- Konu Sahibi tugbaemrah
- #9.001
tıkayamıom yaaa görüşmeim diom olmuo mecbur biraraya gelioz...patlatacaklar bigün beni o olacak....korunmayın dedi :))) onuda sordum ilaç falan içecekmiyim dedim pıhtılaşmadan dolayı yok dedi...korkma dedi bırak adetin geciksin dedi...ee önceden öğrenmek gerekio ilaca başlamak gerekio diolar dedim...boşver dedi hiç bişe olmaz dedi....rahatlatıo beni yaaa walla...beyinde bitiyo herşey...unutkanlık var cok fazla onu söledim benexol yazdı onu içcem bide folbiol o kadar başkada ilacım yok... öpüyom kocamannnn ikinizideeee....kızını diesim geldi bi anda
boşver salla onları.
Canım cok cok sevındım aman boşver kan pıhtılaşması için dr banada bişey demedi.herhangi bişey yapayı gerek görmedi boşver .sen herşeyi oluruna bırak cok düşünme kafanı rahatlat bol bol.sigarayı azalt yumurtlama gününden sonra.inşallah busefer olcak birtanem.evet herşey beyinde bitiyor.
Benim kocişimde trabzona gitti arkadaşının düğünün var.pazartesi sabah dönecek.hiç alışkın olmadıgım için bi garip geldi böle uzaga gitmesi.neyseki bir gün geçti gitti.