Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Canım ben sorayım istersen doktora, bi arkadaşım daha yaptıracak İzmir’de o da bi yerden 255 dolar fiyat almış. Sma için de sağlık ocağından kan vereceğiz zaten
Yarın saglık ocagına gideceğim bir sorayım sma olayını ben bilmiyordum sonradan da yapıldıgını canım. Sadece yeni evleneceklere yapıyorlar zannediyordum. Bak yaa bana satacaklar yüzlerce dolarlık paketi, akşam eşime bahsettim, o ilgilenmez pek, bi danışayım dedim paketleri kapsamları, o da ne var ne yok yaptır bakalım bilelim dedi haklı olarak. Ama sagol sen aydınlattın, bugün karar vermeden önce, yarın saglık ocagına gideyim😘

Yarın saglık ocagına gideceğim bir sorayım sma olayını ben bilmiyordum sonradan da yapıldıgını canım. Sadece yeni evleneceklere yapıyorlar zannediyordum. Bak yaa bana satacaklar yüzlerce dolarlık paketi, akşam eşime bahsettim, o ilgilenmez pek, bi danışayım dedim paketleri kapsamları, o da ne var ne yok yaptır bakalım bilelim dedi haklı olarak. Ama sagol sen aydınlattın, bugün karar vermeden önce, yarın saglık ocagına gideyim😘
Az önce gidip verdim canım ben. Hem senden hem de eşinden kan alınıyor birlikte gitmeniz gerekiyor. Sonuçlar 1-2 ayı bulur dediler sadece 🤷🏼‍♀️ bilgin olsun 😘

Az önce gidip verdim canım ben. Hem senden hem de eşinden kan alınıyor birlikte gitmeniz gerekiyor. Sonuçlar 1-2 ayı bulur dediler sadece 🤷🏼‍♀️ bilgin olsun 😘
Ben bir sene önce sağlık ocağında yaptırmıştım sadece eşimden kan aldılar eğer onda taşıyıcılık varsa sizden de alacağız sonra dediler. Çok şükür gerek kalmadı tabii.

10 hafta olan 10 haftaya yaklasan hamisler sizde de sik sik idrara cikma isteyi oluyormu hamileliyin baslarinda olurdu sonra gecmisdi. bir kac gundur sik sik cikma isteyim oluyor gecede uyaniyorum acaba soguk alginligimi oldu ya normalmi diye dusunuyorum
Ay evet benim de sıklaştı. Sabah asm deki ebeyle görüştük. Sıklaştı 6 saatte bir gidiyorum dedim. Şimdiden başlamaz normali 6 saat zaten sen önceden anormalmişsin dedi. Ama bariz sıklaştı üşeniyorum bazen

Ben bir sene önce sağlık ocağında yaptırmıştım sadece eşimden kan aldılar eğer onda taşıyıcılık varsa sizden de alacağız sonra dediler. Çok şükür gerek kalmadı tabii.
Evlenmeden önce yapılanda sadece erkekten alınıyor sanırım ama gebeysen ikinizden de alıcaz dedi hemşire. Verdim ben de bakalım🫠 biz evlenirken henüz Sma testi gelmemişti sağlık ocaklarına o yüzden yaptırmamıştık.

Ayy mucize resmen ya başka bişey değil ne kadar şükretsek az Rabbim isteyen evlat için gözyaşı döken herkese nasip etsin kolaylıkla inşallah
Amiiinn canım inşallahh 🥺🙏🏻♥️ gerçekten mucize hele bi hareketlerini hissetsek, ben keremi devamlı darlıyodm azck hareket etmese hemen eahatsızlk veriyodm elliyodm shdjdjf oda hemen tekmeliyodu sinirli çocum 🤣

Evlenmeden önce yapılanda sadece erkekten alınıyor sanırım ama gebeysen ikinizden de alıcaz dedi hemşire. Verdim ben de bakalım🫠 biz evlenirken henüz Sma testi gelmemişti sağlık ocaklarına o yüzden yaptırmamıştık.
Biz nikahtan önce sadece erkekten alınarak yaptırdık. Tekrar yaptırmak lazım mı ki

Belki de gebelikten dolayıdır, biz de evlenmeden önce değil evlendikten iki sene sonra sağlık ocaklarında yapıldığını öğrenince yaptırdık. Birde bizi hiç kimse aramadı, e nabıza falan da düşmedi, iki ay sonra gidip sorunca bir sorun yok dediler. Sorun olunca arıyorlarmış olmayınca bilgi vermiyorlarmış genelde.

Belki de gebelikten dolayıdır, biz de evlenmeden önce değil evlendikten iki sene sonra sağlık ocaklarında yapıldığını öğrenince yaptırdık. Birde bizi hiç kimse aramadı, e nabıza falan da düşmedi, iki ay sonra gidip sorunca bir sorun yok dediler. Sorun olunca arıyorlarmış olmayınca bilgi vermiyorlarmış genelde.
Biz testi verirken zatem şu kadar zaman sonra gelip sorabilirsiniz sonucu biz aramayacağız demiştiler

Back
X