2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlar hasta olamadım gitti ben :s 3 gündür damla damla leke gibi bazen kahverengi bazen kırmızı leke . karın ağrım var biraz ama olmuyo tam anlamıyla gelemediler ..

Kızlar günaydınnnn
Dün sonunda detaylı ultrasonumuza girdik :)) herzaman uyuyan ve pozisyon vermeyen oğluşum bu seferde doping almış gibi hareketliydi maşşallah elleri yüzünde hiç poz vermedi kuzum :)) doktorumuz bütün organlarını el ayak kalp ve kan akışlarını kontrol etti herşey yolunda Allaha şükür ama o renkli ekranda görmek çok çok farklıymış o kadar tatlıki minikimmm :)) Allahım isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu ... bizden bölee Allaha şükür herşey yolunda :))
bu arada minikim boyu 191 mm ve kilosu 462 gr olmuş galiba benşmki tombiş olucak :))

kızlarrrr budaaa ben vee tatlı oğluşumm EFEMM
Eki Görüntüle 502873 Eki Görüntüle 502874

maaşallah sizeeee....çok tatlısınızzz...

cok sevindim tubişimm...kime benzio kısss belli olmuştur renkli ultrasonda...Allahım korusun sizi...bende gittim dr a bu dr kimyasal gebelik yaşadıgın dedi...herkes yaşar bunu senin haberin olmus dedi...haberinin olmadıgıda olmustur belki dedi...corasprin iç dedi tetradox verdi 1 kutu kullan iltihap falan varsa önlem amaçlı dedi...rahime baktı alttan ...ters falan diodu ilk dr um onu sordum ters değil arkaya dönük dedi...problem olmaz dedi sadece bebeği görmekte zorlanırız ondada ilk 3 ay vajınal ultrasonla bakarız dedi..zararlı değilmi dedim...değil dedi ...ilişki yasakmı hamilelikte die sordu... riskli değilse gebelik yasak değil dedim ...o zaman korkma rahat ol dedi..bişe olmaz vajınal ultrasondan dedi...bu ay korunun dedi...sonra 3 ay deneyin hamile kalmazsan yumurtlama takibini yapalım dedi...sevdim bu dru...bunda karar kıldım ...buay korunucaz...bakalım kısmet artık....ay ne kadar cok dedi demişimmm

çok saol cnm benimmm :))
yaa o belli diil malesef ama doktor emraha babasına benziyo dedi benzesin valla babasına yakışıklı olur kuzum ama huyu asla benzemesin :)) aminn kuuzum Allahım hepimizi korusun...
cnm benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bu ayda bitti sayılır Allahım önümüzdeki ay meleğin inşallah hiç bekletmeden gelir kuzum...
ee anlat bakalım eve int aldın ama sen yoksun ortalıkta neler yapıyon bakalım ???

oooo bizler kocalarımıza çok aşığız bebişler hep babaya benzio ablamlarında öle inşallah kuzum bi bitseydi bu ay bakalım neler olcak....internet aldım ama yokum evet dr işi misafir gezmee yoğun geçio anlıcan....eşimin kuzeni bizde kalıo pazar günü gidecek...fazla gelemeyebilirim yine...pazarteside kayınbabam hastaneye yatcak karnında hortum vardı onu cıkaracaklar ama 1 gün gözetim altında tutacaklarmış...safra kesesine sıvı kaçagı falan olursa die...onun dısında iyiyimm...

evet cnmm kocamıza aşıgızz oğluşlarımızda babaya benzicek :)) ayın bitmesine az kaldı kuzu önümüzdeki ay senin ayın olucak :)) ayy kuzu bitmedi yoğunlugun bi yaa özledik senii... geçmiş olsun cnm kayınbaban ile ilgili bisorun yok dimi sadece hortum çıkartılınca tedbir amaçlı tutucaklar dimi çok geçmiş olsun cnm :))

canım yaaaa walla cok ozledimmm...internet bağlandı aysun iptal cepten bile giremio o derce misafirim vardı biliosun o varken arkadaşım 18 haftalık bebeğini kaybetti ( kalbi durmuş...Allahtan günlerce sürmedi sancısı...ona gittim pazar günü .... c.tesi pazar bide düğün kına vardı süslendim düğüne gittim bide pazar akşamı...mor cici almıştım kendime süslenince ii hissettim kendimi p.tesi babamı götürdük...2 gün yattı hastanede...kayınvaldeme gittik orda kaldık...refakatçi almıolar yanına...dün akşam geldik evimize...bugün ev temizliği vs derken şimdi girebildim...akşam kayınvaldemlere gitcez babamı görmeye...baş ağrısı cok oluyo bide unutkanlık var dikkatini toplayamıo bişe anlatırken..susuo ...( moraller bozuk ama drlar geçici dio ...keyfim olmuo fazla giremiom o nedenle...yarın sabah kontrole götürücem...ordan 1 tane kemoterapisi kalmıştı onun için diğer hastaneye götürcem...öle işteee...unuttum walla ayın bitmesini falan çok özledim ama hepinizi iyisiniz inşallah....en sonda sordum ya varmı böle bişi efe ye maaşallahhhh....

Son düzenleme:
aynen öle valla acaba int bağlatmasamıydın :))
ahh cnm yaaa arkadaşına Allah sabır versin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhatli bebek nasip etsin inşallahh...
ohh kına dügün maşşallah güzel güzel giyindin süslendin salındın yanee iyi olmana mutlu olmana okadar çok seviniyorum ki güzel arkadaşım :))
kayınpederinin iyi olmasına çok sevindim üzülmeyin sizde bak doktor geçici demiş sizin moraliniz iyi olsunki oda sizden güç alsın bu son zor zamanlarınız olsun bundan sonra hep iyi olun inşallah bugünde götür bakalım babanı güzel haberlerle gel :))
bende çok özledim kuzum seni iyyiiz bizde Efede iyi Allaha şükür annecini tekmeliyo ara ara keyfi gelirse tabi :)) ama çok mutluyum aysun bu bebek bana herşeyi unutturdu diyodumki 23 agustos bana nasıl geçer melegimi kaybettiğim gün ama bugün aklıma geldi ve üzerinden günler geçmiş ama ben unutmuşum :)) bazen korkuyorum onu kaybedicem diye sonra minik tekmelerini hissediyorum ve herşey yolunda oda annesine gelmek istiyo diyorum işte böleee :))

maaşallah yaaa tekmelerde atılıo ohhhh....bende 23 ağustosu hatırlamadım bile üzüldüm hatta o gün bebeğime yasin okucaktım...o kadar yoğundumki nasıl unuttum bilmiomm düşünme hiç bişe kuzucum meleğin seninle ve inşallah Allah ın izniyle alcan kucağına... çok iyiyim bugün uyudum dinlendim bolbol 12,30 da uyandım walla süslendim güzelce ama hiç boydan falan resim çekilmedim yaaa nasıl aklıma gelmemiş aceleden...babamı da götürdüm dün ii Allaha şükür salı günü mr sonucu cıkcak şimdilik ii...gecici zaten geçicek inşallahhh...

merhaba kızlar uzun aradan sonra geldim izindeydim tatil yaptım güzelce.gezdim dolaşdım stres attım kafamı boşallttım işe döndüm sizlerde ıyısınızdır umarım
aysuncum sen nasılsın keyfıler yerınde sanırım.gezıon bol bol.kayınbabanda ıyı sanırım ınşallah dahada ıyı olcak birtanem üzmeyin kendinizi.öpüyorum seni cok ösledim vallahi.

hoşgeldin hülyacımmmm ohhh ii yapmışsın stres atmışsın ne güzel...ben iyiyim walla ...rahatladım biraz daha...yolcular gitti...bende evdeyim artık...gidecek biyer bulmazsam tabi bende ösledim wallaa...bebiş napıo anlat kıs...cinsiyeti belli olmuştur...bişiden haberim yok...

kızlarrr 11 de yemege çıkıyom 45 dk yokum hee bilginizeeee
aysun kız anlat bakalım neler yapıyon görüşemedik bayadır :))

ben kaçıyorum açıktık biz Efemle yemek yiyip gelcez :)) 11:45 de görüşürüzzzz

kızlarrr 11 de yemege çıkıyom 45 dk yokum hee bilginizeeee
aysun kız anlat bakalım neler yapıyon görüşemedik bayadır :))

geldimmmmm sen gidicen ama...yeni bitti konusmamm bayağdır konusmuoduk bişe yapmıom ben kuzucum oturuom öle kocişim kırşehir aksaray nevsehir niğde turu yapcak iş dolayısıyla...yarın akşam gelicek inşallah...bende evdeyim tek kalmak için çaba vercem bırakmaz kayınvaldem sanırım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…