• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hoşgeldin hülyacımmmm ohhh ii yapmışsın stres atmışsın ne güzel...ben iyiyim walla ...rahatladım biraz daha...yolcular gitti...bende evdeyim artık...gidecek biyer bulmazsam tabi ;) bende ösledim wallaa...bebiş napıo anlat kıs...cinsiyeti belli olmuştur...bişiden haberim yok...:(

ohh senıde rahatlamıssındır azcık.dinlen bayagıdır yogun tempoda gezıon ama ıyı gelmıssın sanada.bebiş nasıl olsun iyi allaha şükür.büyüyüor ınşallah teyzesi.ya cınsıyetı daha bellı değil göstermıyor.bu ay sonu gıdıcem gene bakalım göstercekmi.vallaha herşey bıldıgın gıbı işte bi değişiklik yok tatıl yaptım geldim yogun bir tempoyla karşışalstım.

ohh senıde rahatlamıssındır azcık.dinlen bayagıdır yogun tempoda gezıon ama ıyı gelmıssın sanada.bebiş nasıl olsun iyi allaha şükür.büyüyüor ınşallah teyzesi.ya cınsıyetı daha bellı değil göstermıyor.bu ay sonu gıdıcem gene bakalım göstercekmi.vallaha herşey bıldıgın gıbı işte bi değişiklik yok tatıl yaptım geldim yogun bir tempoyla karşışalstım.

rahatladım wallaa...nerdeyse bende kocişimle gidicektim ama haftaya maraşa götürim dedi...bakalım ...maaşallah kuzuya kızımızmı gelio yoksa;) tatil dönüşü bide yoğun tempo Allah kolaylık versin cnmm...

rahatladım wallaa...nerdeyse bende kocişimle gidicektim ama haftaya maraşa götürim dedi...bakalım ...maaşallah kuzuya kızımızmı gelio yoksa;) tatil dönüşü bide yoğun tempo Allah kolaylık versin cnmm...

ohh gez canım gezebılıoken:)vallahı benımde ıcıme kız doguyor ama bakalım hayırlıısytla sağlıkla sıhatle gelsınlerde.he yaa yogun tempo vallahi bitmez devletin işleri:)aman bitmes,inde:)

ohh gez canım gezebılıoken:)vallahı benımde ıcıme kız doguyor ama bakalım hayırlıısytla sağlıkla sıhatle gelsınlerde.he yaa yogun tempo vallahi bitmez devletin işleri:)aman bitmes,inde:)

öyle yapıom wallaa:D benim içimede kız doğdu...iş bitmesin wallaa...bende ziraat bankasına başvurucam bakalım....ama zor görünüo yaaa yazılı sınav mülakat hiç gelemem öle şelere:(( bakkala gidim geliom hemen oki;)

geldimmmmm ama geri gidicem komşumla karsılastık kahveye çağırdı ....burdamısın sen yaşıomusun dio....gelirim kızlar okii...öpüldünüzz:54::54:

geldimmmmm sen gidicen ama...yeni bitti konusmamm bayağdır konusmuoduk:D bişe yapmıom ben kuzucum oturuom öle kocişim kırşehir aksaray nevsehir niğde turu yapcak iş dolayısıyla...yarın akşam gelicek inşallah...bende evdeyim tek kalmak için çaba vercem bırakmaz kayınvaldem sanırım ...
ohhh konuş tabii :)) anamm yine gezmelerde yani kociş ayy evde kalsan güzel olur aslında az kafa dinlersin :))
görüşürüzzzz afiyet olsun yarasın ana oğula....:nazar::nazar::54:
saol kuzucumm :))
geldimmmmm ama geri gidicem komşumla karsılastık kahveye çağırdı ....burdamısın sen yaşıomusun dio....gelirim kızlar okii...öpüldünüzz:54::54:

anammm aysun yaaa bi varsın bi yok heeeeee

ohhh konuş tabii :)) anamm yine gezmelerde yani kociş ayy evde kalsan güzel olur aslında az kafa dinlersin :))

saol kuzucumm :))

anammm aysun yaaa bi varsın bi yok heeeeee

yaaaa walla öle oluo kuzucum yaaa kahve içiodum komsumda kuzenim aradı toplanmışlar çagırdılar ne zamandır görmüodum onlarıda oraya gittim...kızlar yaaa ben cok garibim ağzımın hiç tadı yok 4-5 gündür...sürekli bişeler yeme ihtiyacı duyuyom..herşey cok güzel kokuooo...kola içemiom garip bi tat gelio bugün kuzenimden yürüdüm geldim ama yürürken kasıklarım ağrıodu hep...adet belirtisimi acep....karnım şiş görseniz hamile sanırsınız:D

kuzuuu hoşgeldinnnn
ama yanlış zamanlarda geliyon sen yaaaa ben 12 de yemege çıkıcam yarım saat sonra gelicem gelirsen 12,35 gibi bol bol sohbet ederiz tabi senin yine kahve ve tel işin çıkmazsa :))

kuzuuu hoşgeldinnnn
ama yanlış zamanlarda geliyon sen yaaaa ben 12 de yemege çıkıcam yarım saat sonra gelicem gelirsen 12,35 gibi bol bol sohbet ederiz tabi senin yine kahve ve tel işin çıkmazsa :))

hoşbuldummmmm çok sıkılıom ben yaaaa...ne biyere gidesim gelio ne evde durasım gelio napcam ben yaaaa...şimdilik bi tlf gelmedi:D evdeyim...:34::54:

[SUB][/SUB]

anammmm gezenti gelmişşşş sen bu saatte hala evdemisin kuzuu :))

ehehehehe:9::9::9::9:evdeyimmmm kahvaltı yaptım bulaşık vs oturdum şimdi...kısss sabah kan tahlili verdim daha 5 gün var adete ama merak iste erken öğrenim varsa falan die...bide garibim yaa bilmiom hayırlısı...ama hep giderken olumsuz olcak die geçiodu aklımdan...

ehehehehe:9::9::9::9:evdeyimmmm kahvaltı yaptım bulaşık vs oturdum şimdi...kısss sabah kan tahlili verdim daha 5 gün var adete ama merak iste erken öğrenim varsa falan die...bide garibim yaa bilmiom hayırlısı...ama hep giderken olumsuz olcak die geçiodu aklımdan...

anammmm şimdi benide merak sardı ne zaman çıkıyo sonuçlar ???

Back