olan ark ları ziyaret ederiz :))
inşallahhhh
ekliyorum cnm beklenmeyen adet tarihinide yaz :)))
yazzzz cnm yazzzzz göndercem ben :))
cnm yaaaaa üzülme sakın bak şimdi ben kürlere başlıcam hemen hemen batımızda aynı birlikte yapcaz bu ay bişiler merak etme sen :))
cnm yaaaa bi kan tahlili yap cnm bende idrar testine güvenmiyorum hamilelik şüpheleriminde hep kan tahlili yaptırdım kesin sonuç oluyo :))
bende varım bende istiyorum bende bendezaten şu an toplam 5 kişiyiz ben hülyabaşkurt-kelebek8-luto-tuğbaemrah bu kadar yazdım bak doğurunca hediyeler gelsin aynen bende yanlışlık yapmak istemiyorum canım doktora gitmeden tahliller olsun bakalım sonuç ne olacak
ben henüz beklemedeyimKaç kişinin adeti geçti tahlil için zor bekliyor?
kaç kişi gebe kalmak için sabırsızlanıyor?
kaç kişi hamile ?
:)))toplam kaç kişiyiz:)
bende çıkıyorum kızlar ev işleri ütü fln duruyo işim çookk yani görüşürüz inşallah yine kib![]()
Kaç kişinin adeti geçti tahlil için zor bekliyor?
kaç kişi gebe kalmak için sabırsızlanıyor?
kaç kişi hamile ?
:)))toplam kaç kişiyiz:)