- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #9.041
hoşgeldin hülyacımmmm ohhh ii yapmışsın stres atmışsın ne güzel...ben iyiyim walla ...rahatladım biraz daha...yolcular gitti...bende evdeyim artık...gidecek biyer bulmazsam tabibende ösledim wallaa...bebiş napıo anlat kıs...cinsiyeti belli olmuştur...bişiden haberim yok...
ohh senıde rahatlamıssındır azcık.dinlen bayagıdır yogun tempoda gezıon ama ıyı gelmıssın sanada.bebiş nasıl olsun iyi allaha şükür.büyüyüor ınşallah teyzesi.ya cınsıyetı daha bellı değil göstermıyor.bu ay sonu gıdıcem gene bakalım göstercekmi.vallaha herşey bıldıgın gıbı işte bi değişiklik yok tatıl yaptım geldim yogun bir tempoyla karşışalstım.
rahatladım wallaa...nerdeyse bende kocişimle gidicektim ama haftaya maraşa götürim dedi...bakalım ...maaşallah kuzuya kızımızmı gelio yoksatatil dönüşü bide yoğun tempo Allah kolaylık versin cnmm...
ohh gez canım gezebılıoken:)vallahı benımde ıcıme kız doguyor ama bakalım hayırlıısytla sağlıkla sıhatle gelsınlerde.he yaa yogun tempo vallahi bitmez devletin işleri:)aman bitmes,inde:)
ohhh konuş tabii :)) anamm yine gezmelerde yani kociş ayy evde kalsan güzel olur aslında az kafa dinlersin :))geldimmmmm sen gidicen ama...yeni bitti konusmamm bayağdır konusmuodukbişe yapmıom ben kuzucum oturuom öle kocişim kırşehir aksaray nevsehir niğde turu yapcak iş dolayısıyla...yarın akşam gelicek inşallah...bende evdeyim tek kalmak için çaba vercem bırakmaz kayınvaldem sanırım ...
saol kuzucumm :))görüşürüzzzz afiyet olsun yarasın ana oğula....
geldimmmmm ama geri gidicem komşumla karsılastık kahveye çağırdı ....burdamısın sen yaşıomusun dio....gelirim kızlar okii...öpüldünüzz
ohhh konuş tabii :)) anamm yine gezmelerde yani kociş ayy evde kalsan güzel olur aslında az kafa dinlersin :))
saol kuzucumm :))
anammm aysun yaaa bi varsın bi yok heeeeee
kuzuuu hoşgeldinnnn
ama yanlış zamanlarda geliyon sen yaaaa ben 12 de yemege çıkıcam yarım saat sonra gelicem gelirsen 12,35 gibi bol bol sohbet ederiz tabi senin yine kahve ve tel işin çıkmazsa :))
kıslarrrrr napıonuzzz nerdesinizz?
[SUB][/SUB]
anammmm gezenti gelmişşşş sen bu saatte hala evdemisin kuzuu :))
eheheheheevdeyimmmm kahvaltı yaptım bulaşık vs oturdum şimdi...kısss sabah kan tahlili verdim daha 5 gün var adete ama merak iste erken öğrenim varsa falan die...bide garibim yaa bilmiom hayırlısı...ama hep giderken olumsuz olcak die geçiodu aklımdan...
anammmm şimdi benide merak sardı ne zaman çıkıyo sonuçlar ???
4,5- 5 gibi arıcam :18::18::18:çatlıom bende meraktan...napıon bebişimmm nasılsın bakimmmm efe kuzucum nasıl?
iyiyiz Allaha şükür kuzummm :)) oda iyi azcık ağrım var oda normal heralde :)) anammm haber ver heeee
Allah iyilikler versin kuzucummm...normaldir cnm yaa...geçerhaber veririmmm...kimse bilmio tahlil verdimi burası hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?